- 28 Haziran 2011
- 59.276
- 149.566
Inş hamilesindir canimCanım herhangi bir tekniğim yok yorulduğum yerde bırakıp mola veriyorum sonra tekrar oturuyorum
Amin canım ben çok istiyorum 3 buçuk yıllık evliyim olmadı daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inş hamilesindir canimCanım herhangi bir tekniğim yok yorulduğum yerde bırakıp mola veriyorum sonra tekrar oturuyorum
Amin canım ben çok istiyorum 3 buçuk yıllık evliyim olmadı daha
Üslü 64Paragraf 30
Dil bilgisi 42
Üslü 64
Iklim 46
Cumhuriyet nitelikleri 30
18.yz 54
Sagol canimcim❤❤Kuzum çok geçmiş olsun
Ayyy kuzummm civcikiiimm, sinavda rasyonel Üslü köklü dogru yapmayı cok ıstiyorumÜslü 64
Eyy matematik kork bizden
Devam sosyalim
Hem konu özeti hemde sorularla birlikte fiyatı baya uygunmuş. Soru kasmadığı için derken yani kolay, kek sorular mı var canım?Eki Görüntüle 3005501
Canımlar bu kitabı tavsiye ediyorum. Içinde sorularda var konu anlatimida kısa kısa,ben çok sevdim hakan hocanın kitaplarini hep alırım. Soru kasmadigi içinde çok severim. Bence sizde sevebilirsiniz fiyatida çok uygun,12 lira
Evet kuzum,zorlamiyor. Bazı yayınlar özellikle çok zor soru yazıyor ya o yüzden seviyorum bu hocayı, çözüm açıklamaları da gayet açıklayıcıHem konu özeti hemde sorularla birlikte fiyatı baya uygunmuş. Soru kasmadığı için derken yani kolay, kek sorular mı var canım?
Tam bana göre gibi hissettim bu kitabı o zaman alırım dediklerim listesine eklensin sağol AssosumEvet kuzum,zorlamiyor. Bazı yayınlar özellikle çok zor soru yazıyor ya o yüzden seviyorum bu hocayı, çözüm açıklamaları da gayet açıklayıcı
Kuzum sadece destek kitapta satılıyor.mumkunse digerlerinide oradan al hem daha uygunTam bana göre gibi hissettim bu kitabı o zaman alırım dediklerim listesine eklensin sağol Assosum
Başınız sağolsun canımKızlar bir yakınımız vefat etti 2 gündür çalışamadım hiç ders yarın başlayınca yazarım inşallah
Canım öyle şeyleri (mesela 19. yy ıslahatlarini da) yan yana bir kagida yaz, duvara mi asarsin yanina mi koyarsin arada bi oku.Canlar temel hak ve ödevleri nasıl öğrendiniz, birbirine giriyor
Başınız sağ olsun canimKızlar bir yakınımız vefat etti 2 gündür çalışamadım hiç ders yarın başlayınca yazarım inşallah
Evet haklısın alışveriş sitelerine baktım göremedim. Evet demiştin hatırlıyorum canım o siteden almak lazım aslında yoksa güzel güzel kazıklanıyoruz hayır zaten 3 kuruş paramız var o da şey olmasın yaniKuzum sadece destek kitapta satılıyor.mumkunse digerlerinide oradan al hem daha uygun
Üşenmiştim aslında yazmaya kuzum ama yazayım bariCanım öyle şeyleri (mesela 19. yy ıslahatlarini da) yan yana bir kagida yaz, duvara mi asarsin yanina mi koyarsin arada bi oku.
O tablo seklinde aklinda kaliyo. Mesela sayfanin en solundakiler pozitif statü haklariydi şu şu onun altındaydı gibi. Soruyu gorunce gozunun önüne geliyo.
Öğrenip unutuyorum alıştım artık kabullendim baya yaCanlar temel hak ve ödevleri nasıl öğrendiniz, birbirine giriyor
Diğer yerlere göre bir tık daha uygun buluyorum kuzum o siteyiEvet haklısın alışveriş sitelerine baktım göremedim. Evet demiştin hatırlıyorum canım o siteden almak lazım aslında yoksa güzel güzel kazıklanıyoruz hayır zaten 3 kuruş paramız var o da şey olmasın yani
Başın sağolsun canım benim tabiki çok normal önce sen iyi olda bu durumda ders ikinci planda kalsın sen daha önemlisinKızlar bir yakınımız vefat etti 2 gündür çalışamadım hiç ders yarın başlayınca yazarım inşallah