2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
54.472
2.713
temmuz (1).jpg
temmuz (2).jpg
temmuz (3).jpg
 

Temmuz 2024’ün en şanslı 3 burcu​

gümüş1 (4).jpg


Yengeç burcu: Duygusal ve romantik bir ay sizleri bekliyor

Aşk, güzellik ve ilişkiler gezegeni Venüs’ün bu ay burcunuzda olması, romantik ilişkilerde, aile bağlarında ve duygusal konularda büyük bir şans getirecek. Sevdiklerinizle daha yakın ilişkiler kuracaksınız.
Güneş, kişisel güç ve enerjinizi artıracak. Kendinizi daha enerjik, motive hissedip yaşamdan daha fazla keyif alacaksınız. Yengeçler için uyum, denge ve mutluluk dolu bir ay olacak.

Boğa burcu: Enerjiniz zirvede olacak

Enerji ve harekete geçme gezegeni Mars, sizlere büyük bir motivasyon ve kararlılık getirecek. Yeni projelere başlamak, hedeflere ulaşmak ve kişisel gücünüzü artırmak için harika bir ay. İsteklerinize ulaşma konusunda daha kararlı olacaksınız.
Venüs’ün etkisiyle, maddi konular, kişisel değerler ve estetik alanlarda şanslı bir ay geçireceksiniz. Finansal konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Boğalar için enerji dolu ve maddi açıdan şanslı bir ay olacak.

Aslan burcu: Parlamaya hazır mısınız?

İletişim ve zihinsel faaliyetler gezegeni Merkür, sizlere bu alanda büyük bir avantaj sağlayacak. İş anlaşmaları, sosyal ilişkiler ve bilgi alışverişi açısından olumlu bir ay sizleri bekliyor. Ayrıca Güneş’in etkisiyle kişisel ve ailevi konularda daha fazla mutluluk ve tatmin yaşayabileceksiniz.
Aslanlar için bu ay öne çıkma ve başarı ayı olacak. Kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz.



Vedickanyaa Şeyda Kiçki
 
gümüş1 (3).jpg

Koç Burcu - Temmuz 2024 Aylık Burç Yorumu

Temmuz ayı iş konusunda hedeflerinizi büyük bir hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız ön planda olacak. Yapmanız gereken işler konusunda kendinizi yetersiz hissedebilir ve bu özelliğinizi kapatmak için çevrenize karşı baskıcı davranışlar içinde olabilir, her türlü gücün arkasında maddi değerler arayabilirsiniz. Karşılaşacağınız engellerle mücadele edecek güçtesiniz.

Kendinize ait doğrularınızdan emin olmak için; çevrenizi sınamak isteyecek, kendinizi çok daha enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz. Arkadaş seçimi veya ortak işlerde, size destek verecek pratik zekalı kişileri tercih edeceksiniz. Daha sonra aile ilişkileriniz daha çok önem kazanacak ve onlarla birlikte güzel bir dönem geçireceksiniz.

Sağlık konusunda güzel bir ay. Duygusal konularda hırçın yönleriniz sizi gergin yapabilir. Her şeye rağmen güzel bir ay. Cildinize özen göstermeli, yağlı yemeklerden uzak kalmalı ve temiz havada yürüyüşler yaparak, vücudunuzun formunu korumalısınız. Hafif sporlar yapmalı ve bel kaslarınızı zorlamamalısınız.


Boğa Burcu - Temmuz 2024 Aylık Burç Yorumu

İş arkadaşlıkları, grup çalışmaları gibi aktiviteler ve kişisel tatminleriniz doğrultusunda çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer bu tür grup çalışmalarında esnek davranmazsanız; düşüncelerinize karşı tepkiler alabilir ve ortak çalışmalarınızda problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bazı karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmeniz gerekebilir.

Düşüncelerinizi akıcı bir şekilde ifade ederken, ikna yeteneğinizin etkin olmasını gündeme getirecek ve istekleriniz doğrultusunda uygulamalar yapacaksınız. Derin düşünceler içinde olmanız, analiz yeteneğinizin güçlü olması, çevrenizin ilgisini çekecek. Karşınızdaki kişinin düşüncelerini algılıyorsunuz. İlişkilerinizde yapıcı, güçlü, fakat denetleyici olacaksınız.

Cazip güçlü biriyle duygusal beraberlik yaşayabilirsiniz. İşinizi iyi takip ederek disiplin içinde davranışlarınızı sürdüreceksiniz. Birçoğunuz maddi konulardaki başarınızı çevresel faktörlerle birleştirecek, ortak işbirliği içine gireceksiniz. Katılacağınız grup yemeklerinde kontrolü elden bırakmayın. Yolculuklarda dikkatli olmalı ve kazalara karşı temkinli hareket etmelisiniz.


İkizler Burcu - Temmuz 2024 Aylık Burç Yorumu

Sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Sosyal yaşantınızda kişisel cazibenizin artmasından faydalanabilirsiniz. Bu tür ortam konuşmalarında popüler konuları gündeme getireceksiniz. Sağduyulu olmayı ve sakinliği elden bırakmayın. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız.

Fiziksel enerjinizin güçlü olduğu bir dönem. Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, zamanı ve kişileri doğru seçmelisiniz. Size zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçınmalısınız. Daha dayanıklı ve çalışkan bir performans sergilemenize rağmen, duygularınızı ifade etmekte zorlanacaksınız. İlişkilerinizde baskın bir portre çiziyorsunuz. Kafanıza koyduğunuz her şeyi anında yapma isteğiniz yüzünden, kendi enerjinizin altında boğulduğunuzu hissedebilirsiniz.

Kendinizi özgür bırakmanın keyfini yaşamalısınız. Yabancı ülkelerle ilgili konuların gündeme gelmesiyle aklınız karışabilir. Sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Maddi olanaklarınızı ve kapasitenizi gözden geçirmelisiniz. Değişen şartların sizi zorlaması karşısında bocalama yaşamanız mümkün, dikkatli olun. Sağlınızla ilgili rutin kontrolleri yaptırmalısınız. Yeni bir başlangıç ve yeni bir yaşam tarzı planlıyorsanız, bu dönemi iyi kullanmalısınız.


Yengeç Burcu - Temmuz 2024 Aylık Burç Yorumu

Bu ay, sosyal yaşamınızın ilginç olaylara sahne olduğunu görecek ve bu hareket içinde önemli ve enteresan kişilerle bir arada olacaksınız. Bu grup aktiviteleri çerçevesinde, ayni görüşlere sahip olduğunuz kişilerle, ayni hedefler ekseninde kenetleneceksiniz. Geleceğe yönelik dostlukların temelini atabilirsiniz.

Mantık çerçevesinde attığınız adımlar, marjinal düşünceli kişilerin etkisi ile rotasından saptırılabilir. İlk anlarda size ütopik gelen bu kişilerin düşünceleri, sonradan canınızın sıkılmasına neden olabilir, dikkatli olmalısınız! Bu tür kişilerin varlığı, güvenilir dostluklar konusunda sizi çelişkili düşünceler içinde bırakabilir. Konu ile ilgili karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Ruhsal evinizdeki Jüpiter'den olumlu etkiler almaya devam ediyorsunuz. Birçok organizasyonun altına imza atacak, karşı cins üzerinde özel bir yeriniz olacaktır. İş ve aşkı birbirine karıştırabilirsiniz. Öfkenize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Ruhsal konular çerçevesinde, sizi rahatlatacak şekilde olaylara geniş perspektiften bakmalısınız.


Aslan Burcu - Temmuz 2024 Aylık Burç Yorumu

Kendinizle savaşınız var. Kendinize olan özgüveniniz sizi yanıltabilir. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Bu ay daha esnek olmalı, eksik kalan işlerinizi tamamlamalı, yeni fırsatlar yaratma yerine eskileri akıllıca değerlendirmelisiniz.

İletişim, haberleşme, detaylı işler, hatalar, ihmaller ve unutkanlık artacaktır. Fakat bu size durum değerlendirmesini daha net yapmanızı sağlayacak, daha hesaplı davranarak içinden çıkılmaz sorunları çözeceksiniz. Bu dönem ortaklık içindeyseniz; yalnız kalmak istemeyecek ve idealist, yönetici ruhu taşıyan kişilerle ortak çalışmalar içinde olacak, ayrıca haksızlıklar karşısında tepkileriniz ortaya koyacaksınız.

Uzun süredir görüştüğünüz dostlarınızla bazı duygusal çekişmeler sonucunda ilişkilerinizi bitirebilir veya sevdiğiniz bir dostunuzla ayrı ortamlara düşebilirsiniz. Ay boyunca geri giden Satürn duygusal dengelerinizi kontrol ederken, size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Yine sosyal yaşantınızda bozulan dostluklarınızı yeniden düzeltme imkanı bulacak, derin bir çözülme devresine gireceksiniz. Bu dönemde cildinize kemiklerinize ve iskelet sisteminize özen göstermelisiniz.


Başak Burcu - Temmuz 2024 Aylık Burç Yorumu

Sezgileriniz doğrultusundaki çabalarınız karşılık görecek ve para kaynaklarının nasıl değerlendirileceği konusunda sağduyulu davranışlar sergileyeceksiniz. Partnerinizin maddi olanaklarından yararlanacaksınız. Karşıt finans evinizin güçlü olması; sizin bu konudaki tarzınızı daha da belirgin hale getirerek karşı taraftan 'ne' istediğinizin bilincinde olacak ve bazı şartlarınızın yerine getirilmesi konusunda ısrarcı davranacaksınız.

Kendinizle ilgili konularda sessiz kalmayı yeğlemeli, çevrenize karşı eleştirel bir yaklaşım içinde bulunmalısınız. Mesleki konularda duygusal tatmin sağlamak için gerekli çalışmaları daha sonrasına ertelemelisiniz. Sabit düşüncelerden uzaklaştığınız zaman, kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. İnatçı yapınızın kendinize zarar verdiğini siz de biliyorsunuz.

Sosyal çevrenizde değişimler ve yeni başlangıçlar için uygun olmayan bu durumu eski dostlarınızla hasret gidererek geçiştirebilirsiniz. Eski şartlarınızı korumaya devam etmelisiniz. Kendinizi geliştirmek için sizi motive edecek arkadaşlara ihtiyaç duyuyorsunuz. Yardım etme duygunuz artarken, zevkler konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Olumsuzluklar karşısında ketum bir tavır takınıyorsunuz. Maddi konularda sizi destekleyici fırsatlar gündeme gelecektir. Karasızlık çektiğiniz anlarda arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız. Sosyal konumunuzda yükselme olabilir. Ay boyunca sağlık eviniz, size büyük bir şans verecek.


Terazi Burcu - Temmuz 2024 Aylık Burç Yorumu

Bu ay, iddialı tavırlarınızla ön plana çıkmak ve toplumda dikkat çekici işler yapmak istiyorsunuz. Egonuzu tatmin etmek için elinize geçecek fırsatları akıllıca kullanmalısınız. Olaylara yönetici bir tavırla yaklaşıyorsunuz. İyi niyetli dostlarınızın, size önereceği tekliflere hayır demeden önce düşünmelisiniz. Maddesel konularda beklediğiniz fırsatları yakalamak ve iş olanaklarınızı genişletmek için uygun bir dönemdesiniz.

Sadece, riskleri unutmayın. Farklı görüşteki kişileri bir araya toplayabilirsiniz. Hedefleriniz, uzak ülkelerde yapacağınız başarılı çalışmalar gibi arzu ve isteklerinize yoğunlaşarak, yaşam sürecinizi emin adımlarla şekillendiriyor, pes etmeyerek sabırla yaklaşıyorsunuz.

Yazışmalar ve haberleşme konusunda yaşayacağınız aksilikler ortaklık ilişkilerinize de yansıyacaktır. Finans evinizle ilgili birçok fırsatı yakalayacak ve zekice paranızı değerlendireceksiniz. Karşınıza birçok fırsat alternatifleri çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. Bu ay, yakın ilişkilerinizdeki bazı sorunlar konusunda dostlarınızın fikirlerini almaya çalışın. Konuşma dilinizi çok iyi kullanacaksınız. Sağlık konusunda bu ay oldukça hassassınız.


Akrep Burcu - Temmuz 2024 Aylık Burç Yorumu

Aşk hayatınız oldukça ilginç gelişmelere sahne olacak. Sevgiliniz yanınızda olacak ve sizi mutlu edecek, özellikle maddi konularla ilgili yardımlarını esirgemeyecek. Konuşacağınız ve paylaşımlarınızı aktaracağınız kişilerin önemli, destek verici davranışları sizi memnun edecek. Bu ay aranızda kavga çıkmasını istemiyorsanız, sevgilinizle baş başa kalmak yerine, sosyal aktivitelere birlikte katılmaya teklif etmelisiniz.

Sorunlarınızı tartışmaktan kurtulur ve bu dönemi rahatlıkla atlatırsınız. Fikir birliği ettiğiniz kişiler size uygun kişiler olacaktır. Ruhani yönleriniz ön plana çıkarken, çevrenize öğretici bir şekilde yaklaşacak, yaşamın doğal bir öğretmeni olacaksınız.

Sonuç olarak, yaşam enerjinizin daha da güçleneceğini unutmayın. İçinizdeki çocuk ortaya çıkacak. Çevrenizde meydana gelen olayları tamamen kendi doğrularınızla şekillendirip, değerlendireceksiniz. Ay içinde, sağlık sorununuz görünmemesine rağmen; yaşadığınız yoğun duygular yüzünden strese bağlı tansiyon değişimleri yaşayabilirsiniz.


Yay Burcu - Temmuz 2024 Aylık Burç Yorumu

Ay boyunca Satürn geri gidiyor. Gireceğiniz topluluklarda karşılaşacağınız eski ilişkilerinizin tekrar karşınıza çıkması ve bu kişilerden etkilenmeniz size hareket kazandıracak. Fakat yine de tedbiri elden bırakmamalısınız. Tartışmaların ve kırıcı konuşmaların olabileceği ortamlardan uzak kalmalısınız.

Planlarınız uygularken, kibar, ince, zarif fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız. Enerjiniz, çevrenizi etkileme konusunda sizi atağa kaldırıyor. Odaklanacağınız konularda başarılı bir çalışma içine gireceksiniz. Çevrenizdekiler sizi sevecek ve sayacak. Bu sizin için iyi bir avantaj olacak.

Satürn'ün ters hareketi nedeniyle hatalar yapabileceğinizi unutmayın. İyi giden işlerinizde, olabilecek kötü gelişme olasılıklarını da düşünerek, iş akışını kontrol altında tutun. Retro Satürn'ün sizi yanıltabileceğinizi sakın unutmayın. İstek, güç ve aksilikler kapınızda. Kritik bir durum. Satürn bu ay retro yaparken yatırım konusuna yoğunlaşmalısınız. Ailenizde yaşlı kişilerinin sağlığı ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.


Oğlak Burcu - Temmuz 2024 Aylık Burç Yorumu

Bu ay sorumluluk duygunuz artacak ve kendinizi daha da ön plana çıkaracak işler yapacaksınız. Bu ay aşk hayatınız oldukça renkli ve farklı seyredecek. Partnerinizle birlikte uyum sağlayamadığınız birçok konu da hoşgörülü olmalısınız. Daha önce gözünüze batan bazı hareketlerini olgun bir şekilde karşılamalısınız. İlişkilerinizde tatlı bir yaklaşım söz konusu olacak.

Görüşeceğiniz veya iş birliği içinde olacağınız kişilerin güçlü ve kariyerli olmasına özen göstereceksiniz. Aşkta olgun davranmayı öğreniyorsunuz. Güçlü ilişkiler içinde olacaksınız, fakat Satürn iletişim evinizde geri gittiği için yüksek mevki arayışı içindeyseniz dikkatli olmalı ve karşına çıkan sorunlarla savaşmak yerine beklemeyi tercih etmelisiniz.

İş hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Sağlık konusunda çok fazla bir sorun olmasa da ruhsal anlamda kendinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Yaşam kalitenizi bozacak hareketlerden uzak kalmalısınız.


Kova Burcu - Temmuz 2024 Aylık Burç Yorumu

Ayın ilk günlerinde duygularınızı paylaşmaktan hoşlanmayacaksınız. Genel olarak, kişiselliğinize yönelik bilinçaltı düşünceleriniz ön planda olacak. İlişkilerinizde sessiz ve derinden gitmeyi yeğliyorsunuz. Bu dönem, olayları irdelemekten vazgeçmelisiniz. Yapacağınız planlarda gözden kaçırdığınız birçok noktayı gündeme getirmeli ve küçük ayrıntıları bir kez daha incelemelisiniz.

Geçmişinize gizli bir küskünlüğünüz var. Bilinçaltınız gereksiz anlarda size gerginlik yaratıyor. Gizli kıskançlıklarınız yakanızı bir türlü bırakmıyor. Yanlış davranışlarınızın siz de farkındasınız. Genelde sakin olan yapınızı negatif etkileyecek, dış etkenlere karşı kendinizi kapalı tutun.

Güneş, çalışma ve sağlık evinizde 23 Temmuz'a kadar kalacak. Etrafınızda size eşlik edecek güçlü insanlar istiyorsunuz. Eski işyerinizden gelebilecek tekliflere hazır olun. Karşıt evinizdeki Venüs'ün enerjisini hissedeceksiniz. Oldukça sağlıklı görünmenize karşın beslenme ile konularda aşırıya kaçmayın. Uzun süre ayakta kalmamalı ve hafif dinlendiren sporları tercih etmelisiniz.


Balık Burcu - Temmuz 2024 Aylık Burç Yorumu

Kardeşler ve yakın akrabalarınızla aranızda bir takım problemler olabilir. İletişim konusunda oldukça başarılı ve çevrenize olumlu bir görüntü veriyorsunuz. Başarılı çalışmalara imza atarak, işinizde manevi tatmin sağlayacaksınız. Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde, aynı meslekten kişilerle aranızda duygusal bir çekim oluşabilir.

Canlı ve dinamik yaşam temponuzun içinde, küçük ve yakın yollarla ilgili aşklar gündeme gelebilir. Başlangıçta size cazip gelen bir teklif, daha sonra istenmeyen sonuçlara neden olabilir. Neptün'ün sizi yanıltmasına izin vermeyiniz. Satürn geri gidiyor. Gezegenler birbirine geçiş yapıyor. Ailenize ters gelen düşünceleriniz nedeniyle, kendinizi ifade etmekte güçlükler yaşayacaksınız.

Dışa dünyanıza yansıtmasanız da kafanızın için oldukça karışık. Fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir. Dostlarınızdan yardım alabileceğiniz bir dönem içindesiniz. Sağlık gezegeniniz bu ay size destek veriyor. İskelet sisteminize dikkat etmelisiniz.




Filiz Özkol
 
126535

KOÇ & YÜKSELEN KOÇ

Temmuz ayına 2 Temmuzda Merkür’ün Aslan burcuna geçişi ile başlıyoruz, bu geçiş sizin aşk, çocuklar, proje bazında yapılan işler ve hobiler alanınızda olacağından bu konulara odağınız daha yüksek olacak. Çocuklarınız ile daha çok ilgilenmeniz gerekebilir veya hobi gibi birşeyler yapmak, arkadaş çevresi ile daha çok vakit geçirmek mümkün olacak…
6 Temmuz’da Yengeç burcunda Venüs katkılı yeni ay yaşayacağız, ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanda olacak bu yeni ay ile yepyeni ve köklü bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu aile içinde önemli bir karar olabilir veya bir taşınma veya alım – satım konusu da olabilir!
11 Temmuz’da Venüs Aslan burcuna geçecek, bu geçiş sizin yine aşk, çocuklaf, hobiler ve eğlence alanınızda bir hareketlenme yapacak! Güzel bir aşk, ilişkinizde daha aşk dolu bir dönem, sanatsal bir konu ile ilgilenmek veya hobi gibi olan birşeyi işe çevirmek için iyi bir dönem.
12-15 Temmuz arası Mars – Uranüs kavuşumu dolayısı ile gergin etkiler var, bugünlerde dikkatli olmak lazım hem konuşmalara hem de hareketlere! Parasal konular hakkında veya yüzünden birileri ile gerilebilirsiniz…
20 Temmuz gece yarısında Mars İkizler burcuna geçecek, seyahatler, iletişim, görüşmeler ve işbirlikleri alanınız hareketlenecek! Burç yöneticiniz olduğundan zihninizde birçok proje ve yapılacaklar olabilir, bir yerlere gitmeniz ve hareket halinde olmanız mümkün olabilir!
21 Temmuz öğlen saatlerinde Oğlak burcunda ikinci bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay 22 Haziran’da gerçekleşen dolunayda yapmak isteyip yapamadıklarınızı yapmanız için tekrar bir fırsat veriyor. Hayatınızla ilgili önemli bir dönemeçtesiniz, birşeyler geride kalmalı ki yeni bir dönem başlasın! Biliyorsunuz yıllık yorumlarda anlattım Koç burçlarının büyük değişim ve dönüşüm dönemi ama eskiden arınmazsanız hayatınıza yenilikler ve güzellikler gelemez değil mi?
22 Temmuz sabah saatlerinde Güneş Aslan burcuna geçecek ve yılın en sıcak dönemleri başlayacak! Ağustos ayında Merkür gerilemesi yaşayacağımızdan bu ayı iyi değerlendirmek lazım. Bu geçiş yine sizin aşk, çocuklar, projeler ve sanatsal konular alanınızda olacak ve bu alanı aydınlatacak. Yetenekli olduğunuz ama üzerine gitmediğiniz, ertelediğiniz alanlar nelerdir? Siz gerçekten ne yapmak istiyorsunuz? BU soruların yanıtı önemli eğer çıkış yolu bulamıyorsanız haritanızdan analiz yaparsak size yol planı çizebiliriz.






BOĞA & YÜKSELEN BOĞA
Temmuz ayına 2 Temmuzda Merkür’ün Aslan burcuna geçişi ile başlıyoruz, bu geçiş sizin ev, aile, yatırımlar, gayrimenkul alım – satımı alanında olacağından odağınız daha çok bu konularda olacak. Bazı fikir ve düşüncelerinizde inat etmemeye ve başkalarını da dinlemeye dikkat edin, belki doğru söylüyorlardır ve bu sizin faydanızadır?
6 Temmuz’da Yengeç burcunda Venüs katkılı yeni ay yaşayacağız iletişim konularını anlatan alanınızda olacak bu yeni ay ile yeni bir işe başlamak, sözleşme imzalamak veya iş birliği yapmak mümkün. Bu yeni ay bir yer değiştirme, seyahat veya taşınma konusunu da gündeme getirebilir…
11 Temmuz’da Venüs Aslan burcuna geçecek, bu geçiş sizin yine ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda bir hareketlenme yapacak! Güzel bir eve taşınmak, evinizi güzelleştirmek, dekorasyon değişikliği veya aile içinde güzel vakitler bu dönemde mümkün!
12-15 Temmuz arası Mars – Uranüs kavuşumu dolayısı ile gergin etkiler var, bugünlerde dikkatli olmak lazım hem konuşmalara hem de hareketlere! Sizin burcunuzda olacağından ekstra dikkatli olmak gereken bir dönem olacak!
20 Temmuz gece yarısında Mars İkizler burcuna geçecek, bu geçiş sizin parasal konuları anlatan alanınızı hızlandıracak! Bu konularla ilgili görüşmeler yapmak, fikir almak ve yeni yatırım konularını konuşmak için iyi bir etki olacak!
21 Temmuz öğlen saatlerinde Oğlak burcunda ikinci bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay 22 Haziran’da gerçekleşen dolunayda yapmak isteyip yapamadıklarınızı yapmanız için tekrar bir fırsat veriyor. Hayatınızla ilgili önemli bir dönemeçtesiniz, birşeyler geride kalmalı ki yeni bir dönem başlasın! Bir başvurunun sonucunu almak, bir işi veya eğitimi sonuçlandırmak veya üzerinde çalıştığınız bir şeyin sonucunu görmek mümkün. Yine devlet kapısı ile ilgili konularınız varsa bu konularla ilgili gelişmeler ve haberler de bu dolunay döneminde olabilir. Dolunayların etkisi takip eden 15 günlük süreçte aktif olur!
22 Temmuz sabah saatlerinde Güneş Aslan burcuna geçecek ve yılın en sıcak dönemleri başlayacak! Ağustos ayında Merkür gerilemesi yaşayacağımızdan bu ayı iyi değerlendirmek lazım. Bu geçiş yine sizin ev, aile, alım – satım alanınızda olacak ve bu alanı aydınlatacak. Yaşadığınız yer ve yuva teması çok aktif bu ay boyunca, hem aile içinde bazı konular olabilir hem de bir ev değişimi veya evin içinde bazı değişiklikler bu konular üzerine biraz düşünmek lazım. Aile teması nedir, ait olmak nedir, bulunduğunuz yerde sevgi dolayısı ile mi varsınız yoksa düzen bozulmasın diye mi? Bu soruların yanıtı önemli eğer çıkış yolu bulamıyorsanız haritanızdan analiz yaparsak size yol planı çizebiliriz.






İkizler & Yükselen İkizler:
Temmuz ayına 2 Temmuzda Merkür’ün Aslan burcuna geçişi ile başlıyoruz, bu geçiş sizin iletişim alanınızda olacağından odağınız daha çok bu konularda olacak. Görüşmeler yapmak, birileri ile buluşmak, konuşmak, fikir almak, iş konularında yeni bağlantılar kurmak yeni bir projeye veya işe başlamak mümkün bu geçiş ile…
6 Temmuz’da Yengeç burcunda Venüs katkılı yeni ay yaşayacağız bu yeni ay parasal konuları anlatan alanınızda olacak bu yeni ay ile yeni bir işe başlamak, bir kazanç kapısının açılması veya size güzel geri dönüşler getirecek yeni bir şeye başlamanız mümkün bu yeni ay ile…
11 Temmuz’da Venüs Aslan burcuna geçecek, bu geçiş sizin yine iletişim, görüşmeler, seyahatler, kardeşler ve akrabalar konularını anlatan alanınızda bir hareketlenme yapacak! Yeni birileri ile tanışmak, görüşmek, kardeşler veya akrabalarla güzel vakitler geçirmek, destek almak veya bir sözleşme imzalamak mümkün bu dönemde…
12-15 Temmuz arası Mars – Uranüs kavuşumu dolayısı ile gergin etkiler var, bugünlerde dikkatli olmak lazım hem konuşmalara hem de hareketlere!
20 Temmuz gece yarısında Mars burcunuza geçecek, bu geçiş sizin tüm hayatınızı hareketlendirecek. Hem seyahatler, hem hareket halinde olmak hem de yavaş giden tüm işler ilerleyebilecek bu dönemde…
21 Temmuz öğlen saatlerinde Oğlak burcunda ikinci bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay 22 Haziran’da gerçekleşen dolunayda yapmak isteyip yapamadıklarınızı yapmanız için tekrar bir fırsat veriyor. Hayatınızla ilgili önemli bir dönemeçtesiniz, birşeyler geride kalmalı ki yeni bir dönem başlasın, unutmayın bu yılın etkileri sizi özgürleştirmek, yenilemek ve şanslı gelişmeler getirmek üzere çalışıyor! Bu dolunay ile yine bir yatırımın sonucunu almak, parasal konularla ilgili gelişmeler, miraslar ve birçok parasal konularda beklenen haberleri ve gelişmeleri getirebilecek. Yine devlet kapısı ile ilgili konularınız varsa bu konularla ilgili gelişmeler ve haberler de bu dolunay döneminde olabilir. Dolunayların etkisi takip eden 15 günlük süreçte aktif olur!
22 Temmuz sabah saatlerinde Güneş Aslan burcuna geçecek ve yılın en sıcak dönemleri başlayacak! Ağustos ayında Merkür gerilemesi yaşayacağımızdan bu ayı iyi değerlendirmek lazım. Bu geçiş yine sizin iletişim alanınızda olacak ve bu alanı aydınlatacak. Yeni iletişimler kurmak, birşeyler öğrenmek, önceden konuşulan veya başvurulan birşeyin sonucunu görmek bu dönemde mümkün! Yapacağınız bir seyahat size iyi gelebilir bu dönemde…






Yengeç & Yükselen Yengeç
Temmuz ayına 2 Temmuzda Merkür’ün Aslan burcuna geçişi ile başlıyoruz, bu geçiş sizin para konularını anlatan alanınızda olacağından odağınız daha çok bu konularda olacak. Görüşmeler yapmak, para konuları için yeni fikirler, yeni girişimler yapmak bu dönemde mümkün…
6 Temmuz’da burcunuzda Venüs katkılı yeni ay yaşayacağız, burcunuzda yılda sadece 1 kez yeni ay yaşandığından sizin için önemli bir etki olacak. Hayatınız ile ilgili ne yapmak istiyorsanız yeni bir adım atmak, yeni bir başlangıç teması içeren ve hayatınızı güzelleştirebilecek bir yeni ay olacak!
11 Temmuz’da Venüs Aslan burcuna geçecek, bu geçiş sizin yine parasal konuları anlatan alanınızda olacak ve bu alana güzel gelişmeler getirecek! Dikkat etmek gereken güzel şeyler için veya keyfiniz için çok para harcamak olacak!
12-15 Temmuz arası Mars – Uranüs kavuşumu dolayısı ile gergin etkiler var, bugünlerde dikkatli olmak lazım hem konuşmalara hem de hareketlere!
20 Temmuz gece yarısında Mars İkizler burcuna geçecek, bu geçiş sizden bir önceki burçta olacağından bir hazırlık dönemini anlatacak. Yine bir hastane, ameliyat veya iğne ile yapılan bazı uygulamalar bu dönemde aktif olabilecek! (bu etkilerin tam olarak nasıl işleyeceği bireysel haritadan belli olur)
21 Temmuz öğlen saatlerinde Oğlak burcunda ikinci bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay 22 Haziran’da gerçekleşen dolunayda yapmak isteyip yapamadıklarınızı yapmanız için tekrar bir fırsat veriyor. Hayatınızla ilgili önemli bir dönemeçtesiniz, birşeyler geride kalmalı ki yeni bir dönem başlasın. Bu dolunay ile ikili ilişkiler alanında bir hareketlenme olacak. Birisinin hayatınızdan çıkması, birileri ile ilişkinizi kesmek, ikili ilişkilerde (iş dahil) bazı kararlar almak mümkün. Bu yine bir ortaklık veya evlilik kararı da olabilir! Dolunayların etkisi takip eden 15 günlük süreçte aktif olur!
22 Temmuz sabah saatlerinde Güneş Aslan burcuna geçecek ve yılın en sıcak dönemleri başlayacak! Ağustos ayında Merkür gerilemesi yaşayacağımızdan bu ayı iyi değerlendirmek lazım. Bu geçiş yine sizin para alanınıza olacak ve bu alanı aydınlatacak. Parasal konularda güzel gelişmeler getirebilecek bir etki ama aynı zamanda para harcamayı da teşvik edebilir.






Aslan & Yükselen Aslan
Temmuz ayına 2 Temmuzda Merkür’ün burcunuza geçişi ile başlıyoruz, bu geçiş sizin hayatınızı iyice hareketlendirecek. Bol görüşme, konuşma, etkinliğe katılma konuları ön planda olurken iletişim iyice yoğunlaşacak…
6 Temmuz’da Yengeç burcunda Venüs katkılı yeni ay yaşayacağız, bu yeni ay sizden bir önceki burçta olacağından bir hazırlık, içsel kararlar dönemini anlatacak. Kimseye söylemeden bir işe karar vermek veya içsel kararlar almak bu dönemde mümkün. Duygusal bazı kararlar da bu dönemde alınabilir…
11 Temmuz’da Venüs burcunuza geçecek ve bu geçiş iyice hayatınıza aşk, güzellik, sohbet getirecek. Tam bir keyif, eğlence ve para harcama dönemi olabilecek…
12-15 Temmuz arası Mars – Uranüs kavuşumu dolayısı ile gergin etkiler var, bugünlerde dikkatli olmak lazım hem konuşmalara hem de hareketlere!
20 Temmuz gece yarısında Mars İkizler burcuna geçecek, bu geçiş sizin sosyal çevre, arkadaşlar ve etkinlikler alanınızı hareketlendireceğinden bu konularda bir hızlanma ve güzel etkiler getirecek. Hayal ettiğiniz bir şey uğrunda girişim yapabilirsiniz…
21 Temmuz öğlen saatlerinde Oğlak burcunda ikinci bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay 22 Haziran’da gerçekleşen dolunayda yapmak isteyip yapamadıklarınızı yapmanız için tekrar bir fırsat veriyor. Hayatınızla ilgili önemli bir dönemeçtesiniz, birşeyler geride kalmalı ki yeni bir dönem başlasın. Bu dolunay ile iş ve sağlık alanında gelişmeler olabilir. Bir işin bitişi veya ekipten birilerinin ayrılması mümkün. Evcil hayvanı olanlar için onlarla ilgili konularda ön planda olabilir! Dolunayların etkisi takip eden 15 günlük süreçte aktif olur!
22 Temmuz sabah saatlerinde Güneş burcunuza geçecek ve yılın en sıcak dönemleri başlayacak! Ağustos ayında burcunuzda Merkür gerilemesi yaşayacağımızdan bu ayı iyi değerlendirmek lazım. Bu geçiş ile tam bir kendinize, hayatınıza, görünüşünüze ve işlerinize odaklanma vakti olacak…






Başak & Yükselen Başak
Temmuz ayına 2 Temmuzda Merkür’ün Aslan burcuna geçişi ile başlıyoruz, bu geçiş sizin hayatınız ile ilgili konuları ve düşüncelerinizi içinizde tutmanız gereken bir dönemi anlatıyor. Planlarınızı kimseye anlatmamanız gereken bir dönem olacak, egosal çıkışlara ise dikkat etmek gerekecek bu dönemde!
6 Temmuz’da Yengeç burcunda Venüs katkılı yeni ay yaşayacağız, bu yeni ay sizin sosyal çevre, network, hayaller alanınızda olacak. Hep hayal ettiğiniz birşeye başlayabileceğiniz ve şanslı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir dönem olacak! Yuva, ev, aile konuları ön planda olurken, bir yere ait olmakla ilgili düşünceleriniz olacak hatta aklınızda bir aile kurmakta olabilir!
11 Temmuz’da Venüs Aslan burcuna geçecek ve bu geçiş aşk ve para konularında iddialı bir dönemi getirecek. Yine de Venüs kapalı bir alanda olacağından hem ilişki hem de parasal konuları kendinize saklayın ve pek anlatmayın. 5 Temmuzda burcunuza geçinde herşey çok daha açık ve net olacak!
12-15 Temmuz arası Mars – Uranüs kavuşumu dolayısı ile gergin etkiler var, bugünlerde dikkatli olmak lazım hem konuşmalara hem de hareketlere!
20 Temmuz gece yarısında Mars İkizler burcuna geçecek, bu geçiş sizin kariyer, hayatta gittiğiniz yön ve iş alanınızda olacağından işler bu dönemde hızlanacak, görüşmeler ve kariyeriniz ile ilgili bazı önemli durumlar aktif olabilecek!
21 Temmuz öğlen saatlerinde Oğlak burcunda ikinci bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay 22 Haziran’da gerçekleşen dolunayda yapmak isteyip yapamadıklarınızı yapmanız için tekrar bir fırsat veriyor. Hayatınızla ilgili önemli bir dönemeçtesiniz, birşeyler geride kalmalı ki yeni bir dönem başlasın. Bu dolunay ile aşk, çocuklar, hobiler, proje bazında yapılan işler ve beklenen haberlerin gelmesi mümkün!
22 Temmuz sabah saatlerinde Güneş Aslan burcuna geçecek ve yılın en sıcak dönemleri başlayacak! Ağustos ayında Aslan burcunda Merkür gerilemesi yaşayacağımızdan bu ayı iyi değerlendirmek lazım, Merkür burç yöneticiniz olduğundan bu gerilemeden en çok etkilenenlerden birisi sizsiniz.






Terazi & Yükselen Terazi
Temmuz ayına 2 Temmuzda Merkür’ün Aslan burcuna geçişi ile başlıyoruz, bu geçiş sizin sosyal çevre, hayaller, etkinlikler alanınızda olacağından görüşmeler, etkinliklere ve sosyal aktivitelere katılmak için iyi bir dönem. Aklınızda bazı hayalleriniz ve projeleriniz de olabilir, yaratıcılığı yüksek bu dönemde güzel işler ortaya çıkarabilirsiniz!
6 Temmuz’da Yengeç burcunda Venüs katkılı yeni ay yaşayacağız, bu yeni ay sizin kariyer, iş, görünür olma alanınızda olacak. Hep hayal ettiğiniz birşeye, yeni bir işe, kariyerinizde yeni bir role veya projeye başlayabileceğiniz ve şanslı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir dönem olacak! Yükselmek ve hayatta gittiğiniz veya gitmek istediğiniz yönle ilgili kararlar almak için iyi bir dönem. Bunun içinde bir ciddi ilişki veya evlilikle ilgili kararlar da olabilir!
11 Temmuz’da Venüs Aslan burcuna geçecek ve bu geçiş aşk ve para konularında iddialı bir dönemi getirecek. Venüs Aslan burcunda ve yine sizin hayaller, sosyal çevre, sosyalleşme alanınızda. Sosyalliği bol bir ay olurken, sosyal çevreden birisi ile tanışmanız ve bunun bir aşka dönüşmesi mümkün bekar olanlar için. Yine hayalleriniz yolunda adımlar atmak, yaratıcı işler yapmak ve toplu aktiviteler için iyi bir etkidir!
12-15 Temmuz arası Mars – Uranüs kavuşumu dolayısı ile gergin etkiler var, bugünlerde dikkatli olmak lazım hem konuşmalara hem de hareketlere!
20 Temmuz gece yarısında Mars İkizler burcuna geçecek, bu geçiş sizin uzaklar, seyahatler, yurtdışı ile ilgili konular alanınızda olacağından hareketi bol bir dönemi getirebilir. Yollarda olmak ve sizin için önemli bir projeye adım atmak için iyi bir dönem olacak!
21 Temmuz öğlen saatlerinde Oğlak burcunda ikinci bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay 22 Haziran’da gerçekleşen dolunayda yapmak isteyip yapamadıklarınızı yapmanız için tekrar bir fırsat veriyor. Hayatınızla ilgili önemli bir dönemeçtesiniz, birşeyler geride kalmalı ki yeni bir dönem başlasın. Bu dolunay ile ev, aile, alım – satım konuları ön planda olabilecek ve bazı gelişmeler yaşanabilecek! Beklenen haberler gelebilir ve bunların devlet kurumları ile bir alakası olabilir!
22 Temmuz sabah saatlerinde Güneş Aslan burcuna geçecek ve yılın en sıcak dönemleri başlayacak! Ağustos ayında Aslan burcunda Merkür gerilemesi yaşayacağımızdan bu ayı iyi değerlendirmek lazım. Bu geçişte hem sosyal çevre ile güzel zamanları anlatırken yine birilerinden destek almak ve toplu aktivitelere katılmak için iyi olacak!






Akrep & Yükselen Akrep
Temmuz ayına 2 Temmuzda Merkür’ün Aslan burcuna geçişi ile başlıyoruz, bu geçiş sizin kariyer, iş, görünür olma ve yükselme alanınızda olacağından bu konularda iletişim ve görüşmeler yoğun olacak… Aklınızda bazı hayalleriniz ve projeleriniz de olabilir, yaratıcılığı yüksek bu dönemde güzel işler ortaya çıkarabilirsiniz!
6 Temmuz’da Yengeç burcunda Venüs katkılı yeni ay yaşayacağız, bu yeni ay sizin uzaklar, başvurular, yabancılar, seyahatler alanınızda olacak. Hep hayal ettiğiniz birşeye başlayabilir veya başvuru yapabilirsiniz. Yine yurtdışında bir işe, eğitime başlamak içinde iyi bir dönem olacak! Şanslı ve güzel bir yeni ay olduğunu düşünürsek bu yeni ay döneminde yapmak istediğiniz ama bir türlü adım atmadığınız veya ertelediğiniz şeylere adım atabilirsiniz!
11 Temmuz’da Venüs Aslan burcuna geçecek ve bu geçiş aşk ve para konularında iddialı bir dönemi getirecek. Venüs Aslan burcunda ve yine sizin hayatınızda gittiğiniz yön, kariyeriniz ve iş – yükselme alanınıza güzel etkiler getirecek. İşinizde maaş artışı olabilir, bonus alabilirsiniz veya iyi bir maaşla bir işe başlayabilirsiniz. Bu dönemde severek yapacağınız bazı işlere başlamak veya hayatınıza ciddi bir ilişki girmesi de mümkün…
12-15 Temmuz arası Mars – Uranüs kavuşumu dolayısı ile gergin etkiler var, bugünlerde dikkatli olmak lazım hem konuşmalara hem de hareketlere! İkili ilişkilerde dikkatli olun gerilebilirsiniz!
20 Temmuz gece yarısında Mars İkizler burcuna geçecek, bu geçiş sizin ortak para, yatırımlar ve miraslarla ilgili konuları anlatan alanınıza olacağından parasal konularda yeni girişimler yapmak, bir yatırım yapmak veya borsa – finans konuları ile ilgili gelişmeler elde etmek için iyi bir dönem olacak!
21 Temmuz öğlen saatlerinde Oğlak burcunda ikinci bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay 22 Haziran’da gerçekleşen dolunayda yapmak isteyip yapamadıklarınızı yapmanız için tekrar bir fırsat veriyor. Bu dolunay iletişim alanınızda olacağından Haziran ayında beklediğiniz haberler gelmedi ise şimdi beklediğiniz haberler gelebilir bu bir işten veya iş birliğinden olabilir. Yine bir eğitim veya başvuru sonucunu almak içinde iyi bir dönem olacak!
22 Temmuz sabah saatlerinde Güneş Aslan burcuna geçecek ve yılın en sıcak dönemleri başlayacak! Ağustos ayında Aslan burcunda Merkür gerilemesi yaşayacağımızdan bu ayı iyi değerlendirmek lazım. Bu geçişte yine sizin kariyer, yükselme, görünür olma alanınızda olacağından sizin için yılın en parlak ve yüksek dönemi başlayacak! Işığınız parlasın! Güzel bir ay olması dileği ile






Yay & Yükselen Yay
Temmuz ayına 2 Temmuzda Merkür’ün Aslan burcuna geçişi ile başlıyoruz, bu geçiş sizin uzaklar, seyahatler, görüşmeler alanınızda olacağından bu konularda iletişim ve görüşmeler yoğun olacak… Bir seyahat yapabilirsiniz veya başvurularla ilgili gelişmeler olabilir!
6 Temmuz’da Yengeç burcunda Venüs katkılı yeni ay yaşayacağız, bu yeni ay sizin ortak para, yatırımlar, bankalarla ilgili konular alanınızda olacak. Yeni bir işe başlamak, borsaya veya toprağa yatırım yapmak için iyi bir dönem olabilir. (doğru bilgi ancak bireysel haritanın analizi ile belli olur) Şanslı ve güzel bir yeni ay olduğunu düşünürsek bu yeni ay döneminde başlayacağınız şeyler size çok iyi gelebilir ve hayatınıza iyilik ve güzellik getirebilir!
11 Temmuz’da Venüs Aslan burcuna geçecek ve bu geçiş aşk ve para konularında iddialı bir dönemi getirecek. Venüs Aslan burcunda yine sizin seyahat, uzaklar, yurtdışı, eğitimler ve öğrenme alanınızda olacak. Yaratıcılığı yüksek bir dönem olurken yapacağınız bir seyahat size güzellikler ve şans getirebilir hatta seyahatte aşkı bulabilirsiniz!
12-15 Temmuz arası Mars – Uranüs kavuşumu dolayısı ile gergin etkiler var, bugünlerde dikkatli olmak lazım hem konuşmalara hem de hareketlere! İş alanında sürprizli ve beklenmedik gelişmeler olabilir!
20 Temmuz gece yarısında Mars İkizler burcuna geçecek, bu geçiş sizin karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkiler ve bu konularda gelişmeler, görüşmeler yoğun olacak!
21 Temmuz öğlen saatlerinde Oğlak burcunda ikinci bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay 22 Haziran’da gerçekleşen dolunayda yapmak isteyip yapamadıklarınızı yapmanız için tekrar bir fırsat veriyor. Bu dolunay parasal konuları anlatan alanınızda olacağından Haziran ayında beklediğiniz haberler gelmedi ise şimdi beklediğiniz haberler gelebilir ve beklediğiniz parasal bir gelişme bu dolunay sonrasında olabilir!
22 Temmuz sabah saatlerinde Güneş Aslan burcuna geçecek ve yılın en sıcak dönemleri başlayacak! Ağustos ayında Aslan burcunda Merkür gerilemesi yaşayacağımızdan bu ayı iyi değerlendirmek lazım. Bu geçişte yine sizin uzaklar, yurtdışı ve seyahatler alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler olabilir!






Oğlak & Yükselen Oğlak:
Temmuz ayına 2 Temmuzda Merkür’ün Aslan burcuna geçişi ile başlıyoruz, bu geçiş sizin ortak para, yatırımlar alanınızda olacağından bu konularda iletişim ve görüşmeler yoğun olacak… Bir yatırımdan dönüş almak veya önemli bir gelişme elde etmek mümkün bu dönemde!
6 Temmuz’da Yengeç burcunda Venüs katkılı yeni ay yaşayacağız, bu yeni ay sizin tam karşıt alanınızda olacak yani ikili ilişkiler, ortaklık & evlilik konularında güzel gelişmeler getirebilecek! Yeni bir ilişki başlangıcı, yeni biri ile çalışmaya başlamak veya ortak bir iş yapmak için iyi bir dönem özellikle yükselen Oğlaklar için ama tabiiki en doğru yorum bireysel haritanızdan olacak! Şanslı ve güzel bir yeni ay olduğunu düşünürsek bu yeni ay döneminde başlayacağınız şeyler size çok iyi gelebilir ve hayatınıza iyilik ve güzellik getirebilir!
11 Temmuz’da Venüs Aslan burcuna geçecek ve bu geçiş aşk ve para konularında iddialı bir dönemi getirecek. Venüs Aslan burcunda yine sizin ortak para, yatırımlar, miraslar alanınızda olacak. Bu konularda güzel fırsatlar gelebilir, önemli kişilerden destek alabilirsiniz!
12-15 Temmuz arası Mars – Uranüs kavuşumu dolayısı ile gergin etkiler var, bugünlerde dikkatli olmak lazım hem konuşmalara hem de hareketlere!
20 Temmuz gece yarısında Mars İkizler burcuna geçecek, bu geçiş sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacağından iş yerinde temposu yüksek bir dönem olacak sağlık konularına ise bu dönemde dikkat etmek gerekecek!
21 Temmuz öğlen saatlerinde burcunuzda ikinci bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay 22 Haziran’da gerçekleşen dolunayda yapmak isteyip yapamadıklarınızı yapmanız için tekrar bir fırsat veriyor. Bu dolunay hayatınızda bir dönemi kapatıp yeni bir dönem başlatabilecek! Direnmeyi bırakmak ve eskimiş bir işi, ilişkiyi veya bakış açınızı kapatmak ve geride bırakmak için iyi bir dönem olacak!
22 Temmuz sabah saatlerinde Güneş Aslan burcuna geçecek ve yılın en sıcak dönemleri başlayacak! Ağustos ayında Aslan burcunda Merkür gerilemesi yaşayacağımızdan bu ayı iyi değerlendirmek lazım. Bu geçişte yine sizin ortak para, yatırımlar, bankalarla ilgili konular alanınızda olacak! Güzel bir ay olması dileği ile…






Kova & Yükselen Kova:
Temmuz ayına 2 Temmuzda Merkür’ün Aslan burcuna geçişi ile başlıyoruz, bu geçiş sizin karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkiler birebir görüşmeler yoğun olacak… Odağınız başkalarında olurken iletişim yoğun olacak, birçok görüşme ve konuşma yapabilirsiniz yine eşiniz veya evliliğiniz ile ilgili konularda odağınızda olabilir!
6 Temmuz’da Yengeç burcunda Venüs katkılı yeni ay yaşayacağız, bu yeni ay sizin iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacak yani yeni bir işe başlamak, işte yeni bir pozisyona başlamak veya sağlığınız ile ilgili güzel gelişmeler olması mümkün! Şanslı ve güzel bir yeni ay olduğunu düşünürsek bu yeni ay döneminde başlayacağınız şeyler size çok iyi gelebilir ve hayatınıza iyilik ve güzellik getirebilir!
11 Temmuz’da Venüs Aslan burcuna geçecek ve bu geçiş yine ikili ilişkiler alanında iddialı bir dönemi getirecek. Venüs Aslan burcunda birebir ilişkiler, görüşmeler ve birilerinden destek almak için iyi bir etki olacak. Evlilik kararı veya evliliğiniz ile ilgili bazı kararlar ve güzel gelişmeler de bu dönemde aktif olabilir.
12-15 Temmuz arası Mars – Uranüs kavuşumu dolayısı ile gergin etkiler var, bugünlerde dikkatli olmak lazım hem konuşmalara hem de hareketlere!
20 Temmuz gece yarısında Mars İkizler burcuna geçecek, bu geçiş sizin aşk, çocuklar, eğlence – keyif, hobi gibi yapılan işler alanınızda olacağından bu konularda temposu yüksek bir dönem olacak! Mücadeleniz daha çok bu konularda olacak, yine proje bazında yapılan bir işe veya hobiye de başlayabilirsiniz bu dönemde!
21 Temmuz öğlen saatlerinde Oğlak burcunda ikinci bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay 22 Haziran’da gerçekleşen dolunayda yapmak isteyip yapamadıklarınızı yapmanız için tekrar bir fırsat veriyor. Bu dolunay hayatınızda bir dönemi kapatıp yeni bir dönem başlatabilecek! Sizden bir önceki burçta olacak bu dolunay ile bilinçaltınızdaki korkuları, sizi engelleyen alanları bulabilirsiniz. Yine beklenmedik yerlerden gelecek sürprizli haber ve gelişmeler de bu dönemde mümkün!
22 Temmuz sabah saatlerinde Güneş Aslan burcuna geçecek ve yılın en sıcak dönemleri başlayacak! Ağustos ayında Aslan burcunda Merkür gerilemesi yaşayacağımızdan bu ayı iyi değerlendirmek lazım. Bu geçişte yine sizin ikili ilişkiler alanınızda olacağından ilişkiler açısından oldukça iyi bir dönem olacak!





Balık & Yükselen Balık:
Temmuz ayına 2 Temmuzda Merkür’ün Aslan burcuna geçişi ile başlıyoruz, bu geçiş sizin iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacağından odağınız bu konularda olacak ve bu konularda iletişim yoğun olacak…
6 Temmuz’da Yengeç burcunda Venüs katkılı yeni ay yaşayacağız, bu yeni ay sizin aşk, çocuklar, eğlence, keyif ve proje bazında yapılan işler alanınızda olacağından bu konularda yeni & güzel başlangıçlar olabilir! Şanslı ve güzel bir yeni ay olduğunu düşünürsek bu yeni ay döneminde başlayacağınız şeyler size çok iyi gelebilir ve hayatınıza iyilik ve güzellik getirebilir!
11 Temmuz’da Venüs Aslan burcuna geçecek ve bu geçiş yine iş, çalışma – üretme ve sağlık alanında aktif olacak. Venüs Aslan burcunda iddialı ve destekli bir etki olacağından iş konularında güzel gelişmeler olabilir ve sağlık alanında iyileşme gündemde olabilir! Yine iş yerinde bir aşkta bu dönemde mümkün!
12-15 Temmuz arası Mars – Uranüs kavuşumu dolayısı ile gergin etkiler var, bugünlerde dikkatli olmak lazım hem konuşmalara hem de hareketlere!
20 Temmuz gece yarısında Mars İkizler burcuna geçecek, bu geçiş sizin ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda olacağından bu konularda temposu yüksek bir dönem olacak! Mücadeleniz daha çok bu konularda olacak, bir alım – satım veya taşınma konusu da gündemde olabilir!
21 Temmuz öğlen saatlerinde Oğlak burcunda ikinci bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay 22 Haziran’da gerçekleşen dolunayda yapmak isteyip yapamadıklarınızı yapmanız için tekrar bir fırsat veriyor. Bu dolunay hayatınızda bir dönemi kapatıp yeni bir dönem başlatabilecek! Bu dolunay hayal ettiğiniz ve adım attığınız birşeyin sonucunu getirebilir. Sosyal çevrenizde bazı gelişmeler olabilir ve siz birşeyleri sonlandırmak isteyebilirsiniz!
22 Temmuz sabah saatlerinde Güneş Aslan burcuna geçecek ve yılın en sıcak dönemleri başlayacak! Ağustos ayında Aslan burcunda Merkür gerilemesi yaşayacağımızdan bu ayı iyi değerlendirmek lazım. Bu geçişte yine sizin iş, sağlık ve çalışma – üretme alanınızda olacağından bu konular açısından oldukça iyi bir dönem olacak






Güliz Kına
 
altın1 (3).jpg

KOÇ BURCU TEMMUZ 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Temmuz ayının ilk yarısında gerçekleşecek Sirius günü ve Yeni ay etkisiyle bir yıllık dönemde; aile, ev, gayrimenkul ve taşınmaz konularında kalıcı ve uzun vadeli güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bu dönemde sağlık, özellikle baş bölgesi rahatsızlıkları ortaya çıkabilir. Ayrıca maddi gelirinizle aile ve evinize yönelik yatırımlar yapabilirsiniz, bu nedenle çok para harcayabilirsiniz. Ayağınızı yere sağlam basmanızı tavsiye ediyorum.

Temmuz ayının ikinci yarısında gerçekleşecek sert dolunay etkisiyle; iş ve kariyer hayatınızda belirsizlikler netleşebilir ve bu durum sizi zorlayabilir. Bazı konularda ego ve benlik savaşları verebilirsiniz. Sağlığınıza ve kişisel bakımınıza dikkat etmeniz önerilir. Ayrıca öfkeye dikkat etmelisiniz. Aşk, tatil, çocuk, hobi ve yakın çevrenizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir.





BOĞA BURCU TEMMUZ 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Temmuz ayının ilk yarısında gerçekleşecek Sirius günü ve Yeni ay etkisiyle bir yıllık dönemde; yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşler veya yakın akrabalarınızla ilgili konularda kalıcı ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde sosyal çevrenizde otoritelerden destek alabilirsiniz. Ayrıca eğitim alanında önemli gelişmeler olabilir ve yakın çevreniz yenilenebilir. Aşk hayatınız çok daha iyi bir hale gelebilir.

Temmuz ayının ikinci yarısında gerçekleşecek dolunay etkisiyle; yurt dışı, eğitim, seyahat, uzak çevreniz ve inanç kavramlarıyla ilgili değişimler ve belirsizliklerin sonlanması yaşanabilir, ancak bu dönemde olanlar sizi manevi açıdan sarsabilir. Psikolojinize dikkat etmeniz önemli olabilir. Ev ve aile hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Maddi açıdan bereketli bir dönem geçirebilirsiniz. Ev, toprak, araba alım-satım gibi durumlarda kazançlı çıkabilirsiniz.





İKİZLER BURCU TEMMUZ 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Temmuz ayının ilk yarısında gerçekleşecek Sirius günü ve Yeni ay etkisiyle bir yıllık dönemde; maddi kazanç, para, değerleriniz ve ürettiklerinizle ilgili çok bereketli ve güzel bir döneme adım atabilirsiniz. İş hayatınızda kalıcı ve uzun vadeli kararlar gündeme gelebilir, ancak yanlış fikirler ve iletişim sorunlarına dikkat etmelisiniz. Hastane ve sağlık alanlarına da dikkat etmeniz tavsiyemdir.

Temmuz ayının ikinci yarısında; finans, sağlık ve özel hayat alanlarında kalıcı bitişler ve belirsizliklerin netleştiği bir süreç yaşayabilirsiniz. Ancak bu dönemde sosyal çevrenizle ilgili bazı sorunlar sizi şok edebilir ve acı ama gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. İş hayatınızda ani sürprizler de olabilir. Yakın çevre, eğitim, seyahat ve kardeşlerle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir.





YENGEÇ BURCU TEMMUZ 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Temmuz ayının ilk yarısında gerçekleşecek Sirius günü ve Yeni ay etkisiyle bir yıllık dönemde; fiziksel değişim, kişisel gelişim ve sosyal kimliğinizle ilgili değişimler ve yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde eğitim, seyahat ve otoritelerden yana şanslı olacaksınız ve kalıcı, uzun vadeli gelişmeler olabilir. Ancak iş hayatınızda acı ama gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Sosyal çevrenizle ve aşk konularında ani sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Temmuz ayının ikinci yarısında; partner, evlilik ve ortaklık konularında belirsizliklerin sonlanması yaşanabilir ve aniden büyük gelişmelerle şok olabilirsiniz. Sosyal çevrenizden önemli destekler alabilirsiniz. Ayrıca hayal ettiğiniz yapılar gerçekleşebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni gelişmeler bereketinizi artırabilir. İş hayatınızda bazı üzücü süreçler yaşanabilir.





ASLAN BURCU TEMMUZ 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Temmuz ayının ilk yarısında gerçekleşecek Sirius günü ve Yeni ay etkisiyle bir yıllık dönemde; bilinçaltı, manevi konular, hastane, sağlık ve karmik ilişkilerle ilgili yeni kadersel, kalıcı ve uzun vadeli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bu dönemde inançsal konular, hukuk, eğitim ve uzak akrabalarınızla ilgili süreçlerde zorlanabilirsiniz. İş hayatınızda zorlayıcı olsa da güzel gelişmeler olabilir. Sosyal çevrenizle ilgili şanslı olacaksınız.

Temmuz ayının ikinci yarısında; çalışma hayatı, sağlık, gündelik rutinler ve evcil hayvanlarınızla ilgili belirsizlikler netleşebilir. Bu dönemde hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilir, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda yükseliş ve terfi gibi durumlar gerçekleşebilir, ancak egosal sınavlara dikkat edilmesi gerekebilir. Sosyal çevrenizle beraber sağlık, ameliyat ve finansal alanda zorlanmalara dikkat etmelisiniz.





BAŞAK BURCU TEMMUZ 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Temmuz ayının ilk yarısında Sirius günü ve Yeni ay etkisiyle bir yıllık dönemde; sosyal çevre, ilişkiler ve arkadaşlarınızla ilgili kalıcı ve uzun süreli yeni gelişmelere adım atabilirsiniz. Ancak borçlanma ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İlişkilerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. İş hayatınızda ilahi koruma ve şans sizinle olacak. Partner, evlilik ve ortaklıktan yana sorumluluklarınız artmış olabilir.

Temmuz ayının ikinci yarısında; aşk, tatil, çocuk, sanat ve hobilerinizle ilgili gelişmelerde belirsizlikler sonlanabilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat ve hukuksal alanda bazı zorlanmalar ve yenilenmeler yaşanabilir. Gizli aşklar ve karmik ilişkiler gündeme gelebilir. Ayrıca çevrenizle iletişiminiz derinleşebilir. Seyahatlerde dikkatli olmanız önemlidir.





TERAZİ BURCU TEMMUZ 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Temmuz ayının ilk yarısında Sirius günü ve Yeni ay etkisiyle bir yıllık dönemde; kariyer, ilişki, evlilik ve hayatınızla ilgili şanslı ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kalıcı ve uzun vadeli gelişmeler olabilir, ancak partner veya ortaklıkla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Harcamalarınıza ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yurt dışı, seyahat ve hukuk konularında şanslı bir dönemde olacaksınız.

Temmuz ayının ikinci yarısında; ev, aile, toprak ve gayrimenkul konularında belirsizlikler sonlanabilir. Yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Bol bol sosyalleşip aktivitelere katılabilirsiniz. Şanslı bir dönem sizi bekliyor olacak. Denge ve adalet yerine akışa kendinizi bırakmanızı tavsiye ediyorum.





AKREP BURCU TEMMUZ 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Temmuz ayının ilk yarısında Sirius günü ve Yeni ay etkisiyle bir yıllık dönemde; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal konular, aileniz ve özellikle aşk ile ilişkilerde önemli kadersel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ani kararlar alabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Aşk, çocuk ve hobilerinizle ilgili kalıcı çözümler olabilir. Finansal olarak korunacaksınız.

Temmuz ayının ikinci yarısında; yakın çevre, kardeşler, eğitim ve seyahatler veya yer değişikliği gibi konularda belirsizlikler sonlanabilir. Evlilik, ilişki ve ortaklıkla ilgili konularda ani ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş ve kariyer hayatınız ön plana çıkabilir.





YAY BURCU TEMMUZ 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Temmuz ayının ilk yarısında Sirius günü ve Yeni ay etkisiyle bir yıllık dönemde; finans, sağlık, özel hayat veya spiritüel konular ve ilişkilerinizde şanslı olacaksınız. Aile ve ev hayatınızda kalıcı gelişmeler yaşanabilir, ancak çocuk, tatil ve borsa gibi konularda bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Evliliğinizdeki sorunlar sona erebilir. Ayrıca bekarsanız evlilik sürecine girebilirsiniz.

Temmuz ayının ikinci yarısında; para, kazançlar ve maddi gelirlerle ilgili bazı krizler yaşanabilir. Bu dönemde harcamalarınıza dikkat etmeli ve yatırım fırsatlarınızı gözden geçirmelisiniz. Çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar veya gündelik hayatınız ve rutinlerinizle ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim ve seyahatleriniz ön plana çıkabilir.





OĞLAK BURCU TEMMUZ 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Temmuz ayının ilk yarısında Sirius günü ve Yeni ay etkisiyle bir yıllık dönemde; partner, evlilik ve ortaklık konularında şanslı ve güzel gelişmeler yaşayacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Aşk ve ilişkilerle ilgili sorunlardan ve ani gelişmelerden korunacak ve dengeyi yakalayabileceksiniz. Anlaşmalar ve sözleşmeler konusunda yeni süreçlere adım atabilirsiniz. Çalışma ve gündelik hayatınızda ise ilahi koruma ve yardım sizinle olacak.

Temmuz ayının ikinci yarısında; fiziksel değişim ve sosyal kimliğinizle ilgili bazı belirsizlikler sonlanabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ani aşk, çocuk veya yeni bir hobi gündeme gelebilir. Maddi kazançlarınız, finansal yapınız ve sağlığınız ön plana çıkabilir. Çok çalışacağınız bir döneme adım atabilirsiniz.





KOVA BURCU TEMMUZ 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Temmuz ayının ilk yarısında Sirius günü ve Yeni ay etkisiyle bir yıllık dönemde; çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlarla ilgili ve ilişkilerinizde şanslı ve uzun süreli bir döneme adım atabilirsiniz. İletişime dikkat etmelisiniz. Ayrıca ev ve aile konularında zorlayıcı bir durumla karşılaşabilirsiniz, sakin kalmanızı ve değişime uyum sağlamanızı tavsiye ediyorum.

Temmuz ayının ikinci yarısında; sağlık, kapalı alanlar ve gizli düşmanlarla ilgili konularda belirsizlikler netleşebilir. Aile ve evinizle ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca aşk, tatil ve çocuklardan yana şanslı olacaksınız.





BALIK BURCU TEMMUZ 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Temmuz ayının ilk yarısında Sirius günü ve Yeni ay etkisiyle bir yıllık dönemde; aşk, tatil, çocuk ve hobilerinizle ilgili yeni ve şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak iletişime dikkat etmelisiniz. Hayatınızda artık sorumluluklarınızı elinize alma zamanı gelmiş olabilir. Kardeşleriniz, yakınlarınız ve yakın çevrenizle ilgili yenilenmeler yaşanabilir.

Temmuz ayının ikinci yarısında; sosyal çevre, arkadaşlar, topluluk ve derneklerle ilgili belirsizlikler sonlanabilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Ayrıca çalışma hayatınız veya gündelik hayat akışınızda rutinleriniz ön plana çıkabilir. Ev, aile, toprak ve arsa gibi konularda ilahi koruma sizinle olacak.




Elele astroloji
Dilara Yıldızhan
 
X