İnşaALLAHHakkinda hayırlısıinşallah 2022 de hepimiz atanacağız
Ben sabah açtım izledim hepsini an ve an ama ağlamamak için zor dayandım bildiğin taş gibi oldum. Neyse şimdi daha iyiyim her şeyde vardır bir hayır ve her şeyin bir zamanı vardır demekki o zaman daha gelmemişAtama yapilacak haberini görünce içim bir burulmustu senin ne hissettiğini tahmin edebiliyorum.
Ben hepsi bir arada kitaplardan verim alamadım o yüzden bence her derste iyi olan yayınlar filan var ayrı ayrı çözmek daha iyi. O yüzden hepsi bir arada kitaplar için öneri veremiyorum maalesef
Amin canım İnşaALLAH hepimizin emekleri hayırlısıyla karşılık bulsunTeşekkür ederim kızlar.Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.
Oyle canım. Rabbim neylerse güzel eylerİnşaALLAHJawlensky um inşallah
Ben sabah açtım izledim hepsini an ve an ama ağlamamak için zor dayandım bildiğin taş gibi oldum. Neyse şimdi daha iyiyim her şeyde vardır bir hayır ve her şeyin bir zamanı vardır demekki o zaman daha gelmemiş
Benimkiler devede kulak kalıyorBende 5 dersin dışında eğitim bilimleri var oradan 7 ders birde alan var alanda 3-4 derse bedel resmen işte buna rağmen hepsine bakmaya çalışıyorum çünkü vaktim var çünkü mesela tarih bilseydim 5 soru oradan fazla yapsaydım atanmıştım veya coğrafyadan 5 soru fazla yapsaydım atanmıştım veya vatandaşlıktan veya gk den toplam 10 soru fazla yapsaydım atanmıştım canım anlatabiliyormuyum işte bu kılpayı fark durumlarından kurtulmak istiyorsan lütfen hepsine çalış.Vaktin varken bak lütfen sonra pişman olma bak ne kadar çok vakit gidiyor. Kötü olduğun derslere çok vakit harcamadan hani iyi olduklarınıda yakmasın sonuçta ama kötü olduğun dersinde bütün konularına değmeye çalış belkide hiç ummadığın soruları yapabileceksin belkide matematikte 1 soru atanmana sebep olacak böyle düşün
Evet ya twitter instagram calkalandi resmenSaat kaçta açıklandı bilemiyorum, akşam yemek yerken gördüm , atananlar tweet atıyorlardı. Dörtte girdin de kız biz öğrenmeden kutlama yapmaya mı gittin.
Yeni bi gün basladi o zaman bugunu cok güzel degerlendirelim
O zaman çalışıyoruz AssoooosBenimkiler devede kulak kalıyor
Neden modun düştü canım sorayım mıBugun modum acayip düştü, moralim çok bozuk.
Insallah çabuk toparlanirim.
4 vatandaslik videosu izledim baska bir sey yapamadim.
Evet bencede yeni bir gün gene başladı bile çoktaaan o zaman günlerimizi değerlendirelim civciviiimEvet ya twitter instagram calkalandi resmenonlar adina cok sevindim gercekten ama kendi adima
İnsallah bizim de son olur
Yeni bi gün basladi o zaman bugunu cok güzel degerlendirelim
Biz de bigün o paylasim yapanlardan biri olcaz
Kayinvalidenin rutin hobisi , tam rahat bir nefes aldim derken aniden farkli bir gündemle alanima girmeyi başariyor.Neden modun düştü canım sorayım mı. Eğer bizimle paylaşıp rahatlamak istersen buradayız ama yok geçecek diyorsan gene buradayız Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah
Tamam canım oradan bakayım o zamanKayinvalidenin rutin hobisi , tam rahat bir nefes aldim derken aniden farkli bir gündemle alanima girmeyi başariyor.
Dün konu acmistim burayi isgal etmeyeyim canim.
Bu da geçecek inşallah.
Tesekkur ederim ilgin için
Diğer günler telafi edersin canım sıkma canınıBugün boş geçti. Ne konu çalıştım ne soru çözdüm, canım sıkkın olunca hiçbir şey hiçbir şey yapmak istemedim. Yarın gün sonu yaptıklarımı yazarım. Calisanlara kolay gelsin
Bende duanın üzerine dua edeyim : Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah canımBugün sgk ya gittim işim vardı. Işimi bitirene kadar hep dua ettim,allahım sen nasip et diye
AmiiiinBugün sgk ya gittim işim vardı. Işimi bitirene kadar hep dua ettim,allahım sen nasip et diye
Amiiiinnnnnn canım benimBende duanın üzerine dua edeyim : Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah canım