- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Evet harika olcakBu kamp iyi olacak o zaman elindekileri de ediyorsin.
Bu denemelerde hedefim 5 matematikınş yaparım elimde 20 deneme yok o yüzden branş denemesinden devam edicem ilk denemede hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok görelim
Kızlar size tavsiyem benim gibi gün gün plan yapın, plan yapmak benim yarim saat 45 dakikami alıyor. Ama uygulama konusunda çok verimli oluyor.Gecen seneden o kadar cok denemem var ki saymaya gerek duymadim bence yeter hatta artar
Yetmezse branşlarla devam ederim yenilerini alana kadar
Ben de bi gece önceden ertesi gunun planini yaparim hep. Dedigin gibi cok rahat oluyoKızlar size tavsiyem benim gibi gün gün plan yapın, plan yapmak benim yarim saat 45 dakikami alıyor. Ama uygulama konusunda çok verimli oluyor.
Bu da benim şu anki günlük planim mesela. İnsan ne çalışacağını bilince, ona göre ayarlıyor kendini
Aynen canım plan yapmak güzel oluyor aslında ben de paylaşabilirim. Moda mod uyamazsam diye yapmıyordum. Bu arada saydım 12 tane deneme var elimde gy gk. Farklı yayınlardan almışım duruyor. Bu kamp sayesinde ben de deneme çözmeye başlamış olurum, hala başlayamadım. Yapamazsam diye korktuğumdan erteledim hep. Deneme çözmeyince de olmuyor tabi ki.Kızlar size tavsiyem benim gibi gün gün plan yapın, plan yapmak benim yarim saat 45 dakikami alıyor. Ama uygulama konusunda çok verimli oluyor.
Bu da benim şu anki günlük planim mesela. İnsan ne çalışacağını bilince, ona göre ayarlıyor kendini
Her şeyin hayırlısı olsun da süre uzarsa soru zor olur bu yüzden gene farketmez yani diye düşünüyorumBende bi umut oldu
Bencede evet süre uzun soru zor olur bu seferBence dokunmazlar canımayrica dokunmasinlar sence bunlar hayrina is yapar mi süreyi uzatsalar mat komple yeni nesil olur. Verdiklerini fazlasiyla geri alirlar
Hadi ya öyle mi olmuş aaaKpss de zaten gky 120dakikadan 135 e çıkmadı son senelerde ben yanlış mı hatırlıyorum
Çok geçmiş olsun Senoşum evet epeydir görünmüyordunKızlar merhaba öncelikle hasta olanlara geçmiş olsun. Geçmişi okudum biraz. Misafir geldi araya hastalık durumu falan girince dün ancak masanın başına oturdum. Sadece sözcükte yapıyı 3 video izleyerek tekrar ettim Aker hocadan.
60 soru çözdüm. Bugün de problemler çalışmayı planladım. Verimli bir gün olmasını diliyorum.
Mesajları yeni görüyorum kampın hayırlı olsun canım harika görünüyorKızlar ben kendimce 20 günlük deneme kampı planımı yaptım.
20 deneme
1 tarih kitabı
1 coğrafya kitabı
1 vatandaşlık kitabı bitecek inşallah bu kampta.
Bende şu an bu kafadayım aynen deli danalar gibi oraya buraya koşturasım var napcam napcam napcam diyeBende ıstiyorumbakalim elimdeki coğrafya tarih kitapları biter mı bitmezse nolur yaa matematiğe mi ağırlık versem yoksa kamp seysine
Peki canım mesela diyelim bir şeyler oldu planında bir kaç gün aksamalar oldu vs o gibi durumlarla nasıl başa çıkıyorsun?Kızlar size tavsiyem benim gibi gün gün plan yapın, plan yapmak benim yarim saat 45 dakikami alıyor. Ama uygulama konusunda çok verimli oluyor.
Yine nerden baksan bi 3 4 senesi var canım belki sen girmeye başladığında değişmiştir o yüzden bilmiyorsundurHadi ya öyle mi olmuş aaa. İyiki her yıl kpss ye giriyorum biriside şuradan kaç sorudan sınava giriyorsun dese onada cevap veremicem heralde
Matematik karışık soru diyorsuuuunParagraf 21
Dil bilgisi 24
Nüfus 63
Yasama 60
19. Yz 110
M mücadele hazırlık 71
Matematik karışık soru
Inkilap tekrar
Olabilir o kadar bilmiyorum gerçi bilsemde unuturdum muhtemelenYine nerden baksan bi 3 4 senesi var canım belki sen girmeye başladığında değişmiştir o yüzden bilmiyorsundur
Bende böyle yapıyorum canım ya ama zamanım olmadığı için yani yoksa yapardım gün gün. Birde gerçekten bende böyle fazla stres olmuyorum çünkü program yapsam çok aksar sonra sinir olurum geride kaldım diye bu yüzden bu şekilde hiiiç geri kalmıyorum hep öndeyim hergünBennplanimi bir gece onceden yazmıyorum. Yazsam stres olur muyum bilmiyorum. O gün ne çalışıyorsam onları yaziyorum not defterime, yanlarına tik atıyorumboyadikca hoşuma gidiyo