- 28 Haziran 2011
- 59.285
- 149.579
Hic sevemedim o hocayi yaaAy dedim ben mi böyle oluyorum. Yoruluyorum resmen. Not almak için sürekli durduruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic sevemedim o hocayi yaaAy dedim ben mi böyle oluyorum. Yoruluyorum resmen. Not almak için sürekli durduruyorum
Bence değiştir bebeğim, engin hoca candırSorularına cevap veriyorum çoğunlukla ama bildiğin ben konuşuyor gibi yoruluyorum
Engin hocayı tekrarda izleyim diyordum. Olmadı değiştiriyim
Canım benim ikinci bir video izlemek dil baştan çok sıkıcı hemde çok zaman kaybı. Oku sonra soru çöz, en pratiği bu .Ben öyle yapiyorum. Haa çok istersen hızlandırıp sona doğru genel tekrar videoları izlersinMerhaba gelemedim en son pazar günü yazmışım. Kızlar aslında şu aralar yol haritamı planlayamadım. Yol gösteren olur diye size sorayım dedim. Tek soru bankasından konuları video izleyerek bitirdim(yediiklimdi)
Geometri hariç tabi, geometriye hiç bakmadım. Deneme aldım 5li satılan, 2020 yılının ona da hiç başlamadım. Tekrar yapmaya başladım 3 video yazım kuralları dinledim.
47 soru çözdüm bu konudan.
Yani nasıl tekrar yapacağım kızlar, video izleyip baştan mı alacağım yoksa deneme çözüp eksikleri mi çalışacağım siz nasıl bir yöntem izliyorsunuz tekrarda?
2020 de tekrar yapma aşamasına bile gelemediğimden bilmiyorum
Elimde şu an çözmem gereken 2 şer tane soru bankası var. 2020de almışım ama çözmemişim öylece duruyor. Video izleyerek onları mı çözsem önce?
Buraya da bir el atın
Heyecanın hiç bitmesin ve bu heyecan atanmana vesile olsun inşallahOyy tatlı kuzum benim yaa ınş öyle olur heyecanla bekliyorum
Minnak buysa benimki o zaman miniminiminnakMinnak çalışma
Paragraf 30
Dilbilgisi 21
Yükselme 45
Osmanlı kültür 36
Mutlak 16
Osmanlı tekrar
Sen yaparsınAh keşke çok çok çok tarih bilsem ,full tarih yapsam canım ne güzel olur
Görsel anlatım daha çok kodlama ağırlıklı gibi filan mı yoksa normal video anlatımamı görsel deniyor? Şey bilmiyorumda pek böyle yeni ders şeysilerini takip etmiyorumBilemedim kuzum ben de yaa ya bozuk çıkarsa flashlar boşa gider Bi de onca para
Aslında görsel anlatımları akılda kalıcı da
Tamam şimdi anladım . O da iyiymiş ya kandırırken kanmak . Desene aynı türün göz kapağı canavarı bendede varO da uyumak üzereydi canım emiyordu telin ışığı falan uykusunu dağıtmasın diye bakmadım ben de gözümü kapadım uyuduğumu sansın uyusun diye gerçekten uyumuşum uyanık olsa benimki de aynısını yapıyor göz kapağımı açmaya falan çalışıyor öyle zamanlarda
Bencede evet evet eveeetYaşarken her zaman tatlı gelmiyor
Bende öyleyim o yüzden onu sadece dinlemek için dinliyorum çünkü başka videolardan not almaları tamamladım yoksa olmayacakAy dedim ben mi böyle oluyorum. Yoruluyorum resmen. Not almak için sürekli durduruyorum
Ay gerçekten benimde öyle oldu o yüzden ben tamamını izlemedim sanki boşa gidiyor gibi hissettim bıraktımVideo notları vardı not almadım ama sırf ona başladım diye onun videoları bitirdim. Ama coğrafyam sanki hiç yok gibi
Malesef bende yarım bırakamama huyu var. Başladım mı oradan bitecek mutlaka. Vatandaşlığı bitireyim bir de engin hocadan dinlicem seri bi şekildeAy gerçekten benimde öyle oldu o yüzden ben tamamını izlemedim sanki boşa gidiyor gibi hissettim bıraktım
Hic sevemedim o hocayi yaa
Ay valla bide ona bakıyım yordu beniBence değiştir bebeğim, engin hoca candır
Valla benimde olmayacaktı bırakayım bariBende öyleyim o yüzden onu sadece dinlemek için dinliyorum çünkü başka videolardan not almaları tamamladım yoksa olmayacak
Oyyy enerjimi yukseltiyorsun beybimHeyecanın hiç bitmesin ve bu heyecan atanmana vesile olsun inşallah
Minnak buysa benimki o zaman miniminiminnak
Ben engin hoca sayesinde coğrafyaya aşık oldumAy valla bide ona bakıyım yordu beni
Valla benimde olmayacaktı bırakayım bari
Aynen canım aşırı pahalı fotokopi bile bayağı yükseldiKızlar ya bu kitaplar ne kadar pahalı. Birkaç sitede fiyat karşılaştırması yapayım dedim hiçbirinde 200ün altında tutmuyor. Fotokobiye başvurmayayım diyorum ama zorla vurduracaklar