2024 Eylül Ayı Burç Yorumları

eyl4 (2).jpg


“Acı çektiğimiz zaman nefret edecek birilerini arıyoruz. Acıları akılsızlığımız yüzünden çektiğimizi düşünmek bile çok düş kırıcı.”

AYIN GÜNDEMİ

1 Eylül saat 18:18’de Uranüs, Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Bu geri hareket dönemi, kendine olan değerini ve dünyaya sunduklarını gerçekleştirmek için harika fırsatlar sunacak. Belki de bazen yeterince değerli hissetmiyor ya da yeterince başarılı olduğunu düşünmüyorsun. Ama merak etme, Uranüs'ün Boğa burcundaki gerilemesi seni olumsuz düşüncelerden kurtulmanı ve aslında ne kadar değerli olduğunu fark etmeni sağlayacak. Kendine güven ve bu sürecin keyfini çıkar!

2 Eylül saat 03:08’de Plüton, Oğlakburcuna geçerek retro hareketine devam ediyor. Bu gezegenin dönüşüm gücüne hazır ol! Kontrolün dışında gelişen kadersel olaylara sebep olan bu zorba gezegen, hangi evinde transit ediyorsa, o konuların çürümüş kalıplarını yerle bir ediyor. Sosyal düzenler alt üst oluyor, toplumsal yapılar sarsılıyor. İradeni aşan kolektif olaylar ve doğal gelişimler bu dönüşümü gerçekleştiriyor. Hazır mısın? Plüton'un gücünü hisset ve hayatını baştan aşağı değiştir!

3 Eylül saat 04:55’de Başak burcunda 11 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Hedeflerini dürüstçe düşünmene, kendini sabote etme yollarını bulmana yardımcı oluyor. Unutma, uzun süredir bir hedef uğruna çalışıyor olman onun doğru yol olduğu anlamına gelmez. Planlarına takılı kalmak sadece değişimden veya baştan başlamaktan korktuğun için olabilir ve bu da gerçek başarılarını etkileyebilir.

4 Eylül saat 22:46’da Mars, Yengeç burcuna geçiyor. Evet, tamam Yengeç burcundaki Mars'ın geçişi hassas bir enerjiye sahip olabilir, ama bu demek değil ki hiçbir şey yapmayacaksın. Mars'ın Yengeç enerjisiyle birlikte nasıl çalışacağını öğrenirsen, gerçekten başarılı olabilirsin. Örneğin ev içi görevlere odaklanmak, bu geçişi en iyi şekilde değerlendirmenin yollarından biridir.

9 Eylül saat 09:50’de Merkür, Başak burcuna geçiyor. Zihninin keskinleştiği, konuşmalarının hassaslaştığı ve iletişim becerilerinin arttığı bu döneme hoş geldin! Başak burcuyla birlikte gereksiz detayları atıp sadeleşme zamanı geldi. Sözlerini daha net ve doğru biçimde ifade etme şansına sahip olacaksın. Bu geçiş altında pürüzlü konuları ortadan kaldırmak için sert konuşmalara yönelebilirsin. Analitik gücün artacak ve bilgileri daha iyi anlama yeteneğine sahip olacaksın. Yani düşüncelerini berrak bir şekilde aktarabileceksin. Şimdiden keyifli bir dönem diliyorum!

18 Eylül saat 05:45’te Balıkburcunda 25 derecede bir “Parçalı Ay Tutulması” gerçekleşiyor. Bu Ay Tutulması senin için bir dönüm noktası olabilir! Gün planlayıcının tutsaklığından kurtul ve saatine bakmaya bile uğraşma. Bu astrolojik olay, zihninde dans eden düşüncelere odaklanmanı sağlayacak. İçgüdülerin yükselecek ve sezgilerin seni daha büyük başarılara yönlendirecek.

22 Eylül saat 15:44’de Güneş, Terazi burcuna geçiyor ve bu demektir ki denge ve uyum zamanı geldi. Terazi burcunda her şey başkalarıyla bağlantı kurmak, güzelliği almak ve ruhu yatıştırmakla ilgilidir. Adalet, zarafet ve başkalarıyla yarı yolda buluşma zamanıdır. Artık farklılıklara odaklanmak yerine, Terazi Güneşi altında seni benzer kılan şeyi anlayabilirsin. Her durumu tüm açılardan görebilirsin çünkü Terazi'nin huzurlu ve işbirlikçi doğası sayesinde uçurumları köprülerle aşabilirsin. Haydi, dengeye adım atma vakti!

23 Eylül saat 05:36’da Venüs, Akrep burcuna geçiyor. Venüs, Akrep burcuna geçiyor ve ilişkilerine farklı bir perspektif sunuyor. Bu zaman diliminde, içinde bastırdığın düşünceleri ortaya çıkarmak için mükemmel bir fırsat var. Artık o dırdırcı düşünceleri görmezden gelemeyeceksin çünkü Venüs ve Akrep bir araya geldiğinde gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaksın. Bu geçiş, ilişkilerini derinlemesine analiz etmene ve doğruluğunu sorgulamana yardımcı olacak. Belki de zamanın geldiğini düşünerek ilişkinde yapabileceklerini değerlendirmelisin. Her ne olursa olsun, bu geçiş sana ilişkilerinin gerçekliğini kontrol etme şansı veriyor!

26 Eylül saat 11:09’da Merkür, Terazi burcuna geçiyor. Merkür'ün Terazi burcuna geçişi ile diplomasi rüzgarları estirecek! Terazi, adaletin sembolü olan Terazi ölçeği ile ilişkilendirilir ve bu dönemde her duruma adil ve dengeli bir yaklaşım benimsemen, daha objektif olmanı sağlar. Bu geçişi, evrenden gelen nazik bir hatırlatma olarak düşün; başkalarının bakış açılarını önemsemek ve uzlaşmayı kucaklamak, güzelliğin anahtarıdır.



Aygül Aydın
 
Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 1 Eylül'de Uranüs'ün Boğa burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber mali konulardaki hamlelerinizi gözden geçirebilirsiniz. Yaşamınızda hangi değerin ve duygunun baskın olduğunu bilmek, yaşayacağınız sürprizlerin de nereden geleceğini bilmenizi kolaylaştırabilir. İş fırsatları ve kaynaklarınız, ödemeleriniz, vergi, sigorta, kredi gibi işlemleriniz, bankalarla olan ilişkiniz gibi konularda hayati riskler almamaya, sorumluluklarınızı zamanında yerine getirmeye çalışmanızda fayda var. Bazı insanların sizin yükünüzü aldığınızı sanırken aslında yükün bizzat kendisi olduğunu fark edebilirsiniz. Korkmanıza ya da görmezden gelmenize gerek olmadığını, bu süreçte bunlarla daha sık karşılaşabileceğinizi ama retro bitimine kadar net ve gerçekçi bir karar almanız gerektiğini unutmamalısınız.

2 Eylül'de Plüton Oğlak burcunda retro hareketine devam ediyor ve size kariyerinizle ilgili kararlarınızı son kez değerlendirme fırsatı sunuyor. Aldığınız riskler, değiştirmek zorunda olduğunuz tutumlar açısından kazançlı çıkıp çıkmadığınızı sorgulayabilirsiniz. Yanlış seçimleri düzenlemek, ekonomik konuları düzenlemek, yöneticilerle ya da baskın aile bireyleriyle olan ilişkileri iyileştirmek adına önemli bir dönem olabilir. Özellikle 2023 yılının sonlarına doğru bu anlamda yaşadığınız zorlukların ya da yaptığınız iyi hamlelerin dönüşünü görebilirsiniz. O dönem verdiğiniz her doğru karar için hanenize artı bir puan daha yazılabilir. Paranın amacınız değil aracınız olması, vizyonunuzu geliştirecek ve bu da geleceğe planlarınızın büyük ölçüde değişmesini sağlayacaktır. Size neyin ve kimin müdahale ettiğini, baskı kurduğunu, manipüle ettiğini artık daha iyi biliyor olmanız gerekiyor. Bu bilgi Eylül ayını daha iyi geçirmeniz adına avantaj sağlayabilir.

3 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile çalışma ortamınızdaki değişimleri neye göre yapmanız gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Olumsuz alışkanlıklar, zaman yönetimindeki eksikler ve aldığınız gereksiz sorumluluklardan sonra yeni bir sayfa açıyorsunuz. Eskiyi eskide bırakmalısınız. Terfi, zam gibi beklentileriniz gerçekleşebilir ama öncesinde çok yorulmanız, iyi bir sistem kurmanız ve bunun devamlılığını ortaya koymanız gerekebilir. Önemli işlerinizi bitirmek, sonuçlandırmak, fayda sağlanır hale getirmek, daha net adım ve sonuç odaklı olmak size avantaj sağlayacaktır. Sağlıklı alışkanlıklar edinmek, beslenmenizdeki düzenlemelerin karşılığını görmek, sindirim ve odaklanma problemlerinizin önüne geçmek size bu yoğun tempoda kolaylık ve iyilik hali getirebilir. Yaşamınızı kolaylaştıracak cihazlar alabilir, ortamınızda düzenlemeler yapabilirsiniz.

4 Eylül'de yönetici gezegeniniz Mars'ın Yengeç burcuna geçişiyle beraber ailevi konulara daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Sabrınızın, enerjinizin zorlanacağı bir süreç olabilir. Ama bunları ne kadar korursanız o kadar mantıklı kararlar alabilirsiniz. Aile bireylerinizle olan ilişkilerinizi değerlendirebilirsiniz. Sorun oluşturan, çözüme kavuşturulamayan durumları yeniden ama daha sakin ve yapıcı bir şekilde gündeme getirmelisiniz. Gündeme getiren siz değilseniz, bu noktada anlaşmaya öncülük etmeniz önemli olacaktır. Özellikle geçmişten bugüne ısrarla taşınan olumsuz konular için artık kesin kararlar almanız gerekebilir. Evle ilgili değişimler, taşınma işlemleri, satın alma süreçleri, evlilik kararları, ailenin kadın fertlerinin sağlık durumu ya da operasyonları gündeminizde yer bulabilir.

Merkür'ün 9 Eylül'de yeniden Başak burcuna geçmesi beraber son 1 ayda yaşadığınız ve yaşayamadığınız süreçleri daha önemli hale getirebilir. Ertelenen, tamamlanmayan, daha fazla ilgilenilmesi gereken işlerinizin önü açılabilir. Hazırlık aşamasının ardından gündeme getirmeye, kullanıma sunmaya çalıştığınız konularda daha hızlı ve etkin adımlar atabilirsiniz. İş kurma, ortaklıklar edinme, çalışma koşullarınızı değiştirme, yoğun temponuzu daha iyi planlamak noktasında şansınız artabilir. Yüksek verim alacağınızı bilmek ve görmek motivasyonunuzu arttıracaktır. Dikkatinizi dağıtan unsurları, stres faktörlerini, sağlık sorunlarını ve gündelik alışkanlıkları daha iyi yönetebileceğiniz bir dönemdesiniz. Stresle başa çıkmak, üzülmemek değil üzüntünüzün süresini ve sonuçlarını belirlemektir. Kendinizi bir olumsuzluğun, çaresizliğin ya da sinirlendirecek bir durumun içinde tutmak yerine üretkenliğinize, buradaki sorunun kaynağını bulmaya odaklanmalısınız. Sorun çözme becerisi, sorunları değil çözümü ve ardından gelecek rahatlığı arttıracaktır. Bakış açınız değiştikçe alışkanlıklarınız ve yaşam biçiminizin de kalitesi yükseliyor.

18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla gizli kalmış duygusal konuların ve geçmişin derinliklerinin gün yüzüne çıkmasına neden olabilir. Bu sizin için olumsuz bir durum görünse de, aslında artık önünüzde bir engelin kalmadığının işaretidir. Üzüntünüzün süresini kısa tuttuğunuzda, arta kalan zamanı sevincinize ayırabilirsiniz. İçinize hapsetmek yerine serbest bırakmaya, affetmeye ama kendi yoluna gitmesine müsaade etmeye çalışın. Dönüşümün bir de böylesini deneyimlemelisiniz. Kişisel gelişiminizi desteklemek için ruhsal ve psikolojik olarak kendinizi yenilemelisiniz. Sağlıklı ilişkiler, bilinçli çalışmalar, alışkanlıklar edinmek sizin için önemlidir. Hem sağlığınızı hem gündeminizi olumsuz yönde etkilemeyecek seçimler yapmalısınız. Kontrolünüz dışında gelişenlere müdahale etmeyerek bu seçimleri güçlendirebilir ve ayırt edebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işler, saklı tuttuğunuz gerçekler ortaya çıkabilir. Gündeme getirmek istediğiniz konuyu ve etkilerini iyi belirleyin. Ses getirebilir, insanlara dokunabilirsiniz. Bunun ne yönde olacağından emin olun. Bu konularda önemli farkındalıklar kazanabilir, kazandırabilirsiniz.

22 Eylül'de Güneş'in Terazi burcuna geçişi sizin için ilişkiler ve iş birlikleri alanında önemli bir dönemi başlatıyor. Kişisel ihtiyaçlarınız ve isteklerinizi, başkalarının istekleriyle uyumlu hale getirmeye çalışabilirsiniz. Bu yönde destekler bulacağınız etkiler altındasınız. Kuracağınız ilişkilerde iyi frekanslar yakalayabilir, önemli etkileşimler oluşturabilirsiniz. Tutumlarınızla, çalışmalarınızla dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Yeni işbirliklerine, sosyal ve duygusal ilişkilere açık olacağınız bir dönemdesiniz. Bu hafta itibariyle hayatınıza giren insanlar öylesine insanlar olmayacak. Bilginizi, duygunuzu, deneyimlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Bazıları bunu yanlış anlayabilir ve olayı hukuki boyutlara taşıyabilir. Ani tepkiler vermek yerine profesyonel olun, diplomatik davranın ve sorunu büyütecek değil çözecek davranışlar sergileyin.

23 Eylül'de Venüs'ün Akrep burcuna geçişiyle beraber hayata dair derin, tutkulu ve yoğun duygusal deneyimleriniz olmasını isteyebilirsiniz. Daha farklı, daha özel, daha size has bir tarzınızın olması için çalışabilirsiniz. Bu noktada işe ilişkilerinizden başlayabilirsiniz. Düşüncelerinize, hassasiyetlerinize uygun insanlarla bir arada bulunmak, sizin de uyum sağlayacağınız ortamlar geliştirme isteğiniz ön plana çıkabilir. Hem maddi hem manevi konularda bazı sınavlar yaşayabilirsiniz. Duygularınızın gerçekliği ve sağlamlığı, imkanlarınıza olan bakış açınız ve çabanız dikkat çekebilir. Kendinizi ne kadar saklamak isteseniz de, yaptıklarınız ve yapmadıklarınızla bir işaret vermiş olursunuz. Bu işaretlerinin altının doluluğuna, sizi iyi yönde beslemesine dikkat etmelisiniz. Aksi halde bırakacağınız intiba süreci zorlaştırabilir. Kıskançlık, sahiplenme, baskı kurma, yönetme gibi duygularla hareket etmek isteyebilirsiniz. Ancak bu bir süre sonra size bile ağır geleceği için kontrollü olmanızda fayda var. Fiziksel ve duygusal enerjinizi doğru konular için kullanın. Verim almak, kazanç elde etmek, hayatınızdaki pürüzleri ortadan kaldırmak, şüpheleri yok etmek adına olumlu bir dönemdesiniz. Sadeleştiğinizde, önemli adımlar atmanız kolaylaşacaktır. Özellikle finansal konularda daha stratejik adım atmaya açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Risk almayın, alacaksanız bile şartların lehinize olduğundan emin olun. Ailenizin, eşinizin maddi imkanları, yeni iş alanları, sağlık ya da güzellik için bazı operasyonlar gündeme gelebilir.

26 Eylül'de Merkür'ün Terazi burcuna geçişiyle iletişim ve ilişkiler ön planda olabilir. Başkalarıyla daha uyumlu ve diplomatik bir şekilde iletişim kurma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Buna ihtiyacınız olduğu kadar, devamlılık ve huzur için gerekli olduğunu da göreceğiniz bir dönemdesiniz. Ortaklıklar, işbirlikleri ve birebir ilişkilerde iş bölümü, ortak fikirler ve amaçlar sizin için belirleyici olabilir. Size uymadığını, yakışmadığını düşünseniz de toplumla birlikte hareket etmek önemli olacaktır. Bu yönünüzü gören kişilerin size daha fazla alan tanımak, söz bırakmak isteyeceği gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fikirlerinizi daha zarif bir dille ifade etmek, karşı tarafın da görüşlerine önem vermek, çatışmaları önleyebilir ve uzlaşma sağlamanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, geçmişte çözülmemiş olan meseleler bu süreçte yeniden gündeme gelebilir, bu yüzden dürüst, açık ve samimi ifadelere yer vermenizde fayda var. Hukuksal sorunlar yaşamamak, var olanları çözmek, dava sonuçlarını almak, lehinize gelişen durumlarla maddi ve manevi olarak rahatlamak için buna ihtiyacınız olacaktır. Ani ve tek başınıza kararlar vermek yerine, olayları tarafsız bir bakış açısıyla değerlendirmeniz gerektiğini unutmayın.

Motivasyon Sözü: "Gerçek değer, başkalarının takdirinde değil, kendi inancındadır.”






Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar,
1 Eylül'de Uranüs'ün burcunuzda geri hareketine başlamasıyla sağlığınız, fiziksel durumunuz ve bunlarla ilgili alışkanlıklarınız önem kazanabilir. Alışkanlıkları değiştirmek, yenilemek zor olduğu için görmezden geldiğiniz konular sizi zorunlu bir değişime itebilir. Tedavilerin ya da bakım rutinlerinin işe yararlığını sorgulayabilirsiniz. Sonuç alamadığınız bir konu olduğunda sürdürmek yerine uzman görüşü alarak sizin için gerekli olanı bulmaya çalışmalısınız. İkili ilişkilerinizle ilgili sorumluluklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Ani kararlar almamanızda fayda var. Muhatabınızla konuşmadan, netleştirmeden bir hamle yapmak sonrasında üzülmenize neden olabilir. Yaşam koşullarınızın neyden beslendiğini ve etkilendiğini iyi ayırt etmelisiniz.

2 Eylül'de Plüton'un Oğlak burcunda retro hareketine devam etmesiyle kendinizi nerede gördüğünüzü düşünebilir, ne yapmanız gerektiğini anlamaya çalışabilirsiniz. Geç kaldığınızı, kaybettiğinizi düşündüğünüz konularda hayat size bir yeşil ışık yakabilir. Ama bu ışığı görmek için yola çıkmış olmanız gerektiğini unutmamalısınız. Mevcut yaşantınız ve ortamınızdan uzaklaşmak, yeniliklere açık olmak konusundaki tabularınızı yıkmalısınız. Kariyer, mesleki ve kişisel gelişim, eğitim hayatınızla ilgili belirgin süreçleri eski düşünceleriniz ve vizyonunuzla şekillendirmemelisiniz. Kaçarak uzaklaştığınız sorumluluklar, küs olduğunuz akraba ya da dostlar, hukuksal ve ekonomik gündemler daha fazla ilgi bekleyebilir. İletişim becerileriniz bu süreçte büyük avantaj getirebilir. Hukuksal işlemler, 2024 yılının başlarında gelişen konular, vize işlemlerinizdeki aksaklıklar açısından şansınız dönebilir. Bu döneme denk gelen uçuş, seyahat, yer ya da iş değişikliğiyle ilgili resmi süreçlerinizde önceki hata ve eksiklerinizi kapatmanız önemlidir.

3 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber duygusal konularda daha net ve belirleyici adımlar atabilirsiniz. Sizi durduran, engel teşkil eden durumların farkına varmanız kolaylaşabilir. Bu da ayrışmanızı, kendi yolunuzu ve yönteminizi bulmanızı sağlayacaktır. Evlilik kararı, aile hayatı, çocuklarla ilgili gündemler açısından verimli bir dönem olabilir. Ama öncesinde, duygusal ilişkilerin tüm sorumluluğunu tek başınıza sırtlamamalı, paylaşmayı ve konuşmayı öğrenmelisiniz. Bu durum kendi duygularınızı daha iyi anlamanızı ve kurban psikolojisinden çıkmanızı kolaylaştıracaktır. Ekonomik açıdan yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ailenizin ya da dostlarınızın desteğini bulacağınız konularda bu gelişmeleri hızlandırabilir ve sonuçlandırabilirsiniz.

4 Eylül'de Mars'ın Yengeç burcuna geçişiyle sosyal ortamlarda ve mecralarda kendinizi öne çıkarmak isteyebilirsiniz. Çekingen, tutuk, özgüvensiz duygular hissedebilirsiniz. Bunun üzerine çıkmak için ilgi alanınız, uğraş verdiğiniz konularda daha sıkı çalışmalı, mantığınızı daha fazla dinlemeli ve geçmiş olumsuz tecrübelerinize aldırış etmemelisiniz. Kendinizi ileriye taşıyabileceğiniz bir dönemde, geçmişin yükünü bırakmak zorunda olduğunuzu unutmayın. Kardeşleriniz, ailenizdeki yakın insanlar, hayatınızı paylaştığınız dostlarınızla aranızdaki iletişim sınanabilir. Birbirinizi desteklediğinizi düşünürken manipülasyona açık hale geldiğinizi, suistimale uğradığınızı ya da bunu yapanın siz olduğunuzu fark edebilirsiniz. Hassasiyetlerinizle bu durumu gizlemek yerine aşmak için destek bulmayı tercih etmelisiniz. Evrak işlemleri, araç kullanımı ve ulaşım konularında daha dikkatli ve özenli olmanız sizi olası kazalardan koruyacaktır.

9 Eylül'de Merkür'ün Başak burcuna geçişiyle duygusal konulardaki süreçler netleşebilir, hızlanabilir. Artık neyi beklediğinizi, ne için uğraştığınızı daha iyi göreceksiniz. İletişiminiz güçlenebilir, kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Bu durum karşınızdaki kişiye de rahatlık verebilir. Duygusal adımlar atmaya elverişli bir dönem olabilir. Detaylara, gereksiz konulara ve kaygıya fazla yer vermemeye çalışın. Dengede kalmak, sınırları ve sinirleri korumak önemli olacaktır. Hobileriniz, ilgi alanlarınız, kazanç yöntemleriniz konusunda çevrenizden destek alabilirsiniz. Kendinize daha fazla ve kaliteli zaman ayırabilir, ilgilendiğiniz konularda kazanç elde etmeye başlayabilir, sosyal sorumluluk ya da işiniz olabilecek alanlarda çalışabilirsiniz. Yardım eden, üreten, destekleyen, sonuç getiren biri olmanın sizi iyileştirdiğini görebilir, Ağustos ayından bu yana üzerinizde yük olan, size kendinizi başarısız ve mutsuz hissettiren düşüncelerden, konulardan sıyrılabilirsiniz.

18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinde önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Bitmez sandığınız ilişkiler bitebilir, gündemde bile olmayan yeni ilişkiler ortaya çıkabilir. Gözünüzle görmeden inanmadığınız her şeyin daha görünür olacağı bir dönemdesiniz. Bu da sizin inanç biçiminizi, gelecek beklentilerinizi büyük oranda değiştirebilir. Artık hayatın başka bir yere evrilmeye başladığını daha derinden hissedebilirsiniz. Yeni hedefler belirleyebilir, buna uyum sağlayacak ya da destek olacak insanları hayatınızda daha çok görmek isteyebilirsiniz. İhmal ettiğiniz, boş verdiğiniz, gözden çıkardığınız istekleriniz, ilişkileriniz, yatırımlarınız konusunda düğmeye basmalısınız. Geçmişe bir "keşke" bırakmamak için bugün güçlü hayaller, gerçek çabalarla ilerlemelisiniz. Birbirinizin hayatını olumlu yönde etkileyecek arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Bunun dışında kalan kişilerle mesafeniz değişebilir. Birine güvenmekle ilgili tüm bildiklerinizi unutun: yeniden başlıyorsunuz.

22 Eylül'de Güneş'in Terazi burcuna geçişiyle beraber günlük rutinleriniz, iş hayatınız ve sağlık konularında daha fazla dikkat ve özen göstermeniz gerekebilir. Sizi ve düzeninizi olumsuz etkileyen, huzursuzluk çıkaran noktaları daha iyi fark edebilir ve bunlara müdahale edebilirsiniz. Düzenlemeler yapmak, iş bölümü ve planları oluşturmak, kendinize kişisel ve kariyer anlamında yeni hedefler koymak adına iyi bir dönemdesiniz. Emekleriniz fark edilecek. Bu da özgüveninizi güçlendirecektir. Yeni insanlarla tanışabilir, yöneticisi iseniz ekibinizi büyütebilir, yeni ortaklar kazanabilirsiniz. Bireysel çalışmalarınıza yanıt verecek sponsorlar, destekçiler bulabilir ya da bu sponsor siz olabilirsiniz. Eşinizin/ailenizin çalışma koşulları gündeme gelebilir. Bunlarla ilgili değişimlerin kararıyla beraber yaşantınıza yeni bir düzen gelebilir. Sağlıklı beslenmek, kozmetikte güvenilir ürünler kullanmak, sporu yaşamın bir parçası haline getirmek, temiz kaynaklardan gıda ve su temin etmek isteyebilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün 23 Eylül'de Akrep burcuna geçişiyle, ikili ilişkilerinize olan bakış açınızı büyük oranda değiştirebilirsiniz. Sizden farklı, sizinle aynı düşünmeyen ya da hissetmeyen insanlara olan tutumlarınız fark edilir olabilir. Ortak bir payda bulmakta zorlandığınızda vazgeçmek yerine yapıcı olmaya, anlamaya ve şans vermeye çalışmanız önemli olacaktır. Kurduğun her bağ için güçlü, tutkulu ve uzun vadeli olmasını isteyebilirsiniz. Bu konuda partnerinizin, ortağınızın ve muhataplarınızın beklentilerini karşılıyor olmanız da önemlidir. İnsanlara size güvenecekleri bir alan, bir sebep vermelisiniz. Bunu sağladığınız, karşılığında da aynı sağlamlığı gördüğünüz iletişimleriniz bir adım ileri gidebilir. Maddi konular ve ortak kaynaklar da gündeminize gelebilir; bu alanlarda daha stratejik olmanız gerekebilir. Özellikle borçlar, krediler veya miras gibi konularla ilgilenmeniz olasıdır.

26 Eylül'de Merkür'ün Terazi burcuna geçişiyle beraber gündelik hayatınızda bir planlamaya gidebilirsiniz. Hayatınızı, işinizi paylaştığınız insanlarla olan ilişkilerinizin yaşantınıza olan etkisini düşünmeniz gerekebilir. Her yere, herkese koşma telaşında olmak yorucu olabilir. Sınır koymanız ama bunu sakin, nazik bir üslupla belirtmeniz önemlidir. Yol gösterici olmak isteyenlere karşı bu tutumunuz daha yapıcı olacak ve iyi iz bırakacaktır. Yeni iş görüşmeleri yapmak, kendi işinizden ziyade ortaklı girişimlere ilgi duymak isteyebilirsiniz. Maddi ve manevi yönden ilerlemek istediğiniz ve bunun çıkış yolu bulacağınız bir dönemdesiniz. İmzalı işler, anlaşmalar, gündeme gelebilir. Duygusal anlamda ise aynı ortamda çalıştığınız kişilerle aranızda bazı etkileşimler doğabilir. Sistematik bir şekilde çalışmanızla, kendinizi fiziksel ve mental olarak ayakta tutmanızla bu dönemin meyvelerini yiyebilirsiniz. Beslenme ve kişisel bakım düzeninizde değişime gidebilir, uzman kişilerden görüş alabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "Geçmişin izlerini silmeden, yeni bir hayat inşa edemezsin."







Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar,
1 Eylül’de Uranüs’ün Boğa burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber hem finansal hem de kişisel alanlardaki durumunuzu değerlendirebilirsiniz. Yaşadıklarınızın, yaptığınız işlerin size geri dönüşü konusundaki becerileriniz bu dönem işinize yarayacaktır. Girişim, yeni sektörler ve ortaklar konusunda çekinceleriniz varsa bunların nedenlerini ve çözüm yollarını daha net görebilirsiniz. Yeniliklere açık olmak sizi bazı risklerden, beklenmedik borçlanmalardan koruyabilir. Geçmiş borçlarınız, alacaklarınız gündeme gelebilir. İş ya da yardım amaçlı ödeme yapmanız gerekebilir. İyi niyetinizi kullanmak isteyen kişilere karşı dikkatli olmalı, iyi araştırmalı, her söylenene ve verilen söze hızlıca inanıp aksiyona geçmemelisiniz. Hislerinizi önce siz doğru anlayıp değerlendirdiğinizde bunları başkasına yansıtmanız da kolay olacaktır. Bu yüzden kendinize zaman ayırmaya daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. İbadet, meditasyon, aromaterapi, doğa ve toprakla vakit geçirmek, hobi edinmek, bireysel tatiller yapmak, gündelik yaşantınıza düzenlemeler getirmek iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. Bazı işlerinizin geri dönüşleri olabilir ve ödemelerinizi alabilirsiniz. Bu size yeni iş ve kariyer planları konusunda da motivasyon verebilir. Ani bir girişim yapmak yerine beklemeyi, araştırmayı ve maddi manevi hazır olmayı tercih etmelisiniz. Çevrenizi yenilemek adına olumlu bir dönem olabilir. Bazı kişilerin olumsuz sürprizleri bu kararlarınızı hızlandırabilir. İç huzurunuza hizmet etmeniz, yatırım yapmanız gereken bir dönemde güvenilir, gerçek ve samimi insanların hayatınızda olmasına özen gösterin.

2 Eylül'de Plüton geri hareket ederek Oğlak burcuna geçiyor ve size yılın başında yaşadıklarınızın bir özetini getiriyor. Özellikle ekonomik konulardaki hamleleriniz ve sorumluluklarınız noktasında daha bilinçli olmalısınız. Bir kere uyandıktan sonra tekrar uyusanız bile, uyanık olmanın tadını alırsınız. O tadı hatırlayın ve sizi bir kıskaçta tutan döngüleri kırın. Kazancınızı yönetme ve değerlendirme konusundaki eksiklerinizi tamamlamak için profesyonel destek alabilirsiniz. Ödeme ve vergilendirme işlemleri, hukuksal süreçler, miras, paylaşım ve ortaklıkların resmi süreçleriyle ilgilenebilirsiniz. Bu konuda zorlandığınız durumlar, sabrınızı ve haklılığınızı hatırlamanız için olabilir. Açık vermemeye çalışın. Beklediğiniz ödemelerin gecikmesi planlarınızı değiştirebilir. Bu yüzden riskli harcamalardan kaçınmanızda fayda var. Duygusal ve fiziksel sağlığınıza daha fazla özen gösterin.

3 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber ev düzeniniz ve yaşam standartlarınız konusunda önemli zamanlar yaşayabilirsiniz. Kendinize bir sistem kurmak, daha güvenli, rahat hissetmek en doğal hakkınızdır. Bu hakkınızı elinizden alan sorumlulukları ve sorunları daha net görüp çözüm üretebileceğiniz bir dönemdesiniz. Duygularınızın ve isteklerinizin farkında olmak bu durumu daha kolay yönetmenize yardımcı olabilir. Aile ilişkileri konusunda da önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yanlış anlaşılmaları, çözülemeyen sorunları, aranızdaki gerilimi tanımlamak adına gösterdiğiniz çaba karşılıksız kalmayacaktır. Birbirinize yapıcı bir tutum sergilemeli, saygı sınırını korumalısınız. Ev işleriniz, evden yürüteceğiniz işler, taşınma, evlilik, satın alma gibi konularda daha hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Hazırlıklı olmak, niyetinizin farkına varmak bu sonuçlardan daha çok keyif almanıza yardımcı olacaktır. Özel alanınızın ayrı olması sizin avantajınızdır.

4 Eylül'de Mars'ın Yengeç burcuna geçişiyle beraber ekonomik konularda yeni hamleler yapmak isteyebilirsiniz. Güvendiğiniz, sevdiğiniz kişilerle ortaklıklar kurabilir, ailenizden ya da hayatınızdaki önemli kadın figürlerden destekler alabilirsiniz. Burada insanların size ne niyetle fikir verdiğini, size ne yaptırmak istediğini doğru anlamanız önemlidir. Manipülasyona, suistimale uğramaya açık bir dönemde olduğunuz için bu dönemdeki görüşmelerinizde ve ortaklıklarınızda daha dikkatli olmanızda fayda var. Bireysel düşünceleriniz, istekleriniz, kaynaklarınız ve maddi ihtiyaçlarınıza odaklanın. kendi çabanızı ortaya koymak önemli olacaktır. Kazancınızı yönetmek, biriktirmek, geleceğe dönük planlar yapmak ya da ailenize destek olmak mümkün olabilir. İş görüşmeleri, mevcut işle ilgili yeni kararlar, para alışverişleri, ödemeler gündeme gelebilir. Mantığınızı kullanın, geçmiş tecrübelerin ya da farklı duygusal etkiler altındayken doğru kararlar vermeniz zorlaşabilir.

9 Eylül'de yönetici gezegeniniz Merkür'ün Başak burcuna geçişiyle beraber ailenizle olan ilişkinize dair yeni fikirleriniz olabilir. Bu anlamda daha bilinçli, daha sakin ilerlemeniz için şartların daha olgun olduğunu görebilirsiniz. Ağustos ayının ilk haftalarında aldığınız kararları uygulamamak, planlarınızın bozulması sizi yormuş ve yıpratmış olabilir. Şimdi dinlenme zamanı ancak dinleneceğiniz alanı daha iyi hazırlayabileceksiniz. Evinizi düzenlemek, ihtiyaçlarınızı sırasıyla tamamlamak, birbirinize fırsat ve zaman vermek adına iyi bir dönemdesiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylara verdiğiniz tepkilerin değişmesi, kontrol edebileceğiniz konuları ve kontrol mekanizmanızı da değiştirecektir. Vereceğiniz kararlar bu sayede daha sağlıklı ve gerçekçi olabilir. İmzalı işler, taşınma, yer değişikliği, evden çalışma modelleri, satın alma süreçleri hızlanabilir. Artık önünüzü görmek kendi hayatınızla ilgili kararları da etkileyecektir. Evlilik süreçlerine adım atmak, işlemleri hızlandırmak, ihtiyaçları belirlemek adına uygun bir dönemdesiniz. Gerek sizin gerek birinci dereceden aile üyelerinizin özel süreçleri çok fazla efor harcamanızı gerektirir. Neticede herkesin mutlu ve rahat hissettiğini görmek, buna değdiğini gösterecektir.

18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek parçalı ay tutulmasıyla beraber iş ve kariyer yaşamınızda önemli bir dönüm noktasına ilerleyebilirsiniz. Hemen gününde bir gelişme olmasa da, siz ruh haliniz ve davranışlarınızla bunun yolunu açabilirsiniz. Profesyonel yaşamınızda beklenmedik gelişmeler ve fırsatlar ortaya çıkabilir. Liderlik yeteneklerinizi, iş bitirici yönünüzü, kapsayıcı çalışmalarınızı ön plana çıkarın. Başkalarını desteklemek, görünür hale getirmek için verdiğiniz çabayı kendiniz için de verme zamanındasınız. Önünüzde çok vaktiniz olduğunu düşünüyorsanız, o vakit an itibariyle başladı. Sizin de başlamanız gerekiyor. İş değişimi, çevre değişimi, yeni sorumluluk ve kazanç modelleri gündeme gelebilir. Size "olmaz" gibi gelen her şey için bir olur bulabilirsiniz. Bu konuda yetenekli ve imkan sahibi olduğunuzu, adım attığınızda ve kendiniz için inisiyatif aldığınızda fark edebilirsiniz. Önceki fedakarlıklarınız, emekleriniz size dönecektir. Heyecana kapılmadan, önünüzdekini görmeye çalışarak, fazlalıklarınızdan kurtularak karar vermeye çalışın.

22 Eylül'de Güneş'in Terazi burcuna geçişi, romantik ilişkiler, yaratıcı projeler ve kişisel hobilerinizle ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Bu dönem, aşk hayatınızda ve yaratıcı çalışmalarınızda önemli gündemler doğabilir. Kendinizi ifade etmek için seçtiğiniz yöntemlerin işe yararlığını test edebilirsiniz. Sizi fark eden, size değer veren insanlar olduğunu gördükçe doğru yolda olduğunuzu fark edebilirsiniz. Ayrıca, çocuklarınızla olan ilişkinizde veya çocuklarla ilgili projelerde de denge sağlamak isteyebilirsiniz. Zorlandığınız, ihtiyaç duyduğunuz durumlarda bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Özellikle çocuk sahibi olmak, var olan çocuğunuzun sağlık sorunları konusunda tedavi süreçlerinde olumlu süreçler olabilir. Enerjinizi yükseltecek gelişmeler yaşayabilirsiniz ama bunun için sizin de istekli, özverili olmanız gerektiğini unutmayın.

23 Eylül'de Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle beraber sorumluluklarınız ön plana çıkabilir, işinize daha tutkuyla sarılabilir ya da tutkuyla sarılacak yeni işler bulabilirsiniz. Bu konuda arayışlarınız olacağı kadar daha önceki görüşmelerinizin, işlerinizin olumlu etkilerini görebilirsiniz. Bu anlamda yüzünüzü güldürecek haberler alabilirsiniz. Yaptıklarınızla ve duruşunuzla dikkat çekeceğiniz bir dönemdesiniz. Dolayısıyla rekabetin, manipülasyonun ve iddialaşmanın da bol olacağı bir dönem yaşayabilirsiniz. Arkanızdan dönen bir plan varsa erkenden öğrenebilir, işinize gölge düşürüldüğünü hissedebilirsiniz. Bu gibi durumlarda mantığınızı korumanız, sakin kalmanız, intikam ya da hırsın peşine düşmemeniz önemli olacaktır. Stresin çalışma düzeniniz ve isteklerinizle beraber sağlığınıza da zarar vereceğini unutmayın. Özellikle dolaşım ve boşaltım sistemiyle ilgili rahatsızlıklar, bedensel ihtiyaçlar ve tedavilere odaklanmanız gerekebilir. Bu konularda şikayetleriniz varsa doktorunuzla görüşmeli, tahlil ve kontrollerinizi yaptırarak ilerlemelisiniz. Kendinize ayıracağınız zamanlarda derinlemesine içsel bir dönüşüm süreci yaşayabilirsiniz. Bunun için geçmişe ya da mevcut olana bitene takılmayın, kendinizi nasıl iyileştirip geliştirebileceğinize odaklanın.

26 Eylül'de Merkür'ün Terazi burcuna geçişiyle, duygusal konular sizin için daha öncelikli hale gelebilir. Saklandığınız yerden ve sorumluluklarınızdan çıkarak yeni ortamlara dahil olabilir, kalabalıklara karışabilir, sosyal mecralarda vakit geçirebilirsiniz. enerjinizin yükselmesi kelimelerinize de yansıyacaktır. İkna etmek, etkilemek, iz bırakmak istediğinizde başarılı olabilirsiniz. Bu hem sosyal hayatta hem de ticari konularda işinize yarayabilir. İlgi alanlarınızı, yetenekli olduğunuz konuları dönüştürmek ve daha çok kullanmak isteyebilirsiniz. Bu sizin bireysel çalışmalarınızdan ziyade sizinle aynı fikirde olan ya da sizden yardım isteyen kişilerle de mümkün olabilir. Yaratıcı ve lider yönünüzü ortaya çıkarın. İmkanları kullanın. Hayatın size bir getirisinin olması için ona bir sebep ya da sebepler verin.

Motivasyon Sözü: "Doğru hedef, sadece aklın değil, kalbin de onayladığı yoldur."









Aygül Aydın
 


Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar,
1 Eylül'de Uranüs'ün Boğa burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber arkadaş çevrenizle ilgili bazı değişiklikler yaşanabilir. Beklemediğiniz tepkilerle karşılaşabilir, şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Kime güveneceğiniz konusunda daha dikkatli ve özenli olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Geçmiş yıllardaki tecrübelerinize ve ilişkilerinize nazaran daha bilinçli olduğunuzu düşünseniz de, söz sahibi olmanız gereken yeni durumlar olduğunu görebilirsiniz. Hayal kurmaktan, bir şeyler istemekten çekinmeyin. Bazen durağanlığın daha akıcı ve sonuç odaklı olabileceğini unutmayın. Ekonomik ve sosyal destekler bulmaya açık olduğunuz bir dönemdesiniz.

2 Eylül'den itibaren Plüton'un geri hareketine Oğlak burcunda devam etmesiyle ertelenmiş ya da çözülememiş konularla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sizi rahatsız eden, artık mutlu etmeyen durumlara kayıtsız kalmamalısınız. Bir döngünün kırılması için beklenti ve davranışlarınızı da buna uyarlamalısınız. Hataların çözümüne, eksiklerin kapatılmasına yönelik bir çaba sergilemelisiniz. Bu çabayı karşı taraftan da görebildiğinizde doğru bir noktada olduğunuzu fark edebilirsiniz. Artık mücadelede tek başınıza kalmamalısınız. Birbirinizi, işinizi, bağlantılarınızı korumak adına yaptıklarınız sonuç vermediği için bugün benzer şeyleri yine yaşıyor olabilirsiniz. Alışılmıştan, gelenek haline gelmiş düşüncelerden, aklın ve duyguların önüne geçmeyen öfkeden sıyrılarak ilerlemelisiniz. Neticelendirmek istediğiniz görüşmeler olabilir, hak kayıplarınızı telafi edebilirsiniz. Ancak uzun soluklu bir iş ya da ortaklık kurmak için farklı alanlar, insanlar deneyimlemeniz gerektiğini unutmayın.

3 Eylül'deki Başak yeni ayı hayatınıza yeni insanların gelmesini kolaylaştırabilir. Seçici olabilir, temkinli ilerlemek isteyebilirsiniz. Ancak ne istediğinizden daha emin olduğunuz için seçim yapmanız eskiye nazaran daha kolay ve sağlıklı olacaktır. Sosyalleşmek, farklı insanlarla farklı amaçlar için bir araya gelmek kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. Yakın çevrenizle ya da aile üyelerinizle yaşadığınız problemler çözülebilir, dargınlıklar bitebilir. Bir araya geleceğiniz, eskisinden sağlam bir bağ kuracağınız programlar düzenleyebilirsiniz. Seyahat etmek, gezmek, keşif yapmak adına iyi bir süreç olabilir. Sadece keyfi değil ticari ziyaretler ve görüşmeler açısından da önemli fırsatlar bulabilirsiniz. Yeni iş görüşmeleri yapmak, imzalı işlemler başlatmak, kamuda istihdam ya da devlet dairesindeki işlemler açısından olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Eleştirilerin yapıcı olmasına daha fazla dikkat edeceğiniz bir düşünce biçimi benimsiyorsunuz.

4 Eylül'de Mars'ın burcunuza geçmesiyle beraber hayatınızda yeni bir perde açmak isteyebilirsiniz. Buna halinizin, isteğinizin olmadığını düşünebilirsiniz ama bu düşüncenin üstünde durmak yerine karşısına geçmeyi seçtiğinizde süreç lehinize dönebilir. Hedefleriniz hatırlayın, ne yapmak istediğinize odaklanın. Mental ve fiziksel sağlığınız açısından sizi harekete geçirecek bir düzen kurmalısınız. Depresif bir ruh hali içinde kalmanız hem kişisel alanlarınızda hem sosyal ortamlarda sizi zor durumda bırakabilir. Yoğun enerjinizi öfkeye değil, çabaya dönüştürün. Spora başlamak, kendi yemeğinizi hazırlayıp yiyeceğiniz bir düzen kurmak, dış görünüşünüzle ilgilenmek, yaşam alanlarınızda eskimiş ve artık işe yaramayan eşyalardan arınmak, geçmişin hesabını düşünmeyi bırakmak sizi ayağa kaldıracaktır. Kendinizi göstermek ve yaptıklarınızın konuşulmasını sağlamak adına iyi bir dönemdesiniz; seçimlerinizi bu doğrultuda yapın.

9 Eylül'de Merkür'ün Başak burcuna geçişiyle ertelediğiniz işler, görüşmeler ve yolculuklar konusunda şansınız artabilir. İşlerinizi toparlamak, sorumluluklarınızı yerine getirmek, eksik ve hatalı olan noktaları düzenlemek size bir vicdan ve kafa rahatlığı getirmiş olabilir. Bunların yorgunluğundan arta kalan zamanı sevdiklerinizle geçirmek, günü birlik de olsa planlar yapmak sizi rahatlatacaktır. Özellikle çevreniz anlamında da büyük yenilikler yapabilirsiniz. İlişkilerinizdeki aksaklıkların çözülmesi, kırgınlıkların sona ermesiyle aklınızda soru işareti kalmadan ilerlemeniz kolaylaşabilir. Daha dışa dönük olmakla birlikte daha işlevsel, daha verimli, duygularınızı ve düşüncelerinizi ifade etmenizi ve bunlarla bir şeyler yapmanızı kolaylaştıran bir sürecin içindesiniz. Planlarınızı daha güçlü bir şekilde uygulayabilir, Ağustos ayı boyunca sizden esirgendiğini ya da kaçırdığınızı düşündüğünüz fırsatların aslında şansınız olduğunu görebilirsiniz. Yazı yazma, düzenleme, kütüphanenizde ya da çalışma koşullarınızda yenilikler yapma, sosyal mecraları daha etkin ve faydalı bir şekilde kullanmak adına istekleriniz ya da ihtiyaçlarınız varsa bunları değerlendirmeye alabilirsiniz.

18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek parçalı ay tutulmasıyla beraber kendinizi her manada farklı bir noktaya taşıyabilirsiniz. Uzak sandığınız, imkansız olarak düşündüğünüz konularda adım atmak için sizin için daha kolay olabilir. Bu mecburi bir karar gibi düşünseniz de, aslında ihtiyacınız olduğunu bununla rahat edeceğinizi fark edebilirsiniz. Hassasiyetleriniz artık zayıf noktanız değil, tam tersine sizi harekete geçiren detaylar olabilir. Özellikle eğitim almak, yarım kalmış eğitimleri tamamlamak, ilgilendiğiniz konuda ya da işinizde profesyonelleşmek isteyebilirsiniz. Bugüne kadar kişisel nedenlerle ve çekincelerle bunu yapamadığınızı düşünebilirsiniz. Ama işin arkasında sizi engelleyen, konumunuzdan uzaklaştıran birileri olduğunu fark edebilirsiniz. Zamanında mesafe koymuş, eskisi gibi olmamayı tercih ettiyseniz şimdi daha büyük zararlar, hukuki sorunlar yaşamayı önlemiş olacaksınız. Eğer o mesafe hala konulmadıysa tutulmanın ardından keskin bir karar alabilirsiniz. Seyahatler, eğitimler veya uluslararası ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Yurtdışı işlemleri, devlet dairesindeki işlemleriniz, bireysel çalışmalarınız konusunda neticeler alabilirsiniz. Eksik ya da fazla olan konularda kendinizi genişletme, yeni bilgiler edinme ve ufkunuzu açma konusunda güçlü bir isteğiniz var; onu takip edin.

Güneş'in 22 Eylül'de Terazi burcuna geçişiyle, ailevi konular, ev yaşamı ve kişisel güvenlik alanlarında gündemleriniz olabilir. Geçmişteki düzeninizi, rahatınızı özleyebilirsiniz. Ancak artık size hizmet etmediği, size iyi hissettirmediği için bunu değiştirmek durumunda kaldınız. Bunların meyvelerini şimdi alabilirsiniz.Bu anlamda deneyimlerinize, yaşadıklarınıza bakış açınızı değiştirmek için etkili bir dönemdesiniz. Çünkü bundan sonrasına katacaklarınızı bu bakış açısıyla yapacaksınız. Evinizi yenilemek, dekorasyonla ilgilenmek, fiziksel değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Daha iç açıcı, soft renkler tercih edebilir, sevdiğiniz ve evinize yakışacak objeler bulundurabilirsiniz. Şık ve estetik bir yaşam alanı oluşturmak, eskilerden ve olumsuz anısı olan eşyalardan arınmak psikolojik olarak da sizi yenileyebilir. Aile içindeki konularda çözülmeler yaşanabilir, sorunları aşabilirsiniz. Kendinizi ispatlamanız gerekebilir. Yapacaklarınızın etkilerini ve sonuçlarını daha iyi gösterebilirsiniz. Özellikle yeni bir hayat kurmakla ilgili kararlarınız, sorumluluklarınız konusunda daha dik bir duruş sergileyebilirsiniz. Mülk sahibi olmak, evlenmek, iş gereği değişiklik yapmak ya da evden de yürütebileceğiniz işlerle ilgilenmek adına iyi bir dönemdesiniz. Siz saklandığınızı düşünürken aslında yaşam tarzınız sizi daha fark edilir kılıyor.

23 Eylül'de Venüs'ün Akrep burcuna geçişiyle aşk hayatınız ve yaratıcılığınız hareketleniyor. Yeni gelişmeler yaşamaya çok açıksınız ama bunun için önce geçmişin gölgesinden çıktığınızdan emin olmalısınız. Hiçbir duygunun sizi esir almasına izin vermediğinizde hayatınızda yeni pencereler açılacaktır. Bu anlamda duygularınız yoğun ve tutkulu olabilir. İnsanların ilgisini ya da ilgisizliğini doğru analiz etmeli, kendi kendinize düşünmek yerine açık konuşmayı denemelisiniz. Söylenmeyen her söz, içine düşülen her belirsizlik yaşayabileceğiniz iyi günlerin önüne set çekebilir. Kendinizi ve partnerinizi bu tuzağa çekmeyin. Mutlu olacağınız bir beraberlik ya da karar gündeme gelebilir. Özellikle evliyseniz çocuk sahibi olmak ya da çocuklarınızla ilgili yeni kararlar sizi sevindirebilir. Bireysel olarak sizi mutlu eden alışkanlıklarınız konusuna daha çok eğilebilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek, kendinizi rahatlatmak adına yeni hobiler edinebilirsiniz. Stratejik bir şekilde çalıştığınızda kendinizi ispatlamanız da kolaylaşacaktır. Özellikle ticari konular, yatırım gündemleri açısından şanslısınız. Ancak spekülatif yatırımlar konusunda dikkatli olmalısınız; risk alma eğilimi artabilir.

26 Eylül'de Merkür'ün Terazi burcuna geçişi, ev ve aile hayatında önemli etkiler yaratacak. Evde dengeleri yeniden kurmak isteyebilirsiniz. Aile üyeleriyle, özellikle ailenin kadınlarıyla olan ilişkiniz konusunda bazı adımlar atabilirsiniz. Geçmişteki anlaşmazlıkları çözebilir, görüşmediğiniz kişilerle görüşebilir, ailecek bir arada olacağınız planlar yapabilirsiniz. Kafanızı toplamaya evinizden başlayabilir ve bazı değişikliklere gidebilirsiniz. Yeniden dekore ederken şıklık kadar işlevselliğe de önem verin. Gereksiz, işinize yaramayacak, lükse kaçacak harcamalar yapmaktan kaçının. Taşınmak, yeni bir mülk edinmek, sözleşme yenileme gibi durumlar doğabilir. Bu etkiler yeni evlilik ya da iş değişikliği nedeniyle de gündeminize gelebilir.

Motivasyon Sözü: "Her farklılık, köprü kurmak için bir fırsattır.”







Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar,
1 Eylül'de Uranüs'ün Boğa burcunda geri hareketine başlamasıyla kariyerinizle ilgili bazı pürüzler daha görünür bir hal alabilir. Değişiklik yapmak istediğiniz ya da size sunulan konular hakkında düşüncelerinizi netleştirmelisiniz. Ani çıkışlar, fevri kararlar sonunda sizi rahatsız edebilir. Bu yüzden otoritelerle, çalışma ortaklarınızla ve bu kişiler ailenizse aile üyelerinizle iletişiminizi güçlü ve olumlu tutmanızda fayda var. Bazı bağlar illa ki kopacaktır ancak bunu olumsuz bir şekilde yapmaya, sonradan pişman olacak davranışlar sergilemeye gerek olmadığını unutmayın. Çarpılan bir kapıya tekrar gidilebilmesi ihtimalini göz önünde bulundurmalısınız. Mali beklentileriniz konusunda sürprizler yaşayabilirsiniz. Size verilmiş sözlerin zamanında tutulmaması, toplu ödemelerle beraber bazı para çıkışlarına da sebep olabilir.

2 Eylül'de Plüton'un Oğlak burcuna geçerek retro hareketine devam etmesi, iş hayatınızla ilgili beklentiniz ve düzeniniz konusunda bazı hatırlatmalar yapabilir. Değiştiğinizi düşünseniz de, hala aynı kalan işler ya da alışkanlıklar önünüze gelebilir. Hem iş yoğunluğunuzu hem de stres yönetiminizi zora sokacak davranışlar sergilememek için ne yaptığınızın farkında olmalısınız. Alışkanlık zannedip farkında olmadan inada dönüşen konularda kendinizi serbest bırakmalısınız. Yaşam şekli, çalışma koşulları, evcil hayvanlar gibi konularda kalan son tabularınızı da yıkmalısınız. Bir görüşmeye gitmeden önce, denenmiş ve sonucu başarılı olmamış seçenekler üzerinde durmadığınızdan emin olun. Bu niyette olduğunuzda size yardım edecek, sizi destekleyecek kişileri bulmanız da kolaylaşacaktır. Hayatınızı yalnızlaştırmayın.

3 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber maddi konular, hesaplar daha önemli hale gelebilir. İş değişikliği yapmak, yeni sorumluluklar almak, aceleyle değil düşünerek hareket etmek isteyebilirsiniz. Maddi konulardaki beklenti ve planlarınız konusunda daha gerçekçisiniz. Bu çizginin dışında kalan konularla ve insanlarla olan bağlantılarınızı koparabilirsiniz. Yeni hedefler koymak, kazancınızı arttırmak, harcamalarınızı dengelemek, gereksiz ve sonuçsuz durumları hayatınızdan arındırmak adına iyi bir dönemdesiniz. Şartların oturması kadar o şartları nasıl bir zemine oturttuğunuz da önemlidir. Bunu daha çok düşüneceğiniz için hayatınızla ilgili kritik kararları da bu özenle alabilirsiniz. Sosyal ve duygusal ilişkiler açısından şanslı etkiler altındasınız.

4 Eylül'de Mars'ın Yengeç burcuna geçişiyle beraber çevrenizde olup bitenleri daha farklı bir gözle değerlendirebilirsiniz. Sizin için önemli ve özel olanın, sizde bıraktığı etkilerin farkında olmanız önemlidir. Saklanan, gizlenen, arkanızdan çevirilen işler güven sorunu yaşamanıza neden olabilir. Bunları örtbas etmek ya da tersine bir takıntı olacak şekilde zaman ayırmak yerine olayların seyrini izleyin ve kendinize odaklanın. Zaman harcamanıza değmeyeceğini bile bile zamanınızı, enerjinizi heba etmeyin. Bu durum size ruhsal ve fiziksel sağlık sorunlarının önüne geçmek, hayatınızı düzene koymak ve kendi planlarınıza odaklanmak noktasında destek verecektir. Beslenme düzeni ve sindirim sistemiyle ilgili konular, çarpık ve manipülatif ilişkiler gündelik akışınızı zorlaştırabilir. Bunları çözmeye, ihtiyaçlarınızı görmeye ve ruhunuzu sakinleştirmeye çalışın. Aile büyüklerinizin, yakınlarınızın ya da ihtiyaç sahibi kişilerin sizin desteğinize ihtiyaçları olabilir. Ziyaretler sırasında maddi ve manevi destek noktasında çok efor harcayabilirsiniz.

9 Eylül'de Merkür'ün Başak burcuna geçişiyle beraber iş hayatınızla ilgili pürüzleri ortadan kaldırabilirsiniz. Kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Yanlış ya da gereksiz konulara odaklandığınız için, asıl gündeminize dönmekte zorlanıyordunuz. bunları aşacağınız ve tertemiz başlangıçlar yapacağınız bir süreç olabilir. İş girişimleri, arayışlarınız ve görüşmeleriniz, mevcut gelir gider dengeniz, harcamalarınız, Ağustos ayındaki beklenmedik nakit giriş çıkışlarından sonra rayına oturabilir. Harcama dağılımını daha dikkatli ve dengeli yapmak, tutumlu olmak size avantaj sağlayabilir. Daha önceki birikimleriniz ve hazırlıklarınız şimdi daha iyi ilerlemenizi, yatırımlar yapmanızı ve kendinizi güvenceye almanızı mümkün kılacaktır. Ödemelerinizi tamamlayabilir, resmi kurumlardaki işlemlerinizi hızlandırabilir, sermaye belirlemek ve hazırlamak konusunda destekler bulabilirsiniz. Kendi değerinizi kendinizin belirleyeceği bir süreç olacağı için kendinizi istemediğiniz, sizi zora sokacak konulardan uzak tutmanız önemlidir. Fazla içli dışlı olduğunuz, sorumluluk aldığınız ya da tam tersi dikkat vermediğiniz konuların sizin için belirleyici olduğunu fark edebilirsiniz. Hataları telafi etmek, yenilerini önlemek ve sadeleşmek adına bu süreci en iyi şekilde değerlendirmelisiniz.

18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek parçalı ay tutulması, ekonomik girişimleriniz ve sonuçları konusunda net bilgiler verebilir. Olayların sizin bildiğiniz, düşündüğünüz, güvendiğiniz gibi gelişmediğini fark edebilirsiniz. Hayal kırıklığı yaratan ve sizi yıpratan süreçlerin ardından kendinizi çekip çıkarmanız gereken durumlar olabilir. Burada şüpheye, kaygıya "acaba"ya yer olmadığını bilmelisiniz. Ortaklaşa kaynaklar ve finansal durumlarla ilgili önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Yeni gelir kaynakları elde etmek, mevcut çalışmalarınızı güçlendirmek ve detaylandırmak isteyebilirsiniz. Kendinize, size ait bir seçenek oluşturma zorunluluğu hissedebilirsiniz. Bu sayede hem ödemelerinizi tamamlayabilir hem de birikim planlarınızı uygulayabilirsiniz. Bankalarla ya da hukuki konularla ilgili parasal gündemler, alacak verecek hesabı, aileniz ya da sizinle ilgili sağlık harcamaları gündeme gelebilir. Sorumluluğunuz dahilinde olan tüm eksikleri kapatabilirsiniz. Ancak işlemlerinizi doğrudan sizin yapmanız, vekalet ya da söze güvenerek bir adım atmamanız önemli olacaktır. Şifrelerinizi, ödemelerinizi, kaynaklarınızı ve ruh sağlığınızı birilerine emanet etmeyin. Eşinizin/ailenizin kazançları, kazancı ve düzeni olan bir eş potansiyeli gibi konularda şansınız açık olabilir.

22 Eylül'de Güneş'in Terazi burcuna geçişiyle, hayata ve çevrenize dair yeni bilgiler öğrenebilirsiniz. İnsanlarla doğrudan iletişim kuracağınız işler yapabilir, mevcut işiniz bu yöndeyse onu geliştirecek adımlar atabilirsiniz. Kendinizi ifade etme ve bilgi alışverişinde bulunma isteğiniz ön planda olabilir. Daha sosyal, daha aktif, daha enerjik hissedebilirsiniz. Aynı anda pek işi yürütecek motivasyonunuz olabilir, güven verebilir, yeni insanların dikkatini çekebilirsiniz. Duyuracağınız iş girişimleri, ortaklıklar, eğitim ya da danışmanlıklar gibi konular gündeminizde yer bulabilir. İlgi üzerinizdeyken ses getirmek istediğiniz konuları işleyin ve insanların kullanımına sunun. Eğitim almak/vermek, araç gereçlerinizi yenilemek, ehliyet, iletişim ve yazı kabiliyetiyle ilgili çalışmalar, seminerler, ziyaretli işlerle ilgilenebilirsiniz. Bu konularda başvuru yapabilir, var olan başvurularınızın sonuçlarını alabilirsiniz. Kardeşler, yakın çevreniz ve komşularla olan ilişkilerde dengeyi sağlama ihtiyacı duyabilirsiniz. pürüzleri ortadan kaldırmak adına iyi bir dönemdesiniz. Hem ticari hem de sosyal açıdan yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Kendinizi donanımlı, neşeli hissetmeniz sizinle ilgili duyguların netleşmesini sağlayabilir.

23 Eylül'de Venüs’ün Akrep burcundaki seyahati, aile ve ev yaşamınızı etkileyebilir. Bu süreçte aile ilişkilerinizde derin bir bağ kurma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ancak, eski sorunlar gün yüzüne çıkabilir ve çözüm bekleyen meselelerle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bu yüzden yapıcı olmalı, herkesi de yapıcı olmaya davet etmelisiniz. Ailenin gizli kalmış, unutulmuş konuları ya da ihtiyaçları gündeme gelebilir. Özellikle bazı akraba ve büyüklerinizin de dahil olduğu can sıkıcı konuları yeni öğrenebilirsiniz. Olaylar geçmişte olsa da bugüne göre düşünüp karar vermeli, aile sisteminizi bozmamalı, kimsenin de bunu yapmasına müsaade etmemelisiniz. Bazı konuları kendi içinizde konuşup halletmeniz, sınır koymanız önemli olacaktır. Evinizin fiziksel durumuyla ilgili değişiklikler gerekebilir. Böyle rahat olduğunuz için gönülsüz hissedebilir ve olduğu gibi bırakabilirsiniz. Kriterlerinizi ekonomik gücünüze ve ihtiyaçlarınıza göre revize ettiğinizde, bazı isteklerden vazgeçtiğinizde bu durum daha kolay ilerleyebilir. Değişime, ihtiyaçlara direnmek zorluktan başka hiçbir şey getirmeyecektir.

26 Eylül'de Merkür'ün Terazi burcuna geçişiyle beraber ilgilendiğiniz, çalıştığınız, emek verdiğiniz konularda ön plana çıkabilirsiniz. Bilgi edinmekle beraber bunları paylaşmak, kullanıma sunmak, yeni insanlara ulaşmak da önemlidir. Bunu daha iyi anlayacağınız bir dönemdesiniz. Fiziksel buluşmalar ya da online çalışmalar ve görüşmeler de gündeme gelebilir. Kurs ve atölye çalışmaları, ortaklı işler, özel ders, danışmanlık gibi konularda şansınız yüksek olabilir. Bu konularla ilgili iş girişimleri yapabilir, mevcut şirketlerle ve kişilerle görüşerek birlikte çalışabilirsiniz. Çevrenizin ilgisini nezaketiniz ve iletişim gücünüzle çekeceğiniz bir dönemdesiniz. Özellikle kadın dostlarınız ya da aile üyelerinizin büyük katkısı olabilir. Sizi sevindirecek gelişmeler, tanışmalar gündeme gelebilir. Hem duygusal hem de sosyal açıdan imza atmaya açıksınız.

Motivasyon Sözü: "Keşif, dış dünyada değil, içsel yolculukta başlar.”







Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar,
1 Eylül'de Uranüs'ün Boğa burcunda geri hareketine başlamasıyla seçtiğiniz ve peşinden gittiğiniz yolların size getirilerini düşünebilirsiniz. Hayatın sadece almakla değil, vermekle de ilgili olduğunu bir kez daha görebilirsiniz. Ne kadar emek verdiğiniz, kendinize ve işinize ne kadar yatırım yaptığınız önemlidir. Düzen bozduğunuza değer olduğunu düşündüğünüz alanlarda daha donanımlı ve farkındalıklı olmalısınız. Eğitim aldığınız konularda tekrarlar yapabilir, yetkin kişilerle görüşebilir, daha çok araştırma yapabilir, bunu kazanca dönüştürmek için bazı planlamalara gidebilirsiniz. Kabınızın dışına çıkmak, farklı yerlerde olmakla ilgili aklınızı sınırlanmayın ve negatife düşmeyin. Miras, paylaşımlar, iş ödemeleri gibi konularda hukuki desteğe ihtiyacınız olabilir.

2 Eylül'de Plüton'un Oğlak burcunda gerilemeye devam etmesiyle duygusal konularda aklınıza takılan noktalar daha belirgin hale gelebilir. Yılın başından bu yana uğraştığınız, anlam vermeye ve çözmeye çalıştığınız konularda artık durmanın vakti gelmiş olabilir. Sorumluluğunuz, bilginiz dahilinde olmayan konularla ilgilenmeyi bırakmalı ve kendi ilişkinize, kendi hislerinize odaklanmalısınız. Bu size ne yapmanız gerektiğini gösterecektir. Yaratıcılığınızı çabanızla süslediğiniz işlerle ilgilenebilir, yarım kalmış projeleri tamamlayabilir, kaçırdığınız fırsatların peşine yeniden düşebilirsiniz. Artık eskisi gibi olmadığınızı, hatalı olana tutunmadığınızı gördüğünde hayat size bunun karşılığını iyi insanlarla, iyi kazançlarla ve iyi sebeplerle verecektir. Duygusal iniş çıkışlarınız maddi yatırımlarınız ve planlarınızı gölgeleyebilir. Yanlış harcama ve risklerden kaçınmak adına kendinizi rahatlatmalı, tatil planları veya küçük ama yeni hobilerle zihninizi sakinleştirmelisiniz.

3 Eylül'de burcunuzda gerçekleşecek yeni ay ile beraber, bir şeylerin eskisi gibi olmaması gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Sizde tutukluk hissi oluşturan, durduran, bağımlı hissettiren konuların farkına varmanız kolaylaşacaktır. Sanki bugünü bekliyormuşçasına heyecanlı ve hazır olabilirsiniz. Sorumluluklarınızı ya da yerinizi değiştirmek, bazı görevlerden ya da ilişkilerden affınızı istemek, kendinizi daha çok dinlemek gerekebilir. Zaaflarınızı, ince karnınızı bilmek bunu başkalarının kullanımına sunmayı engeller. Net kararlar almak için net bir düşüncede olmak gerektiğini göreceksiniz. Gereksiz alışkanlıklar, ürünler, eşyalar yerine sizi en iyi hale getirecek olan seçimlerin peşine düşmelisiniz. Sağlık kontrolleri yaptırabilir, değerlerinize göre takviyeler alabilir, kısıtlayıcı olmayan ancak midenizi, kilo kontrolünüzü de zorlaştırmayan bir beslenme düzenine geçebilirsiniz. Parlayacaksınız.

4 Eylül'de Mars'ın Yengeç burcuna geçişiyle sosyal hayatınız hareketlenebilir. Yeni insanlar tanıma motivasyonunuz çok yüksek olmasa da, girdiğiniz ortamlarda tavırlarınızla insanları kendinize çekebilirsiniz. Eski arkadaşlıklarınız ve ortamlarınızı özleyebilir, iletişime geçebilirsiniz. Özellikle dargınlık, fikir ayrılığı yaşanan arkadaşlarınızla görüşebilir ya da onlardan bir dönüş alabilirsiniz. Sorunlara, istenmeyen iletişimlere rağmen telafi, iyileşme açısından iyi bir dönemdesiniz. Bunun farkında olduğunuzda içsel problemlerin, gelecek kaygılarının önüne geçmek de kolay olacaktır. kendinizi bir çaresizliğin içine çekmek yerine hayata karışmalı, sorumluluklarınızın farkında olmalı, içinizi umutla dolduran işlere zaman ayırmalısınız. Sosyal sorumluluk projeleri bu konuda size yardımcı olabilir. Doğru ve akıllı bir yoğunluk kurmaya çalışın.

9 Eylül'de Merkür'ün Başak burcundaki seyriyle beraber kendinize bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Özeleştirinin bir hırpalamaya dönüşmesi, kendinizi buna mecbur bırakmanız, bazı isteklerinizin gerçek olmaması Ağustos ayını zor bitirmenize neden olmuş olabilir. O noktaya tekrar dönmeyeceksiniz. Bireysel hayatınızla ilgili kararlarınız ve planlarınız konusunda esnekliğe, yeniliğe ve bağımlılıklardan kopmaya yönelik tutumlarınız bunu mümkün kılacaktır. Fazla düşünmeyi değil akıllıca düşünmeyi öğrenebilir, deneyimleyebilirsiniz. Doğru bir zaman için planınız olduğunda harekete geçmenizde sonuç almanız da kolaylaşacaktır. Tecrübelerinizi, fikirlerinizi, duygularınızı ortaya çıkarın. Yaşanması mümkünken yaşanabilecekler için bir adım atın. Sağlığınız, ilişkileriniz, tarzınız ve yaşam şeklinizi iyileştirmek adına bunlar önemli ayrıntılar olabilir. Ayrıntılarda seçici olmanız önemlidir. Yeni eşyalar alabilir, sağlığınız için yeni bir beslenme ya da tedavi süreci oluşturabilir, yaşam alanlarınızı sadeleştirebilirsiniz. Duygusal ve sosyal açıdan şansınız artabilir, tekliflere açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Özellikle çalışma alanınızdan, iş yaptığınız kişiler aracılığıyla tanışacağınız kişiler hayatınızda önemli sayfalar açabilir.

18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla beraber sizin için yeni bir döngü başlıyor. İlişkilerinizle ilgili beklentileriniz ve tutumlarınız değişebilir, size yönelik tavırların da değiştiğini görebilirsiniz. Olaylara daha gerçekçi bir gözle bakma isteği duyabilirsiniz. Görmezden geldiğiniz ve bu yüzden suistimal edildiğiniz ilişkilerde önemli kararlar alabilirsiniz. Başta üzülebilir, stres yaşayabilir ve bunun hep böyle gideceğini düşünebilirsiniz. Ama aslında bir geçiş ve hazırlık sürecinde olduğunuzu bilmelisiniz. Geleceğinizi, imkanlarınızı, çevrenizi riske atmamalısınız. Kendi otoriteniz, kararlarınız, duygularınız daha önemli olabilir. Bunu ortaya çıkarmak için daha fazla zaman kaybetmemeli, tutulmanın ardından elde ettiğiniz sonuçlara göre bir sayfa açmalısınız. Evlilik ve ortaklıklar açısından yeni kriterler belirleyebilir, çevrenize karşı daha seçici olabilirsiniz. Sizi ileriye taşıyabilecek, destekleyecek, görünür olmanızı sağlayacak insanlarla bir arada olmak isteyebilirsiniz. Bu konuda daha netsiniz, çizgileriniz daha keskindir. Gereksiz tartışmalardan ve kaoslardan uzak durmanızda fayda var. İnsani yönünüzü bir zayıflık olarak gösteren kişilere prim vermemelisiniz. Hukuki sorunlar yaşamamak adına kontrollü olmanız, olayların akışını seyrederek hareket etmeniz ya da etmemeniz daha sağlıklı olabilir.

22 Eylül'de Güneş'in Terazi burcuna geçişiyle beraber maddi konular, finansal planlamalar konusunda şansınız açılabilir. Bu dönemde, bütçenizi düzenleme, tasarruf yapma ve maddi güvenliğinizi sağlamlaştırma konularında harekete geçebilirsiniz. Ayrıca, kişisel değerleriniz ve sahip olduklarınızla ilgili farkındalık kazanabilir ve bu alanlarda daha tutarlı, daha sonuç odaklı ilerleyebilirsiniz. Eliniz güçleniyor, imkanlarınız ve bıraktığınız etki çoğalıyor. Danışmanlık, rehberlik, güzellik, kozmetik, beslenme, psikoloji ve hukuk alanında başarılı olabilirsiniz. Meslek ya da eğitim seçeneği olarak değerlendirebilir, bu alanda çalışan kişilerle ortak hareket edeceğiniz planlar yapabilirsiniz. Bu yönde tekliflere de açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Bilginiz ve deneyiminiz dahilinde kabul edebilir, gerekli donanımı sağlamaya daha yatkın olabilir, kazanabilirsiniz. Bu da harcama eğiliminizi arttırabilir. İhtiyaçlarınızı karşılayın, kendinizi ödüllendirin ama bunun anlık bir durum olmadığının bilincinde olun. Birikim ve yatırım konularına daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Yüklü ödemeler, büyük harcamalar, yeni girişimler, bankalarla ilgili işlemler, işinize dair sigorta ya da vergi süreçleri tamamlanabilir.

23 Eylül'de Venüs’ün Akrep burcuna geçişi hayatınızı biraz hızlandırabilir. İş ya da sosyal amaçlı ziyaretler, görüşmeler gündeminize gelebilir. Aklınızdaki fikirleri son haline getirebilir ve uygulamaya geçebilirsiniz. Yazı yazmak, konuşma yapmak, bilginizi paylaşıma sunmak isteyebilir ya da buna yönelik teklifler alabilirsiniz. Ekonomik açıdan da güçleneceğiniz bir dönemdesiniz. Geçmiş iş tecrübeleriniz, saklı kalan düşünceleriniz ya da kendinizi bile bile sakladığınız yetenekleriniz konusunda kartlarınızı daha açık oynayın. Güven çizgisini geçip geçmeyecek insanlar konusunda emin olamayabilir, kendinizi kapatabilirsiniz. Ama korkulacak, hesabı verilemeyecek bir şey olmadığında ortada olmanın hiçbir zararı yoktur. Ayrıca bu sayede size iletilen konuları teyit etmek, bazı yanlış ya da eksik konuları doğrulamak için de şansınız olabilir. yakından tanıdığınızı düşündüğünüz kişilerin tepkileri, söylemleri konusunda dikkatli olmanızda fayda var. Sırlarınızı, planlarınızı ve hassasiyetlerinizi sizin aleyhinizde kullanacak kişilerle yüzleşmeniz gerekebilir. Her şey pamuk ipliğine bağlı olabilir ama kaliteli pamuğun kendini belli edeceği bir dönemdesiniz.

26 Eylül'de Merkür'ün Terazi burcuna geçişi, maddi konular, kişisel değerler ve öz-değer alanlarında etkili olabilir. Kazancınız büyüyebilir, yeni ortaklar ya da gelir imkanları elde edebilirsiniz. Çevrenize bıraktığınız olumlu izlenimin karşılığını bulacağınız bir dönemdesiniz. Bu yüzden daha dışa dönük, daha sosyal olmaya gayret göstermelisiniz. Yaptığınız işi online platformlara taşıyabilir, insanlara daha çok ve hızlı şekilde ulaşacak içerikler üzerinde durmalısınız. Bu konuda bilgili kişilerden destek alabilir, profesyonel eğitimlere katılabilirsiniz. Kaynaklarınızı verimli kullanmak, ihtiyaçlarınızın farkında olmak harcamalarınızı yönetmenizi kolaylaştıracaktır. Ödemelerinizi tamamlamak, bankalarla ya da hukuksal mecralardaki işlemleri sonuçlandırmak, yeni ödeme planları çıkarmak, hakkınızı almak gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Değerli olan ve olmayan şeklinde bir ayrıma gitmenizde fayda var. Sizi mutlu etmeyen alışverişler, görüşmeler konusunda şansınızı ve sabrınızı zorlamamalısınız. Üretkenliğinizi, sakinliğinizi, iyi ruh halinizi olumsuz etkileyecek işler, konular ve insanlar için daha fazla şans tanımayın. Kişisel değerleriniz ve inançlarınız üzerinde de derinlemesine düşünmenizde fayda var.

Motivasyon Sözü: "Değişim, en kalıcı değerlerini yeniden şekillendirdiğinde gerçekleşir.”








Aygül Aydın
 

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar,
1 Eylül'de Uranüs'ün Boğa burcunda geri hareketine başlamasıyla aileniz ya da çevrenizden bazı insanların da dahil olduğu ekonomik süreçlerinizle ilgilenebilirsiniz. Ödeme sistemlerinin, sorumluluklarının ve miktarları değişimi söz konusu olabilir. Alıştığınız düzenin dışına çıkma fikrinden hoşlanmasanız da yeni düzene uygun hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Garantici olmak iyi bir hamle olsa da şartların değişimine adapte olabilmek de önemlidir. Hak sahipliği, miras ve paylaşımlar, dava sürecinde olan işler ve bunların ödemeleri konusundaki beklentilerinizin haricinde bir plan yapmalısınız. Kendi ekonomik bağımsızlığınızı kurmak bu dönemin en önemli öğretisi olabilir. Bu yöndeki girişimleriniz, çalışmalarınız, hayatınıza dahil ettiğiniz yeni fikirler varsa bunları değerlendirmek ve şekillendirmek açısından şanslı olabilirsiniz. Beklenmedik fırsatlar, para giriş çıkışları, operasyonlarla karşılaşabilirsiniz. Bunlar olumsuz gibi görünse de, mantığınızı ve ileri görüşlülüğünüzü kullanarak işleri lehinize çevirebileceksiniz.

2 Eylül'de Plüton'un Oğlak burcunda geri hareketine devam etmesiyle beraber kendinizi güvende hissedeceğiniz bir düzen kurma noktasında adımlarınızı değerlendirebilirsiniz. 2023'ün son, 2024'ün ilk günlerinde karşılaştığınız zorlukların neticelerini şimdi daha iyi görebilir, o zaman sakin ve akıllıca hareket etmenizin meyvelerini toplayabilirsiniz. Daha özgüvenli, yenilikçi kurallarınızın ve sisteminizin olmasına özen göstermelisiniz. Otorite kurmak veya otoritelerle savaşmak yerine anlaşmayı, herkesin kendi yöntemi olduğunu kabul etmeyi seçin. Bunu seçtiğinizde sizi seçimlerinizde destekleyecek durumlar doğabilir. Çalışma düzeniniz ve ev hayatınız arasındaki dengeyi korumak adına, iş modellerinizde değişikliğe gidebilirsiniz.

3 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile birlikte kendinize ayırdığınız zamanı daha kaliteli hale getirebilirsiniz. Yalnız kalmanın iyileştirici etkisini daha fazla hissedebilir, karmaşayı ve kaosu rahatlıkla terk edebilirsiniz. Sizi bile bile buna çeken kişilerin farkına varacağınız, tepkinizi dile getireceğiniz bir dönem olabilir. Hayatınızı zorlaştıran, hem içsel olarak hem de sosyal olarak sizi bir şeylere mecbur bırakan alışkanlıklardan, çevrelerden sıyrılıyorsunuz. İş ve sosyal çevre değişimi planlayabilirsiniz. Detaylandırmadan, emin olmadan ve somut bir sonuç elde etmeden düşüncelerinizi paylaşmayın. Mantığınızı, finansal koşullarınızı doğru kullanmak için bu önemli olacaktır. Gizli saklı, belirsiz, şüphe oluşturan konular önünüze gelebilir. Bazı insanlara karşı tutumlarınızın değişmesi bu sayede kolaylaşabilir.

4 Eylül'de Mars'ın Yengeç burcuna geçişiyle beraber iş hayatınızla ilgili önemli sorumluluklar gündeme gelebilir. Daha yoğun ve hareketli bir süreç yaşayabilirsiniz. Mental olarak yorgun hissetseniz de, işe yarar konularla ilgilenmenin sizi beslediğini göreceksiniz. Aktif olmayı tercih edin, sorumluluk alın, durduğunuz anda sizi olumsuz düşüncelerle dolduracak insanlar ya da geçmişe dair hesaplaşmaların etkisi altında kalabilirsiniz. Gerçek bir hedef koyun, gündeminizi nitelikli hale getirin. Pozisyon değişimi, terfi, zam, geçmiş başarılarınızın ödüllendirilmesi ya da geçmişte yaptığınız işler neticesinde şimdi yeni kapılar açabilmek mümkün olabilir.

9 Eylül'de Merkür'ün Başak burcuna geçişiyle beraber kafanızı kurcalayan konulardan yavaş yavaş uzaklaşıyorsunuz. Kendi kendinize kalmanıza, kendinize yüklenmenize neden olan durumları aştığınızı, bunların kaynağını daha iyi anlayacağınızı gördüğünüzde özgüveniniz yükselebilir. Hem ruhsal hem de bedensel anlamda büyük değişimler başlatabilirsiniz. Pilates, yoga, meditasyonlar, yazı çalışmaları, somut ve sonuç odaklı hobiler, işler, yardım faaliyetleri bu anlamda size rehber olabilir. Çevresel ve dünyevi konulardan uzaklaşmanın, sizi kendinize yaklaştırdığını ve iyileştirdiğini görebilirsiniz. İç dünyanızı, duygularınızı, fikirlerinizi savunmaktan, uygulamaktan çekinmeyin. Ertelediğiniz, askıya aldığınız, tamamlayamadığınız ya da zaman bile ayıramadığınız planları yeniden gündeme alın. Daha izole, daha az paylaşımcı bir süreç geçirmeniz gerekebilir. Sırrınızı, işinizi, kazancınızı ve bir sonraki adımınızı paylaşmak konusunda daha tedbirli olmalısınız. Özellikle yeni tanıştığınız kişiler, sorun yaşadığınız arkadaşlıklar konusunda Ağustos ayındaki tecrübelerinizi hatırlayarak ilerlemenizde fayda var.

18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek parçalı ay tutulmasıyla beraber günlük yaşam, iş ve sağlık konularında önemli değişimler yaşayabilirsiniz. İş düzeninizi gözden geçirebilir, günlük alışkanlıklarınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. Aksaklık çıkaran, sonuç getirmeyen, hayal kırıklığına uğratan konulardaki tutumlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Becerilerinizin farkında olun ve bunları geliştirmeye odaklanın. Bunu yapamayacağınız ortamlarda mecburiyetten, mahcubiyetten dolayı daha fazla durmamalısınız. Kendinize yeni seçenekler oluşturun, gerektiğinde farklı sektörleri araştırın. Bu konuda özgüvensiz hissedebilirsiniz ama bu size dayatılan bir duygu olabilir. Çevrenizin etkisi altında kaldığınızı, yönlendirildiğinizi, insanların sizin ilerlememeniz için bir mekanizma kurduğunu fark edebilirsiniz. Görmezden gelmeyin. Ruh ve beden sağlığınız için bu önemlidir. Sağlık kontrolleri, tahliller yaptırabilirsiniz. Sinir sistemi, görme problemleri, bağışıklık sistemi, beslenme alışkanlıkları konusunda yeni bir düzen kurmanız gerekebilir.

22 Eylül'de Güneş'in Terazi burcuna geçişi sizin için kişisel kimlik ve kendinizi ifade etme alanında önemli bir dönemi işaret ediyor. Bu süreç, kendinizle ve hedeflerinizle daha fazla uyum içinde olma isteğinizi artırabilir. Kişisel projelerinize odaklanabilir, dış görünümünüzü ve genel yaşam tarzınızı gözden geçirebilirsiniz. Ayrıca, kendinizi daha iyi ifade edebilmek için başkalarıyla olan ilişkilerinizde uyumu ve dengeyi sağlama ihtiyacı duyabilirsiniz. Elinizi eteğinizi çekip uzaklaştığınız, kendinizi dinlediğiniz ve yenilediğiniz bir dönemin ardından bu etkiler size canlılık getirecek. Siz de bunu çevrenize rahatlıkla aşılayabileceksiniz. Becerileriniz, talepleriniz konusunda şansınız açık olabilir. İş fırsatları bulmak, planlamalar yapmak, daha görünür olacağınız projeler ve fikirler üzerinde kurmak isteyebilirsiniz. Fiziksel ve mental olarak şıklığınıza, iyilik halinize, dış görünüşünüze ve yaşam alanlarınıza daha fazla özen gösterebilirsiniz. Duygusal ve sosyal ilişkiler konusunda tekliflere, yeni haberlere açık olduğunuz bir dönemdesiniz.

23 Eylül'de yönetici gezegeniniz Venüs'ün burcunuzdan çıkıp Akrep burcuna geçişiyle maddi konular ve kişisel değerleriniz daha fazla önem kazanacak. Gelir kaynaklarınızı artırma veya finansal konularda derinlemesine bir analiz yapma ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu dönemde maddi güvencenizi sağlama almanız önemlidir. Riskli yatırımlar, keyfi ve aşırı harcamalar işinizi zorlaştırabilir. Daha sınırlı, daha temkinli ilerlemenizde fayda olan bir dönemdesiniz. Sahip olduğunuz imkanlara karşı tutumlarınız bu konuda size avantaj sağlayabilir. Bu da ayrı bir özgüven, bir karizma getirebilir. Kendinizi daha güçlü hissedebilir, bunu çevrenize de yansıtabilirsiniz. Ortaklık kurmak, yeni tekliflere dönüş yapmak, miras ya da ortaklık yoluyla gelen gelirler gündeminizde yer bulabilir. Değer verdiğiniz şeylerle ilgili duygusal bağınız güçlü olduğundan, bulunduğunuz konumdan çıkmakta zorlanabilirsiniz. Bırakmadan, vermeden alamazsınız. Kendinizi bu anlamda geliştirin, yeni değerlere daha sıcak bakmaya çalışın. İkili ilişkilerdeki beklentinizin karşılanmaması sizi hırslandırabilir. Kendinizi ve muhatabınızı serbest bırakmayı öğrenmeli, yıpranmamalısınız.

26 Eylül'de Merkür'ün Terazi burcuna geçişiyle birlikte kendinizi ifade etmek adına etkili bir döneme giriyorsunuz. Daha özgüvenli ve neşelisiniz. Bu da çevrenizin sizi tanıması, doğru anlaması açıdan önemli olabilir. Yeniden doğduğunuzu, bu kez daha iyi kararlar alıp daha iyi işler yapacağınızı hissedebilirsiniz. Kendi ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi daha iyi anlamak için bu süreçten faydalanabilirsiniz. Yeni bir işe, ilişkiye, alışkanlıklara başlayabilirsiniz. Kitap okumayı daha düzenli hale getirebilir, yazı çalışmaları yapabilir, uzaktan çalışıyorsanız yeni çalışma mekanları keşfedebilirsiniz. Bu durum ifade gücünüzü, etkileşiminizi değiştirecektir. Çevrenizi veya çevrenizdeki insanları yenileyebilirsiniz. İkili ilişkilerde dengeyi bulma ve karşı tarafla uyum içinde olma ihtiyacınız artabilir, bu da sosyal ilişkilerinizi daha keyifli hale getirebilir. Bir süredir görüşmediğiniz, ayrı kaldığınız kişilerle yeniden iletişim kurabilirsiniz. Canlandığınız ve canlandırabildiğiniz insanlar sizin servetinizdir.

Motivasyon Sözü: "Gücün, kalbindeki cesaretle ölçülür, başkalarının alkışlarıyla değil.”








Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 1 Eylül'de Uranüs'ün Boğa burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber ikili ilişkilerinizle ilgili konular gözünüze daha fazla görünebilir. Ön planda tuttuğunuz istekleriniz, beklentileriniz ya da davranışlarınız konusunda bir değerlendirme yapmanız gerekebilir. Bu konuda bazı geri dönüşler alabilir, beklenmedik karşılıklar bulabilirsiniz. Anlık ve yüksek tepki vermek, uzun süre sabretmiş olmanın olumsuz bir yansıması olabilir. Ancak bu tuzağa düşmemeli, haklı olsanız bile mantığınızı kullanarak, sakin kalarak ilerlemek durumunda olduğunuzu bilmelisiniz. Sınanmak istemiyorsanız ya da mevcut sorunların artık son bulmasını istiyorsanız bu anlamda bir kırılma yaşamlısınız. Bu kırılmanın kalp kırıklığı olmaması için de, kendinizin ve karşınızdaki kişinin farkında olmanız gerekecektir. Ticari faaliyetler konusunda riskli yatırımlar, sözleşmeler, değişiklikler açısından daha iyi düşünmenizde fayda var. Durdurduğunuz ya da başlatmaya hazırlandığınız projeleriniz, işleriniz için son pürüzleri ortadan kaldırabilirsiniz. Beklediğinize değecek işler yapabilir ve sonuçlar alabilirsiniz. Tarzınızı, etki alanınızı, sektörünüzü yenilemek gerektiğinde bundan kaçmamalısınız. Bu konuda çevrenizden önemli destekler de bulabilirsiniz. Bu desteklerin hangisinin ne amaçlı olduğunu da net bir şekilde göreceğiniz bir dönemdesiniz.

2 Eylül'de Plüton'un Oğlak burcunda geri hareketine devam etmesiyle birlikte zorlandığınız ilişkiler ve katıldığınız ortamlarda hissettiklerinizi yeniden masaya yatırabilirsiniz. Duygularınızın, hayat tarzınızın farklı olduğu herkesi reddetmeyeceksiniz ama uyumlu olamayacağınız, kendinizi geliştiremeyeceğiniz ilişkilerde de ısrarcı olmamalısınız. Retro dönemi, bitirme ve devam etmeye yönelik kararları daha önemli hale getirebilir. Sürüncemede bırakmamalı, net olmalı ve yaşadığınız olumsuz tecrübeleri tekrarlayacak davranışlardan uzak durmalısınız. Kırıldığınız yere bir daha dönmeyin. İş görüşmeleri, ticari gündemler, yazılı işlemler konusunda da şansınızı biraz zorlamanız gerekebilir. Kendiliğinden ilerlemesi istediğiniz işlerin ilerleyeceği yolu siz belirlemelisiniz. Yazışmaları daha dikkatli yapmak, krizleri yönetmek, güçlü ilişkiler ve bağlantılar kurmak, fikir ayrılıklarını soruna dönüştürmemek önemli olacaktır. 2023 yılı sonlarında ve/veya 2024 Ocak ayında yaptığınız görüşmelerle ilgili haberler alabilir, alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.

3 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber hayatınıza faydalı insanlar ve konular dahil olabilir. Öğrendiğiniz, tecrübe ettiğiniz konuları uygulamaya dönüştürmek, alışkanlık haline getirmek size iyi gelecektir. Aynı nehirde iki kere yıkanamayacağınızı, değiştiğinizi ve bunun bir gereklilik olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza daha fazla yer vermek isteyebilirsiniz. Çalışmaktan, üretmekten, işe yararlıktan beslenen yönünüzü güçlendirecek ortamlarda bulunmayı tercih edebilirsiniz. İş ve özel hayat ayrımını daha dikkatli yapmanız, her insana potansiyel müşteri ya da yardıma muhtaç muamelesi yapmadan iletişim kurmanız önemli olacaktır. Düzenleme, araştırma geliştirme gerektiren işler ilginizi çekebilir. Becerilerinizi kullanarak kendinize daha sade ama daha keyifli, rahat bir gelecek hazırlayabilirsiniz. Gereksiz kaygılardan, manipüle eden düşüncelerden ve insanlardan sıyrılmak adına iyi bir dönemdesiniz.

4 Eylül'de yönetici gezegeniniz Mars'ın Yengeç burcuna geçişi, siz uzaklaşmak isterken sizi olduğunuz yeri geliştirmeye itebilir. Geçmişin izlerini, yüklerini ortadan kaldırmak için kaçmak yerine gerçekten istediğiniz, sonuç alabileceğiniz yolculuklara çıkmak daha mantıklı olacaktır. Hayatınızın her anını bu şekilde geçirmekte zorlanabileceğinizi daha iyi göreceğiniz bir dönem olabilir. Ailenizle, uzaktaki sevdiklerinizle daha iyi ilişkiler kurmak isteyebilirsiniz. Bu kişilerden alacağınız öğütler size yakın, daha sonuç odaklı ve sevindirici gelebilir. Kendinize ve seçimlerinize daha objektif yaklaşmalı, sağduyulu olmalı, anlık hislerinizin ya da kafanızdan geçen kurguların etkisi altında olmadan yaşamalısınız. Kişisel ve mesleki açıdan içinde bulunduğunuz olumsuz havayı dağıtmak için yeni öğretici konular hayatınıza dahil olabilir. Eğitim hayatınızı, kişisel gelişiminizi hareketlendirecek kurslara katılabilirsiniz. Hukuksal konular, dava süreçleri gündeminizde yer bulabilir. Haziran ve Temmuz ayında karşınıza çıkan sorunların resmi kanallar ve yetkililer aracılığıyla çözüm bulması mümkün olabilir.

9 Eylül'de Merkür'ün Başak burcuna geçmesiyle beraber geleceğe dönük fikirleriniz ve kararlarınız son şeklini alabilir. Deneyip sonuç alamadığınız ya da başarısız olduğunuz konularda daha iyi ve daha yeni bir şansınız olduğunu fark edebilirsiniz. Ağustos ayında bu yöndeki girişimleriniz, ilişkileriniz ve yatırımlarınızın boşa gitmediğini, sadece süreci yavaşlatarak daha iyi düşünmenizi sağladığını görebilirsiniz. Sözleşmeler, anlaşmalar, yeni ortaklık ve arkadaşlıklar, yatırım planları, parasal gündemler, hak edişler zamanınızın büyük kısmını alabilir. parladığınız, bir şeyler yaptığınız ortamlarda sizi gölgelemek isteyen insanlara karşı duruşunuzu değiştirmelisiniz. Alttan alan ya da aşırı tepki veren tutumlarınızdan sonra saygı, sınır ve kişiselliği anlatacak olgun cevaplar vermeniz önemlidir. İnsanların nasıl davranması, nasıl ilerlemesi gerektiği konusunda bir şeyler yapmak ve değiştirmek istiyorsanız, işe kendinizden başlamalısınız. Değişen ve gelişen tutumlarınızla hem duygusal, hem ticari hem de sosyal ilişkileriniz güçlenecektir. Ertelenen görüşmeleri gündeme getirebilir, imzalı süreçleri başlatabilir, dışa dönük olmanın verimini daha yoğun bir şekilde alabilirsiniz.

18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek parçalı ay tutulması ile beraber yaratıcı projeler, aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Yaratıcı ifade şekillerinizde yenilenmeniz gerektiğini görebilirsiniz. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler ve yeni fırsatlar ortaya çıkabilir. Bunlar şaşırtıcı, üzücü durumlar da olabilir. Bazı farkındalıklara erişmeniz için hayal kırıklığı yaşamanız gerekebilir. Bunları reddetmek, aşırı tepki vermek yerine olayların neden bu hale geldiğini anlamaya çalışın. Kendi yaratıcılığınızı, hayallerinizi hatırlamanız gereken bir dönemdesiniz. Bununla neler yapacağınızı, hayatınıza neler katacağınızı düşünmelisiniz. Yeni hobiler elde edebilir, mevcut ilgi alanlarınızda profesyonelleşmeye ya da bunlara daha çok yer vermeye çalışabilirsiniz.Girişimleriniz, yatırım planlarınız, ailenizin desteğini aldığınız durumlar konusunda da sonuçlar alabilirsiniz. Ekonomik ve duygusal özgürlüğünüz için önemlidir. Çocuklarla olan ilişkinizde ya da çocuklarınızı ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz.

22 Eylül'de Güneş'in Terazi burcuna geçişiyle beraber arka planda kalan konular, bilinçaltı çalışmaları ve ruhsal gelişimle ilgili alanlar aydınlanıyor. Bu dönemde, içsel dünyanızda denge ve huzur arayışı ön planda olabilir. Gizli kalmış konularla yüzleşmek, ruhsal ve psikolojik olarak kendinizi yenilemek isteyebilir ya da buna mecbur kalabilirsiniz. Ayrıca, bazı zamanları yalnız geçirmeniz gerekebilir. Bu zamanların kaliteli olması için yeteneklerinizi, ilgi alanlarınızı kullanabilir, kişisel bakımınıza vakit ayırabilir, gündelik yaşantınızda düzenlemeler yapabilirsiniz. İkili ilişkiler konusundaki şansınız bazı bilgilerin ve konuların açığa çıkmasıyla görünür hale gelebilir. Siz kaybettiniz sanırken aslında kurtulduğunuzu görebilirsiniz. Bazı kadın dostlarınızın gerçekten dostunuz olmadığını anlayabilirsiniz. Böbrekler, boşaltım sistemi ve enfeksiyonlarla ilgili konular gündeme gelebilir, rahatsızlıklarınız iyileşebilir. Ancak yine sizi iyileştiren rutinlerinizi doktor kontrolünde devam ettirmeniz faydalı olabilir.

23 Eylül'de Venüs’ün burcunuza geçişiyle, kişisel cazibeniz ve çekiciliğiniz artacak. Daha karizmatik ve çekici bir figür olabilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal olarak bir değişime gidebilirsiniz. Kendi ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize odaklanmak, kişisel dönüşümünüz için önemli bir adım olabilir. Sizin için radikal sayılsa da, yeni sağlıklı alışkanlıklar edinebilir, beslenmenize, uykunuza, giyiminize daha fazla özen gösterebilirsiniz. Yenilenin, bunun faydasını ilerleyen günlerde daha çok göreceksiniz. Kendinizi dış dünyaya daha tutkulu ve yoğun bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. Yoğun bir iletişim trafiği, sosyal ve duygusal gündemler yaşayabilirsiniz. Sizden saklananlar ortaya çıkabilir, sizin sırlarınızı açığa çıkaran kişilerle karşılaşabilir, olayların düşündüğünüz gibi gelişmediğini öğrenebilirsiniz. Şüphelendiğiniz, içinizin rahat etmediği durumlarda olayları doğru analiz etmek için kendinize zaman tanıyın. Aceleyle, hırsla, aşırı sahiplenici olmakla sınanmamak için bunun için önemli olduğunu unutmayın.

26 Eylül'de Merkür'ün Terazi burcuna geçişiyle, biraz kenarda kalmak isteyebilirsiniz. Bu her zamankinden daha farklı bir istek, ihtiyaç olabilir. Sorguladığınız, emin olmadığınız ilişkileri farklı bir açıdan değerlendirebilirsiniz. Kendi içinizde bir denge kurmak için, kendi davranışlarınızı ve aldığınız karşılıkları düşünebilirsiniz. Kullanıldığınızı düşündüren veya gerçekten böyle olan durumlarda iletişimi koparabilir, resmi ya da duygusal olarak ortaklığınızı bitirebilirsiniz. Sözleşmeler, üyelikler, görüşmeler açısından daha esnek düşünebilir, "hayır" demeyi öğrenebilirsiniz. İstemediğiniz, artık size hizmet etmeyen hiçbir şeyi hayatınızda bulundurmak istemeyebilirsiniz. Gizli kalmış meselelerin su yüzüne çıkması, bu konularla ilgili derin düşünceler içine girmenize sebep olabilir. Meditasyon, spiritüel çalışmalar veya psikolojik destek almak bu süreçte zihinsel sağlığınıza olumlu katkı sağlayabilir. İşinize ve yeni ilişkilerinize dair düşüncelerinizi paylaşmak konusunda ne kadar sıkı olsanız da, heyecanınıza yenik düşebilirsiniz; düşmemeye gayret edin.

Motivasyon Sözü: "Cesaretin, kalbindeki ışığı her karanlıkta parlatır.”





Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 1 Eylül'de Uranüs'ün Boğa burcunda geri hareketine başlamasıyla hayatınızda işlerin neden yolunda gitmediğini daha iyi anlayabilirsiniz. İnatla tutunduğunuz kalıpların dışına çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle sağlık ve çalışma hayatı konularında canınızı sıkan, sonuçlanmayan konular hakkında daha dikkatli olmanız, farklı metotlar denemeniz gerekebilir. Bunları hemen başlatmak, radikal kararlar almak yerine öncelikle hazırlığını, araştırmasını yapmak, uygulayan kişilerden ya da uzmanlardan destek almak daha sağlıklı olabilir. Görüşmeleriniz, üzerinde çalıştığınız işler, arayışlarınızla ilgili konularda bazı haberler alabilirsiniz. Umudunuzu kestiğiniz konuların size dönüşü, alacağınız sorumluluğun şeklini de değiştirebilir. Adapte olabilme yeteneğinize her zamankinden daha fazla ihtiyacınız olabilir. Bu yeteneğiniz sorunları aşma hatta önleme açısından belirleyicidir. Bazı ekonomik ve planların beklentilerinizin dışında gelişmemesi için ütopik olmadığınıza, doğru araçları kullandığınıza, gereken emeği ortaya koyduğunuza emin olmalısınız.

2 Eylül'de Plüton'un gerileyerek Oğlak burcuna geçişiyle birlikte alıştığınız ve güvende hissettiğiniz yerler, işler ve ilişkiler konusunda kararların değişmesi gerektiğini görebilirsiniz. Özellikle parasal konularda yaşadığınız kayıplar, sıkışıklıklar sonlanabilir. Ancak bunun çalışma yöntemlerinizi, alanlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Somut bir sonuç görmediğiniz için yılmış ve bıkkın hissedebilirsiniz. Ama burası gidişatın değişeceği yer olabilir. Kaldığınız yerden araştırmaya, değiştirmeye ve iyileştirmeye devam etmelisiniz. Bu şansı kullanmak, daha önceki dönemlere göre daha avantajlı olabilir. Kendinizi hırpalamak iyi bir seçenek değildir. "Böyle gelmiş böyle gider" modundan çıkmalısınız. Bunu başardığınızda güven, garanti ve gelecekle ilgili kaygılarınız sonlanacaktır. Ödemeleriniz, borçlanmalarınız, hak edişleriniz açısından kısıtlı bir zaman olabilir. Elinizdeki imkanların farkında olun, bunları koruyun ve sizi daha önce sıkıntıya sokan harcamalardan, risklerden, yatırımlardan kaçının.

3 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile birlikte kariyerinizle ilgili konularda yeni kararlar ve imkanlar gündeminize gelebilir. Arayışlarınız, beklentileriniz, mevcut sorumluluklarınız konusunda değişikliğe gitmek ya da bir yön belirlemek için yaşadığınız sorunlardan yola çıkabilirsiniz. Neyi değiştirmek, neyi artık yaşamamak istediğinizi daha iyi görebilirsiniz. Bu durum çevrenizle, iş ortaklarınız ve üstlerinizle olan iletişiminizi de olumlu yönde etkileyebilir. iyi intiba bırakmak, referansları güçlendirmek ilerleyen günlerde avantaj sağlayabilir. Yeni tekliflerin gelmesi, yeni sorumlulukların doğması, gereksiz uğraşlardan sıyrılıp sadece sizi geleceğe taşıyacak sorumluluklara odaklanmanız mümkün olabilir. Engel ve sorunlar her zaman olacaktır ancak bunlara takılmak yerine bunları daha rahat bir şekilde çözmenin yollarını aramalısınız. Fazla düşünmenin, zorlamanın değil hayatı ve işleri daha basite indirgemenin önemli olduğu bir süreçtesiniz. Zihninizi, yaşam koşullarınızı, aile ilişkilerinizi sakinleştirdiğinizde basit ve pratik düşünmeniz kolaylaşacaktır. Devlet daireleriyle ilgili işler, evrak konuları ve imzalar, başlanan bir işin bitirilmesi, kararlaştırılan bitiş ve başlangıçların uygulanması gündeminizde yer bulabilir.

4 Eylül'de Mars'ın Yengeç burcuna geçişi ekonomik gündemlerinizi daha önemli hale getirebilir. Beklentilerinizin gerçekleşmemesi, geçmiş borçlanmalar, hakkınızın teslim edilmemesi gibi durumlar sizi öfkelendirebilir. Bu öfkenin sizi üzmekten başka bir sonucu olmayacağını bilmeli, kendinize yüklenmemelisiniz. Eşiniz/ailenizle olan ilişkilerinizin önemli olduğu, bu sayede bazı zorlukları daha kolay aşacağınız bir dönemdesiniz. Kendinizi yalnızlığa, tek başına bir şeyleri halletmeye itmek yerine çevrenizde olup bitenlere, size söylenenlere daha duyarlı olmanızda fayda var. Miras paylaşımları, anne ya da eş üzerinden gelecek destek ya da kazançlar, bunlarla ilgili hukuki süreçler size bu anlamda şans getirebilir. Karamsar, depresif ruh halini sevmemeniz ve bundan çabuk çıkabilmeniz, bu süreçte size büyük destek verecektir. Hayatın her zaman bir kapısının daha olduğunu unutmayın, yapabileceklerinize odaklanın ve sağlığınızı gelip geçici, çözülebilecek konular yüzünden riske atmayın.

9 Eylül'de Merkür'ün Başak burcuna geçişiyle beraber iş hayatınız için önemli bir perde açabilirsiniz. Boşuna kürek çektiğinizi düşündüren konuların akışı hızlanabilir, gidişatı değişebilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmenin, uygun ve doğru olanı yapmanın, çizgiyi bozmamanın ödüllerini alabileceksiniz. Ağustos ayına dair beklenti ve görüşmelerinizin, çalışmalarınızın karşılığını bulabilirsiniz. Zihnen ve bedenen yorulsanız da buna değdiğini görebilirsiniz. Kendinizi ifade edeceğiniz, ispatlayacağınız sorumluluklar alabilir, ön planda olacağınız platformlara katılabilirsiniz. Sizi destekleyecek ve sizin de destek sunacağınız yeni iş ortaklarınızın haricinde, mevcut çalışma arkadaşlarınızın ve çevrenizin de ilgisini alabileceğiniz bir süreç olabilir. Hakkınızın yendiği durumlarda, sizi yalnız bırakan insanların bunu telafi edeceği gelişmeler yaşayabilir ve haberler alabilirsiniz. Üstlerinizle ya da yeni çalışmaya başlayacağınız kişilerle görüşebilir, maddi beklentilerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İnsanların sizi daha iyi görmesi ve tanımlaması için, yanlış anlaşılmaların ortadan kaldırılması için fazladan çaba göstermenize gerek kalmadığını anlayabilirsiniz. Olduğunuz halinizi iyileştirdiğinizde ve gelişime, değişime açık olduğunuzda hak ettiğiniz değeri, saygıyı yakalayabilirsiniz.

18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek parçalı ay tutulması ailevi ve evle ilgili konularda önemli değişimlere neden olabilir. Ev yaşamınızdaki düzeni yeniden gözden geçirebilir ve aile içindeki ilişkilerde derinleşmeler yaşayabilir. Birbirinizi anlamak ve dinlemek, söylenenleri kabullenmek ya da üzerine düşünmek açısından sizin için önemli deneyimler olabilir. Ayrıca, evle ilgili projelere yatırım yapma veya taşınma gibi konular gündeme gelebilir. Kurduğunuz düzeni geliştirmek ya da değiştirmek konusunda neler yapmanız gerektiğini düşünmeye başlayabilirsiniz. Farkında olmadan direttiğiniz, bağımlılığa dönüştürdüğünüz alışkanlık ya da beklentilerin sizi üzmemesi için daha dikkatli olmalı, bırakmanız gereken durumları iyi ayırt etmelisiniz. Kendinizi güvende hissetmediğiniz, ait hissetmediğiniz, rahat edemediğiniz konuları ve yerleri gündeme getirip konuşmak isteyebilirsiniz. İtiraf ve yüzleşmeler aile içinde kırgınlıklara yol açabilir. Özellikle beklenmedik yerlerden patlayan sorunlar, geçmişteki konular bu konuda etkili olabilir. Motivasyonunuzu düşürmeyin, çözmeyi ve nasıl iyi olacaksanız o şekilde bir sistem oluşturmayı hedefleyin.

22 Eylül'de Güneş'in Terazi burcuna geçişi arkadaşlıklar, sosyal çevreniz ve topluluklarla olan ilişkiler alanında yenilikler getiriyor. Bu dönemde, sosyal etkinliklere katılma, grup projelerinde yer alma ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerde uyum sağlama ihtiyacı duyabilirsiniz. Ayrıca, topluluk içindeki rolünüzü yeniden değerlendirme ve sosyal ağınızı genişletme fırsatları ortaya çıkabilir. Kalabalık ve nitelikli bir çevreniz olabilir. Bu insanlarla aranızdaki etkileşim hedeflerinizi de olumlu yönde etkileyebilir. Sizi yönlendirmeleri ya da sizin planladığınız konuların uygulamalarıyla hayatınıza yeni gündemler dahil olabilir. Sosyal sorumluluk projeleri, kadınlar ve genç kızlarla ilgili farkındalık çalışmaları gündeminizde yer bulabilir. Bu konularla ilgili kurumlar ve kişiler ilginizi çekebilir. Sosyal mecralarda da aktif rol oynayabilirsiniz. Gözle görünür bir değişimin içinde olduğunuz daha net görülecektir. Son bir düğüm atmanız ya da düğümü çözmeniz gereken konuları, ilişkileri daha iyi fark edebilirsiniz. Ekim ayındaki tutulmadan önce bu dönemlerde yaşadıklarınız sizin için belirleyici olabilir.

23 Eylül'de Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle, iç dünyanız ve bilinçaltınızda derinlemesine bir dönüşüm süreci yaşayabilirsiniz. Gizli kalmış duygular veya bilinçaltındaki korkular bu dönemde yüzeye çıkabilir. Bunları reddetme eğiliminde olabilirsiniz ama bu tuzağa düşmemelisiniz. Sezgilerinizi dinleyin, hayatınızı restore edin. Bilmediğiniz konular, ikili ilişkilere dair yeni gündemler ortaya çıkabilir. Bunlara bir karşılık vermek için acele etmeyin. İzleyin, analiz edin ve hiçbir müdahalede bulunmadan sonuçlanmasını bekleyin. Bu bekleme dönemini daha sakin, daha rahat geçirebilmek için meditasyon, terapi, gündelik yaşamınızla ilgilenmek, yeni alışkanlıklar, tek başınıza tatil ya da etkinlikler size yardımcı olabilir. Fiziksel ve mental olarak dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. Bu sayede işinize odaklanmanız da kolaylaşacaktır. Ekonomik açıdan unutulmuş borçlarınız ortaya çıkabilir ya da ödemelerinizi alabilirsiniz. Zaman aşımına uğramadan hakkınızı almanın rahatlığı bu dönemi unutulmaz kılabilir.

26 Eylül'de Merkür'ün Terazi burcuna geçişiyle beraber sosyal çevreniz hareketlenebilir, enerjinizi iyi yönde değiştirecek insanları ve konuları hayatınıza dahil edebilirsiniz. Birbirinize yol göstereceğiniz insanlarla görüşebilir, ortaklık kurabilirsiniz. Geleceğe dair planlarınızı yaparken bugün yanınızda olan kişilerle olan ilişkileriniz belirleyici, ilham verici olabilir. Kendinizi ifade etmenizi, planlarınızı uygulamanızı kolaylaştıracak ortamlara girebilir, işler yapabilirsiniz. Sertifikalı eğitimler, online atölyeler, dil veya sanatsal beceriler gibi konular gündeminize gelebilir. İmzalı işler, anlaşmalar yapabilirsiniz. Ertelediğiniz ya da şartların olgunlaşmasını beklediğiniz konuları gündeme getirebilirsiniz. Arkadaşlarınız aracılığıyla alacağınız haberler ticari, duygusal hayatınızı da olumlu yönde etkileyebilir.

Motivasyon Sözü: "Yeniden başlamaktan korkma; en iyi planlar, esneklikle güçlenir.”







Aygül Aydın
 


Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 1 Eylül'de Uranüs'ün Boğa burcunda geri hareketine başlamasıyla değişen mutluluk tanımınız ve seçenekleriniz üzerinde durabilirsiniz. Yaşadıklarınızın size neler kattığını bilmek, insanlardan ne gördüğünüzü anlamak adına önemli bir süreç olabilir. Yeni kapılar açmadan ya da açılmasını beklemeden önce, kendinizi bu yeniliğe ne kadar adapte ettiğinizi sorgulamalısınız. Aksi halde o kapılar açılsa bile hakkını vermekte zorlanırsınız. Bu zorlukları öngörmek için mevcut düzeninize, hayallerinize ve maddi imkanlarınıza odaklanın. Hatalı, eksik ya da eskiyle benzer durumları toparlamak ve yenilemek size avantaj sağlayacaktır. Özellikle duygusal konulardaki tutumlarınız, beklentileriniz, ilişkilerinizin geldiği noktada beklenmedik kararlar ve itiraflar gündeme gelebilir. Karşılaşmayı beklemediğiniz durumlar sizi yıpratabilir. Dinlemeyi, olayların neden kaynaklandığını bulmayı seçmelisiniz. Çocuklarınız, çocuklarla ilgili kararlar ya da işler konusundaki çalışmalarınız, planlarınız revizeye uğrayabilir. Esnekliğe açık olmak, imkanlarınızı daha iyi kullanmanız kadar başka imkanlar bulmanızı da kolaylaştıracaktır. Evlilik ve ciddi ilişkilerle ilgili gündeminiz hızlı bir şekilde yön değiştirebilir.

2 Eylül'de Plüton'un gerileyerek burcunuza gelmesi hayatınızla ilgili kararlar konusunda size son bir şans verebilirsiniz. Düşünmek, detaylandırmak, değiştirmek istediğiniz ya da bunlara mecbur kaldığınız durumları gözden geçirmelisiniz. Aksaklıkların farkında olmakla çözmek arasındaki farkı daha iyi anlayacaksınız. Sağlığınız, yaşam tarzınız, olaylara ve insanlara bakış açınız noktasında eksik olduğunuz ya da dikkat etmeniz gereken konulara daha fazla önem vermelisiniz. Diş ve kemik sağlığınız, vücut direnciniz, kan değerleriniz, bedensel değişiklikler ya da kilo kontrolü gibi konular daha fazla önem arz edebilirsiniz. Bu konularda attığınız adımlar, aldığınız önlemler varsa yaptıklarınızın nasıl sonuç verdiğini görmeniz açısından bu retro iyi gelebilir. Artık yorgun ve bıkmış hissettiğiniz için, sabrınız ve sağduyunuz size yeterli gelmeyebilir. Haklı olsanız da, hala uğraşmanız ve lehinize çevirmeniz gereken durumları düşünerek sakin kalmalı, aynı hataya düşmemelisiniz. Kariyeriniz ve ekonomik beklentilerinizle ilgili bazı dönüşler alabilirsiniz. Kasım, Aralık ve Ocak aylarındaki girişimleriniz, görüşmeleriniz, aldığınız kararlar noktasında çözüm yolları ve nihai kararlar netleşebilir. Bir yerdeki son gününüz olması hissini düşünün; üzgün ve endişeli olsanız da gittiğiniz yerde bu hislerden eser kalmadığını hatırlayın. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıkarak hayat koşullarınızla mantığınızın aynı düzlemde buluşmasını sağladığında bu rahatlık hissini gerçekten ve daha kalıcı şekilde yaşayacaksınız.

3 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile birlikte çalıştığınız ya da ilgi duyduğunuz alanlar konusunda yeterliliğinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Eğitimlere başlamak, danışmanlık hizmetlerinden faydalanmak, görüşme ya da seyahatler planlamak gerekebilir. Size bir sorumluluk gibi gelen, iş yükü olarak görünen konuların içine girdiğinizde aslında buna ihtiyaç duyduğunuzu fark edebilirsiniz. Daha dikkatli olmanız gereken, daha çok zaman ayırmanız gereken durumlar olduğunu görebilirsiniz. Şu anki çalışmalarınızın güçlü ya da yeterli olmasının arkasına sığınmadan ilerlemeniz gerekebilir. Önünüzü görmeniz ve uzun vadeli kararlarınızı yenilemeniz önemli olacaktır. Mantığınızı, imkanlarınızı fark etmek sizin için her zaman önemli olsa da bu sefer daha yenilikçi, korumaya değil bir şeylere yeniden ve daha güçlü şekilde başlamaya odaklanmalısınız.

4 Eylül'de Mars'ın Yengeç burcuna geçişiyle birlikte ikili ilişkilerinizle pürüzleri ortadan kaldırmak ve nihai kararlar almak isteyebilirsiniz. Bu konuda daha istekli olsanız da, karşı taraftan bir çaba görmediğinizde motivasyonunuz değişebilir. Buna mahal bırakmadan konuşmalı, açık olmalı ve yapılması gerekenleri belirleyerek birlikte hareket etmeye odaklı olmalısınız. Bu sayede tartışma ve gecikmelerin önüne geçmeniz daha kolay olacaktır. Evlilik ya da ortaklıklar, iş değişikliği, sosyal ilişkiler konusunda kararlar almadan önce hangi psikolojide olacağınızı doğru seçmelisiniz. Etki altında kalmayacağınız, anlık reaksiyon göstermeyeceğiniz ve bazı üzüntüleri, kayıpları geride bırakacağınız bir ruh hali için sağduyulu ve sakin kalmalısınız.

9 Eylül'de Merkür'ün Başak burcuna geçişiyle beraber özgüveninizi yeniden kazanabilirsiniz. Bu konuda yanılgıya uğramış, beklentilerinize karşılık bulamamış olabilirsiniz. Ancak hepsinin nedenlerini bulmak, kaynağına inmek ve kesin çözümler üretmek konusunda kendinizi geliştirdiniz. Ağustos ayını bu anlamda verimli geçirmek size yeni kapılar açabilir. Yeni tanışmalar, yer değişiklikleri, ortaklıklar, iş görüşmeleri ve eğitimler gündeminize gelebilir. Planladığınız ama uygulamadığınız, ertlediğiniz süreçler için de adım atmak uygun olabilir. İlgi alanlarınızın değişmesi kadar mevcut alanlarda da daha iyi olma gayretine girebilirsiniz. Sosyal açıdan daha dengeli, çizgisi belli insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Bu insanlar size esnemez sandığınız her şeyi esnetmeyi, değiştirmeyi, yenilemeyi ve geliştirmeyi gösterebilir. Bir şeylere inanmanın sizin için ittirici güç olmasına ihtiyaç duyabilirsiniz. Araştırma yapmak, kütüphanelerde ya da kurumlarda vakit geçirmek, yeni yerler görmek size iyi gelebilir. Dil öğrenmek, sosyal becerilerinizi geliştirmek açısından size fayda sağlayabilir. Hukuksal konularda adım atmak istediğiniz, destek alacağınız süreçler için bu tarihten sonrasını değerlendirebilirsiniz.

18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek parçalı ay tutulmasıyla yakın çevrenizle olan iletişimde ve bilgi alışverişinde önemli gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir eğitim veya öğrenim fırsatı karşınıza çıkabilir. Ayrıca, kardeşlerinizle veya yakın akrabalarınızla olan ilişkilerde önemli değişiklikler yaşanabilir ve eski anlaşmazlıkları çözme fırsatı bulabilirsiniz. Artık kafanıza takmak, sünger gibi çekmek istemediğiniz konuları daha iyi ayırt edebilirsiniz. Bu konuda yeterince yanılgı yaşadığınızı, beklentilerinizin boşa çıktığını düşünebilirsiniz. Haklısınız, bu haklılığınızı sergileyeceğiniz yeni tutumlarla da desteklemelisiniz. Düşüncelerinizi, hislerinizi paylaştığınız kişileri özel olarak seçersiniz ama bu konuda kriterlerinizi değiştirmeniz gerekebilir. Yanlışı gördüğünüzde müdahale etmediğiniz durumlar sonrasında daha büyük olumsuzluklar doğurabilir. Çevrenizi, işinizi değiştirebilirsiniz. Bu konuda yeni arayışlarınız olabileceği gibi daha önceki girişimleriniz de sonuç verebilir. Seyahatleriniz sıklaşabilir. Bunlarla ilgili evrak ve araç işlemlerini tamamlamaya, bir açık oluşturmamaya çalışın. Özellikle deniz yolunu tercih edeceğiniz seyahatlerde daha tedbirli olmanızda, hava koşullarını dikkate almanızda fayda var.

22 Eylül'de Güneş'in Terazi burcuna geçişi kariyer, toplum içindeki rolünüz ve profesyonel hedeflerinizle ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Bu dönemde, iş hayatınızdaki ilişkilerin daha tutarlı, daha sonuç odaklı ve rahatlatıcı olmasını isteyebilirsiniz. İyi bir iz bırakmak, gitmek istediğiniz yerler konusunda size şans verebilir. Kariyer hedeflerinizle ilgili yeni stratejiler geliştirme ve profesyonel imajınızı güçlendirme fırsatları olabilir. İş ve kişisel yaşam arasında denge kurmaya özen gösterebilirsiniz. Hareketli ve stresli bir dönem olabilir. Yeni sorumluluklar ve insanlar hayatınıza dahil olabilir. Kadın yöneticilerle iletişiminiz, siz bir kadın yönetici ya da otorite iseniz birlikte çalıştığınız insanlarla olan ilişkiniz önemli olabilir. Birbirinizi zorlamak yerine birbirinizin gelişimine katkıda bulunacak bir tarz benimsemenizde fayda var. Kamu kurumlarındaki işiniz ya da konumunuz, işlemleriniz gündeme gelebilir. Dostlarınızın, iyi ilişkilerinizin yardımıyla işlemlerinizi hızlıca tamamlayabilir, farklı zamanlarda ettiğiniz yardımların karşılığını görebilirsiniz.

23 Eylül'de Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle beraber sosyal çevreniz konusunda daha dikkatli ve seçici olabilirsiniz. Sizinle aynı görüş ve hassasiyetlere sahip kişilerle bir arada olmak, kendinizi daha iyi ifade etmenizi, daha dışa dönük olmanızı kolaylaştırabilir. Sosyal ortamlarda tanışacağınız kişiler, hayatınıza derin bir etkide bulunabilir. Bazı insanlardan haberler alabilirsiniz. Doğruluğundan emin olmadan düşüncenizi, zamanınızı ve paranızı ortaya koymamalısınız. Planlarınız, duygularınız, istek ve beklentilerinizi paylaşacağınız mecraları doğru seçmelisiniz. Herkes gerçekten dostunuz olmayabilir. Kıskançlık, güç yarışı, manipülasyon gibi risklere karşı dikkat etmenizde fayda var. Bu gibi duygular yüzünden bitmeye yüz tutan ilişkileriniz konusunda zorlayıcı olmayın. Anlaşmazlıkları çözmek için gayret gösterin ama bunu bir takıntıya dönüştürmeyin. Uğraşlarınızı, hedeflerinizi, iyi giden ilişkilerinizi düşünün ve enerjinizi bunlara harcayın. Önemli ve fayda odaklı organizasyonlara katılabilirsiniz.

26 Eylül'de Merkür'ün Terazi burcuna geçişiyle beraber, kariyerinizle ilgili önemli döngüleri başlatabilirsiniz. Yeni hedefler ve çalışma ortamları, yeni ilişkiler kapınızı çalabilir. Daha özenli ve diplomatik olmanız gerekebilir. Yüz ve dil ifadeleriniz dikkat çekici olacaktır. Bu yüzden yanlış anlaşılmaya mahal verecek bir tutum sergilememeye çalışın. Anlaşmaya, geçinmeye gönlünüzün olduğunu çevrenize yansıtmalısınız. Özellikle kadınların ağırlıklı olduğu bir ortamda iseniz, hedef kitleniz kadınlarsa daha hassas olmanızda fayda var. Etkileşiminiz iki tarafa da olumlu katkılar sunabilir. Bağlantılar kurmak, anlaşmalar yapmak, sektörde ya da çalışma tarzınızda değişime gitmek açısından etkili bir dönemdesiniz. Arayışlarınız ve uğraşlarınız önemli sonuçlar verecektir. Pes etmeden ama kendinizi de heba etmeden ilerleyin. Hukuki konular ve platformlarla ilgilenebilir, danışmanlık alabilir, sorunlarınızı profesyonel bir şekilde çözebilirsiniz. Bu sayede zamanınızın bir kısmı daha size kalmış olacaktır. Çalışma ortamında tanışacağınız kişilerle önemli görüşmeler yapabilir, duygusal ya da sosyal arkadaşlıklar başlatabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "Ruhun derinliklerinde keşfedilecek en büyük hazineler vardır.”





Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 1 Eylül’de Uranüs’ün Boğa burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber özel hayatınız ve iş hayatınız arasında kurduğunuz dengeyi sorgulayabilirsiniz. İşe yaramayan ya da iyi sonuç aldığınızı düşündüren konuların arka planını fark edebilirsiniz. Kararlı olduğunuz konularda yeni adımlar atmadan, mali işlemler yapmadan önce imkanlarınızı, isteklerinizi ve nelere ihtiyaç duyabileceğinizi iyi tespit etmelisiniz. Özellikle maddi imkanlar noktasında sınanmamak için riskten, inada bindirmekten kaçınmanızda fayda var. Olmayanı zorlamak, belli bir alana takılı kalmak yerine çevrenize daha farklı bir gözle bakarak kendiniz için yeni seçenekler bulmanız gerekebilir. Aile üyelerinizin, ailenize yeni katılacak kişilerin düşünceleri ve beklentilerini de bilmeniz size fayda sağlayacaktır. Taşınma, ev içindeki değişiklikler, elektronik cihazlarla ilgili sorunlar ya da ihtiyaçlarla ilgilenebilirsiniz. Bu yüzden bütçenizi korumanız önemli olacaktır.

2 Eylül’de Plüton’un burcunuzdan ayrılıp geri hareketini Oğlak burcunda sürdürmesiyle hallettiğinizi düşündüğünüz konuların kısa bir tekrarını yaşayabilir ya da düşünebilirsiniz. Tepki vermiş olmak değil, gerçekten bir duruş sergilemek ya da sınır koymak için yaptığınız hamlelerin sizi koruduğunu görebilirsiniz. Bazı ortaklık ya da ilişkilerin bitmesi, sürüncemede kalan durumlar konusunda ise bilmediğiniz farklı gerçeklerin ortaya çıkması gündeminizde olabilir. Otoriter kişilerin arkadaşlığında artık eskisi gibi güven duymadığınızı hissedebilirsiniz. Para alışverişleri, sağlık ve iş konularında aldığınız planların sizi nasıl bir sonuca götürdüğünü daha iyi anlamanız, bu planların yenilenmesi ve geliştirilmesini kolaylaştıracaktır. Evham ve içsel huzursuzluğa neden olan hiçbir şeye hayatınızda yer vermemek için bu önemli ve bir daha elde etmenizin zor olduğu şansı kaçırmamalısınız.

3 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile birlikte ekonomik koşullarınız konusunda yeni planlar gündeminizde olabilir. kendinize kesin ve kalıcı çözümler bulmak, hayatınızı kolaylaştırmak, pürüzler oluşturacak durumları ortadan kaldırmak adına bu dönemin daha elverişli olduğunu görebilirsiniz. Hem kariyer planlarınızda hem hayatınızla ilgili diğer önemli konularda sizi siz yapan alışkanlıklarınızı revize etme yolundasınız. Uygun şartların oluşmadığı, belirsizliklerin doğduğu ve ucunun açık kaldığı durumlardan kaçınmalısınız. Özellikle borç alışverişi, hak edişler, hukuksal ve devletle ilgili diğer konularda gündeminizde bir durum varsa bu konularda daha dikkatli ve detaylı, uzun vadeli düşünmenize fayda var.

4 Eylül'de Mars'ın Yengeç burcuna geçişiyle alışkanlıklarınız, yaşam ve çalışma düzeniniz konusu sizin için daha hassas olabilir. Konuların üzerine daha çok düşebilir, hataya yer bırakmak istemeyebilirsiniz. Bunun zorlayıcı etkilerini göz önünde bulundurduğunuzda ve buna göre bilinçli hareket ettiğinizde aslında önemli bir ivme yakalayabilirsiniz. Özellikle geçmiş tecrübeleriniz üzerinden kendinize yeni bir kariyer inşa etmek açısından etkili bir dönemdesiniz. Daha önce iş yaptığınız insanlarla görüşebilir, fikir alabilir ya da onların tekliflerini değerlendirebilirsiniz. hakkınızı aldığınız ve alacağınızı düşündüğünüz durumlar, geleceğe dönük kararlar alırken bu önemli bir kriter olabilir. Sağlık koşullarınızı iyileştirmek için biraz izole olmanız gerekebilir. Kendinizi dış dünyaya kapatmak yerine iç dünyanızı toparlamaya, daha sağduyulu ve bilinçili hareket etmeye, beslenmenizi bedensel ihtiyaçlarınıza göre düzenlemeye çalışmalısınız. Sindirim sisteminiz, mide rahatsızlıkları, karaciğer değerlerinizi önemsemeniz gerekebilir. Fazla çalışmanın, fazla düşünmenin, fazla yemenin ve fazla hareketsizliğin sizi olumsuz etkileyebileceğini unutmayın.

9 Eylül'de Merkür'ün Başak burcuna geçişiyle beraber ekonomik konularda daha iyi adımlar atabilirsiniz. Yeni ay ile beraber aldığınız kararları uygulamak için daha çok şansınız olabilir. İşlerin hızlanması, sizin de pratikleşmenize yardımcı olacaktır. Uzman kişilerle görüşmek, ilgilendiğiniz konuda bir şeyler yapmış insanlardan fikir almak size iyi gelebilir. Özgüveninizi, yol haritanızı güçlendirmek önemli olacaktır. Özellikle ortaklı işler yapmak, birine destek olmak, aileden yardım istemek fayda sağlayabilir. Kredi, tazminat, vergi gibi konularla ilgilenebilir, bankalar ve resmi kurumlarla olan ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Dava sürecine giren, çözülmesi beklenen miras ya da diğer paylaşımlı işler, haklar konusunda da karar aşamasına geçebilirsiniz. Çok çalışarak aşabileceğiniz duygular ve kaygılar konusunda serbest bırakmalı, akışı görüp ona göre ilerlemeli, kendinizi sıkmadan hareket etmelisiniz. Bunları öğrenmek için bundan daha iyi zamanlar bulacak olsanız da, şimdi öğrenmek ve alışkanlığa dönüştürmek ilerisi için daha çok faydalı olabilir.

18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla beraber finansal konularda yeni ve önemli gündemleriniz olabilir. Gelir ve giderlerinizle ilgili önemli farkındalıklar edinebilir ve bütçenizi yeniden düzenleme gereksinimi duyabilirsiniz. Ayrıca, kişisel değerleriniz ve finansal hedeflerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı yönetme konusunda daha bilinçli adımlar atabilirsiniz. Bu konuda güvenilir kişilerle çalıştığınızı düşünseniz de, tablo bunu yansıtmayabilir. Bu yüzden duygusal bağlarınızın olduğu kişiler yerine profesyonel ilişkilerle işlemlerinizi yürütmenizde fayda var. Gerçek olmayan, elle tutulur halde bulunmayan yatırım planları, hayal satan kişiler ve kurumlara karşı dikkatli olmalısınız. Kazancınızı değerlendirmek isterken değerinin altına gitmesini önlemek için yatırım araçlarınız, bankacılık işlemleriniz, vergi ve ödeme sistemlerinizi yönetmeliklerin uygun gördüğü şekillerde yapmaya özen gösterin. Daha seçici olmalı, olayları en başından itibaren takibe almalısınız. Beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir, unuttuğunuz ödemeler ya da alacaklarınız gündeme gelebilir. Elinize geçmeyen hiçbir kaynak üzerinden plan yapmayın. İş değişikliği konusuna çok yakın olabilirsiniz. Yeni seçenekler, alanlar kurabilir ya da kendinizi göstermeye çalışabilirsiniz.

22 Eylül'de Güneş'in Terazi burcuna geçişi uluslararası konular, eğitim ve genişleme gibi alanlarda size yeni bir farkındalık ve ün getirebilir. Etkinizin büyüdüğünü, yayıldığını görebilirsiniz. Kendinizi geliştirdiğiniz konularda ön plana çıkmaya, deneyimlerinizi paylaşmaya odaklanın. Hayatınızı kapalı bir kapı ardında geçirmek yerine insanlara, doğaya, sosyal hayata daha çok dahil olmaya çalışın. Bu yönde çevrenizin isteği ve baskısını da yoğun bir şekilde hissedebilirsiniz. Seyahat, taşınma, iş değişikliği, çevre değişikliği gibi konulara yatkın olabilirsiniz. Planlarınızın uyması, aklınıza yatması durumunda yeni bir çevreye ve gündeme sahip olmak sizin için zor olmayacaktır. Kendinizi memnun edecek hamleler yapın. Eğitimlere, kurslara yazılabilir, ailenizden birinin eğitimini üstlenebilirsiniz. Bu ortamlar sadece beceri elde etmenize değil, yeni insanlara ve vizyonlara ulaşmanız konusunda da sizi destekleyecektir. Otoriteniz güçleniyor.

23 Eylül'de Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle kariyer ve toplumsal statü alanınızda önemli etkiler yaratacak. Bu dönemde kariyerinizde daha tutkulu ve hırslı olabilirsiniz. İş yerinde güçlü bağlantılar kurma isteği artabilir. Yeni sorumluluklar ve pozisyonlar söz konusu olabilir. Özellikle beklentinizin olduğu konularda iyi haberler alabilirsiniz. İş başvuruları, arayışlar ve görüşmeler açısından da olumlu bir dönem olabilir. Karşılaşacağınız kişilere kendinizi nasıl tanıtacağınız önemlidir. Detay vermeden, sadece sorulana odaklanarak konuşmak fazla kapalı olduğunuz hissi de uyandırabilir. Yerine ve dozuna göre esnemeniz gereken durumlar olabilir. İnsanlarla iletişiminizi iyi tutmalı, birbiriniz için tahrik unsuru olmamalısınız. Özellikle üstleriniz, kadınlar, aile büyüklerinizle aranızdaki konuşmaların gideceği yeri hesaplamanızda fayda var. Güç mücadeleleri veya manipülasyonlarla karşılaşabilirsiniz, bazı insanların sizinle ilgili olumsuz fikirlerinin farkına varabilirsiniz. Israrcı davranmayın, yapıcı olun, toplumun, hedef kitlenizin ve sizi görmesini istediğiniz kişilerin beklentilerinizi iyi düşünün. Maddi krizler yaşamamak için beklentilerinizin gerçekleşmesi ya da gerçekleşmemesi durumunda tepkilerinizi kontrol edebilmelisiniz. Emin olmadan hiçbir harcamaya adım atmamalısınız.

26 Eylül'de Merkür'ün Terazi burcuna geçişiyle beraber bilgi ve keyif açısından dolu dolu bir dönem yaşayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlar, gitmek istediğiniz yerler, görmek istediğiniz insanlara ulaşmanız kolay olabilir. Resmi işlemleri, evrak süreçlerini tamamlamanız halinde seyahatleriniz hızlanabilir. Özellikle yurtdışı gezileri sizin için farklı bir vizyon oluşturabilir. Yeni yerler görme ve yaşam tarzı değiştirme gibi düşünceleriniz varsa, gitmeseniz bile sosyal mecralar üzerinden araştırmalar yapabilirsiniz. Hayatınıza farklılıklar katın. Felsefenizi yenileyin, hayat hep aynı geçmeyebilir. daha esnek ve açık fikirli olmak, iletişim becerilerinizi geliştirmek kuracağınız ilişkileri daha güçlü kılabilir. Yükseköğrenim, farklı eğitim ya da kurslar gündeminize gelebilir. Mesleki ya da kişisel gelişimle ilgili çalışmalar dolayısıyla yoğun bir dönem yaşayabilirsiniz. Görüşmediğiniz insanlar, kırgın olduğunuz dostlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Bazı soğuklukları gidermek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "Hayallerinin derinliklerinde gerçeklerin tohumlarını bul.”






Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 1 Eylül'de Uranüs'ün Boğa burcunda geri hareketine başlamasıyla iletişim ve görüşmeler konusunda daha hassas ve gözü açık olmanız gerekebilir. İş görüşmeleri ya da sosyal arkadaşlıklarınızın istediğiniz gibi ilerlemesi, olmadık sorunların çıkması sizi farklı açıdan bakmaya itebilir. Anlık geliştiğini ve beklenmediğini düşündüğünüz konular, aslında bir sinyal yakmış olabilir. Geçmişin kısa bir sorgusu ya da değerlendirmesi konusunda kendinizi engellemeyin ya da deneyimlerinizi reddetmeyin. İşlerinizin ekonomik dönüşleri gündeme gelebilir, alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Elektronik cihazlarınız, işiniz ya da eğitiminiz için kullandığınız araçlar gereçler konusunda yedekli, tedbirli hareket etmenizde fayda var. Olası bozulma, yenileme durumlarda ek masraflarınız olabilir. Dolayısıyla büyük harcamalar, planlar yapmadan önce elinizdekilerin değerini düşürmeyecek ve yaşantınızı zorlaştırmayacak bir planda ilerlemeniz önemlidir. Kendinizi yapıcı bir yönde sorguladığınızda, sonuçsuz kalan durumların sonuca ermesi için gereken doneleri, ihtiyaçları ve hatta kişileri bile kolaylıkla bulabilirsiniz.

2 Eylül'de Plüton'un Oğlak burcunda geri hareketine başlamasıyla hayatınıza dahil ettiğiniz insanlardan çok çıkardığınız insanlarla ilgilenebilirsiniz. Geçmişten bugüne devam eden ya da sizin farkında olmadan devam ettirdiğiniz sorunlu ilişkiler konusunda artık daha ciddi ve kesin kararlar almalısınız. Elemeler yapabilir, mesafeler koyabilirsiniz. Bunu yaptığınız için sizi eleştiren insanlar olabilir fakat sizin de düşünceleriniz olduğu bilinmesi, isteklerinizin görülmesi burada yaşayacağınız sorunlardan daha önemlidir. Ne istediğinizi, geleceğinize kiminle ve hangi koşulda gitmediğinizi düşünüp bir daha dönmeyeceğiniz kararlar almalısınız. Hem ekonomik hem sosyal tabularınızı yıkmanız açısından şanslı bir dönemdesiniz. Yatırım planları, yeni kazanç yöntemleri, ortaklıklar gibi konularda Aralık-Ocak aylarındaki gündemlerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz. Eski düşüncelerle değil, şu an sahip olduğunuz imkan ve düşüncelerle bunu yaptığınızda farkı hissedecek ve bundan memnun olacaksınız.

3 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile hayatınızda birçok yeniliğin önü açılabilir. Kafa karışıklığının, endişenin ve şüphenin son bulması kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Bu da çevrenize, ilişkilerinize ve sorumluluklarınıza olan bakış açınızı yenileyecektir. Motivasyonunuzu yüksek tutarken sizi bu aşamada koruyacak, sizi destekleyecek ve aynı şekilde sizin de destek olabileceğiniz insanlarla yolunuz kesişebilir. Evlilik, ortaklıklar ve sosyal çevre açısından önemli kararlar almanın arefesindesiniz. İş görüşmeleri yapmak, kendinizi doğru ifade etmek, bunun için becerilerinizi geliştirmek ve doğru kanalları, insanları bulmak sizin için daha kolay ve keyifli hale gelebilir. Zıt kutupların birbirini çekeceğini deneyimleyebilir, farklılıktan korkmamanın güzelliğini yaşayabilirsiniz.

4 Eylül'de Mars'ın Yengeç burcuna geçişi duygusal konuları daha çok gündeme getirebilir. Ciddi bir ilişkinizin olmasını, aile kurmayı, çocuk sahibi olmayı veya var olan çocuklarınızın geleceğini iyileştirmeyi isteyebilir ve bunun için çalışabilirsiniz. Hassasiyetiniz her zamankinden daha yüksek olabilir. Bu yüzden iyilik yaptığınızı zannederken karşınızdaki kişiyi baskıladığınızı, zora soktuğunuzu fark edemeyebilirsiniz. Bu yüzden muhataplarınızın geri dönüşlerini kişisel algılamak yerine onlara verdiğiniz değerin bir karşılığı olarak onları dinlemeli, anlamaya çalışmalısınız. Bu farkındalık hem sizin haksızlığa uğrayıp üzülmenizi önleyecek hem de daha faydalı olabilmenizi sağlayacaktır. Ailenizle, sevdiklerinizle vakit geçirebilir daha önce gidip memnun kaldığınız yerleri yeniden ziyaret edebilir, bazı duyguları yeniden hatırlayabilir, ertelediğiniz ya da uzun süredir ilgilenmediğiniz hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Bunun sizi iyi geldiğini görmek, gelecekte bunun gibi mutluluk nedeni olan konulara daha sık yer vermenize yardımcı olacaktır.

9 Eylül'de Merkür'ün Başak burcuna geçişiyle yarım kalan konuşmaları tamamlayabilir, işlerinize odaklanabilirsiniz. Aklınızda kalan, sorun çıkaran, ertelenen işleriniz ve görüşmelerinizi gündeme getirebilirsiniz. Bunun rahatlığıyla ilerlemek size güç verecektir. Ağustos ayında yaşadıklarınızdan sonra daha temkinli olmanın, dikkatle hareket etmenin ve özenmenin önemini daha iyi anlayacaksınız. Sevdiğiniz insanlar kadar, sevmediğiniz veya sorun yaşadığınız kişiler konusunda da şansınız artabilir. Özelliğe haksızlığa uğradığınız konularda geri dönüşler alabilir, hukuki durumları sonuçlandırabilirsiniz. Mesafeli ve sakin bir iletişimin önemli olduğunu görecek ve bunu bir alışkanlığa dönüştüreceksiniz. İş görüşmeleri, maddi planlamalar, duygusal kararlar için adım atabilirsiniz. Kendinizden ve muhatabınızdan emin olduğunuz konularda ilerlemek, eskisinden daha keyifli olabilir. Kalıcı sonuçlar alacağınız süreçlere giriyorsunuz. Geçmişin izinden uzaklaşın.

18 Eylül'de burcunuzda gerçekleşecek parçalı ay tutulmasıyla hayatınızda bir çağ kapatıp bir çağ açıyorsunuz. Kişisel dönüşüm ve yenilenme dönemine girdiniz. Burada aldığınız kararlar, vazgeçtiğiniz duygular, seçtikleriniz ve terk ettikleriniz hayatınızda belirleyici olacaktır. Kendinizi daha dikkatli dinleyebilir, gözlemleyebilir, ihtiyaçlarınızı ve arzularınızı daha iyi anlayabilir, kişisel hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Ayrıca, dış dünyaya nasıl yansıdığınızla ilgili farkındalıklar kazanabilir ve kişisel imajınızı yenilemek için adımlar atabilirsiniz. Cilt bakımınız, saçlarınız, makyaj alışkanlıklarınızla ilgili değişimler yapabilirsiniz. Sadeleşmeye, popüler kültürün etkilerini azaltmaya çalışabilirsiniz. Eskiden düşündüğünüz gibi düşünmeyeceksiniz. Bu yüzden bazı eşyalarınız, araç gereçleriniz, seçimleriniz gözünüze batabilir. Bir sinir harbiyle bunlardan kurtulmak isteyebilirsiniz. Aşırıya kaçacak tepkiler vermemeye, duygusal düşünmemeye odaklanın. İhtiyaç listesi, öncelikler listesi çıkararak ve yaşantınızda bir gözlemde bulunarak neyi bırakıp neye devam edeceğinizi daha iyi seçebilirsiniz. Bu durum ikili ilişkilerinizde de geçerli olabilir. Bazı insanlarla olan yakınlığınızın manipülasyon, olumsuz tetikleyici gibi duygular uyandırdığını fark edebilir ve ilişkilerinizi bitirme kararı alabilirsiniz.

22 Eylül'de Güneş'in Terazi burcuna geçişi, ortak kaynaklar, dönüşüm ve derinlemesine analiz gerektiren konularda sizi daha tutarlı olmaya itebilir. Bu dönemde, finansal ortaklıklar, borçlar ve ortaklaşa kaynaklarla ilgili konular ön planda olabilir. Ayrıca, psikolojik olarak bazı yüklerinizden kurtulmaya hazır olduğunuzu görebilirsiniz. Anlayışlı, uyumlu kimliğinizin suistimal edilmesini daha fazla seyretmeyeceksiniz. Bu yüzden sınır koyacağınız ilişkileriniz olabilir. Bu ilişkilerinizdeki fikir, para ve imkan alışverişlerini uygun bir dille ve zamanında sonlandırmaya çalışabilirsiniz. Kimseyle bir bağınızın, bağımlılığınızın olmaması için sizin ayakta durmanız, tek başınıza hareket etmeniz gerekebilir. Sevdiklerinizin, ailenizin, ortaklarınızın desteğini yine alacaksınız. Ama bireysel gücünüzü, isteklerinizi ön plana çıkarmaktan da çekinmemelisiniz. Ödemelerinizi tamamlayabilir, bir süredir devam eden borcunuzu tek seferde kapatabilirsiniz. Unuttuğunuz alacaklarınız gündeme gelebilir. Bu size yeni planlar yapmadan önce büyük bir rahatlık sağlayacaktır. Hukuki işlemler, dava süreçleri, sonuç beklenen görüşmeler, arabuluculuk gibi konularda şansınız artabilir. Estetik işlemler, daha doğal duruşlu ve etkili seçimler isteyebilirsiniz. Sizin ya da ailenizden birinin, kadın üyelerin operasyon işlemleri gündeme gelebilir. Enfeksiyonlar, böbrek, safra kesesi gibi rahatsızlıklarda önlem almayı ihmal etmeyin.

23 Eylül'de Venüs’ün Akrep burcundaki seyahatine başlamasıyla sizi de bazı yolculuklar bekliyor olabilir. İş ya da gezi amaçlı programlar gündeminize gelebilir. Hayatınıza yeni imkanlar katmak, yeni insanlarla farklı konular konuşmak isteyebilirsiniz. Yeterliliğinizi sorgulamak ya da kendinizi üstün görmek gibi hatalara düşmemelisiniz. Herkesin öğrenecek, üzerine düşünecek bir şeyi olduğunu görebilirsiniz. Sizin düşüncelerinizden farklı olan konulara daha ilgili olmayı deneyin. Reddetmek, ısrarcı olmak, tutkuyu gözü kara bir hırsa dönüştürmek size fayda getirmeyecektir. Dostlarınızın önerilerini, uzmanların görüşlerini dikkate almalısınız. Hayata, olaylara, insanlara ve hatta yaptığınız işe olan bakış açınız değişebilir. Bu da size yeni kazanç, dostluk ve gelişim imkanları getirebilir. Eğitimlere başlamak, danışmanlık almak, araştırmalar yapmak adına etkili bir dönemdesiniz. Sorularınıza uzun vadeli ve etkili cevaplar bulacaksınız. Taşınma ya da iş değişikliği gibi konular gündeminize gelebilir, iyi bir araştırmayla emin olarak karar verin. Kaçırmamanız gereken bir fırsatla karşılaşabilirsiniz.

26 Eylül'de Merkür'ün Terazi burcuna geçişiyle beraber ekonomik konularda yüzünüz gülmeye başlıyor. Haklarınızı alabilir, destekler görebilirsiniz. Kazancınızı korumak, ödemelerinizi tamamlamak için bankayla daha sıkı bir iletişim kurabilir ve kuralına göre hareket edebilirsiniz. Bir şeyleri boşuna feda etmediğinizi görmek, sizi yüreklendirecek ve daha çok çalışma isteği getirecektir. İşlerinizi kendi çabanızla ama yeri geldiğinde destek alarak çözmenizde fayda var. Bir kez seslendiğinizde yanınıza gelebilecek insanlar olduğunu daha iyi anlayacağınız bir dönemdesiniz. Bu da size yalnızlık kaygısı ve yanılgısı konusunda iyi bir cevap olabilir, kendinize gelmenizi sağlayabilir. Eşinizle, ailenizle, girişimci kadınlarla işbirlikleri yapabilirsiniz. Bireysel işleriniz konusunda resmi ya da sosyal destekler bulabilirsiniz. Özellikle evrak işlemleriniz, yönetilmesi gereken operasyonlar açısından deneyimli kişilerle, uzmanlarla görüşmeniz önemli olabilir. Bazı duyguları bastırmak için kendinizi kişisel bakıma, alışverişe verebilirsiniz. Bastırmayın, yaşayın, uygun bir dille konuşun ve konuyu kapatın. Emin olmadığınız işlemlere yüklü harcamalar yaparak bütçenizi ve fiziksel koşullarınızı zorlamayın.

Motivasyon Sözü: "Özgürlüğün sınırlarını keşfetmek, kendini bulmakla başlar."





Aygül Aydın
 
eyl4 (1).jpg



KOÇ BURCU EYLÜL 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Koç; Eylül ayı sağlık ve çalışma hayatınızda değişim ve yenilenmeleri işaret etmekte. Eylül ayının ilk yarısında; çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvanlarınız veya gündelik hayat rutinlerinizde yenilenme ve düzenli bir döneme adım atabileceğiniz gelişmelere olanak tanıyacak. Ancak engel ve kısıtlamalar, bilinçaltı terapileri, ruhsal ve manevi gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Bu dönemde yakın çevre, kardeşler, eğitim ve seyahatlerde bazı zorlanmalar ve sorunlar kendini gösterebilir. Ayrıca Plüton’un son kez oğlak burcundaki transitiyle iş hayatınızda ve kaderinizde krizsel süreçler kendini gösterebilir.

Eylül ayının ikinci yarısında yılın son ay tutulması gerçekleşiyor olacak. Ay tutulması 12. Evinizde gerçekleşeceği için; sağlık, hastane, gizli düşmanlar, maneviyat ve psikolojik süreçlerle ilgili konularda bazı süreçlerin sonlanması ve bazı defterlerin kapanmasına işaret ediyor olacak. Biraz bunalımlı ve korkularınızın açığa çıkacağı bir dönem gerçekleşebilir. Ancak iş hayatınızda güçleneceğiniz süreçler de gerçekleşebilir. Bu dönemde sağlığınıza, bulaşıcı rahatsızlıklara dikkat etmeniz tavsiyemdir. Ayrıca iletişimde, eğitimde, seyahatlerde ve imza ve sözleşmelerde sorunlar gerçekleşebilir.





BOĞA BURCU EYLÜL 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Boğa; Eylül ayında sosyal çevre, topluluklar ve aşk, çocuk, hobilerinizle ilgili konularda yenilenmeler ve bitişler söz konusu olacak.

Eylül ayının ilk yarısında; aşk, çocuk, hobi, sanat, tatil, eğlence konularında yeni başlangıçlar ve düzenlemelere adım atabilirsiniz. Bu dönemde otorite ve sosyal çevrenizin bazı engelleriyle karşılaşmanız olasıdır. Ayrıca harcamalarınız çok artabilir. Ancak ani şans ve gelişmeler de sizinle olacak. Plütonun oğlak burcundaki son transitiyle; yurt dışı, eğitim, seyahat, devlet odaklı işleriniz, hukuksal konulardaki değişimler son kez tamamlanmak üzere yeniden gündeminize gelebilir.

Eylül ayının ikinci yarısında; sosyal çevre, topluluk, derneklerde belirsizlikler sonlanabilir. Bu dönemde kadersel tema ve olaylar kendini gösterebilir ve ani değişimler ve sonlanmalar gerçekleşebilir. Bu dönemde maddi kaynaklarınıza sahip çıkmanız tavsiyemdir. Harcamalarınız çok artabilir ayrıca dolandırılma, kandırılma gibi durumlar söz konusu olabilir. Duygusal olarak zorlanabilir, bazen sıkışmış hissedebilirsiniz. Ancak manevi değişimler ve psikolojik süreçlerde şifalanma da sizinle olacaktır. Eğitim, iletişim, seyahat ve kardeşlerinizle ilgili süreçlerde hareketlilik artabilir. Aşk, tatil, eğlence hayatınızda ise değişimler ve kararsızlıklar gündeme gelebilir.





İKİZLER BURCU EYLÜL 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Sevgili İkizler; Eylül ayında ev, aile ve kariyerinizde yani kaderinizde değişim ve dönüşümlerin gerçekleşmeye başlayacağı bir dönem sizi bekliyor olacak.

Eylül ayının ilk yarısında; ev, aile, gayrimenkul konularında yeni adımlar ve yeni düzenlemeler için adım atabilirsiniz. Bu dönemde iş hayatınızdaki bazı zorluklar aile hayatınızı etkileyebilir. Ayrıca kararsızlık ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz tavsiyemdir. Ancak beklenmedik şekilde ani destekler ve manevi olarak güçlü kalmanızı sağlayacak destekler de sizinle olacaktır. Ayrıca aşk, çocuk, tatil, eğlence, hobilerinizle ilgili güzel gelişmeler ve fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz. Plüton’un son kez oğlak burcundaki transitiyle ise; finans, sağlık konularında güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Ameliyat, sağlık, ölüm gibi konularda ise krizsel süreçler gerçekleşebilir.

Eylül ayının ikinci yarısında; iş, kariyer ve ilişkilerinizde belirsizlikler kadersel olarak sonlanabilir. Bu dönemde kararsızlıklar ve bazı değişimlere ayak uydurmak biraz sizi yorabilir. Sorumluluklarınız ve kadersel temaya teslimiyet önemli olacaktır. Yine de iletişim ve kararlılığınızla bazı süreçleri yumuşatabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili bazı hayal kırıkları gerçekleşebilir ve harcamalarınız artabilir. Partnerinizle veya ortağınızla ilişkilerinizde bilhassa 23 Eylül tarihinde dikkatli olmanız ve duygularınızla hareket etmemeniz tavsiyemdir.





YENGEÇ BURCU EYLÜL 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Yengeç; Eylül ayında kardeşler, eğitim, seyahatler, imza, sözleşmeler, sosyal medya ve yurt dışı, hukuksal süreçlerle ilgili konularda değişimler, sonlanmalar ve yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Eylül ayının ilk yarısında; kardeşler, eğitim, seyahat, yer değişikliği, yakın çevrenizle ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Ancak bu dönemde psikolojik olarak zorlanabilirsiniz. Yine de sosyal çevrenizin desteği ve onlardan gelecek sürprizler de söz konusu olabilir. bu dönemde aile büyükleri, otoritelerin engelleriyle bazı gecikmeler ve süreçlerin uzaması söz konusu olabilir ancak sonunda istediğiniz gelişmeler gerçekleşecektir. Ayrıca ev, aile düzeninizde iyileşme ve aşk hayatınızda derinleşme de gerçekleşebilir. Plüton’un son kez oğlak burcundaki transitiyle; ortaklık, açık düşmanlar, ortaklarınızla ilgili konularda bazı krizsel süreçler gerçekleşebilir.

Eylül ayının ikinci yarısında; yurt dışı, seyahat, akademik kariyer, eğitim, hukuksal konular veya uzak çevrenizle ilgili süreçlerde belirsizlikler sonlanabilir. Sonucunda güzel gelişmeler sizinle olacak ancak bu dönemde hastane, sağlık, psikolojik süreçlerde bazı zorluklar gündeme gelebilir.





ASLAN BURCU EYLÜL 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Aslan; Eylül ayında para, kazançlar, finansal yapınız, miras, sağlık ve özel hayatınızda kadersel değişimler ve gelişmeler sizi bekliyor olacak.

Eylül ayının ilk yarısında; para, kazançlarınızla ilgili yeni gelişmeler söz konusu olabilir ancak sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız çok artabilir. Ayrıca finansal yapınız, ödemeler, borçlar ve sağlığınızla ilgili konulardan dolayı bazı kısıtlamalar söz konusu olabilir. Ancak seyahat, eğitim, kardeşlerinizle ilgili süreçlerde iyileşme, şans ve fırsatlarınızın arttığı bir dönemde sizi bekliyor olacak. Ayrıca sosyal çevrenizle daha çok bir araya gelebilir ve yakınlaşabilirsiniz. Plüton2un son kez oğlak burcundaki transitiyle; çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlar ve evcil hayvanlarınızla ilgili süreçlerde bazı krizsel süreçler ve manipülasyonlar söz konusu olabilir ama sabır ve tepkilerinize dikkat etmek süreci yumuşatabilir.

Eylül ayının ikinci yarısında; finans, vergi, ödemeler, miras, otağın veya eşin parası, ameliyat, sağlık konularında belirsizliklerin sonlanacağı bir dönem sizi bekliyor olacak. Bu dönemde kadersel olarak ani değişimler ve olumlu gelişmeler de olacak ancak ego savaşlarına dikkat etmeniz tavsiyemdir. Ayrıca maddi kaynaklarınızı değerlendirirken dikkatli olmanız gerekebilir. Sosyal çevrenizin ise baskısı ve müdahalesi önemli olabilir. Dolandırılma, kandırılma söz konusu olabilir.





BAŞAK BURCU EYLÜL 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Başak; Eylül ayında kişisel gelişim, fiziksel değişim ve ilişki, evlilik, ortaklıklarınızda bazı süreçlerin tamamlanması gündeme gelecek.

Eylül ayının ilk yarısında; kişisel gelişim, sosyal maskeniz, kişisel bakım veya imajınızla ilgili yenilenmelere adım atabilirsiniz. Bu dönemde partner veya ortağınızla uzlaşmakta ve onların engeliyle karşılaşabilirsiniz. Ancak yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal konularda destekleneceksiniz. Ayrıca plütonun son kez oğlak burcundaki transitiyle; aşk, tatil, çocuk, hobi konularında krizsel süreçler güçlenmenize yardım edecektir. Kadersel olarak korunuyorsunuz ancak ikilem ve kararsızlıklarınız bazı süreçlerin uzamasına ve belirsizliklerin daha sert sonlanmasına neden olabilir.

Eylül ayının ikinci yarısında; evlilik, ortaklık, mahkeme konularında belirsiz konular sonlanabilir. Bu dönemde ilahi koruma sizinle olabilir ancak kadere teslimiyet önemli olacaktır. Kararsızlık en kötü karardan iyidir. Ancak bu dönemde sosyal çevrenizin desteği de sizinle olacaktır. Gizli saklı süreçlerin açığa çıkması sizi zorlayabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili ise güzel gelişmeler gerçekleşebilir. İş veya kariyer hayatınızda bazı sorular olsa da destekleneceksiniz.





TERAZİ BURCU EYLÜL 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Terazi; Eylül ayında sağlık, hastane, çalışma hayatı, evcil hayvanlarınızla ilgili konularda yenilikler ve kadersel sonlanmalar söz konusu olabilir.

Eylül ayının ilk yarısında; hastane, sağlık, gizli düşmanlar veya psikolojik süreçlerde yeni başlangıçlar ve tedavi süreçleri ön plana çıkabilir. Bu dönemde ayrıca finansal olarak beklenmedik destekler alabilirsiniz. ancak yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal konularda bazı sorunlar gündeme gelse de sonunda yara almadan süreci tamamlayabilirsiniz. Düzenli ve sistemli bir hayat düzeni kurmanız tavsiyemdir. Ayrıca Plüton’un oğlak burcundaki son transitiyle; ev, aile, gayrimenkul konularında bazı krizsel süreçler son kez gündeme gelebilir. Bu dönemde aile içinde sağlık ve sorunlar bilhassa aile büyükleriyle ilgili süreçlerde sorunlar gündeme gelebilir.

Eylül ayının ikinci yarısında; çalışma hayatı, sağlık, gündelik işler veya evcil hayvanınızla ilgili konularda belirsizlikler gündeme gelebilir. Bulaşıcı rahatsızlıklar veya bel, ayak bölgesi, eklem rahatsızlıklarına dikakt etmeniz tavsiyemdir. Seyahatlerde veya uzak çevre, akrabalarınızla ilgili süreçlerde bazı zorluklar gündeme gelebilir. Ancak kişisel olarak çok daha huzurlu olacaksınız ve çevrenizin desteği sizinle olacaktır. Kendinizi geliştirmeleriniz, yeni bir eğitim veya seyahat konularında şans sizinle olacaktır.





AKREP BURCU EYLÜL 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Akrep; Eylül ayında sosyal çevre, aşk, hobi, çocuklarınızla ilgili konularda yenilenmeler ve sonlanmalar, bitişler söz konusu olabilir.

Eylül ayının ilk yarısında; sosyal çevre, topluluk, derneklerde yeni süreçlere adım atabilirsiniz ancak çocuk, aşk, hobilerinizle ilgili konulardan dolayı engellerle ve kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca sağlık ve finansal konularda bazı zorluklar gündeme gelebilir. Plüton'un son kez oğlak burcundaki transitiyle; yakın çevre, eğitim, seyahat ve kardeşlerinizle ilgili konularda krizsel süreçler ve bazı sorunlar gündeme gelebilir. İmza veya sözleşmelerde sorunlar olsa da sonrasında destekleneceksiniz.

Eylül ayının ikinci yarısında; aşk, çocuk, hobi, tatil, eğlence konularında belirsizlikler sonlanabilir. Bu dönemde kalıcı ve uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. sosyal çevreniz bu dönemde sizinle uzlaşmakta zorlanabilir ancak kadersel olarak artık bazı süreçlere teslimiyet ön planda olacaktır. Ayrıca ortak veya parteriniz bu dönemde sizi desteklenecektir ve şaşırtıcı gelişmeler de gerçekleşebilir. Ancak finans, sağlık ve özel hayatınızda bazı durumlar büyüyebilir. Dolandırılmalara dikkat.





YAY BURCU EYLÜL 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Yay; Eylül ayında ev, aile, gayrimenkul ve iş hayatınızda yenilenmeler ve bazı süreçlerin sonlanması söz konusu olabilir.

Eylül ayının ilk yarısında; iş, kariyer hayatınızda yen, süreçlere adım atabilirsiniz ancak kararsızlık ve ikilemler sürecin uzamasına sebep olabilir. Ev, aile ve otoritelerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Ayrıca partner, evlilik ortaklık konularında ilahi koruma sizinle olsa da bazı hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. bu dönemde açık görüşlü olmak ve kadersel olarak ilahi güce teslimiyet önemli olacaktır.

Eylül ayının ikinci yarısında; ev, aile, gayrimenkul konularında belirsizlikler sonlanabilir. Ayrıca ev değişikliği veya ev alım satımı söz konusu olabilir. sosyal çevrenizin ve partner veya ortağınızın desteği sizinle olacaktır. Çalışma hayatı veya gündelik hayatınızda ani değişimler gerçekleşebilir. Bekarsanız evlilik konusu gündeme gelebilir.





OĞLAK BURCU EYLÜL 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Oğlak; Eylül ayında yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk veya kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgili konular ön planda olacak.

Eylül ayının ilk yarısında; seyahat, yurt dışı, eğitim, hukuk veya uzak çevrenizle ilgili süreçlerde yeni kararlar gündeme gelebilir. Aşk, çocuk, hobilerinizle ilgili süreçlerde ani sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Ancak yakın çevrenizin ve kardeşlerle ilgili bazı süreçler engel ve kısıtlamalara sebep olabilir. bu dönemde manevi çalışmalar, terapiler ruhunuzu şifalandıracaktır. Ayrıca Plüton’un son oğlak burcundaki transitiyle; fiziksel değişim, sorumluluklarınızın artması, sert bir tutum ve yalnızlık dürtünüz artabilir. Krizsel tepkiler verebilirsiniz ancak otoritelerle anlaşırken tepkilerinizin yumuşaması ve güç savaşlarına girmemek güzel gelişmelere ve güçlenmenize yardım edecektir.

Eylül ayının ikinci yarısında; kardeşler, eğitim, seyahat, sosyal medya konularında belirsizlikler sonlanabilir ve kalıcı, uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Ayrıca otoritelerin desteği de sizinle olacaktır. Ancak çalışma hayatınızda, sağlık konularında bazı durumlar zihinsel karışıklığa sebep olabilir. Dikkat etmeniz tavsiyemdir. Aşk, çocuk, tatil veya hobilerinizle ilgili sürprizlere ise hazır olun.





KOVA BURCU EYLÜL 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Kova; Eylül ayında finans, ameliyat, sağlık, maddi gelirlerinizle ilgili konularda yeni gelişmeler ve bazı süreçlerin ise sonlanması sizi bekliyor olacak.

Eylül ayının ilk yarısında; finans, vergi, miras, ameliyat, sağlık veya özel hayatınızda yeni düzenlemeler ve başlangıçlar söz konusu olabilir ancak harcamalarınız ve maddi gelirlerinizde kısıtlamalar da gerçekleşebilir. Aile ve ev temalarında ise fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak hobi, aşk, çocuk, tatil, borsa gibi konulardan dolayı harcamalarınız artabilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, aşk hayatınızda güzel gelişmeler ve sürprizler sizinle olabilir. Plüton2un son kez oğlak burcundaki transitiyle; hastane, sağlık, gizli düşmanlarla ilgili süreçlerde krizsel durumlar gündeminize gelebilir. Hastane, sağlık konularında bazı süreçler gündeme gelebilir.

Eylül ayının ikinci yarısında; maddi kaynaklarınız ve kazançlarınızla ilgili bazı süreçler aniden sonlanabilir. Ancak yeni yatırım fırsatları ve düzenlemelerde gerçekleşebilir. Para akışınız yavaşlayabilir. Çocuk, aşk, hobilerden dolayı harcamalarınız çok artabilir ayrıca dolandırılmaya açık olabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise reddedilme veya krizsel bazı durumlar gerçekleşebilir. Hayatınızda değer verdiğiniz bazı kişilerin rahatsızlıkları biraz sizi sarsabilir.





BALIK BURCU EYLÜL 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Balık; Eylül ayında evlilik, ortaklık, mahkeme veya kişisel gelişim, imajınızla ilgili süreçlerde yenilenmeler ve belirsizliklerin sonlanacağı bir dönem sizi bekliyor olacak.

Eylül ayının ilk yarısında; evlilik, ortaklık, mahkeme konularında yeni düzenlemeler söz konusu olacaktır. Bilhassa ev, aile, gayrimenkul konularında değişimler gerçekleşebilir. Bazı tartışmalar ve yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. ancak finansal alanda şans sizinle olacaktır. Ancak bu dönemde kendinizi yalnız ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Olgunlaşma sürecindesiniz ve hayatınızın iplerini, sorumluluğunu tamamen almanız gerekebilir. Plüton’un son kez oğlak burcundaki transitiyle; sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla ilgili süreçlerde güzel ve güçlü gelişmeler söz konusu olabilir ve güçlü kişilerin desteğini alabilirsiniz.

Eylül ayının ikinci yarısında; imaj, kişisel gelişim, hayatınızdaki sorumluluklarla ilgili süreçlerde belirsizlikler sonlanabilir. Bu da yakın ikili ilişkilerinize ve evliliğinize yansıyabilir. Bu dönemde ani destekler ve ani değişimler, ev değişikliği veya yakın çevrenizde değişimler gerçekleşebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili dikkatli olmanız ise tavsiyemdir. Ayrıca aşk, çocuk, hobi, sanat konularında bazı sürtüşmeler gündeme gelebilir. Sağlığınıza ve kendinize dikkat etme zamanı geliyor balıklar.





Elele astroloji
Dilara Yıldızhan
 
eyl876.jpg


Koç & Yükselen Koç: İkili ilişkiler ön planda, güzel gelişmelere açık, iş alanında beklediğiniz sonuçlar gelebilir!

Eylül ayına Merkür Aslan burcunda yenice düze dönmüş şekilde başlıyoruz o yüzden artık sonunda ilerlemeye başlayacağız!

29 Ağustosta Terazi burcuna geçen Venüs hepimize aşk, sevgi ve para konularında güzellikler getirecek bu ay ki bu sizin karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkiler açısından şanslar ve güzel gelişmeler sizinle olacak!

3 Eylül sabah saatlerinde Başak burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacak ve bu konularda yeni adımlar ve başlangıçlar yapabileceksiniz! Yine sağlık ve sağlıklı beslenme konuları içinde iyi bir dönem olacak!

4 Eylül akşamında Mars Yengeç burcuna geçecek, Mars sizin burç yöneticiniz olduğundan hareketi sizin için önemli! Mars Yengeç burcunda çok rahat ettiği alanda değil harekete geçerken duygusal davranabilirsiniz ve yine aile konuları ile de uğraşmanız gerekebilir!

9 Eylül’de Merkür tekrar Başak burcuna geçecek, ilk gerilemeye bu alanda başlamıştı sizin için yine iş konularında iletişim ve görüşmeler aktif olacak.

18 Eylül sabahında Balık burcunda bir ay tutulması yaşanacak, serisinin ilki olan bu tutulma yani dolunay ile beklenen gelişmeler gelebilecekken sizin için bir dönemin kapanışı olabilecek! Bir şeyleri geride bırakmak, bazı korkularınız ile yüzleşmek mümkün! Sağlık konularına bu dolunayda dikkat etmek lazım, arkanızdan iş çeviren ve yalan söyleyen birini fark edebilir ve hayatınızdan çıkarabilirsiniz…

22 Eylül öğlen saatlerinde Güneş Terazi burcuna geçecek, bu geçiş tam karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkiler konularında odağınız yoğun olacak. Bu hem iş hem de özel ilişkiler için iyi bir dönemi anlatacak! İlişkilerden yana şans, evliliğinizde güzel bir dönem mümkün!

23 Eylül sabahında Venüs Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin ortak para, yatırımlar, finans ve bankalar alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler mümkün! Yine miraslarla ilgili bazı konularda güzel gelişmeler elde etmek içinde güzel bir dönem olacak!

26 Eylül sabahında Merkür Terazi burcuna geçecek bu geçişte yine sizin karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkiler, konuşmalar, uzlaşma ve birlikte birşeyler yapma modu yüksek olacak! Birebir görüşmeler ve evlilik, ortaklık konuları ön planda olacak. Ekim ayı tutulmalar ayı olacağından ve tutulmalar sizin burcunuzda ve karşıt alanınızda olacağından önemli bir aya doğru gidiyorsunuz. Eğer tam olarak beni ne bekliyor derseniz parmak iziniz gibi size özel haritanızdan bu hayata neden geldiğiniz, neyi öğrenmeye geliştirmeye çalıştığınız ve hayat yolunuzun neresinde olduğunuzu okuduğumuz şifa dolu danışmanlık için ulaşabilirsiniz. Güzel bir ay olsun…




Boğa & Yükselen Boğa: iletişimi yoğun bir ay, yeni bir düzene veya projeye başlamak mümkün!


Eylül ayına Merkür Aslan burcunda yenice düze dönmüş şekilde başlıyoruz o yüzden artık sonunda ilerlemeye başlayacağız!

29 Ağustosta Terazi burcuna geçen Venüs hepimize aşk, sevgi ve para konularında güzellikler getirecek bu ay ki bu sizin iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacak! İş yerinde güzel gelişmeler, yeni ve güzel bir işe başlamak bu dönemde mümkün!

3 Eylül sabah saatlerinde Başak burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay sizin aşk, çocuklar, projeler alanınızda olacak ve bu konularda yeni adımlar ve başlangıçlar yapabileceksiniz! Çocuklarla ilgili bir başlangıç, bir bebek haberi, yeni bir projeye veya düzene başlamak bu yeni ay ile mümkün! Evin içinde de yeni bir düzen kurulması veya düzen değişikliği olabilir…

4 Eylül akşamında Mars Yengeç burcuna geçecek, Mars Yengeç burcunda çok rahat ettiği alanda değil harekete geçerken duygusal davranabilirsiniz ve yine aile konuları ile de uğraşmanız gerekebilir! Bu iletişim alanınızda olacağından birçok görüşme, iletişim ve haberleşme olabilir, kısa seyahatler ve kardeşler – kuzenler gibi yakın akrabalarla ilgili konularla ilgilenmek mümkün olabilir!

9 Eylül’de Merkür tekrar Başak burcuna geçecek, ilk gerilemeye bu alanda başlamıştı sizin için yine aşk, projeler, çocuklar konularında iletişim ve görüşmeler aktif olacak.

18 Eylül sabahında Balık burcunda bir ay tutulması yaşanacak, serisinin ilki olan bu tutulma yani dolunay ile beklenen gelişmeler gelebilecekken sizin için bir dönemin kapanışı olabilecek! Bir şeyleri geride bırakmak, kapanışlar mümkün olacak, özellikle sosyal çevre ve arkadaşlarla ilgili konularda gelişmeler, ortaya çıkışlar olabilir!

22 Eylül öğlen saatlerinde Güneş Terazi burcuna geçecek, bu geçiş sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacağından bu konularda odağınız yoğun olacak. Bu geçiş ile iş yerinde veya iş konularında güzel gelişmeler olabilir. İş yerinde veya yaptığınız projelerde parlayabilirsiniz. Yine bu geçiş sağlık alanında da güzel etkiler getirecek!

23 Eylül sabahında Venüs Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkiler alanında güzel gelişmeler mümkün! BU hem ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili olabilir hem de evlilik konularında…

26 Eylül sabahında Merkür Terazi burcuna geçecek bu geçişte yine sizin iş alanınızda olacağından iş konularında iletişim yoğun olacak! İş arıyorsanız güzel gelişmeler olabilir. Güzel bir ay olsun…

İkizler & Yükselen İkizler: Parasal konular aktif, kariyeriniz ve hayatınızın gittiği yön ile ilgili gelişmeler olacak!

Eylül ayına Merkür Aslan burcunda yenice düze dönmüş şekilde başlıyoruz o yüzden artık sonunda ilerlemeye başlayacağız!

29 Ağustosta Terazi burcuna geçen Venüs hepimize aşk, sevgi ve para konularında güzellikler getirecek bu ay ki bu sizin aşk, çocuklar, projeler, yaratıcılık, eğlence alanınızda olacak ve size keyifli bir dönemi getirecek!

3 Eylül sabah saatlerinde Başak burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay sizin ev, aile, alım – satım alanınızda olacak ve bu konularda yeni adımlar ve başlangıçlar yapabileceksiniz! Yeni bir ev düzeni, bir taşınma veya ev alma mümkün olabilir! Tabii ki en doğru yorum bireysel haritanızdan yapılır…

4 Eylül akşamında Mars Yengeç burcuna geçecek, Mars Yengeç burcunda çok rahat ettiği alanda değil harekete geçerken duygusal davranabilirsiniz ve yine aile konuları ile de uğraşmanız gerekebilir! Bu sizin para alanınızda olacağından bu konularda birçok görüşme, girişim olabilir.

9 Eylül’de Merkür tekrar Başak burcuna geçecek, ilk gerilemeye bu alanda başlamıştı sizin ev, aile konularında iletişim ve görüşmeleriniz aktif olacak.

18 Eylül sabahında Balık burcunda bir ay tutulması yaşanacak, serisinin ilki olan bu tutulma yani dolunay ile beklenen gelişmeler gelebilecek

22 Eylül öğlen saatlerinde Güneş Terazi burcuna geçecek, bu geçiş sizin aşk, çocuklar, hobiler ve proje bazında yapılan işler alanınızda olacak. Bu geçiş ile iş yerinde ve yaptığınız projelerde parlayabilirsiniz. Yine bu geçiş aşk alanında da güzel etkiler getirecek!

23 Eylül sabahında Venüs Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacağından bu alanında güzel gelişmeler mümkün! BU hem ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili olabilir hem de iş yerinde bazı güzel gelişmeler olabilir!

26 Eylül sabahında Merkür Terazi burcuna geçecek bu geçişte yine sizin aşk, çocuklar, projeler ve yaratıcılık alanınızda olacağından bu konularda odağınız ve iletişim yoğun olacak…





Yengeç & Yükselen Yengeç: Hayatınız hızlanacak ve yeni iletişimler kurabileceksiniz!


Eylül ayına Merkür Aslan burcunda yenice düze dönmüş şekilde başlıyoruz o yüzden artık sonunda ilerlemeye başlayacağız sizin için özellikle parasal konular açılacak!

29 Ağustosta Terazi burcuna geçen Venüs hepimize aşk, sevgi ve para konularında güzellikler getirecek bu ay ki bu sizin ev, aile, alım satım alanınızda olacak ve size bu konularda keyifli bir dönemi getirecek! Evinizin içinde güzelleştirme yapmak veya aile içinde muhabbetli – sevgi dolu bir dönem olabilir!

3 Eylül sabah saatlerinde Başak burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay sizin iletişim, işbirlikleri, sözleşmeler, seyahatler ve kardeşler alanınızda olacak ve bu konularda yeni adımlar ve başlangıçlar yapabileceksiniz! Yeni bir işe başlamak, bir sözleşme imzalamak, bir işbirliği veya eğitime başlamak bu yeni ay ile mümkün!

4 Eylül akşamında Mars burcunuza geçecek, bu geçiş sizin hayatınızı hızlandıracak, hayatınız ile yeni girişimler yapmak, kilo vermek, sağlığınıza odaklanmak mümkün iken dikkat etmek gereken biraz gergin etkiler de getirebilir ve hayatınızın temposu çok yükselebilir!

9 Eylül’de Merkür tekrar Başak burcuna geçecek, ilk gerilemeye bu alanda başlamıştı sizin iletişiminiz iyice hızlanacak, birçok görüşme ve konuşma yapabilirsiniz!

18 Eylül sabahında Balık burcunda bir ay tutulması – dolunay yaşanacak, serisinin ilki olan bu tutulma ile beklenen gelişmeler gelebilecek özellikle yaptığınız başvurulardan yapılan görüşme, sınavlardan sonuçlar gelebilir. Yine hukuksal konular, yurtdışı ile ilgili bir iş veya uzaklardan gelecek haberler mümkün, bir seyahat konusunu da gündeme getirebilir bu tutulma!

22 Eylül öğlen saatlerinde Güneş Terazi burcuna geçecek, bu geçiş sizin ev, aile, alım – satım alanınızda olacağından bu konularda odağınız yoğun olacak.

23 Eylül sabahında Venüs Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin aşk, çocuklar, projeler alanında olacağından bu konularda güzel gelişmeler mümkün! Güzel bir projeye başlamak, keyifli bir hobi edinmek veya aşk – çocuklar konularında güzel gelişmeler yaşamak mümkün!

26 Eylül sabahında Merkür Terazi burcuna geçecek bu geçişte yine sizin ev, aile, alım – satım alanınızda olacağından bu konularda odağınız ve iletişim yoğun olacak… Güzel bir ay olsun!







Güliz Kına
 

Aslan & Yükselen Aslan: Maddi konularda başlangıçlar ve güzel gelişmeler mümkün!


Sevgili Aslanlar haberler iyi, burcunuzda olan Merkür gerilemesi bitiyor ve yeni gelen ay ile birlikte işler yoluna giriyor!

29 Ağustosta Terazi burcuna geçen Venüs hepimize aşk, sevgi ve para konularında güzellikler getirecek bu ay ki bu sizin iletişim, seyahatler, işbirlikleri alanınızda olacak ve size bu konularda keyifli bir dönemi getirecek! Güzel bir işe başlamak, bir sözleşme imzalamak mümkün bu dönemde!

3 Eylül sabah saatlerinde Başak burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay sizin para ve maddi konular alanınızda olacak ve bu konularda yeni adımlar ve başlangıçlar yapabileceksiniz! Yeni bir işe başlamak, para ile ilgili bir yatırım yapmak, finans ve muhasebe konuları ön planda olacak!

4 Eylül akşamında Mars Yengeç burcuna geçecek, bu geçiş sizden önceki burçta olacağından sizin burcunuza gelene kadar biraz içsel mücadele dönemini anlatacak, bir sağlık konusu gündemde olabilir, yine bir operasyon geçirmek veya gizli – kapaklı yapılan bir mücadele söz konusu olabilir!

9 Eylül’de Merkür tekrar Başak burcuna geçecek, ilk gerilemeye bu alanda başlamıştı sizin için para konularında iletişim iyice hızlanacak, birçok görüşme ve konuşma yapabilirsiniz!

18 Eylül sabahında Balık burcunda bir ay tutulması – dolunay yaşanacak, serisinin ilki olan bu tutulma ile beklenen gelişmeler gelebilecek özellikle parasal konular, yatırımlarla ilgili konularda gelişmeler mümkün iken beklediğiniz finansal haberler ve gelişmeler de gelebilir!

22 Eylül öğlen saatlerinde Güneş Terazi burcuna geçecek, bu geçiş sizin iletişim, seyahatler, işbirlikleri ve kardeşler alanınızda olacağından bu konularda odağınız yoğun olacak.

23 Eylül sabahında Venüs Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin ev, aile, çocuklar, alım –satım alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler mümkün! Evinizin içinde keyifli gelişmeler yaşamak mümkün!

26 Eylül sabahında Merkür Terazi burcuna geçecek bu geçişte yine sizin iletişim alanınız aktif olacağından işbirlikleri, görüşmeler, müşteriler odağınız ve iletişim yoğun olacak…





Başak & Yükselen Başak: Burcunuzda olan yeni ay ile yepyeni kararlar alacaksınız ve ikili ilişkiler ve ortak işler bu kararların içinde olacak…


Sevgili Başaklar haberler iyi, burç yöneticiniz olan Merkür’ün gerilemesi bitiyor ve yeni gelen ay ile birlikte işler yoluna giriyor! 29 Ağustosta Terazi burcuna geçen Venüs hepimize aşk, sevgi ve para konularında güzellikler getirecek bu ay ki bu sizin para alanınızda olacak ve size bu konularda keyifli bir dönemi getirecek! Güzel gelişmeler elde edebilirsiniz parasal konularda!

3 Eylül sabah saatlerinde Burcunuzda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay sizin için yılın en güzel dönemini anlatıyor olacak çünkü yılda bir kez burcunuzda yeni ay oluyor. Bu yeni ay ile birlikte yepyeni başlangıçlar ve niyetler yapabilirsiniz bu hayatınızın her konusu ile ilgili olacak, yeni bir ev, yeni bir iş, yepyeni kararlar olabilir ve para konuları da destekli alanınız yani artık iyi bir dönem başlıyor!

4 Eylül akşamında Mars Yengeç burcuna geçecek, bu geçiş sizin sosyal çevre, hayaller, aile ve yaşadığınız yerle ilgili alanda olduğundan bu konularda bir hareketlilik olacak ve sosyal bir dönem başlayacak, bazı etkinlikler ve aktivitelere katılmak size iyi gelecek!

9 Eylül’de Merkür tekrar burcunuza geçecek, ilk gerilemeye bu alanda başlamıştı sizin için artık tam bir iletişim, görüşmeler, konuşmalar ve sosyallik devri başlayacak!

18 Eylül sabahında Balık burcunda bir ay tutulması – dolunay yaşanacak, serisinin ilki olan bu tutulma ile beklenen gelişmeler gelebilecek, sizin tam karşıt alanınızda olacağından aslında bu tutulma sizin için önemli bir dönemi başlatacak ve hayatınızda değişimler yaşayacağınız bir dönemin başlangıcı olacak. Bu dolunay ve tutulma ile ikili ilişkiler ön planda olurken bir ortaklık, bir evlilik veya ilişki kararı gündemde olabilir. Yine birileri ve birşeyler ile kapanış yapmanız gerekebilir. Birşeylerin geride kalması gerekiyor ki hayatınızda yeniye yer açılsın…

22 Eylül öğlen saatlerinde Güneş Terazi burcuna geçecek, bu geçiş sizin para alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmelere açık olacaksınız. Para konularında beklediğiniz gelişmeleri elde edebilirsiniz ve güzel sonuçlar olabilir.

23 Eylül sabahında Venüs Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin iletişim, seyahatler, taşınma, işbirlikleri, aile – yakın akrabalarla ilgili konuları anlatan alanınızı etkileyecek ve bu konularda güzel gelişmeler mümkün!

26 Eylül sabahında Merkür Terazi burcuna geçecek bu geçişte yine sizin para alanınıza olacağından parasal konular aklınızda yoğun olacak, görüşmeler, konuşmalar yapılabilecek. Güzel bir ay olsun!





Terazi & Yükselen Terazi: Venüs burcunuzda keyfiniz yerinde olacak hem aşk hem de para konularında güzel gelişmeler mümkün!


Sevgili Teraziler çok güzel ve önemli bir aya başlıyorsunuz 2 iyi haber var birincisi Merkür’ün düze dönmüş olması ikincisi ise burç yöneticiniz Venüs’ün burcunuza gelmesi ki senede bir kez oluyor…

29 Ağustosta burcunuza geçen Venüs hayatınıza aşk, sevgi ve para getirecek. Daha sevgi dolu bir dönem, kendinizi güzelleştirmek, imaj yenilemek ve hayatınızda sevgiye, güzelliklere daha odaklı olmak için güzel bir etki olacak.

3 Eylül sabah saatlerinde Başak burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay sizden bir önceki burçta olacağından içsel kararlar alın ama önemli adımlar için önümüzdeki ayı bekleyin. Sağlık konuları ile ilgilenmek, kendinize ve isteklerinize odaklanmak için iyi bir dönem olurken yeniye başlamak için burcunuzda yaşanacak yeni ay ve tutulmayı bekleyin!

4 Eylül akşamında Mars Yengeç burcuna geçecek, bu geçiş sizin kariyer, görünür olduğunuz alan işiniz ve evliliğinizi anlatan alan olacağından özellikle yükselen Teraziler için bu konularda bir mücadele dönemi başlayacak!

9 Eylül’de Merkür tekrar Başak burcuna geçecek, ilk gerilemeye bu alanda başlamıştı sizin biraz kapalı bir alanınızda olduğundan daha çok içsel düşüncelerde ve planlamalarda olun fikirlerinizi henüz dışarıya duyurmayın!

18 Eylül sabahında Balık burcunda bir ay tutulması – dolunay yaşanacak, serisinin ilki olan bu tutulma ile beklenen gelişmeler gelebilecek, sizin iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacağından bu konularda gelişmeler ve beklediğiniz haberlerin gelmesi mümkün. Aynı zamanda bu bir dönemin kapanmasını da anlatabilecek. Sağlık konularına, hassasiyet ve alerji konularına ekstra dikkat etmek lazım bu dönemde!

22 Eylül öğlen saatlerinde Güneş burcunuza geçecek ve artık sizin döneminiz başlayacak. Doğum gününüz kutlu olsun sevgili Teraziler, %20 indirimli danışmanlık almak bu doğum gününüzde size ufak bir hediye olsun! Ekim ayında burcunuzdaki tutulmalar serisi başlayacak ve sizin için son derece önemli bir ay olacak!

23 Eylül sabahında Venüs Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin para konularını anlatan alanınıza olacak ve bu konularda güzel gelişmeler getirebilecek!

26 Eylül sabahında Merkür burcunuza geçecek bu geçişte yine sizin burcunuza olacağından parasal konular aklınızda yoğun olacak, görüşmeler, konuşmalar yapılabilecek. Güzel bir ay olsun!






Akrep & Yükselen Akrep: Hayalleriniz yolunda adım atma zamanı!


Bu ay iyi haberlerle başlıyor birincisi Merkür’ün düze dönmüş olması ikincisi ise Venüs’ün Terazi burcunda ilerlemesi bize hem aşk hem de para konularında fırsatlarla gelecek…

29 Ağustosta Terazi burcuna geçen Venüs sizin biraz kapalı alanınızda olacağından gizli bir aşk veya bir şeyleri kendinize tutma isteğini getirebilir. Hem para hem de aşk konularında planlarınız olacak ama kimse bilmeyecek. Sağlık konularında da bazı gelişmeler olabilir!

3 Eylül sabah saatlerinde Başak burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay sizin sosyal çevre, arkadaşlar, hayaller alanınızda olacağından bir hayaliniz için bir adım atmak, yeni bir düzen, yeni başlangıçlar mümkün! Sosyal çevrenizde bir değişim yeni bir çevreye girmekte mümkün!

4 Eylül akşamında Mars Yengeç burcuna geçecek, bu geçiş sizin uzaklar, seyahatler, eğitim, başvurular, yurtdışı ile ilgili konular alanınızda olacak. Birkaç seyahat yapmanız hatta yurtdışına gitmeniz mümkün. Yine bir hukuksal konuya adım atmakta söz konusu olabilir bu dönemde!

9 Eylül’de Merkür tekrar Başak burcuna geçecek, ilk gerilemeye bu alanda başlamıştı sizin yine sosyal çevre, iletişim, iş alanında size destek olan kişilerle ilgili konularınızı aktive edecek bu geçiş. Çok konuşmalı ve görüşmeli bir dönem olabilecek ama zihni yoğun yaparak bir şeylere takılmanızı da sağlayacak!

18 Eylül sabahında Balık burcunda bir ay tutulması – dolunay yaşanacak, serisinin ilki olan bu tutulma ile beklenen gelişmeler gelebilecek, sizin aşk, çocuklar, proje bazında yapılan işler, hobiler alanınızda olacağından bu konularda gelişmeler ve beklediğiniz haberlerin gelmesi mümkün. Aynı zamanda bu bir dönemin kapanmasını da anlatabilecek. Çocuklarla ilgili konularda gelişmeler ve aşk konularında bazı ortaya çıkışlar ve itiraflar olabilir!

22 Eylül öğlen saatlerinde Güneş Terazi burcuna geçecek ve Güneş sizden bir önceki burçta olacağından biraz yavaşlama, içe dönme, hayatınıza yeni başlangıçlar yapmadan önce biraz içsel alanda zaman geçirme vakti! Bazı korkularınız ile yüzleşmeniz söz konusu olabilir bu dönemde, sağlık konularına da dikkat!

23 Eylül sabahında Venüs burcunuza geçecek, bu geçiş sizin hayatınıza güzellik, sevgi, aşk ve para getirebilecek!

26 Eylül sabahında Merkür Terazi burcuna geçecek bu geçişte yine sizden bir önceki burçta olacağından biraz gizli iletişim, birşeyleri içinizde planlamanız söz konusu olabilecek! Güzel bir ay olsun…







Güliz Kına
 

Yay & Yükselen Yay: Kariyer konularında yeni başlangıçlar ve güzel etkiler var!


Bu ay iyi haberlerle başlıyor birincisi Merkür’ün düze dönmüş olması ikincisi ise Venüs’ün Terazi burcunda ilerlemesi bize hem aşk hem de para konularında fırsatlarla gelecek…

29 Ağustosta Terazi burcuna geçen Venüs sizin sosyal çevre, arkadaşlar, görüşmeler ve bağlantılar alanınızda olacak. Arkadaşlarınız ile güzel görüşmeler ve yeni insanlar tanımak, hatta sosyal çevreden bir aşk başlangıcı mümkün! İşinizle ilgili güzel gelişmeler, destekler ve bağlantılar da olabilir…

3 Eylül sabah saatlerinde Başak burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay sizin haritanızın tam tepe noktası olduğundan hayatta gittiğiniz yol ve yön ile ilgili yeni başlangıçlar olabilecek. Bunun başında kariyer, iş ve evlilik gibi konular olabilecek!

4 Eylül akşamında Mars Yengeç burcuna geçecek, bu geçiş sizin ortak para, yatırımlar, finans ve miraslar alanınızda olacak. Bu konularda biraz hareketlilik olabilir ve yeni girişimler yapabilirsiniz…

9 Eylül’de Merkür tekrar Başak burcuna geçecek, ilk gerilemeye bu alanda başlamıştı sizin yine kariyer, iş, görünür olduğunuz alan konularını anlatan alanda ilerleyeceğinden bu konulara daha odaklı olacaksınız!

18 Eylül sabahında Balık burcunda bir ay tutulması – dolunay yaşanacak, serisinin ilki olan bu tutulma ile beklenen gelişmeler gelebilecek, sizin ev, aile, alım – satım alanınızda olacağından bu konularda gelişmeler ve beklediğiniz haberlerin gelmesi mümkün. Aynı zamanda bu bir dönemin kapanmasını da anlatabilecek. Bir ev değişimi, yer değişimi ve eskilerin geride kalması mümkün!

22 Eylül öğlen saatlerinde Güneş Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş ile sosyal çevre, hayaller ve görüşmeler alanınız aktif olacak ve güzel gelişmelere açık olacaksınız!

23 Eylül sabahında Venüs Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizden bir önceki burca olduğundan biraz içsel alanda olacak, sağlık konuları ön planda olurken biraz içsel konulara odaklı olacaksınız!

26 Eylül sabahında Merkür Terazi burcuna geçecek bu geçişte yine sosyal çevre, arkadaşlar alanınızda olacağından bu konularda hareketlilik bol görüşme ve konuşma mümkün! Güzel bir ay olsun…




Oğlak & Yükselen Oğlak: Kariyeriniz ve seyahatler konuları ön planda bu ay!


Bu ay iyi haberlerle başlıyor birincisi Merkür’ün düze dönmüş olması ikincisi ise Venüs’ün Terazi burcunda ilerlemesi bize hem aşk hem de para konularında fırsatlarla gelecek…

29 Ağustosta Terazi burcuna geçen Venüs sizin iş, kariyer, görünür olduğunuz alanda olacak bu geçiş ile kariyerinizde güzel bir görüşme, ciddi bir ilişki başlangıcı olabilir! …

3 Eylül sabah saatlerinde Başak burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay sizin uzaklar, seyahatler, yurtdışı ve eğitimlerle ilgili konuları anlatan alanda olduğundan bu konularda kararlar, yeni bir eğitime başlamak, yer değiştirmek veya yeni bir düzene geçmek istemek mümkün!

4 Eylül akşamında Mars Yengeç burcuna geçecek, bu geçiş sizin karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkiler, evlilik konuları ön planda olurken bu konularda ve bu kişilerle bir mücadele ve bazı gerginlikler olabilir.

9 Eylül’de Merkür tekrar Başak burcuna geçecek, ilk gerilemeye bu alanda başlamıştı sizin yine bağlantılar, iletişim, yurtdışı ile ilgili konular, başvurular alanında odağınız ve iletişiminiz yoğun olacak!

18 Eylül sabahında Balık burcunda bir ay tutulması – dolunay yaşanacak, serisinin ilki olan bu tutulma ile beklenen gelişmeler gelebilecek, sizin iletişim, başvurular, eğitimler, kısa seyahatler ve kardeşler – yakın akrabalar alanınızda olacağından bu konularda gelişmeler ve beklediğiniz haberlerin gelmesi mümkün. Aynı zamanda bu bir dönemin kapanmasını da anlatabilecek. Bir işin sonlaması veya ortaya çıkışı mümkün bu dönemde…

22 Eylül öğlen saatlerinde Güneş Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş ile kariyeriniz, görünür olma ve ön çıkma alanınız aydınlanacak ve bu ışığınızın parladığı bir dönem başlayacak!

23 Eylül sabahında Venüs Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin sosyal çevre, iletişim, dernekler, kulüpler alanınızda olduğundan bu konularda güzel gelişmeler, hatta sosyal çevreden birisi ile bir aşk başlangıcı olabilir. Hayallerinize odaklanmak için de iyi bir etki olacak!

26 Eylül sabahında Merkür Terazi burcuna geçecek bu geçişte yine sizin kariyer, iş ve görünür olduğunuz alanda olacağından bu konularda hareketlilik bol görüşme ve konuşma mümkün! Güzel bir ay olsun…




Kova & Yükselen Kova: Seyahatler, para konuları ön planda olacak!


Bu ay iyi haberlerle başlıyor birincisi Merkür’ün düze dönmüş olması ikincisi ise Venüs’ün Terazi burcunda ilerlemesi bize hem aşk hem de para konularında fırsatlarla gelecek…

29 Ağustosta Terazi burcuna geçen Venüs sizin uzaklar, seyahatler, eğitimler, görüşmeler, başvurular ve seyahatler alanınızda olacak bu geçiş ile bu konularda güzel bir dönem başlayacak. Bir eğitim almaya başlayabilirsiniz veya gittiğiniz bir seyahat size çok iyi gelebilir!

3 Eylül sabah saatlerinde Başak burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay sizin ortak para, yatırımlar, miraslarla ilgili konuları anlatan alanınızda olduğundan bu konularda kararlar, yeni bir yatırım yapmak veya miraslarla ilgili konularla ilgilenmek mümkün!

4 Eylül akşamında Mars Yengeç burcuna geçecek, bu geçiş sizin ,iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacağından bu konularda bir mücadele, girişimler ve hareketlilik olacak!

9 Eylül’de Merkür tekrar Başak burcuna geçecek, ilk gerilemeye bu alanda başlamıştı sizin yine ortak para, yatırımlar ve miraslarla ilgili konular alanınızda olacağından odağınız, konuşma ve görüşmeleriniz bu alanda olacak!

18 Eylül sabahında Balık burcunda bir ay tutulması – dolunay yaşanacak, serisinin ilki olan bu tutulma ile beklenen gelişmeler gelebilecek, sizin para ve sahip olunan maddi değerler alanınızda olacağından bu konularda gelişmeler ve beklediğiniz haberlerin gelmesi mümkün. Aynı zamanda bu bir dönemin kapanmasını da anlatabilecek. Bir işin sonlaması ve parasının gelmesi mümkün!

22 Eylül öğlen saatlerinde Güneş Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş ile uzaklar, eğitimler, seyahatler ve başvurular alanınız aydınlanacak ve bu konularda güzel gelişmeler mümkün olacak!

23 Eylül sabahında Venüs Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin kariyer, görünür olma ve iş alanınızda olduğundan bu konularda güzel gelişmeler olabilir hatta bu parasal konularla da bağlantılı olabilir…

26 Eylül sabahında Merkür Terazi burcuna geçecek bu geçişte yine sizin uzaklar, başvurular, hukuksal konular ve seyahatler alanınızda olacağından bu konularda hareketlilik bol görüşme ve konuşma mümkün!





Balık & Yükselen Balık: Burcunuzda yaşanacak tutulma ile bazı şeyler sonlanacak, eski geride kalmalı!


Bu ay iyi haberlerle başlıyor birincisi Merkür’ün düze dönmüş olması ikincisi ise Venüs’ün Terazi burcunda ilerlemesi bize hem aşk hem de para konularında fırsatlarla gelecek…

29 Ağustosta Terazi burcuna geçen Venüs sizin ortak para, yatırımlar, miraslarla ilgili konuları anlatan alanınızda olacak bu geçiş ile bu konularda güzel bir dönem başlayacak. Bir ortak yatırıma başlayabilirsiniz ama bunu yeni aydan sonra yapın. Birisi ile ortak iş yapmaya başlamakta mümkün!

3 Eylül sabah saatlerinde Başak burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay sizin karşıt alanınızda olduğundan ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında kararlar, yeni başlangıçlar mümkün!

4 Eylül akşamında Mars Yengeç burcuna geçecek, bu geçiş sizin, aşk, çocuklar, hobiler, proje bazında yapılan işler alanınızda olacağından bu konularda bir mücadele, girişimler ve hareketlilik olacak!

9 Eylül’de Merkür tekrar Başak burcuna geçecek, ilk gerilemeye bu alanda başlamıştı sizin yine karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkiler, birebir görüşmeler, konuşmalar yoğun olacak.

18 Eylül sabahında burcunuzda bir ay tutulması – dolunay yaşanacak, serisinin ilki olan bu tutulma ile beklenen gelişmeler gelebilecek, sizin burcunuzda olacağından hayatınızda bir dönemi geride bırakmak, kapanış yapmak ve yeniye hazırlık yapmak için iyi olacak! Eskiler geride kalacak ki yerine yepyenileri gelsin. Tutulma ile beklenmedik gelişmeler ve kapanış yapma zorunluluğu da olabilir…

22 Eylül öğlen saatlerinde Güneş Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş ile ortak para, yatırımlar, miraslar ve bankalarla ilgili konularda güzel gelişmeler mümkün!

23 Eylül sabahında Venüs Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin uzaklar, seyahatler, başvurular alanınızda olduğundan bu konularda güzel gelişmeler olabilir hatta bu güzel bir seyahat ve burada birisi ile tanışmakta olabilir!

26 Eylül sabahında Merkür Terazi burcuna geçecek bu geçişte yine sizin ortak para, yatırımlar, ailenin parası, eşin parası alanınızda olacağından bu konularda hareketlilik bol görüşme ve konuşma mümkün! Güzel bir ay olsun…





Güliz Kına
 
tumblr_d007598258418eaf2e8377fa934c4792_20bd9084_1280.jpg

Eylül ayının genel etkileri:

3 Eylül 2024 Başak burcunda Yeni Ay: Başak burcunun yönettiği ev, sıkı çalışarak mükemmele ulaşma gayretinde olduğumuz yerdir. Burası Merkür yönetimindedir, analitik yaklaşımla verimli olma hedefi vardır. İnce eleyip sık dokumak da yine ilgili yaşam alanında sıkça uyguladığımız bir yaklaşımdır. Mantıkçı, pratik bir yaklaşımla ve yeteneklerimizle emek vererek üretmek için yeni şeyler organize etme yoluna gidebiliriz.

Eylül ayının ilk yarısında sağlık, hizmetler, hayvanlar, günlük rutin işlerimiz, bizlere hizmet edenler veya bizlerin hizmet ettikleri bu yeni ay enerjisinde daha bir ortaya çıkıyor. Kapatmaya çalışıp kapatamadığımız konular; özellikle adaletsizliğe ve haksızlığa uğradığınız, hangi olay konu olduysa gündeme gelebilir. Bu Yeni Ay, koşullarınızda büyük bir değişiklik meydana getirebilmeye açık. Değişime direnirseniz veya yıkıcı olursanız hayatınıza daha zorluklar çekebilir ve iyi fırsatları kaçırabilirsiniz.

4 Eylül 2024 Mars Yengeç transiti: Mars Yengeç burcundayken pasif bir agresiflik içinde hareket etmeye meyilli olabiliriz. Karnımızdan konuşur gibi mırıldanarak çevremize tepkiler verir sonra bizi neden duymadıklarına karşın yersiz öfke ve sinirlilik hali gösterebiliriz. Açık ve net davranışlar sergilemekten korkarız. Kaybetme korkumuz iyice üst noktalara gelir. Kendimizi istediğimiz gibi ortaya koyamayız. Bu süreç içerisinde değişime direniriz. Olaylarla yüzleşmek zor gelebilir.

18 Eylül 2024 Balık Dolunayı: Balık burcunda dolunay yeryüzündeki suların yükselmesi, duyguların da kabaran sular, nehirler, denizler gibi yükselip taşma aşamasına gelmesidir. Bilinçaltına itilmiş şeyler rüyalar ve semboller aracılığıyla anlam kazanabilir. İlişkiler ve ortaklıklar, sözleşmeler öncelikli konular halini alırken, bu evrede bir şeylerin sonuna gelindiği hissedilebilir ya da beklenen olumlu veya olumsuz sonuçlar alınabilir. Diğer yandan kendimizi olduğumuz gibi kabul etmeyi, yaralarımızı kapatmayı, savaşmayı bırakmayı öğreneceğiz. Kendimize karşı çok daha şefkatli olup istediğimiz şeye ulaşmak için daha güçlü kalkacağız ayağa.

23 Eylül 2024 Venüs Akrep transiti: Akrep burcundaki Venüs’ün asıl amacı ilişkileri bozup mahvetmek değil, dönüştürmektir. Sorgulatacak, dönüşüme zorlayacak, ya dönüştürüp, daha da derinleştirecek ya da taraflardan birisi birlikteliğin ruhsal yolu için gerekli olan değişime direniyorsa ‘ yollarımız buraya kadar birmiş, benim sevgiyle dönüşmeye devam etmem lazım, seni burada kalmak istediğin yerde sevgiyle bırakıyorum’ deyip kopartmayı göze alabilecektir.


İndigo Dergisi​

 
0214c5fa8914f590c8e70e15705730e7a2e53436.jpg




Koç burç yorumları: Eylül ayın ilk yarısında iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Fiziksel ve ruhsal şifa sağlayacak gelişmeler sizleri bekliyor. Yaşamınızda var olan gelişmelere daha gerçekçi, realist yaklaşacağınız durumlar söz konusu. Kendimizi sorgulayalım, emek vermek üretmek, yaşamda var olmak hayatı daha değerli kıldığını bilelim. Hedeflerimiz neler, ne yöne gidiyoruz, artık kariyerimize yön vermemiz gerektiğini bilelim. Etrafınıza gereksiz tepkiler vermek yerine, kararlı iş adımları atmanın önemini fark edelim.
3 Eylül tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay, çalışma ortamına hareketlilik getirebilir. Sana başarı getirecek yeni bir projeye başlayabilir, daha verimli bir şekilde çalışabilmek için günlük rutinlerini gözden geçirebilirsin. Akrabaların veya birlikte çalıştığın kişilerin yönlendirmelerini dikkatle değerlendirmeleri, yanılgıya düşmekten kaçınmalısın. Bu kişilerle ilgili sırlar ortaya çıkabilir. Ayrıca sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmalısın. İş ortamında ve günlük yaşamamızda tempomuz artıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. İş arkadaşlarımız veya işimiz değişebilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda yenilikler yapabilir, yeni rutinler oluşturabiliriz.
4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Aile yaşamınızda bazı dengeleri korumanız gerekiyor. Anne ve Babanızla olan ilişkilerinizde önemli aşamalar kaydederken gerilim enerjisini iyi yönetmeniz gerekebilir. Yuvanız ve evinizdeki duygusal iniş ve çıkışlara dikkat etmelisiniz. Alım-satım ev tadilat işlemleriniz bu dönemde gündem yaratabilir. Kariyeriniz ile ilgili sürpriz gelişmeler sizi şaşırtabilir.
18 Eylül’de Balık Dolunayı gerçekleşiyor. Psikolojik konularda yenilenmek, zihninizi sakinleştirmek, sorunlarınızı çözmek yönünde iyi gelecektir dolunay size. Yeni bir döngüye başlama niyetiniz, bu kez her zamankinden daha net olabilir. ‘Ben artık bunu istemiyorum’ dediğiniz durumları sonlandırmak için net adımlar atabilirsiniz. Enerjinizi yenileyecek yönde spiritüel şeyler yapabilirsiniz. Meditasyona başlayabilirsiniz.
Bu Dolunay döneminde beklemediğiniz yerlerden destekler, yardımlar gelebilir. Sürprizli şekilde çözülen, hallolan konular olabilir. Uyanışlar yaşayabileceğiniz, evrenden işaretler alabileceğiniz, sezgilerinizin size yön gösterebileceği, enerjisi yüksek bir dolunay döngüsü. Ayaklarınızla ilgili problemler için de çözüm ve dönüşüm desteğiniz var, değerlendirin.
23 Eylül’de Venüs Akrep transiti gerçekleşiyor. Venüs sekizinci evinize geliyor. Eğer borçlarınız varsa, en basit örneği ile kredi kartı borcu gibi, onları küçültmenizi ya da bütünüyle bitirmenizi sağlayacak parasal fırsatlar doğabilir. Hayatınızı kolaylaştıracak bankacılık uygulamaları kullanmaya başlayabilirsiniz. Parasal konularınızda, parayla olan ilişkinizde, parayı harcama, biriktirme yönteminizde değişiklikler yapabilirsiniz.






Boğa burç yorumları: Ayın ilk yarısında ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Bu dönem yaşamı daha eğlenceli kılacak koşullarınız söz konusu. Bazı kişiler için yeni bir ilişki başlangıcı olabilir. Bazı kişiler için ise sorunlu bir ilişki ile ilgili bitirme kararı alınabilir. Yeni bir eğitim kararı, yolculuk kararı veya üniversite ile ilgili yeni bir durum oluşabilir. Bu sizler için olumlu etkileri açığa çıkartmakta, daha kararlı ve istikrarlı durumlar gündeme gelebilir.
3 Eylül tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte aşk hayatında bir hareketlilik olabilir. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsin ancak karşı tarafı iyi tanıdığından emin olman, olası yanılgıların önüne geçebilir. Devam eden bir ilişkin varsa partnerinin bir hatası seni biraz üzebilir. Genel olarak kendini şanslı hissedeceğin bir dönemdesin. Yeni bir girişimde bulunmadan önce aldığın riskleri akılcı bir şekilde değerlendirmelisin. Çocuk sahibi olmak için de uygun bir dönem.
4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Size bolca iletişim ve görüşmeler getiriyor. Yakın çevre iletişimlerinizden sürpriz aşklar çıkabilir. Yakın dostluklarınız aşka dönüşebilir. Yani aşk çok yakınlarınızda gözlerinizi dört açın diyebiliriz. Finansal ve ekonomik konularda yanlış anlaşılmalara karşı temkinli olmanızda fayda var. Satış, pazarlama, sosyal medya, e-ticaret vb bir alanda işiniz varsa, bunlara yoğunlaşacağınız, yeni iş fikirleri ve yeni uygulamalar ile işinizi büyütmeye çalışacağınız bir süreç olması mümkün.
18 Eylül’de Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay size bol bol romantizm getiriyor. İlişkilerin ön planda olduğu bu dönemde tutkuyu en derinden hissedeceksiniz. Kendinizi oldukça şanslı hissederken diğer yandan geçmişi geçmişte bırakmaya karar verebilirsiniz. Eğer hayatınızda kimse yoksa ve yalnızsanız iş yerinizden biriyle görüşmeye başlayabilir, bu bir müşterimiz olabilir ya da aynı sektörde çalıştığınız biriyle duygusal bir yakınlık kurabilirsiniz. Yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz.
Bu Dolunay döneminde gönüllüsü olduğunuz, hizmet ettiğiniz ama hak ettiğiniz değeri ve takdiri görmediğinizi düşündüğünüz bir vakıf, dernek varsa, üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bir proje, bir ekip çalışması istediğiniz yönde, güzel şekilde tamamlanabilir. İyi işler çıkabilir ortaya. Dolunay 11’inci evinizde; bu da dileklerle, gönlümüzden geçenlerle, isteklerle de ilgili bir alan. Çok istediğiniz bir şey, sürprizli şekilde gerçekleşebilir.
23 Eylül’de Venüs Akrep transiti gerçekleşiyor. Venüs yedinci evinizde ilerliyor. Evliliğiniz/ilişkiniz, iş ortaklıklarınız üzerinden güzel bir Venüs etkisi alıyorsunuz. İlişkiler içinde keyifli bir dönem. Güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek yeni şeyler olabilir. Yedinci ev bizi herhangi bir alanda yönlendiren, rehberlik veren kişileri (örneğin spor hocası, müzik hocası gibi) ve danışmanları anlatır. Bu konularda da Venüs desteğiniz var. Bir alanda biriyle yol almak istiyorsanız, böyle bir bağlantı doğabilir. Hayatınızda böyle kişiler varsa, bağlantınız içerisinde samimiyetiniz artacaktır.







İkizler burç yorumları: Ayın ilk yarısında ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Odağınızda yaşamınızın temelleri, aileniz, yuvanız yer alıyor. Yaşadığınız yer ile ilgili yeni bir karar alabilirisiniz, ev içi değişimler söz konusu olabilir veya evinizi yenilemek isteyebilirsiniz. İşiniz ve eviniz ile ilgili denge kuracağınız koşullar söz konusu. Mesleki olarak yeni bir yön tayin edecek gelişmeleriniz söz konusu olabilir. Aile koşullarında veya aile sağlığı ile ilgili gelişmeler yaşanabilir.
3 Eylül tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle evde iletişim ve misafir trafiği artıyor. Aile bireyleri ile ilgili bir sorumluluk almamız söz konusu olabilir. Taşınma konuları da gündeme gelebilir. Yeni bir ev satın alabiliriz. veya evin düzeninde değişiklik yapmak isteyebiliriz. Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelip sorunlara çözüm bulabiliriz. Kariyer konusunda da bizi sevindirecek gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe geçebilir veya evden çalışmaya başlayabiliriz.
4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Önemli finansal ödemelerinizde aksamalar meydana gelebilir ve Mars size bu dönemde fazlasıyla para harcatabilir. Diğer yandan ödemelerinizde artışlar da meydana gelebilir. Finansal yatırım fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Bazı borçlarınızı yapılandırmanın tam zamanı. Maddi anlamda izlediğiniz bazı politikaların da yanlış olduğunu fark edebilirsiniz. Fazla harcamalarınızı bu dönemde kontrol altına almanızda fayda var.
18 Eylül’de Balık Dolunayı gerçekleşiyor. İş ve kariyer üzerinden, işinizle, üstlerinizle ilgili konular üzerinden etki alıyorsunuz. Yöneticilerle diyaloglarda kontrollü olmak gereken, kopuşlara müsait bir dolunay döngüsünde olduğunuzu bilin ve ona göre seçin davranışlarınızı. Değişen yöneticileriniz olabilir. İşten ayrılanlar olabilir. Patronunuz işi birine devredebilir.
Kariyer hayatınızda stresli olabileceğiniz günler yaşayabilirsiniz. Dolunayın yakınlarında yöneticinize karşı verdiğiniz tepkiler bardağı taşıran son damla olabilir. Temkinli ve sakin olmanız, olumsuz bir durumu ileride olumluya çevirebilir. Çalışmayanlar gelecekleriyle ilgili soru işaretleri yaşayabilirler. Yasal bir süreciniz, resmi sonuç beklediğiniz bir konu varsa, süreç tamamlanabilir dolunay ile. Konudan özgürleşebilir, geride bırakabilirsiniz.
23 Eylül’de Venüs Akrep transiti gerçekleşiyor. Venüs altıncı evinizde seyahatine başlıyor. İş, hizmet, sağlık ve gündelik yaşam evine. İş ortamında güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Sevineceğiniz şeyler olabilir. Günlük akışınızda bir rutinin, bir görevin, görev tanımınızın içinde bir sorumluluğun yeniden düzenlenmesi gibi. İş akışlarınızda yeni bir şey kullanmaya başlamak, yeni bir düzene geçmek gibi. İhtiyacınız olan bir şeyin temin edilmesi gibi. İşinizde arkadaş ilişkilerinizi de kuvvetlendirecektir Venüs.






Yengeç burç yorumları: Ayın ilk yarısında yakın çevre ve kardeşlerimiz, iletişim, yolculuklar, eğitim ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Akrabalarınız, kardeşleriniz, komşularınız ile daha yakından ilgilenebilirsiniz. Çevrenizle kuracağınız iletişimde önemli yenilikler içerisindesiniz. Özellikle çalışan yengeçler için sosyal medya, iletişim, teknolojik konularda önemli adımlarınız olabilir. Bu dönem yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz veya kısa seyahateler gerçekleştirebilirsiniz. Toprak elementi yoğunluğu sağlamlaşmak için fırsatlar sunmakta. Bu dönem sağlık kaygısı yapmadan, fazla eleştirel hareket etmeden hareket edebilmeniz gerekmekte. Güvensiz hissettiğiniz konularda yeni kararlar alabilirsiniz.
3 Eylül tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle önümüzdeki 15 gün boyunca iletişim trafiğimiz bizim için bile çok yüksek hızlara ulaşabilir. Kardeşlerimizden, kuzenlerimizden veya yakın çevremizden sürpriz haberler alabiliriz. Bu dönemde çok fazla seyahat etmemiz söz konusu olabilir. Bir süredir planladığımız bir eğitim varsa, başlamanın tam sırası. Çocuğumuz varsa, onun eğitimiyle ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Sosyal medya ortamlarında son derece aktif olacağız. Başarılı anlaşmalara imza atmamız, toplantılar ve sunumlarda kendimizi göstermemiz mümkün.
4 Eylül’de Mars sizin burcunuza geçiyor. Atılımların, başlangıçların zamanı sizin için. Ancak hırsa ve agresyona kapılmadan ilerlemeniz önemli. Duygusal hayatınızda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ancak ilk adımları atabilecek cesareti kendinizde bulabileceksiniz. Yaşanılan her konunun sorumluluğunu alabilecek kadar da cesur ve gözü kara davranışlar sergileyebilirsiniz. Erkek yengeçlerin gözle görünürlüklerinin fazlasıyla arttığı bir dönem olabilir. Bu dönemde duygularda fazla cesur olmadan önce düşünmek ve değerlendirme yapmak gerekebilir. Sakarlıklara, dikkatsizliklere karşı temkinli olun. Spora başlamak için iyi bir dönem.
18 Eylül’de Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Eğitim, okul, mülakat, üniversite ve akademik çalışmalar ile ilgili sonuna geldiğiniz bir tamamlanma döngüsünü anlatıyor olabilir dolunay. Bir durumun sonlanması size bir özgürlük getirebilir. Bir proje tamamlanabilir. Belirsizlikte kalmış bir konu netleşebilir. Aynı durum, hukuksal konuları olanlar için de geçerli. Başka bir şehir, başka bir ülke ile ilgili durumlarınız, yer değişiklikleriniz, seyahat planlarınız varsa bir süredir, dolunay ve sonrasında bu yönde bir hareketlilik de olabilir.
Ev içinde olası sorunların üstesinden diplomatik yeteneklerinizi kullanarak orta yolu bularak sağlayabileceksiniz. Evinizde dekoratif değişiklikler yapabilir, yeniden dekore edebilir, boya badana gibi konularla ilgilenebilirsiniz. İşinizi yaparken veya işinizle ilgili yatırım yaparken oldukça gerçekçi ve ayaklarınızın yere sağlam basmasında fayda var.
23 Eylül’de Venüs Akrep transiti gerçekleşiyor. Venüs beşinci evinizde ilerliyor olacak. Buda özellikle aşk ve ilişkiler açısında güzel bir etki. Buralardan yana şanslı olacağınız bir dönem. Eğer hayatınızda sanat varsa, işiniz sanat ise ya da belki bir hobiyle, bir meşguliyetle sanatın içindeyseniz, Venüs yaptığınız işleri duyurmanıza, daha fazla insana ulaştırmanıza destek verecektir. Alkış ve takdir getirecektir size.







Aslan burç yorumları: Eylül ayının ilk yarısında finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Gelirlerinizle ilgili bir karar aşamasına geliyorsunuz. Yeni planlamalar, yapılanmalar, anlaşmalar söz konusu olabilir. Bu dönem yaşanabilecek diğer gelişme ev ve aile koşullarıyla alakalı bir karşıtlık sonucunda harekete geçebilirsiniz. Maddi olarak güçlenme ihtiyacınız olabilir. Hedefleriniz ile ilgili kendinizi yenileyeceğiniz projeler gündeme gelebilir. Sizi zorlayan ilişki konularında yeni bir karar alabilirsiniz.
3 Eylül tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay, sizleri özellikle maddi konularda etkileyecek. Finansal konularda güven arayışı içinde olacağımız bir dönem. Maddi olarak kendimizi güvende hissetmek bizim için en önemli şey haline gelebilir. Ailemize yardım etmek durumunda kalabiliriz veya biz finansal destek için onlara başvurabiliriz. Kariyerimizle ve finansal durumumuz ile ilgili yeni bir yol haritası çıkarmamız mümkün. Bu dönemde yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir veya mevcut işimizde terfi edip, gelir artışımızın tadını çıkarabiliriz.
4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Finansal ve hukuki süreçlerinizde fazlasıyla gayret harcamanız gereken konular gündeme gelebilir. Borçlar ve alacaklar konusu hayatınızda fazlasıyla gündeme gelirken finansal dengesizliklerinizi düzenlemeniz adına yeniden bir yapılandırma yapmak durumunda kalabilirsiniz. Gizli kalmış konular ve çözümlenememiş her detay sizi strese sokabilir. Duygusal gerginliklere dikkat edin.
18 Eylül’de Balık Dolunayı gerçekleşiyor. Bir borcunuz bitebilir. Sizde bir stres yaratan, sıkıntılı hissettiren bir para, bir mal paylaşımı konusu sonuçlanabilir. Boşanma sürecinde olanlar nafaka ve mal paylaşımları konusunu netleştirebilirler. Bir kredi ödemeniz bitebilir. Bir kredi kartı harcamalarınız kontrolden çıktıysa, orayı temizleyebilirsiniz, yüklü bir ödeme ile durumu düzene koyabilirsiniz. Bunu yapmanız bir şekilde gerekebilir.
Dolunay, Aslan burçlarına ihtiyaç duydukları yaratıcılığı ve ilhamı getiriyor. Uzun zamandır erteledikleri birçok şeyde ilerleme kaydettiklerini görebilirler. Bu süreçte vakitlerini boşa harcamayıp önlerine çıkan fırsatları iyi değerlendirmeliler. Yüksek enerjileri ve duyguları Aslan burçlarını bir anda tükenmişliğe sürükleyebilir. Bu konuda dikkatli olmaları önemli. Ruhsal olarak bunalımda iseniz, artık bu döngünün, bu kasvetli enerjinin sonuna geldiğinizi anlatıyor olabilir dolunay.
23 Eylül’de Venüs Akrep transiti gerçekleşiyor. Venüs dördüncü evinize geliyor. Aile içinde güzel bir dönem. Onlarla daha iyi anlaşacağınız, sorunlar varsa oturup çözeceğiniz, birbirinize sevginizi daha güçlü şekilde göstereceğiniz, iyi bir dönem. Evinizden de bir Venüs rüzgarı geçiyor olacak. Güzel eşyalar alabilirsiniz, yenilemek istediğiniz şeylerde güzel ürünler bulabilirsiniz, yaşam alanınızı daha şık, daha konforlu bir hale getirebilirsiniz.






Başak burç yorumları: Eylül ayında gökyüzü sizin burcunuzda hareket halinde. Güneş transiti devam ederken, doğum günlerinizi kutladığınız bu dönemde Yeni Ay ve Merkür de sizin burcunuzda transit yapacak. Bu da büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçebileceğinize işaret eder nitelikte. Fiziksel olarak bir imaj değişikliğine gidebiliriz. Yeni bir ilişki, yeni bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Bize yeni kapılar açacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Ancak planlı hareket etmemizde ve iyice düşünüp taşınarak harekete geçmemizde fayda var.
3 Eylül tarihinde sizin burcunuzda gerçekleşecek bu Yeni Ay döneminde hayatınızın genelini ilgilendirecek konulara odaklanacaksınız. Özellikle ilişkiler cephesinde hareketlilikler yaşanabilir. Bu dönem dış görünüşünüzü yenilemek isteyebilir, kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Bazılarınız için bu durum ortaklı işlerle ilgili yeni bir adım anlamına gelebilir. Ayrıca eğitim, sosyal medya, ticaret konularında bir karara varabilirsiniz. Değerlerinizi sorgulayabilir, yapıcı ve güçlü kararlar alabilirsiniz. Bazı Başakların sağlık konularında da yenilenmesi söz konusu olabilir. Yeni Ay etkilerini diğer burçlara göre daha fazla hissedebilir, hayatınızı etkileyen önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Ev alma, iş değiştirme, evlenme gibi hayati konularda önemli kararlar verebileceğiniz bir dönem.
4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Sosyal çevre ilişkilerinizin hayatınıza fazlasıyla yoğunluk ve renk getireceği bir dönem. Arkadaşlık ilişkilerinizde agresyon yaratacak konu ve olaylardan uzak durmalısınız. Gelecek planlarınız ve idealleriniz adına acele kararlar vermekten kaçınmalısınız. Yeni sosyal gruplar içinde bulunmanız gereken konular gündeme gelebilir. Yakın çevre ilişkilerinizde entrika ve bencillik konulu bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

18 Eylül’de Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay 7’inci evinizde gerçekleşiyor. Bu da iyi gitmeyen, temeli sağlam olmayan, hayırlı olmayan, sürmemesi gereken ilişkilerin bitme zamanını anlatıyor. İşinizde ortaklarınız varsa, yolları ayırmaya ve herkesin iyiliği için bireysel olarak ilerlemeye karar verebilirsiniz. Özellikle partnerinize karşı sakin tepkiler verin. Evlilik ve ilişki hayatınızda gergin bir süreç geçirebilirsiniz. Her şey hayal ettiğiniz gibi olmayabilir. Ortak iş açmışsanız ortağınızla ters düştüğünüz noktalar olabilir.
Diğer yandan iyi giden ilişkilerde evlilik kararı olabilir. Verimli ve uyumlu ortaklıklarda birlikte iyi projelere imza atabilirsiniz. Yeni müşteri bağlantıları elde edebilirsiniz. Sporda, sanatta ya da başka bir konuda eğitim aldığınız, özel ders aldığınız, size koçluk yapan bir hocanız varsa, süreç tamamlanabilir. Başak burçları genellikle motivasyonlarının hayatlarını ele geçirmesiyle mücadele ediyorlar. Pes etmeyi sevmiyorlar, hedeflere ulaşmak için ise çok çabalıyorlar. Bu da zaman zaman yorgun düşmelerine neden oluyor. Ancak bu Dolunay dönemi onlar için bir çıkış yolu olabilir. Sadece atacakları adımları atmak istediklerinden emin olmaları gerekiyor.
23 Eylül’de Venüs Akrep transiti gerçekleşiyor. Venüs üçüncü evinize geliyor. Arkadaşlarınızla, komşularınızla, yakın akrabalarınızla ilgili konular olumlu etki alıyor. Birbirinize desteğinizi, sevginizi göstereceğiniz şeyler olacaktır. Kardeşlerinizle ilgili sorunlu durumlar varsa iyileşebilir. Aranız bozuksa mesela, düzelebilir. İşiniz satış, pazarlama gibi alanlarda ise, e-ticaret ise, online işlerde ise, sosyal medya ile bağlantınız varsa, faaliyetleriniz açısından şanslı, verimli, iyicil bir süreç.




İndigo Dergisi​

 
Terazi burç yorumları: Ayın ilk yarısında geri planda kalmış konulara ve gizli gündemlere odaklanabilirsiniz. Bu dönemde olayların kontrolünüz dışında geliştiğini, hatta size rağmen gerçekleştiğini hissedebilirsiniz. Kaygılarınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle kadınlarla ilgili yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Sevgi alma verme şeklinizi, değerlerinizi derinlerinize sorgulamanız gereken bu süreçte, yeni güçlü kararlara ihtiyacınız var. Kararsızlıkları kararlılığa dönüştürmeniz gerekebilir.
3 Eylül tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle iç dünyamıza dönmek, bir süre kendimizle baş başa kalmak bizi rahatlatabilir. Öte yandan, uzun süredir içimizde tuttuğumuz ve bizi negatif etkileyen düşüncelerimizi dışa vurmak için terapiye yönelebiliriz. Bu dönemi kendimizi toparlamak, endişelerimizden arınmak, yeniden öz güven ve enerji toplamak için kullanmalıyız. Sağlık konusunda kontrollerimizi aksatmamamız gereken bir dönemdeyiz. Yakınlarımızın sağlık sorunlarıyla da ilgilenmemiz gerekebilir.
4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Mars 10.evinize geliyor. İşinizde, çalışma hayatınızda, iş düzeninizde, görevlerinizde, yöneticilerle ilgili konularda yeni başlangıçlar, değişimler olabilir. Mars başlangıçları simgeliyor. İşinizde yeni yeni projeler, çalışmalar gündeme gelebilir. İş kurma niyetinde ve hazırlığında olanlar için hareketli ve hızlı bir zaman. Resmi konularınız varsa, yasal süreçler içerisinde daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Konular, süreçler hızlanabilir. Bekleme yaratan durumlar geride kalabilir.
18 Eylül’de Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İş, işe dair tüm konular, hizmet, günlük hayat ve sağlık konuları üzerinden etki alıyorsunuz. Yöneticiler ile iletişimleriniz, kendinizi doğru ve sakin şekilde ifade etmeniz, kurallara uygun hareket etmeniz bu dolunay sürecinde ekstra önemli. İş hayatınızda sorun yaşamamanız, ani kopuşlar yaşamamanız açısından dolunay enerjisini dizginlemek gerekiyor
Günlük düzeninizde, sürekli olarak her gün yaptığınız işlerde tamamlanan görevler olabilir. Sizi rahatlatacak, özgürleştirecek, bir değişim olabilir bu. Bu dolunay sağlığınıza etki edebilir. Kendinize dikkat etmelisiniz. Çalıştığınız ortamda da sinirleriniz gergin olabilir. Ofis arkadaşlarınızla olan iletişiminiz sert olabilir. Evcil hayvanınız varsa gözünüzün önünden ayırmamaya özen gösterin.
23 Eylül’de Venüs Akrep transiti gerçekleşiyor. Venüs ikinci evinize geliyor. Maddi anlamda güzel bir Venüs etkisi alıyorsunuz. Elinize, sizi rahatlatacak paralar geçebilir. Ortaklı paraların paylaşımı, aileden gelebilecek destekler söz konusu. Bunun dışında yaptığınız işte geliriniz de artabilir. Venüs’ün denk geldiği ikinci ev varlıklarımızı, sahip olduğumuz değerleri anlatır ve yeteneklerimizle de bağlantılı. Şu ana kadar aktive etmediğiniz, hayata geçirmediğiniz, görünür kılmadığınız bazı yeteneklerinizin üzerine gidebilirsiniz bu etkiyle birlikte, onlarla yeni gelir kapıları açabilirsiniz kendinize.






Akrep burç yorumları: Eylül ayının ilk yarısında sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konular gündeme geliyor. Sosyal gruplar, dernekler, arkadaşlarınıza odaklanacağınız bir dönem diyebiliriz. Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni kararlarınız söz konusu olabilir. Bazılarınız ilişkilerle ilgili, evlilikle ilgili yeni kararlar alabilir. Bu dönem gökyüzünde toprak fazlalığı da olduğu için atacağınız adımlarda gerçekçi ve net olacağınız durumlar var.
3 Eylül tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle hayallerimize ve gelecek planlarımıza yoğun bir şekilde odaklanacağımız bir döneme giriyoruz. Hayatımıza, gelecek planlarımızı gerçekleştirmemize yardımcı olacak yeni insanlar girebilir. Arkadaşlarımızın desteğini her an yanımızda hissedebilir, çok sayıda sosyal aktiviteye katılabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Gelirimizde büyük bir artış deneyimleyebiliriz. Çevrenizin genişleyeceği bu Yeni Ay döneminde sosyal olacağınız, dernek veya kalabalık grupların içerisinde olacağınız yeni gelişmeler olabilir. Ayrıca zorlandığınız sağlık veya iş gündemlerine çözümler üretmek isteyebilirsiniz.
4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Eş ve ortaklık ilişkilerinizde gizli olan konuların deşifre olması duygusal krizler oluşturabilir. Aşk hayatınızla ilgili sosyal çevrenizden alacağınız yorumlardan pek hoşlanmayabilirsiniz. Bu yüzden de sınırları çizme zamanı olabilir. Maddi sorunlardan dolayı aşk hayatınızın zarar görmesi ihtimalini taşıyor. Daha anlayışlı olmanızı tavsiye edebiliriz. Cesaretinizi ve huzurunuzu aynı dengede tutmalısınız. Kişisel olarak korkularınız, tereddütleriniz engellediyse sizi şimdiye dek, bunları aşabilirsiniz. Netleşebilirsiniz. Adım atmanın vakti gelmiş olabilir.
18 Eylül’de Balık Dolunayı gerçekleşiyor. Uyanışlar, farkındalıklar, net kararlar, sonuçlar gündeminizde olacak. Aşk, flört, duygusal heyecanlar, yaratıcılığa dair konular, cinsellik, çocuk, bebek, hamilelik konuları, sanat, spor, sahne, etkinlikler, gösteriler, çocuklara dair konular, yapılması gerekenler bu Dolunay’ın size etki edeceği konular arasında. Akrep burçları Dolunay’ın etkisiyle geleceklerinin şekillenmeye başladıklarını hissedebilirler. Bu olumlu bir gelişme olsa da Akrep burçları için büyük bir korku haline gelebilir.
Hayatında ilişkisi olanlar için birazcık kırmızı alarm zamanı! Aşk hayatınızda gergin olabilirsiniz. Gereksiz kıskançlıklar yüzünden ilişkileriniz sekteye uğrayabilir. Partnerinizle sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Gizli ilişkiler gündeme gelebilir, ilişkilerinizi çevrenizdeki insanlara saklayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden aynı ilgiyi görememek yaralayabilir. Çocuğunuzla da aranızda iletişim kopukluğu olabilir.
23 Eylül’de Venüs sizin burcunuzda transit yapıyor. Venüs 1. evinizde. Bu da daha çok eğlenmek, eğlenmek için yeni şeyler yapmak isteyeceğiniz, güzelliğinize, bakımınıza daha fazla özeneceğiniz, belki giyim kuşam alışverişleri yapacağınız, kendinizi yenilemek isteyeceğiniz bir dönem olduğu anlamına geliyor. Aşk hayatınızda hareketlenme olabilir, yeni tanışmalar, flörtler olabilir. Hayatınızda zaten biri varsa, evli iseniz ya da bir partneriniz varsa, ilişkinin içinde bağınızı kuvvetlendirecek paylaşımlarınız olacaktır. Keyfiniz, uyumunuz artacaktır. Sorunlarınız varsa bu süreçte aşmak, anlaşmak, uzlaşmak mümkün.








Yay burç yorumları: Eylül ayının ilk yarısında kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeler ön plana çıkıyor. Odağınızda mesleki konular yer alıyor. İşinizle ilgili yeni adımlar atma konusunda destekleniyor olacaksınız. Kendinize hedefler koyabilmeli, yeni projeler başlayabilmelisiniz. Bu dönem toprak elementi fazlalığı söz konusu solduğu için, sağlamlaşmak, netleşmek, kalıcı işler yapmak için harekete geçebilirsiniz. Zorlandığınız para konularında veya ilişki konularında yeni çözümler üretebilirsiniz.
3 Eylül tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle iş hayatımızla ilgili bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Tüm hayatımızı yeniden düzenleme ve ciddi kararlar almak için çok uygun bir süreçteyiz. Terfi veya iş değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Üstlerimiz ve ebeveynlerimizin her konuda desteğini görebiliriz. Bu dönem bizim için çok çalışma ve kendimizi gösterme dönemi olacak. Ayrıca yine bu dönemde, evlilik kararı alabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabiliriz.
4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Maddi projelerinizle ilgili görüşmeler ve konuşmalarda gecikmeler ve engellerle karşılaşmanız dâhilinde sadece sonucu ortadan kaldıran çözümlere yönelmelisiniz. Aşk ve flörtlerle ilgili konular özel olduğu yerde kalmalı. Yakın çevrenizden duyacağınız bazı yorumlar sınırlarınızı yeniden çizmenize neden olabilir. Finansal anlamda kazançlarınızın düzene girmesi sizin önünüzü görmenizi sağlayabilecek. Devlet ve hukuksal işlerinizi ihmal etmeyin. Yarım kalan işlerinizi tamamlama zamanı diyebiliriz.
18 Eylül’de Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dördüncü evinizde gerçekleşen bu dolunay ev, yuva, aile, ebeveynler, aile içi konular, taşınma, yerleşim, emlak, arsa, arazi, alım, satım, kiralama, kontrat, ev güvenliği, ev dekorasyonu gibi konularda sizleri etkileyecek. Aile içinde huzursuzluk yaratacak olaylar meydana gelebilir. Aile bireyleri arasında gerginlikler yaşanabilir. Evinizde riskli hareketlerden kaçının. Ufak kazalar yaşanabilir.
Evle ilgili uğraştığınız bir konu tamamlanabilir. Aile bireylerinin yaşamında güzel gelişmeler, sonlanan durumlar olabilir. Özellikle sağlık konusunda. Taşınmalar, yer değişiklikleri gündeme gelebilir eğer böyle bir plan, niyet ya da gereklilik varsa. Satmak istediğiniz bir mülkün, arazinin satışı gerçekleşebilir. Ev içinde yenilenen eşyalar olabilir.
23 Eylül’de Venüs Akrep burcunda transit yapıyor. Venüs on ikinci evinize geliyor. Güzel bir dinlenme, bir mola getirebilir size. Günlük hayatınız içinde iletişimler, koşturmalar, hareketlilikler azalabilir ve bu size çok iyi gelebilir. Göreceli olarak bir inziva hali yaşayabilirsiniz. Dengeye gelmek, kendinize vakit ayırmak, duygusal ihtiyaçlarınızı gözlemlemek, durup yaşam bileşenlerinize bakmak, sakinleşmek, dinginleşmek için çok güzel bir transit. Ruhsal konularda fayda getirir, farkındalığınızı artırır bu geçiş. Bakış açılarınız değişir, yenilenir. Daha derinlikli biri olarak çıkarsınız bu süreçten.







Oğlak burç yorumları: Eylül ayının ilk yarısında kişisel gelişim konuları bizim için çok fazla önem kazanıyor. Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Bu dönemde iş amaçlı seyahatlere çok sık çıkabiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet lehimize sonuçlandığına tanık olabiliriz. Yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımız bir dönem. Seyahatler, hukuksal konular, akademik eğitimler gündemimize gelebilir. Bazı konularda yeni gerçekçi net adımlar atmak için gökyüzü sizi destekliyor olacak.
3 Eylül tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay, yakın geçmişte verdiğin kararları yeniden gözden geçirmene ve hatta kararlarını değiştirmene neden olabilir. Yakın çevrenden biri hakkında yanlış yargılarda bulunduğunu düşünebilirsin. Eşinin akrabalarıyla ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Kendini doğru ifade etmekte zorlanabilir, yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsin. Bu dönem çevrenizle kuracağınız iletişim önem arz ediyor. Bu Yeni Ayda sağlamlaşmak, kalıcı adımlar atmak için gökyüzü desteğini alıyorsunuz. Bazı işlerinize resmiyet kazandırmak, projeler başlamak için yapıcı etkiler söz konusu.
4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Sevgide fedakârlık duygusunu hep siz mi yapıyorsunuz? İşte bu soru sizi oldukça düşündürtecek. Evliliğiniz ya da aşka duyduğunuz bakış acısını sorgulayacağınız bir dönem olabilir sizler için. Aşkta olumlu ve güzel yaklaşımların adresi olmanız sizi çok mutlu ederken bu sefer biraz gerginlikte verebilir. İlişkilerle ilgili yaklaşımlarınızda iletişim şeklinizi değiştirmeniz gerektiğini bir olayla deneyimleyebilirsiniz. Haklıyken haksız konuma düşmek duygusal gelgitleriniz arasında kalmanıza neden olabilir. Eski bir sevgiliye ya da ilişkiye duyduğunuz özlem ile yüzleşme zamanı geldi. Bunu yapabilirseniz özgürleşeceksiniz.
18 Eylül’de Balık Dolunayı gerçekleşiyor. Yakın çevrenizde, kardeşlerle, akrabalarla ilgili konularda hızlı gelişmeler, sürprizli sonuçlanan, istediğiniz yönde tamamlanan durumlar olabilir. Pazarlama, reklam, satış, ticaret, danışmanlık, eğitim, sosyal medya, online işlerle ilgili konulara odaklanıyorsunuz. Yaşamınızda bu temalar varsa, aktif olarak içinde olduğunuz işler, projeler varsa güzel sonuçlanan durumlar olabilir. Bir süredir hazırlığında olduğunuz bir şey tamamlanabilir.
Oğlak burçları bu dönemde etraflarını saran baş etmesi zor etkilerle bocalıyor, boğuşuyor olabilirler. Ancak bu mücadele ettikleri şeylerin aynı zamanda olumlu yanlarının da olduğunu görmeleri gerekiyor. Diğer yandan uzun süre sonra kalplerini güvendikleri birine açmak için hazır hissedebilirler. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça destekleyici etkiler altında olacaksınız.
23 Eylül’de Venüs Akrep burcunda transit yapıyor. Venüs on birinci evinize geliyor. Arkadaşları anlatan eve Venüs’ün gelmesi güzel mi? Gayet güzel! İşinizde ekip içinde samimiyetiniz, birbirinize olan desteğiniz artar. Kendinizi ekip arkadaşlarınızdan yana şanslı hissedeceğiniz bir süreç. Projeler, hedefler demektir ayrıca on birinci ev. Dijital alanda yeni fikirler geliyor. Yeni başlatacağınız bir şeyler olur Venüs burada iken.







Kova burç yorumları: Eylül ayının ilk yarısında paylaşımlı gelirler, banka işlemleri, miras, nafaka konuları ile ilgili yaşanabilecek gelişmeler söz konusu. Bu dönem toprak veya gayrimenkul ile ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Özellikle kadınlarla ilgili konularda fikir ayrılıkları, ani gelişmeler söz konusu olabilir. Kişisel değişiminiz için, iç dünyanızda revize etmeniz gereken duygularınız olduğunu hatırlayın. Sağlam adımlar atıp, huzura kavuşabilmek için, aldığınız sorumluluklara yön vermeye ihtiyacınız var.
3 Eylül tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda bir süredir devam eden ve bizi endişelendiren bir sorun sonuca kavuşabilir. Yeni bir girişime veya ortaklığa adım atabiliriz. Bu arada ailemizden biri, özellikle eşimiz, partnerimiz ile ilgili birtakım beklenmedik harcamalar çıkabilir. Gelir durumumuz iyi olsa da yine de aşırı harcamalardan kaçınmaya dikkat. Finansal kaynaklarımız ile ilgili yeni bir düzenleme yapabilir, bütçemizi tekrar gözden geçirmek isteyebiliriz. Prim, komisyon, nafaka veya faiz gelirleri gibi finansal konular gündeme gelebilir. Yanlış hesaplamalar nedeniyle bu tarz gelirlerde kayıplar yaşaman söz konusu olabilir. Bu iki haftalık süreçte her türlü parasal konuda dikkatli olmanız, gelir ve gider dengenizi doğru kurmanız sizin faydanıza olacaktır.
4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. İş sorumluluklarınızda önemli artışların olabileceği ve kendinize ekstra işler çıkartabileceğinizde bir ay olabilir sizler için. Yeni çalışma alanlarında yeni girişimlerde bulunabilirisiniz. Aynı zamanda beslenme şekliniz, sağlığınız önem kazanabilir. Devletle ilgili işleriniz var ise önemli bir çözülme deneyimleyebilirsiniz. Aşk ve ilişkilerden yana çok önemli bir ay sizlerle için. Keyfini çıkarın.
18 Eylül’de Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Daha çok maddi konular üzerinden etki alıyorsunuz. Beklediğiniz bir para gelebilir. Umutlu olmadığınız bir parasal konu sürprizli şekilde, pozitif yönde sonuçlanabilir. Satın almak istediğiniz, bir müddettir beklediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz. Devretmek istediğiniz bir iş yeriniz varsa, bu süreçte bunu gerçekleştirebilirsiniz.
İşinizde değişimlere gidebilirsiniz. Farklı uygulamalar yapmaya ve iş yapma şeklinizi değiştirmeye karar verebilirsiniz. Bu dolunayda değerli eşyalarınıza ve paranıza dikkat etmelisiniz. Gergin bir zaman diliminde olacaksınız. Para transferlerinizi iki kere kontrol edin. Dalgınlıklara açık bir dönemde olabilirsiniz.
23 Eylül’de Venüs Akrep burcunda transit yapıyor. Venüs onuncu evinize geliyor. İşiniz, üstlerinizle olan diyaloglarınız, yönetimle, patronlarla ilgili konular, bunun dışında resmi işleriniz, devlet dairelerinde yapılacak işleriniz açısından pozitif bir transit. Venüs burada iken oğlakta yer alan gezegenlerden uyumlu açılar da alacak. Haftalık gündem yazılarımda etkileri gün gün veriyorum, takip edebilirsiniz. İşiniz, kariyer hayatınız, sorumluluklarınız Venüsyen etkiler altında olacak bu süreçte. Keyif alacaksınız yapacağınız şeylerden. İşler Venüs ile daha rahat akacak.






Balık burç yorumları: Eylül ayının ilk yarısında ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. Yeni bir sürecin başlangıcı da olabilir; evlilik, ortaklık veya iş birlikleriyle ilgili akılcı değerlendirmeler yapabilir, yeni girişimlere başlayabilirsin. İlişkimiz yoksa, hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Eğer ilişkimizde veya evliliğimizde sorun yaşanıyorsa, bu konularla ilgili karşılıklı konuşmalar yapabilir, kendi iletişim tarzımızdaki yanlışlıkları da düzeltebiliriz.
3 Eylül tarihinde gerçekleşecek bu Yeni Ay sürecinde ortaklı işler, ilişki ve evlilikle ilgili konularda bir takım gelişmeler sizleri bekliyor. Bazı kişiler için evlilikte yenilenme veya ortak bir işe başlama gündemleri olabilir. Yeni kararlarınız, gerçekçi adımlarınız olabilir. Yeni Ayda kendinize hatırlatacağınız önemli gündem, kaosun içinde kaybolmak mı, hedefleriniz için hedef belirleyip yol almak mı. Yenilenmek, mantığınızı kullanmak, mantıklı çözümler üretmek için faydaları olacaktır. Bu arada yeni ortaklıklar, iş birlikleri kurmamız ve yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün. Devam eden bir hukuki süreç varsa, olumlu bir şekilde sonuçlanabilir veya en azından büyük ilerleme kaydedilebilir.
4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Aşk ve ilişkilerde heyecan arayışı sizi biraz yıpratabilir. Şayet evli biriyseniz eşinizden ilişkinize dair heyecan beklemeniz ve anlaşılmamanız sizi incitebilir. Romantik beklentiler içerisinde olmamanızı tavsiye edebiliriz. Bu sevgi ihtiyacınızı beklenti haline getirmek yerine kendi hobilerinize yönelmeniz size daha iyi gelecektir. Aşk ve ilişkilerde tutuculuk ilkesinden çıkıp daha sosyal olmanız size keyif verecektir.
18 Eylül’de sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Bir kapanış süreci sizler için. Ve Dolunay’ın 1’inci evinizde olması nedeniyle gündeminizdeki konu her şeyle ilgili olabilir. İş, ilişki, yerleşim, taşınma, para, eğitim, her tür konu olabilir. Bir şeyleri bitiriyorsunuz ve özgürleşiyorsunuz. Gerçeklerden uzaklaştığınız, rasyonel olmayan hayallere kapıldığınız durumlar varsa, aydınlanma etkisi yaşayabilirsiniz. Kararsız kaldığınız konularda netleşebilirsiniz. Beklediğiniz durumlarda sonuç alabilirsiniz. Bir tamamlanma halini anlatıyor dolunay. Sizin için bir şeylerin, bir dönemin, bir konunun sonu olabilir.
Dolunay, çok daha fazla duygusal olmanıza neden olabilir. Sinirleriniz gergin olabilir. Partnerinize karşı agresif davranışlarda bulunabilirsiniz. Bu dönemde ilişkilerde daha fazla sahiplenici, daha kıskanç tavırlar sergileyebilirsiniz. Bu dönemde çevrenizdeki birçok insanın bilmediği özelliklerinizi açığa vuracak ve onları şaşırtmayı başaracaksınız. En önemlisi ise insanlara aslında hiç de duygusal ve güçsüz olmadıklarını göstermeniz olacak.

23 Eylül’de Venüs Akrep burcunda transit yapıyor. Venüs dokuzuncu evinize geliyor. Yabancı kültürlerle ilgili kendinize yeni şeyler katacağınız, özellikle sanatsal anlamda yeni şeyler öğrenebileceğiniz, vizyonunuzu genişletecek güzel bir Venüs transiti sizin için. Şehirler arası konular varsa, yurt dışı bağlantılı yapmanız gereken şeyler varsa, bunlar Venüs ile rahat ilerler. Keyifli olur.

İndigo Dergisi​

 
X