- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Yaaaaa Nasıl olur inanamıyorum ya çok şaşkınım ben ama canım o kadar düşük puanlarla atanan gördüm bugün,nasıl yani off
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaa Nasıl olur inanamıyorum ya çok şaşkınım ben ama canım o kadar düşük puanlarla atanan gördüm bugün,nasıl yani off
Çok teşekkür ederim canım desteğin için evet çok haklısın birileri başardı bizde başaracağız inşallahCanın sağolsun canım hocam, sen çok yaklaştın, inşallah bu son olacak ve yüzün gülecek ben inanıyorum. Güzel günler göreceğiz. Ben de atananları görünce haydi tam gaz devam et, birileri bu yollardan geçti, birileri başardı bunu, sen de bırakma diyorum kendime.
Ya çok üzüldüm.
Bir gün olacak ama inanıyoruz canım,ben sana çok inaniyorum rabbim emeklerinin başarının karşılığını verecek inş üzülme diyemem bizde burdan üzülüyoruz sonuçta ama elbet daha güzelleri yoldadır
Çok sağol canım benim . İnşallah canım inşallah . Evet umarım daha güzelleri için bekliyoruzdur inşallahBir gün olacak ama inanıyoruz canım,ben sana çok inaniyorum rabbim emeklerinin başarının karşılığını verecek inş üzülme diyemem bizde burdan üzülüyoruz sonuçta ama elbet daha güzelleri yoldadır
Mesajlarınızı geriden okuya okuya geliyorum o yüzden bunuda okumuşken cevaplamak istiyorum canım bu seferde 0.25 puanla kaçırdımGeçen atamayı yarim puanla kaçırdı, ınş şimdi olmustur mutluluktan burayi unutmuştur
Bazen hepsini bitirmedende atanabilirsiniz. Mesela bende gk sıfır ama gk ile dengeliyorum işte eğitimde orta derece alan desen ortanın bir tık üstü ama bütün sınavımı kurtaran alan bu durumda atanma sınırına geldim. O yüzden bence her ne yapıyorsanız emin adımlarla ilerlemeye çalışın hani çalıştıklarınızı iyice oturtarak gidin belkide atanmanızı sağlayacak olan sadece bitirdikleriniz olabilirGunde 3 video izliyorum hesaplamamla 4 ayda bitecek fazlasini yapamiyorum bi turlu
Son gaz 2022 devamke neyse hem zaten bu yıl kaç puan alırım diye merak ediyordum atanırsam ne olacak diyordum oh bu sorun ortadan kalktı . Kendimi teselli şeklimNe güzel ders çalışmaktan kurtulacak minnos
Ben hepsi bir arada kitaplardan verim alamadım o yüzden bence her derste iyi olan yayınlar filan var ayrı ayrı çözmek daha iyi. O yüzden hepsi bir arada kitaplar için öneri veremiyorum maalesefMerhaba kızlar Lisans Gk Gy çözümlü soru bankası tavsiyeniz var mı?
Ayy yok artık bana biseyler oluyor allahım sen emekleri karşılıksız bırakma nolursunMesajlarınızı geriden okuya okuya geliyorum o yüzden bunuda okumuşken cevaplamak istiyorum canım bu seferde 0.25 puanla kaçırdım
Oyy seni ben yerim yaaa cansın, son sınavın olur da ınş bu yıl ilk atamada gidersin yuvana kuzumSon gaz 2022 devamke neyse hem zaten bu yıl kaç puan alırım diye merak ediyordum atanırsam ne olacak diyordum oh bu sorun ortadan kalktı . Kendimi teselli şeklim
Bende sadece beş ders var dengelemek daha mı kolay kuzumBazen hepsini bitirmedende atanabilirsiniz. Mesela bende gk sıfır ama gk ile dengeliyorum işte eğitimde orta derece alan desen ortanın bir tık üstü ama bütün sınavımı kurtaran alan bu durumda atanma sınırına geldim. O yüzden bence her ne yapıyorsanız emin adımlarla ilerlemeye çalışın hani çalıştıklarınızı iyice oturtarak gidin belkide atanmanızı sağlayacak olan sadece bitirdikleriniz olabilir
İnşaALLAH hepimiz gideriz canım benim hepimizde hayallerimize kavuşuruz inşallahOyy seni ben yerim yaaa cansın, son sınavın olur da ınş bu yıl ilk atamada gidersin yuvana kuzum
Amiiiiiinnn canım benim,bugün 15 bin ev çok mutlu, seneye biz neden olmayalımİnşaALLAH hepimiz gideriz canım benim hepimizde hayallerimize kavuşuruz inşallah
Bende 5 dersin dışında eğitim bilimleri var oradan 7 ders birde alan var alanda 3-4 derse bedel resmen işte buna rağmen hepsine bakmaya çalışıyorum çünkü vaktim var çünkü mesela tarih bilseydim 5 soru oradan fazla yapsaydım atanmıştım veya coğrafyadan 5 soru fazla yapsaydım atanmıştım veya vatandaşlıktan veya gk den toplam 10 soru fazla yapsaydım atanmıştım canım anlatabiliyormuyum işte bu kılpayı fark durumlarından kurtulmak istiyorsan lütfen hepsine çalış.Vaktin varken bak lütfen sonra pişman olma bak ne kadar çok vakit gidiyor . Kötü olduğun derslere çok vakit harcamadan hani iyi olduklarınıda yakmasın sonuçta ama kötü olduğun dersinde bütün konularına değmeye çalış belkide hiç ummadığın soruları yapabileceksin belkide matematikte 1 soru atanmana sebep olacak böyle düşünBende sadece beş ders var dengelemek daha mı kolay kuzum
Öyle canım evet inşallah o mutlulardan biride biz olacağız ben genede bugüne rağmen inanıyorumAmiiiiiinnn canım benim,bugün 15 bin ev çok mutlu, seneye biz neden olmayalım
Hakkinda hayırlısı inşallah 2022 de hepimiz atanacağız