- 28 Haziran 2011
- 59.324
- 149.703
Bence pegem acayip sempatim var kendilerine canımTeşekkürler canım yediiklimde karar kıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence pegem acayip sempatim var kendilerine canımTeşekkürler canım yediiklimde karar kıldım
Elimdekiler pegem, ben de seviyorumBence pegem acayip sempatim var kendilerine canım
Merhaba ben de doğru tercih yayınları aldım ancak konu anlatımları çok sığ geldi bana. Ayrıntı yok gibiElimdekiler pegem, ben de seviyorum
Kaç kitaba gitti o kadar para diye soracağım ancak max 3 dür160 lira gitti kitap siparişi verdim
Pegem brans denemesi aldim kuzum,valla en uygun yıne pegemKaç kitaba gitti o kadar para diye soracağım ancak max 3 dür
Evet gene iyi almışsın. Yararlı olsun, bol netler getirsin inşallah canımPegem brans denemesi aldim kuzum,valla en uygun yıne pegem
Gelince atarım bebegim,ins guzel olur valla içim gidiyo ama yapacak bişey yokEvet gene iyi almışsın. Yararlı olsun, bol netler getirsin inşallah canım
Aaa bugün bende öyleyim kuzum havadan mı retrodan mıBugün hic calisasim yok ya sürünerek calisiyorum resmen
Neyse aksam etüdüyle telafi etcem artik.
ASSOSyal hayirli olsun denemelerin canim ben hala gecen sene icin aldigim kaynaklari cozuyorum anca bitiririm herhalde cok almıştım derdim neyse
Bilmiyorum ki napalim caliscaz yine deAaa bugün bende öyleyim kuzum havadan mı retrodan mı
Kargoya verilmiş kuzum,sırf giden para için çalışmalıyım
Para mühim kuzu,çalışacağız kazanacağızBilmiyorum ki napalim caliscaz yine de
Bence de parayi dusun motive ol
Evet aslında mantığını kurmuşsun canım. Kuvayi milliye cevap olsaydı o zaman sanki hepsi isyan etmiş gibi olurdu. Ama iki kişi isyan etti, o yüzden seyyareEki Görüntüle 3002624
Kızlar bir sey sorcam.
Bu soruda cevap A demis ona tamam anladim.
Ama mesela kuvayi milliye birlikleri de önce destek olup sonra birsuru isyan falan cikarmadilar mi?
Bir de zaten kuvayi seyyare de kuvayi milliyenin bi kolu(cerkez ethem önculugunde kurulan?). Neden onu almadik?
Neyi kacirdim ben? Dikkatimi de veremedim bugun pek.. sacma bisey sorduysam kusura bakmayin algilarim kapali bugün
Kuvayi milliyecilerin hepsi isyan etmedi diye mi almadik yoksa tamamini? Sadece cerkez ethemle demirci mehmet efe var?
Kafamda deli sorular
Tesekkur ederim canım önemli bi konu oldugu icin emin olmak istedim iyi ki sormusumEvet aslında mantığını kurmuşsun canım. Kuvayi milliye cevap olsaydı o zaman sanki hepsi isyan etmiş gibi olurdu. Ama iki kişi isyan etti, o yüzden seyyare
Evet canim. Kuvayi milliye düzenli orduya katıldı, katılmayan bir kaç grup isyan etti.Eki Görüntüle 3002624
Kızlar bir sey sorcam.
Bu soruda cevap A demis ona tamam anladim.
Ama mesela kuvayi milliye birlikleri de önce destek olup sonra birsuru isyan falan cikarmadilar mi?
Bir de zaten kuvayi seyyare de kuvayi milliyenin bi kolu(cerkez ethem önculugunde kurulan?). Neden onu almadik?
Neyi kacirdim ben? Dikkatimi de veremedim bugun pek.. sacma bisey sorduysam kusura bakmayin algilarim kapali bugün
Kuvayi milliyecilerin hepsi isyan etmedi diye mi almadik yoksa tamamini? Sadece cerkez ethemle demirci mehmet efe var?
Kafamda deli sorular