- 28 Haziran 2011
- 59.285
- 149.579
Vallahi harikasın canımTesekkur ederim canım önemli bi konu oldugu icin emin olmak istedim iyi ki sormusum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi harikasın canımTesekkur ederim canım önemli bi konu oldugu icin emin olmak istedim iyi ki sormusum
At at bekliyorum . Olsun şimdi için gider sonrada sen gidersin inşallah atandığın yereGelince atarım bebegim,ins guzel olur valla içim gidiyo ama yapacak bişey yok
Eveeet azıcık tarih bilgim vardı artık o da yok geçmiş olsunEki Görüntüle 3002624
Kızlar bir sey sorcam.
Bu soruda cevap A demis ona tamam anladim.
Ama mesela kuvayi milliye birlikleri de önce destek olup sonra birsuru isyan falan cikarmadilar mi?
Bir de zaten kuvayi seyyare de kuvayi milliyenin bi kolu(cerkez ethem önculugunde kurulan?). Neden onu almadik?
Neyi kacirdim ben? Dikkatimi de veremedim bugun pek.. sacma bisey sorduysam kusura bakmayin algilarim kapali bugün
Kuvayi milliyecilerin hepsi isyan etmedi diye mi almadik yoksa tamamini? Sadece cerkez ethemle demirci mehmet efe var?
Kafamda deli sorular
Evet bende aynıyım topladıklarım dağılıyor bunun için yeni strateji geliştirmeye çalışıyorum tabi her zamanki gibi çocuk gelip dağıtıyor ama olsundu ne yapalımBugün yaptiklarim;
36 paragraf
15 sözel mantik
18 carpanlara ayirma
19 üçgende alan
15 karisik problem
Kurtulus savasi tekrar+ 90 soru
İc politika ve inkilaplar 2 video
Yargi 15 dk tekrar
Tarih yine dağılmaya basladi subat sonu güzel bi genel tekrar istiyo her sey birbirinden koptu gibi hissediyorum..
Helal olsun valla iyi gene uyuyabiliyorsun canım ya ben uyusam ya gözüme kalem sokar ya kendine sokar yada saçlarımı yolar, yüzümü yırtar20.yyda Osmanlı konusunu çalıştım bugün ben. Alan da çalışacaktım ama oğlanı uyuturken ondan önce ben uyumuşum şimdi uyandım
Oyy tatlı kuzum benim yaa ınş öyle olur heyecanla bekliyorumAt at bekliyorum . Olsun şimdi için gider sonrada sen gidersin inşallah atandığın yere
Çok reklamı var muciskom ama fiyat yüksek, nasıl güvenilir bilemiyorumkızlar merhaba
bişey sorabiliğ miyim acepa
dinamik hafıza diye biyer var
türkçe mat vatandaşllık coğrafya tarih sözel maktık
5 ders flahla görselli anlatım
soru bankası ders özetleri falan set 1830 tl
güvenemedim alsam mı diye
siz de bunlardan faydalanan var?
Ah keşke çok çok çok tarih bilsem ,full tarih yapsam canım ne güzel olurEveeet azıcık tarih bilgim vardı artık o da yok geçmiş olsun
Neyseki ASSOSyal duruma el atmış şimdi iyiyim
Bilemedim kuzum ben de yaa ya bozuk çıkarsa flashlar boşa gider Bi de onca paraÇok reklamı var muciskom ama fiyat yüksek, nasıl güvenilir bilemiyorum
O da uyumak üzereydi canım emiyordu telin ışığı falan uykusunu dağıtmasın diye bakmadım ben de gözümü kapadım uyuduğumu sansın uyusun diye gerçekten uyumuşum uyanık olsa benimki de aynısını yapıyor göz kapağımı açmaya falan çalışıyor öyle zamanlardaHelal olsun valla iyi gene uyuyabiliyorsun canım ya ben uyusam ya gözüme kalem sokar ya kendine sokar yada saçlarımı yolar, yüzümü yırtar
Işte bende ondan dedim,problem olursa beğenmezsen mağduriyet gideriliyor mu acabaBilemedim kuzum ben de yaa ya bozuk çıkarsa flashlar boşa gider Bi de onca para
Aslında görsel anlatımları akılda kalıcı da
Oyyy çok tatlı yaaO da uyumak üzereydi canım emiyordu telin ışığı falan uykusunu dağıtmasın diye bakmadım ben de gözümü kapadım uyuduğumu sansın uyusun diye gerçekten uyumuşum uyanık olsa benimki de aynısını yapıyor göz kapağımı açmaya falan çalışıyor öyle zamanlarda
Yaşarken her zaman tatlı gelmiyorOyyy çok tatlı yaa
Değişim yapıyoruz dediler ama güvenemedim işteIşte bende ondan dedim,problem olursa beğenmezsen mağduriyet gideriliyor mu acaba
Ben anlayamadım sırf o yüzden ondanHocalarım Bayram Meral hocayı dinlerken ben nefes nefese kalıyorum maratona katılmış gibi Maşallahı var valla
Ay dedim ben mi böyle oluyorum. Yoruluyorum resmen. Not almak için sürekli durduruyorumBen anlayamadım sırf o yüzden ondan