Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demeeee ona geçiyorum hemen birazdan başlayım bakalımBen engin hoca sayesinde coğrafyaya aşık oldum
Cografyaya dair ne öğrendiysem onun sayesinde çok güzel anlatıyor ben eskiden kalem oynatamazdım canım coğrafyada ama şuan iyiyim şükürDemeeee ona geçiyorum hemen birazdan başlayım bakalım
Maşallah darısı banaCografyaya dair ne öğrendiysem onun sayesinde çok güzel anlatıyor ben eskiden kalem oynatamazdım canım coğrafyada ama şuan iyiyim şükür
Ay maşallahKızlar ben geçen sene bayram merak hocayı dinledim. 16 doğru 2 yanlışım vardı coğrafyadan. Bu sene de engin hocayı dinledim. Bakalım bu sene nasıl olacak
Allahım yarisi olsun diye dua ediyorum, hiç böyle bir kafam olmadıAy maşallah
Ya benim ablamda Matematikçi hiç çekmemişim ona 8 sene olacak atandı hepsini full e yakın yaptı tarih coğrafya falan süperdi. Azcık ona benzesem yeter
Olur ınş canım benimMaşallah darısı bana
Benimde yaaa vallaAllahım yarisi olsun diye dua ediyorum, hiç böyle bir kafam olmadı
Hangi siteden aldın canim ?Eki Görüntüle 3003622
Yanlışlikla oabt deneme göndermişler, canım sıkıldı. Hiç böyle bir hata yapmazdı halbuki. Inş düzeltirler kullanabilecegim bir kitap bile değil yani
Destek kitap canımHangi siteden aldın canim ?
Hemen aradılar,bugün kargoya vericem dedi. Inş hemen gelirHangi siteden aldın canim ?
Ooo çok iyiHemen aradılar,bugün kargoya vericem dedi. Inş hemen gelir
Naptin canim aldin mi brans denemelerini? Ben de gorup almamistim bunlari gecenlerde. Elimdekiler bitsin düşüncemEvet soru bankasında oluyordu baya önceki yıllarda almıştım da. Bilemedim bu da öyle olursa kimsede bişey yazmamış o konuda
Valla calistim ama cok zorladim kendimiBu verememiş halinse versen ne olur kim bilir
Bence tekrar yaparken yeniden video izlemek zaman kaybı olur. Olabildiğince bol soru çöz. Test olur deneme olur fark etmez yanlışların üzerinden git. Daha iyi olur.
Minnaga bakMinnak çalışma
Paragraf 30
Dilbilgisi 21
Yükselme 45
Osmanlı kültür 36
Mutlak 16
Osmanlı tekrar
Soru cozum videolari izledin mi canım?Ben yapım eklerini yapamıyorum dinledim calistim ama olmuyor yapamiyorum kizlar daha en bastan yapamiyorum
Almadım kararsız kaldımNaptin canim aldin mi brans denemelerini? Ben de gorup almamistim bunlari gecenlerde. Elimdekiler bitsin düşüncem
Valla calistim ama cok zorladim kendimi
Minnaga bak
Soru cozum videolari izledin mi canım?