- 6 Şubat 2021
- 3.243
- 8.828
Bundan haberim yok ama o dediğininde garantisi yok . Çok ilerigörüşlü yaklaşamıyorum bu yıl kpss ile ilgili şeylereArkadaşlar tyt süresi uzatıldı ya k0ss için de yaparlar mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan haberim yok ama o dediğininde garantisi yok . Çok ilerigörüşlü yaklaşamıyorum bu yıl kpss ile ilgili şeylereArkadaşlar tyt süresi uzatıldı ya k0ss için de yaparlar mı acaba
Bende bi umut olduBundan haberim yok ama o dediğininde garantisi yok . Çok ilerigörüşlü yaklaşamıyorum bu yıl kpss ile ilgili şeylere
Bence dokunmazlar canım ayrica dokunmasinlar sence bunlar hayrina is yapar mi süreyi uzatsalar mat komple yeni nesil olur. Verdiklerini fazlasiyla geri alirlarArkadaşlar tyt süresi uzatıldı ya k0ss için de yaparlar mı acaba
Kpss de zaten gky 120dakikadan 135 e çıkmadı son senelerde ben yanlış mı hatırlıyorumArkadaşlar tyt süresi uzatıldı ya k0ss için de yaparlar mı acaba
Canim eğitim bilmiyorumKızlar deneme alacağım da hangi yayınları önerirsiniz çok zor olmasın moral bozmasın kâfi
Yediiklim ve yargı verdim bakalım hem eğitim hem gk gyCanim eğitim bilmiyorum
Ama gk-gy te. Yediiklim, yargı, pegem, data, beyaz kalem, hoca wepte, karakutu, isem
Ayyy civcikim bak bu hiç aklıma gelmemisti,yeni nesil miBence dokunmazlar canım ayrica dokunmasinlar sence bunlar hayrina is yapar mi süreyi uzatsalar mat komple yeni nesil olur. Verdiklerini fazlasiyla geri alirlar
Evet doğru hatirliyorsun canimcimKpss de zaten gky 120dakikadan 135 e çıkmadı son senelerde ben yanlış mı hatırlıyorum
PegemKızlar deneme alacağım da hangi yayınları önerirsiniz çok zor olmasın moral bozmasın kâfi
Cok guzel olmus canim inşallah ileriye atar hepimizi bu kampKızlar ben kendimce 20 günlük deneme kampı planımı yaptım.
20 deneme
1 tarih kitabı
1 coğrafya kitabı
1 vatandaşlık kitabı bitecek inşallah bu kampta.
Bende ıstiyorum bakalim elimdeki coğrafya tarih kitapları biter mı bitmezse nolur yaa matematiğe mi ağırlık versem yoksa kamp seysineKızlar ben kendimce 20 günlük deneme kampı planımı yaptım.
20 deneme
1 tarih kitabı
1 coğrafya kitabı
1 vatandaşlık kitabı bitecek inşallah bu kampta.
Kuzuuu seni merak ediyorum Daha çok yazKızlar merhaba öncelikle hasta olanlara geçmiş olsun. Geçmişi okudum biraz. Misafir geldi araya hastalık durumu falan girince dün ancak masanın başına oturdum. Sadece sözcükte yapıyı 3 video izleyerek tekrar ettim Aker hocadan.
60 soru çözdüm. Bugün de problemler çalışmayı planladım. Verimli bir gün olmasını diliyorum.
Cok guzel olmus canim inşallah ileriye atar hepimizi bu kamp
Deneme yaptigim gün genelde mat çözmüyorum ben ama galiba eklicem matematigim cok iyi degil çünkü
1 test mat cozerim her gün rutin ek olarak..
Yetisebilirsem tabi.
Bende bu denemelerde gorucem mat Türkçe ne durumda, bundan sonrasını ona göre şekillendirecem. Denemeler hazır mı kızlar ?Bende ıstiyorum bakalim elimdeki coğrafya tarih kitapları biter mı bitmezse nolur yaa matematiğe mi ağırlık versem yoksa kamp seysine
Bu denemelerde hedefim 5 matematik ınş yaparım elimde 20 deneme yok o yüzden branş denemesinden devam edicem ilk denemede hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok görelimBende bu denemelerde gorucem mat Türkçe ne durumda, bundan sonrasını ona göre şekillendirecem. Denemeler hazır mı kızlar ?
Gecen seneden o kadar cok denemem var ki saymaya gerek duymadim bence yeter hatta artarBende bu denemelerde gorucem mat Türkçe ne durumda, bundan sonrasını ona göre şekillendirecem. Denemeler hazır mı kızlar ?
Bu kamp iyi olacak o zaman elindekileri de ediyorsin.Gecen seneden o kadar cok denemem var ki saymaya gerek duymadim bence yeter hatta artar
Yetmezse branşlarla devam ederim yenilerini alana kadar