2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI 2024​

Cesaret Verme Zamanı!​

gümüş2 (4).jpg



“İnsan, karşılaştığı kişilerin kalıntısıdır.”

AYIN GÜNDEMİ

2 Temmuz saat 13:40’da Neptün, Balık burcunda geri hareketine başlıyor. İç dünyanda büyülü bir yolculuğa çık! Bu, ruhunu sarsan şeylerin telafi sürecidir. Kendinle bağlantı kurma sürecine adım atarak en derin korkularından umutlarına kadar her şeyi keşfedebilirsin. Artık dışarıya bakmana gerek yok. İnsanın en nihai tecrübesi kendisidir.

2 Temmuz saat 15:50’de Merkür, Aslan burcuna geçiyor. Eğer aklında bir şey var ama bir türlü söyleyemiyorsan, işte sana cesaret verme zamanı! Ama dikkatli ol, çünkü Merkür hızlı konuşurken Aslan etkileyici olabilir. Kelimeler ağzından fazlasıyla uçabilir, bu yüzden söyleyeceğin şeyin etkisini göz ardı etme! Hazırsan, büyük adımlar atmanın tam zamanı! Bulunduğun vaatlere dikkat et.

6 Temmuz saat 01:57’de Yengeç burcunda 14 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay dönemi sana sakladığın mecazi tohumları ekmek için harika bir fırsat sunuyor. Ancak unutma, bu tohumları herkese duyurmak zorunda değilsin. Sadece niyetini belirleyip onları ortaya çıkarmak için en doğru zamanı kollamalısın. Ne dersin, kendi iç dünyanda büyüyen ve gelişen bu tohumları şimdiye kadar hiç olmadığı kadar güçlü bir niyetle ekelim mi?

11 Temmuz saat 19:19’da Venüs, Aslan burcuna geçiyor. İşte sana büyük bir fırsat! Artık sadece sevilmek veya takdir edilmek istemiyorsun, sen hayranlıkla izlenmek istiyorsun. Bu geçiş sırasında büyük hamleler yapma ve risk alma zamanın geldi! Cesur olmak istemezsen kenarda kalabilirsin. Bundan sonra her şey mümkün. Cesur adımlar at ve hayatında büyük değişikliklere yer ver. Seni hayranlıkla izleyecek insanları etkilemek için en iyisini yap. Bu fırsatı kaçırma!

20 Temmuz saat 23:43’de Mars, İkizler burcuna geçiyor. Bu geçişle birlikte dikkatini çeken sayısız şey olacak, bu yüzden uzun süre bir şeye odaklanmak zor olabilir. Ama endişelenme, çünkü bu geçitte yolda kalmak ya da farklı yolları denemek seni hedefine götürebilir. Burada çeşitlilik tatmaktan zevk almayı tercih ettiğini gösterir. Plan A işe yaramazsa hiç sorun değil! Hızlıca Plan B, C hatta D bile bulabilirsin.

21 Temmuz saat 13:16’da Oğlak burcunda 29 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay, başladığın şeyleri tamamlamak için sana ekstra güç veriyor. Özellikle Oğlak burcunda olduğunda, hedeflerine ulaşmak için daha da kararlı olursun. Bitmesi gereken bitsin. Buna izin ver. Her biten şeyin arkasından daha güzeli kesinlikle gelir. Bu gerçektir. İnan!

22 Temmuz saat 10:45’te Güneş, Aslan burcuna geçiyor. Aslan burcunun özgüvenli enerjisiyle geri durmanın bir anlamı yok. İster bir ilişki iste, ister bir iş veya yeni bir proje arayışında ol, hatta maceradan hoşlan, istediğin şeyin peşinden gitmek için tam zamanı.. Yıldızlara ulaş ve hayallerini gerçekleştir!

26 Temmuz saat 01:42 de Merkür, Başak burcuna geçiyor. Başak burcuyla birleşen Merkür, bilgiye olan açlığını tetikliyor ve gereksiz şeyleri elemene yardımcı oluyor. Düşünce gücün en net şekilde ifade edilirken, analitik yeteneklerin de güçleniyor. Eşsiz bir fırsat, değil mi? Artık düşüncelerini daha net bir şekilde iletebilir ve her türlü bilgiyi daha etkili bir şekilde analiz edebilirsin. Sınırları zorlayan ve hedeflerine odaklanan bir düşünce sürecine hazır ol!

26 Temmuz saat 16:59’da Kiron, Koç burcunda geri hareketine başlıyor. Bireylerin kendileriyle ilgili bir iç hesaplaşma sürecine girmesini sağlayacak. Bu dönem, genellikle zorluklarla karşılaşsa da güçlü bir adalet duygusuyla donanmıştır. Herkes payına düşeni alacaktır. Bu geri hareket döneminde kendini sorgulayabilir ve kişisel hedeflerine odaklanarak daha güçlü bir yol çizebilirsin. Unutma, şifa insanın içindedir!




Aygül Aydın
 
gümüş2 (3).jpg


Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar,
2 Temmuz'da Neptün'ün Balık burcunda geri hareketine başlamasıyla silgiyi elinize almadan önce neyi silmeniz ve silmemeniz gerektiğini anlamaya başlıyorsunuz. Anlık etkiler altında karar vermemek önemli olacaktır. Bu yüzden bir bekleme salonunda bekletildiğinizi düşünmek gibi huzursuz olmak yerine önlem alınmaya çalışıldığını düşünmelisiniz. Hayatınızın arka planında yaşanan olayları fark etmek, buna sebep olan kişilerin gerçekliklerini anlamak adına önemli bir süreçtesiniz. Alışkanlıklarınız ve düşünceleriniz konusunda bir değişime gidebilirsiniz. Farkındalığınızı geliştirmek adına bazı çalışmalar yapabilir, dikkatinizi farklı konulara vermeden önce kendinize yönlendirebilirsiniz. Ekonomik konular, sağlığınızla ilgili detaylar konusunda daha kontrollü olmalısınız. Yardım faaliyetleri, yüksek maliyetli işler gibi çaba ve imkan gerektiren konularda dersinize iyi çalışmanızda fayda var. "Hayır" deme pratikleri yapma adına iyi bir dönemdesiniz. Zamanında "evet" dediğiniz konuların, sessiz kalıp uyum sağladığınız durumların şimdi nasıl bir sonuca ulaştığına tanık olabilirsiniz.

2 Temmuz'da Merkür'ün Aslan burcuna geçişiyle içinizdeki enerjiyi ve isteği nereye yönlendireceğiniz konusuna eğilebilirsiniz. Size parıltılı gelen ve hissettiren her şeye çekilebilirsiniz. Ya da, parlayan olmak isteyebilir, becerilerinizi ve duygularınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Önemsenme ve onaylanma ihtiyacınız baskın gelebilir. Ancak yanlış kitlelere denk geldiğinde bu durum sizin için zorlayıcı sonuçlar getirebilir. Bu yüzden kim tarafından önemsendiğiniz, insanların bundan ne beklentisi ya da kazancı olacağını da bilmeniz önemli olacaktır. Duygusal konular, evlilik ya da çocuk sahibi olmak, çocuklarla ilgili kararlar almak adına önemli bir dönem olabilir. Coşkunuzu, heyecanınızı, yaşam kalitenizi yüksekte tutacak seçimler yapmak isteyebilirsiniz. Bunu da çevrenize yansıtmak sizin için zor olmayacaktır. Cömertliğinizle göz doldurabilirsiniz. Ancak harcamalarınızın dengeli olmasına özen göstermelisiniz.

6 Temmuz'da Yengeç burcunda gerçekleşecek yeniay ile birlikte ev düzeniniz, aile yaşamınızla ilgili konuları mercek altına alabilirsiniz. Kurduğunuz düzenin devamlılığını sağlarken bu düzen içinde nasıl hissettiğinizi de önemsemelisiniz. Yenilik yapmadan önce sizi iyi hissettirecek, alışkanlıklarınızı etkileyecek durumların farkında olacaksınız. Bazı değişimlere kucak açmak sizin kolay gözükmese de buna karşı daha cesur olduğunuzu görebilir, ihtiyaçlarınızı anlayabilirsiniz. Bu da karşınıza çıkan fırsatları, elinizdeki imkanları daha iyi değerlendirme noktasında sizi şanslı kılıyor. Taşınma, değişiklik, ev sahibi olma, evlenme, çocuk sahibi olma ya da aileden çocuk haberleri alma gibi gündemleriniz olabilir. Radikal, güçlü ve kalıcı bir yaşam düzenine geçiş yapmak üzeresiniz.

Venüs'ün 11 Temmuz itibariyle Aslan burcundaki seyrine başlamasıyla beraber kendinizi ve yeterliliğinizi gösterdiğiniz her şeyin bir dönüşünü almaya başlayabilirsiniz. Becerilerinizi göstermek, hazırlıklarını tamamladığınız bir işinizi sunmak, duygularınızı açığa çıkarmak adına önemli bir süreç olabilir. Markalaşmanızı, işinize yeni kaynaklar bulmanızı, görünür olmanızı destekleyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. İçinizde tutamadığınızı, tutamayacağınızı düşündüğünüz sözler ve konular gündeminizde sıkça yer bulabilir. Doğrudan, iyi niyetten uzak duran kişilerden siz de uzak durmalısınız. Sizi takdir ediyor ya da destekliyor olmaları, çevrenizin kalabalıklaşması başlangıçta hoşunuza gidebilir. Ancak samimiyetten emin olmalı, duygularınızda ve kazancınızda bir cömertlik göstermeden önce iyi bir gözlem yapmalısınız. Heyecanınızı kontrol edebilmek adına önemli etkiler altındasınız; bunu iyi değerlendirin. Özellikle duygusal etkileşimlere fazlasıyla açık olduğunuz ve dikkatleri çekeceğiniz bir süreç olacağı için tanıştığınız kişileri gerçekten tanımaya özen göstermelisiniz. Tatil planları, kişisel harcamalar, yatırımlar, çocuklar ya da aileyle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Maddi ve sosyal açıdan kendinizi bile bile zorlamamalısınız. Bir ispat ve iddia gayretine girmeden ilerlemenizde fayda var. Borsa, döviz, altın gibi konular dikkatinizi çekebilir; ekonomik planlar yapacağınız zaman bu konuda yetkin kişilerle görüşerek adım atmanız imkanlarınızı daha iyi yönetmenizi ve daha iyi kazanç elde etmenizi sağlayabilir. İleri görüşlülüğünüzü, yeteneklerinizi doğru kullanın.

20 Temmuz'da yönetici gezegeniniz Mars'ın İkizler burcuna geçişi ile beraber sosyal ve ekonomik açıdan kendinize yeni kapılar açabilirsiniz. Bu konularla ilgili yeni yöntemler geliştirebilir, yeni insanlarla tanışarak onlardan fikir alabilir ya da onlarla işbirliğine gidebilirsiniz. Motivasyon ve bunu kullanmak konusunda daha şanslısınız. Ancak enerjinizi doğru yönetmek sadece fiziksel konularda, trafikte değil iletişimde de önemli olacaktır. Paylaşma ve konuşma ihtiyacınız artabilir, yazılı ya da sözlü işleriniz yoğunlaşabilir, hitabet gerektiren konularda sınırları zorlayabilirsiniz. Çevrenizin sizi ilgiyle dinlemesi ve takip etmesi için bu sınırların farkında olmanız ve onları korumanız önemli olacaktır. Anlaşmazlıklar, krıgınlıklar, aile arasında ya da sosyal ortamlarda yaşayanacak sözlü gerginliklerden bu şekilde korunabilirsiniz. Sinirlerinize, enerjinize hakim olmanız açısından önemli bir süreçte olduğunuzu unutmayın. Beden gücü gerektiren işler ya da etkinlikler gündeminizde olduğunda el kol koordinasyonu, iskelet sistemine dikkat etmeniz, aceleden ya da stresten kaynaklanan sakarlık, kaza gibi durumlara karşı da sakin hareket etmeniz önemli olacaktır. Ulaşım araçlarınıza, yolculuk işlemlerinizde gerekli işlemleri yaptırararak, tedbirleri alarak ilerlemenizde fayda var.

21 Temmuz'da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile bir süredir ilgilendiğiniz, özellikle Haziran ayında girişim ve sürecini takip ettiğiniz konularla ilgili bir sona yaklaşabilirsiniz. Tanınma, kazanma, mevki elde etme gibi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızı şekillendirirken neye ihtiyacınız olduğunu, hangi kural ya da sistemin iyi geldiğini ve kazandırdığını daha iyi anlayabilirsiniz. Artık her manada daha üst düzey düşünebilir ve hareket edebilirsiniz. Bu yüzden artık sıkı sıkıya bağlanacağınız yeni gündemleriniz olabilir. Bunlara yer açmak için vazgeçmeniz, bırakmanız bazı alışkanlıkları, çalışma prensiplerinizi ya da çalışmanıza engel olan durumları daha net görebilirsiniz. Ekonomik beklentileriniz konusunda bir kapı açılabilir, önceki işlerinizin karşılığını alabilir, bireysel girişimlerinizle ilgili fiyat ve prensip güncellemesine gidebilirsiniz. Kendinize çizdiğiniz bu yeni yolda, karşılaşacağınız insanlardan da öğrenecekleriniz olacaktır. Dikkatleri çekeceğiniz bir süreçtesiniz. Bu yüzden yanınızda yer almak isteyen insanların gerçek niyetlerini de fark edebilirsiniz. Sosyal ve özel hayata daha fazla zaman ayırmanızı, evinizde ve ilişkilerinizdeki pürüzleri ortadan kaldırmanızı sağlayacak gündelik değişimlere gidebilirsiniz.

22 Temmuz'da Güneş'in Aslan burcuna geçişiyle beraber kendinizi daha enerjik hissedebilirsiniz. Yaşamın sorumlulukları ve bunların getirdiği stresten sonra kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Zorluk ve problemlere odaklanmanın size bir getirisinin olmadığını fark edeceksiniz. Bu da sevdiğiniz konulara ve insanlara zaman ayırmanızı kolaylaştıracaktır. İyi hissetmek, iyi görünmek, iyi ilişkiler kurmak, kaliteli zaman geçirmek, hobilerinizle ilgilenmek adına önemli bir zaman dilimindesiniz. Yaptıklarınızla, yaydığınız enerjiyle fark edilebilir ve ilham olabilirsiniz. Duygusal ve sosyal açıdan önemli gelişmeler yaşayabilir, destek görebilir, insanların size olan ilgisini değerlendireceğiniz gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Miras ya da destek yoluyla gelen kazanımlarınızı yatırıma dönüştürebilirsiniz. Aynı zamanda kazanca dönüştürebileceğiniz fikirler, tanıştığınız kişilerin teklifleri de gündeme gelebilir. Aşk hayatınızı, aile yaşamınızı etkileyecek yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni ilişki, aile, çocuk, yaşam tarzı gibi konularda önemli başlangıçlar yapabilirsiniz.

26 Temmuz'da Merkür'ün Başak burcuna geçişiyle beraber gündelik yaşamınızın akışı hızlanabilir. Çalışmalarınızı detaylandırmak, sonuçlandırmak ve belli bir plan oluşturmak adına önemli bir dönemdesiniz. Yoğun olsanız da planlı, dengeli hareket etmeye özen göstermek size avantaj sağlayacaktır. İş görüşmeleri, mevcut işinizle ilgili kararlar, çalışma koşullarınız, devletle ilgili işleriniz ve süreçleriniz gündeme gelebilir. Hızlı düşünceler, hızlı kararlar ve hızlı sonuçlar aynı anda pek çok işi tamamlamanıza yardımcı olabilir. Bu hızın bir dezavantaj olmaması için, fiziksel dengenizi de korumanız gerekecektir. Sağlığınıza odaklanmak, kendinizi son ana kadar zorlamamak bu süreçte size yardım edebilir. Stresin getireceği rahatsızlıklar, anksiyete, mide ve sindirimle ilgili konular, kişisel bakımda doğal ve temiz ürün tercihi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Kontrollü ve stratejik olmak sağlığınızı korumanızı, fiziksel gücünüzü en iyi şekilde kullanmanızı sağlayabilir.

26 Temmuz'da Chiron'un burcunuzda geri hareketine başlamasıyla şüpheleriniz ağır basabilir. Bunlar sizi geriye düşürmek için değil, daha iyi ilerleyebilmeniz içindir. Yüzleşmeniz gereken konular, kendinizle ilgili yanlış çıkarımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Eksiklikler tamamlanmak içindir; odak noktanızı burada tutmayı başardığınızda hayatınızı pozitif yönde değiştirebilir ve şekillendirebilirsiniz. Dışarıya yansıttığınız özgüvenin, enerjinin arka planda da sağlam durabilmesi için bu bakış açısına ihtiyacınız olacaktır. Sorumluluklarınızı yerine getirmenize rağmen istediğiniz gibi sonuçlanmayan durumlar yaşayabilirsiniz. Ağır bir özeleştiri bunu çözmeyeceği gibi, sizi daha farklı yollar denemekten de alıkoyabilir. Boyun eğmek ya da pes etmek yerine, kendinize ve çevrenize ilerleyecek bir yol daha olduğunu göstermelisiniz. İkili ilişkilerle ilgili pürüzler, bireysel iyileşmelerle daha kolay aşılabilir.

Motivasyon Sözü: “Aklınızdan geçirdiğiniz değil, hayatınıza geçirdiğiniz düşünceler sizi düşlerinize ulaştırır.”








Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar,
2 Temmuz'da Neptün'ün Balıkburcunda geri hareketine başlamasıyla bazı arkadaşlıklarınıza dair sorgulamalar, yüzleşmeler gündeme gelebilir. Düşüncelerinizin karşılığının olmadığını, sizin sandığınız gibi gitmediğini fark edebilirsiniz. Olumlu ve olumsuz bazı farkındalıklar yaşayacağınız bir dönem olabilir. Bunun ayak seslerini duyduğunuzda kulağınızı kapatmayın. Kendinizi kapattığınızda değil, açtığınızda fayda göreceksiniz. Dedikodu, iftira, gizlenen konular, amacına varmayan konuşma ve desteklerle karşılaştığınızda soğukkanlılığınızı korumalısınız. Bu size hayata ve insanlara küsmenizi değil, ilişkilerdeki yaklaşımlarınıza bir düzenleme yapmanızı gerektirir. Kendinizi bu anlamda geliştirmek için bu süreci iyi değerlendirmelisiniz. Geleceğinize ve kendinize karşı daha yapıcı ve olumlu olmalısınız. Hayal kurmak tek başına işe yaramayabilir. Bunun gerekliliklerini bulmak, bunlar için zemin, imkan ve ortam sağlamak adına zamana ihtiyacınız olabilir. Retro, size bu zamanı verecek. Kısıtlı imkanların getireceği geniş kazanımları düşünün, büyük resme gözünüzü dikin ve fırçanızdan, boyanızdan da emin olun.

2 Temmuz'da Merkür'ün Aslan burcuna geçişiyle aile ve ev hayatınıza odaklanabilirsiniz. Büyüklerinizle ilgilenmek, evinizin ihtiyaçlarını karşılamak, sorunlara farklı bir bakış açısı getirmek adına olumlu bir dönem olabilir. Sorumluluk sahibi, inisiyatif alabilen ve bunların arkasında durabilen tavrınızın görülmesi özgüveninizi besleyecektir. Bu da, kendi hayatınız için seçimler yapmak ve kararlarınızı uygulamak noktasında size güç ve imkan tanıyabilir. Yaşadığınız süreçlerin, bu yönde kazanımları olabileceğini düşünür ve bu yapıcılıkla ilerlerseniz hayat kalitenizin arttığını görebilirsiniz. Miras, gayrimenkul, yatırım, ev sahibi olma, düzenleme gibi maddi detayları olabilecek konularla ilgilenebilirsiniz. İhtiyaçlarınız ve imkanlarınız doğrultusunda hareket etmeye özen gösterin. Lüksün ve abartının hem ekonominize hem de ilişkilerinize zarar verme ihtimalini göz ardı etmeyin.

6 Temmuz'da Yengeç burcunda gerçekleşecek yeniay ile hayatınıza yeni insanlar dahil olabilir. Kendinizi iyi hissetmenizi, hayatınızı daha iyi koşullara taşımanızı sağlayacak seçimler yapmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Anlaşma ve görüşmeler, eğitim ve iş tecrübenizi kullanacağınız alanlar gündeminizde yer bulabilir. Artık sahaya çıkıyor, sosyal ve ticari hayata dahil oluyorsunuz. Beklenti yorar ama çabası dinlendirir. Bunun farkındalığı hem ilişkilerinizi hem de hayatınızı iyi yönde şekillendirecektir. İlham veren kadınlar, girişimcilik hikayeleri sizi motive edebilir. İyi vakit geçireceğinizi düşündüğünüz yerlere gidebilir, burada gördüklerinizi eski deneyimlerinizle destekleyerek hayatınıza bir uyarlama yapabilirsiniz.

11 Temmuz'da yönetici gezegeniniz Venüs'ün Aslan burcuna geçişiyle kendinizi evinize ve ailenize adayabilirsiniz. Dışarıda vakit ne kadar iyi geçerse geçsin, yaşam alanlarınızın ve buradaki konforun yeri ayrı olacaktır. Kendi emeğinizle, imkanlarınızla kurduğunuz her şeyin kıymetinin arttığını görebilirsiniz. Bu durum aile ilişkilerinde de geçerli olacaktır. Birbirinize adım atmanın, birlikte yürüyebilmenin keyfini yaşayabilirsiniz. İşin, otoritelerin, kuralların sizi ne denli etkilediğini fark edebilir ve kendinize göre bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Dekorasyon, evin fiziksel işlemleri, taşınma, gibi konular ihtiyaçtan ziyade keyfinize göre şekillenebilir ve gündeme gelebilir. Hayatınızda yenilikler yapmak, gündeminize farklı konular ve yerler almak isterken bir yanılgıya düşmediğinizden de emin olmalısınız. Kendi bildiğinize göre ilerlemek, ekonomik ve psikolojik açıdan bazı zorluklar doğurabilir. İmkanlarınıza ve ihtiyaçlarınıza, sorumluluklarınıza göre hareket etmeye odaklanmalısınız. İyi koşullarda yaşamak konusunda istekli oluşunuzun altını doldurmak için çaba göstermeniz gerekecektir. Özellikle gayrimenkul, miras, yatırım gibi konular gündeminizde varsa daha fazla dikkat etmenizde fayda var. Belirleyici, söz sahibi siz olsanız da ortak ve herkesi memnun edecek kararlar verilmesini önemsemelisiniz.

20 Temmuz'da Mars'ın burcunuzdan ayrılarak İkizler burcuna geçişi ile beraber parasal konularda bazı iyileşmeler ve gelişmeler gündeme gelebilir. Daha hızlı kazanç elde edeceğiniz, aktif olacağınız bir süreç yaşayabilirisiniz. Bu tempo, sizin gündelik düzeninizden farklı olabilir ve bu yüzden rahatsızlık duyabilir, kararsızlık hissedebilirsiniz. Bunun için kalmak, şikayet etmek yerine akışın getirilerini anlamaya çalışmalısınız. Aksi halde stres ve zaman yönetiminde zorluk yaşayabilirsiniz. Yeni iş görüşmeleri, başvurular, ortaklı işler, yazılı süreçler gündeminizde yer bulabilir. Bu yönde işlemleriniz ve süreçlerinizde sonuçlar beklediğinizden daha hızı gelebilir. Sorumlulukların farkında olmak, ödemeleri düzene koymak, kazancınızı doğru yönetmekte fayda olacaktır. Harcamalarınızın ani ve gereksiz oluşu sonrasında sizi rahatsız edebilir, sosyal ortamlarda bulunduğunuz sürelerde buna dikkat etmelisiniz. Özveri, dikkat ve pratiklikle elinizi attığınız işlerin büyümesini ve dikkat çekmesini sağlayabilirsiniz. Beslenme düzeni, kilo kontrolü gibi konularda yeni tedbriler almak isteyebilirsiniz. Günlük tüketimlerinizi göz önünde bulundurarak daha faydalı ve dengeli seçimler bulmanız kolaylaşabilir. Ancak, özellikle sosyal mecralarda gördüğünüz tarif ve ürünler konusunda dikkatli olmalısınız; doğruluğundan emin olmadığınız hiçbir şey için yoğun ve büyük bir çaba sarf etmemelisiniz.

21 Temmuz'da Oğlakburcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber bazı defterleri kapatacaksınız. Hedefleriniz değişebilir. Bu sizin yolunuzdan saptığınızı değil, yolunuzun ne olması gerektiğini daha iyi anladığınızı gösterir. Bu yüzden pişmanlık ya da öfke duymak yerine hızınızı, işinizi, gününüzü buna göre ayarlamaya çalışın. Eğitimler almak, sosyal alanlarda daha fazla vakit geçirmek, sevdiğiniz ve örnek aldığınız kişilerle görüşmek kendi vizyonunuza katkı sağlamanıza yardımcı olabilir. Aktif ve yoğun bir iletişim süreci yaşayabilirsiniz. Hazırlığını yapacağınız konular, biriken işler adına verimli bir dönem geçirebilirsiniz. Artık önünüzde bir engelin kalmadığını görebilirsiniz. Bu da taşınma, yer ve iş değişikliği, hayattan beklentiler noktasında yeni sayfalar açmanızı kolaylaştıracaktır. Özellikle yurtdışı işlemleri ya da yurtdışı ile ilgili konularda net bir karar verebilirsiniz. Dil öğrenmek, mevut bilginizi platform ve ortamlarda kullanmak gerekebilir. Parasal konularda bir düzenleme yapmak, bu süreçleri daha kolay geçirmenizi sağlayabilir. Küçük adımlar atarak büyük sonuçlara ulaşmak için bu etkileri, kararları kullanmalısınız. Aldığınız duyumlar, edindiğiniz tecrübeler size hizmet etmeyecek gibi hissedebilirsiniz. Ama emin olmak, anlamak ve bunu da bir tecrübe olarak heybenize koymak için şans vermeniz gerektiğini de bileceksiniz. Bazı uzak mesafe ilişkilerini sonlandırabilirsiniz. Küslük ve dargınlık oluşmasından ziyade bunların artık nihayete ermesi gerektiğini bilmek, farklı sorunların önüne geçecektir.

22 Temmuz'da Güneş'in Aslan burcuna geçişiyle beraber hayatınızı düzenlemeye evinizden başlayabilirsiniz. Fiziksel koşulların, ev düzeninizin yenilenmesi ve keyfinize, zevkinize hitap etmesi enerjinizi değiştirebilir. Uzun vakit geçirdiğiniz, işlerinizi yaptığınız ortamlarla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Aile içi sorunların çözüme kavuşacağı, daha rahat ve esnek günler yaşayacağınız bir süreç olabilir. Aileden birinin özel zamanları yaşanabilir, bu enerji herkesi mutlu edebilir. Evlilik, çocuk haberleri, yeni yaşam tarzı, yeni ev ve düzen gündeminizde olabilir. Maddi açıdan önemli sorumluluklar alınması gerekebilir, rahatlık kadar işlevselliğin de önemli olduğunu unutmayın. Motive hissedebilir, her şeyi aşacak güce ve imkana sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz. Bu size cesaret verir ancak tek başınıza cesaret yeterli olmayabilir. Bu yüzden yapmak istediklerinize ayıracağınız zaman ve vereceğiniz emek konusunda da cömert olmalısınız. Ödün ya da taviz vermek değil, emek vermek söz konusu olduğunda hayatınız daha yaşanılır ve keyifli hale gelebilir.

26 Temmuz'da Merkür'ün Başak burcuna geçişiyle beraber ikili ilişkiler açısından şanslı ve destekli bir döneme giriyorsunuz. Hislerinize ve beklentilerinize göre insanlarla tanışabilir, kendinizi daha iyi ifade edebilir ve etkileşimlerin kapısını aralayabilirsiniz. Ciddi ve sonuç odaklı bakış açınız yoğunlaşabilir. Bunun karşınızdaki kişileri korkutmaması adına olaylara bir iş yönetimi gibi bakmamanızda fayda var. Yoğun bir iletişim trafiği, sosyal hayat gündeminiz olabilir. Buna ayak uydururken hangi konuları öne çıkaracağınızı da seçebilirsiniz. Hobilerinizin size sadece keyifli zaman değil, iyi ilişkiler ve kazanımlar getirmesini isteyebilirsiniz. Bu süreçte fazla eleştirel olmamaya, detaylara boğulmamaya özen göstermelisiniz. Yapıcı ve destekleyici yönünüzü maddi konularda da ön plana getirebilirsiniz. Yatırım, birikim, gelecek planlarıyla ilgilenebilirsiniz. İmzalı süreçlere açık olduğunuz bir dönemdesiniz.

26 Temmuz'da Chiron'un Koç burcunda geri hareketine başlamasıyla kendinize dair yeni çıkarımlarınız olabilir. Fark etmediğiniz ya da adını koyamadığınız durumlar karşısında yeni tutumlar sergilemeniz gerekebilir. Duyduklarınız, öğrendikleriniz, şahit olduklarınız bu noktada ittirici bir güç olabilir. Artık kesin karar vermeniz ve bazı insanları, konuları tam burada bırakmanız gerektiğini bilmelisiniz. Bunu yapacak cesarete sahip olduğunuzla yüzleşebilir, yaşadığınız en verimli yüzleşmenin bu olduğunu hissedebilirsiniz. Payınıza düşenin farkında olduğunuzda hata ve yaralanmalar en aza düşecektir. Hem içsel motivasyonunuz hem de çevrenizle ilişkiniz konusunda bunu düşüneceğiniz bir dönemdesiniz.

Motivasyon Sözü: “Henüz hedeflediğim yerde olmayabilirim. Ancak dün olduğum yerden daha yakınım.”











Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 2 Temmuz'da Neptün'ün Balık burcunda geri hareketine başlamasıyla kariyerinizle ilgili seçimleriniz ve bunların sonuçlarını değerlendirebilirsiniz. Kendinize bir sayfa açmadan önce buraya ne yazmanız gerektiğinden emin olmanız önemlidir. Enerjinizi yüksek tutmak isterken buna engel olan çevresel ve psikolojik faktörleri daha net görebilirsiniz. Üstleriniz, ortaklarınız, çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde yeni bir dönem başlatabilirsiniz. İş bölümü, sorumluluk ve statü değişimi gibi konularda beklentileriniz olduğunu anlatmalı, bireysel çabalarınızı örtbas etmemelisiniz. Kendi istekleriniz ve çalışmalarınız söz konusu olduğunda bencillik, haksızlık ettiğinizi düşünmemek, size özgüven kazandıracaktır. Hedeflerinizi gözden geçirmek, hayatınıza yenilikler katmak, işinizi büyütmek, geliştirmek ya da değiştirmek adına önemli bir sürece giriyorsunuz. Bunun ilk adımlarını güçlü attığınızda, gözünüzdeki perdenin de önünüzdeki engelin de farkına varabileceksiniz. Doğrular ve yanlışlar yer değiştirebilir; buna üzülmek ya da hırslanmak yerine şimdi neler yapacağınızı düşünmenizde fayda var.

2 Temmuz'da yönetici gezegeniniz Merkür'ün Aslan burcuna geçişiyle beraber hayatınıza yeni insanlar ve konular dahil olabilir. Bununla ilgili son kararı bizzat vermek isteyebilir, düşüncelerinize ve isteklerinize uygun hareket edebilirsiniz. Taviz vermeden, başkalarıyla uğraşmadan zamanı kendinize yöneltmek isteyebilirsiniz. Güçlü fikirlerinize güçlü destekler bulabilirsiniz. Hedefleriniz konusunda, kendini ispatlamış rol modeller seçebilir, bu rol modelin bizzat kendisi olmak isteyebilir ve kendinizi geliştireceğiniz alanlar hakkında planlar yapabilirsiniz. Eğitim ve yazılı işlemlerle geçecek bir süreç yaşayabilirsiniz. Eğitimi veren ya da alan olmanız fark etmeksizin, en iyi performansı göstermek dürtüsü fark yaratmanıza yardımcı olabilir. Ancak bunun haksız bir rekabete, ego ve güç oyunlarına, yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemesi için de kontrollü olmalısınız. Yapıcı ve destekleyici olduğunuzda buna göre karşılık alabilirsiniz. Bu yüzden yakın çevreniz, iş ortamınız ve sosyal alanlarda tutumlarınıza, üslubunuza özen göstermelisiniz.

6 Temmuz'da Yengeç burcunda gerçekleşecek yeniay ile birlikte ekonomik açıdan sizi düze çıkaracak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazanma ve harcama dengenizin önemli olacağı bir süreç sizi bekliyor. Buna iyi hazırlanmak ve yaşayacaklarınızı iyi değerlendirmek için ihtiyaçlarınızın, yapmak istediklerinizin farkında olmalısınız. Geleceği düşünerek, zamana uyum sağlayarak olması gerekene yönelmelisiniz. Bunun için çevreden güç ve destek istemeden önce, bireysel olarak neler yapabileceğinizi planlamalı ve harekete geçmelisiniz. Girişken, dışa dönük, yapıcı, hayatını kazanmak isteyen tutumlarınızla zaten dikkat ve destek çekebileceksiniz. Ödemelerinizi tamamlayabilir, aile desteğiyle ilgili işlemlerle ilgilenebilirsiniz. Elinizin güçlenmesi, kendinize karşı daha yapıcı ve iyimser yaklaşmanıza yardımcı olacaktır.

11 Temmuz'da Venüs'ün Aslan burcuna geçişiyle beraber dilinize, kaleminize bir kuvvet geldiğini görebilirsiniz. Bu konuda donanıma ve beceriye sahip olsanız da, kullanacağınız alanları bulmak adına şansınız şimdi daha çok artabilir. Yeni iş deneyimleri, görüşmeler, kendi isminiz ve yapıtlarınız, çevrenizi hareketlendirecek girişimler gündeminizde yer bulabilir. Bildiğinizi düşündüğünüz konulardan emin olmak, gerekli eğitimleri ve çalışmaları tamamlamak önemli oalcaktır. Bu sayede tecrübelerinizi büyütmek ve göstermek kolaylaşacağı gibi bırakacağınız etkiyi de arttırabilirsiniz. Şanslı, verimli etkiler altındasınız. Bunu ihtiyaçlarınızı karşılamak, farklı yerler görmek, hem ticari hem de keyfi içerikler oluşturmak adına kullanın. Hukuksal konular, devletle ilgili işler, kadınlarla yaptığınız görüşme ve ortaklıklar gündeminizde yer bulabilir. Yarım kalan, üzeri örtülen ya da netleştirilmeyen konular varsa bunlarla ilgilenmenizde fayda var. Olayları sıcağı sıcağına konuşmak, değerlendirmek, gerekiyorsa çözüm bulmak enerjinizi ve zamanınızı isteklerinize yöneltmenizi kolaylaşacaktır. İnsanların dikkatini çekeceğiniz, görüşleriniz ve tutumlarınızla ilham kaynağı olabilecğeiniz bir süreçtesiniz. Duygusal etkileşimler, ortaklıklar, yeni ve nitelikli bir çevre konusunda pek çok ve güzel fırsat edinebilirsiniz.

20 Temmuz'da Mars'ın burcunuza geçişi ile beraber kendinizi daha enerjik ve motive hissedebilirsiniz. Her şeyi yapacak, başaracak güçte olduğunuzu düşünebilirsiniz. Kariyer ve sosyal hayat noktasında önemli çıkışlar yapabileceğiniz gibi bireysel olarak kendiniz için yeni seçimleriniz olabilir. Hareketli sezonu daha verimli geçirmek için bedensel esnekliği sağlamaya, hem görüntü hem de zindelik için çalışmaya zaman ayırabilirsiniz. Fiziksel olarak yoğun bir temponun içinde olabilirsiniz. Bu yüzden hareketlerinizin bilinçli, kontrollü olmasında fayda var. Aksi halde kas, iskelet ve sinir sistemiyle ilgili istenmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlgilendiğiniz konuların yoğunluğu, çokluğu yetişememe ve stres hissi uyandırabilir. Bu gibi durumları çevrenize nasıl yansıttığınıza dikkat etmelisiniz. Öfke, takıntı, agresyon ve tezcanlılık gibi dürtüler hatalar yapmanıza, ilişkilerinize ya da kendinize zarar vermenize neden olabilir. Bu yüzden sakinliği, akılcılığı elden bırakmamalısınız. Sözlü kavgalar ve tartışmalardan uzak durmak, hareket alanınızı koruyabilir. Net ve gerçekçi olurken bunun yapıcı tutumlarla sergilenmesine özen gösterin. Bedensel değişimler, kişisel bakım, yaşam düzeniniz gibi konularda yenilikler yapabilir, düzenlemeler için fırsat ve zaman bulabilirsiniz. Hayatınıza yeni bir heyecan katmadan önce bu heyecanın önünde durabilecek çevresel ve bireysel faktörlerin farkına varın, bunları en aza indirmeye ya da değiştirmeye çalışın.

21 Temmuz'da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile toparlanamayan her şeyin yoluna girmeye başladığını görebilirsiniz. Bu kolaylıkla ve rahatlıkla olmayabilir, kendinizi tedirgin ve yorgun hissedebilirsiniz. Bunun neden kaynaklandığını, sizi etkileyen durumların ne olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz. Borçlanma ve ödemelerle ilgili aksaklıkları çözmek için yeni iş modelleri üretebilir, araştırabilirsiniz. Maddi sorumluluklarınızın üstesinden gelmenizi kolaylaştıran konulara ağırlık vermeniz gerektiğinin farkına varıyorsunuz. Kazanma ve harcama arasında bir denge kurabilir, hakkınız olanı alabilir ve daha iyi koşullarda koruyabilirsiniz. Geleceğe dönük planlar yapmak sizin için daha kolay olabilir. Bu konuda endişelerinize değil, bunların sizde oluşturduğu tahribata daha çok yüklenerek artık böyle hissetmeyecek şekilde hareket edebilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal olarak bir yapılanmanın sonuna geliyorsunuz. Rahatsızlıklarınızın iyileşmesiyle beraber kendinizi korumak ve belli düzeyde kalmak adına yeni rutinler oluşturabilirsiniz. Kişisel ve duygusal konularda yol haritanız değişebilir. Çevrenizin bunu olumsuz karşılamasından çekinmek yerine savunduğunuz fikirleri ve mantığı ortaya koyacak, sağlamlaştıracak davranışlar sergilemelisiniz.

22 Temmuz'da Güneş'in Aslan burcuna geçmesiyle beraber kendiniz için yeni ve zengin seçenekler bulabilir. Hem işinize hem keyfinize odaklanabileceğiniz, yeni gündemler oluşturabileceğiniz, bu konudaki becerilerinizin farkına varacağınız bir sürece giriyorsunuz. Yaptıklarınızı, düşündüklerinizi paylaşmak, bir iz ve etki bırakmak adına olumlu etkiler altındasınız. Sosyal medya, yazılı işler, devletle ilgili başvurular, araç alım satımı, seyahat ve eğitim planlamaları gibi konularda şansınız yüksek olabilir. Çevrenizin ilgisini çekebilirsiniz. Fikirlerinize başvurulabilir, yaptıklarınız örnek alınabilir. Yazılı ve sözlü iletişim trafiğiniz yoğun olabilir. Hayatınızdaki insanlarla olan paylaşımlarınız, yakınlığınız bu yoğunluğu aşmanıza yardım edebilir. Paylaşarak yaşamayı ve çalışmayı önemsemeli, bu konudaki eksiklerinizi tamamlamk için bu transiti değerlendirmelisiniz. Duygusal açıdan önemli kararlar verebilirsiniz. Sizinle ilgilenilmesi, itiraf ve sürpriz haberlerin gelmesi bu kararları hızlandırabilir.

26 Temmuz'da yönetici gezegeniniz Merkür'ün Başak burcuna geçişiyle beraber ailenizle ilgili konuları mercek altına alabilirsiniz. İyileştirme, tadilat, düzenleme, sorun çözme gibi ana başlıklardan oluşan gündemleriniz olabilir. Belirsiz olan, arada kalan konuları netleştirebilir ve herkesin aklındaki soru işaretlerini silebilirisniz. Sorumluluk almaktan çekinmeyeceksiniz ama yorgunluğunuz strese, kırıcı söylemlere sebep olabilir. Bu yüzden birbirinizi dinleyerek, anlayarak hareket etmenizde fayda var. Yaşam alanlarınızla ilgili yenilikleri planlarken daha sade, kullanışlı seçenekler üzerinde durabilirsiniz. Açık renkler, doğal dokunuşlar tercih edebilirsiniz. Satın alma veya taşınmayla ilgili süreçleriniz de hız kazanabilir. Ekonomik planlarınızı garantiledikten sonra adım atmak size avantaj sağlayacaktır. Böylece yanılgı ya da gecikmelere mahal vermemiş olacaksınız. Evlilik, kendi düzeninize geçme, evden yapılacak işlerle ilgili konular gündeme gelebilir.

26 Temmuz'da Chiron'un Koç burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber sosyal konular ve arkadaşlıklarınızla ilgili kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Sizin çabanızla var olan ve süren detaylar daha belirgin olabilir, kendinizi geri çekmek isteyebilirsiniz. Emek vermediğinizde devam etmeyen hiçbir şeyin artık size fayda ve mutluluk getirmediğiyle yüzleşebilirsiniz. Enerjinizi ve imkanlarınızı daha dengeli, ölçülü kullanmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Bu bakış açısına alıştığınızda farklı insanlarla tanışmak, o insanların bir şeyler yaptığını görmek ve bu yapılanlara inanmak daha kolay olacaktır. İlişkilerinizi, planlarınızı detaylandırmadan önce kiminle ve hangi ortamda yolunuza devam edebileceğinizi iyi seçmelisiniz.

Motivasyon Sözü: “İnsanın kendini fethetmesi zaferlerin en büyüğüdür.”
 

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar,
2 Temmuz'da Neptün'ün Balık burcunda geri hareketine başlamasıyla eğitim hayatınıza yeni konular dahil edebilirsiniz. Kendinizi yetersiz gördüğünüz, yeniden öğrenmek ve deneyimlemek istediğiniz, hobiden öteye taşımak istediğiniz konuları gündeme getirebilirsiniz. Bunları yapmaktan kaçınmanın size zaman kaybettirmek dışında da olumsuz sonuçları olduğunu görebilirsiniz. Pişmanlık, üzerine gidip sorumluluk almadığınızda büyür. Büyürken de sizi küçültebilir. Bunu tersine çevirmek için yaşadığınız zorluklara değil, bunların çözümlerine odaklanmalısınız. Hukuksal konulardaki işlemleriniz adli tatil olması sebebiyle askıya alınabilir. Bu size, daha iyi araştırmak ve değerlendirmek adına önemli bir fırsat sunabilir. Koşullara ayak uydurmak konusunda becerilerinizi güçlendirmelisiniz. Ancak bu sayede koşulları istediğiniz yöne çekebilirsiniz. Yurtdışıyla ilgili seyahat ya da süreçler, görüşmediğiniz insanlar, ilgilenmediğiniz işler gündeminizde yer bulabilir. Küslükleri bitirmek isteyebilir ya da bununla ilgili bir adım görebilirsiniz. Gerçekten ne hissettiğinizi, neden bunları yaşadığınızı objektif ve mantıklı bir şekilde değerlendirerek karar almanızda fayda var. Zira bazı şeyleri boşuna yaşamadığınızı anlayacağınız bir döneme giriyorsunuz.

2 Temmuz'da Merkür'ün burcunuzdan ayrılıp Aslan burcuna geçişiyle maddi ve manevi açıdan eliniz güçlenebilir. İşlerinizin, emeklerinizin karşılığını bulabileceğiniz gibi ödüllendirildiğinizi düşündürecek kazanımlar da elde edebilirsiniz. Sürprizlere, desteklere açık olduğunuz bir süreçtesiniz. Hakkıyla çalışan, gerçeklerden konuşan, emek veren ve yolundan şaşmayan birinin nasıl parlayacağına örnek olabilirsiniz. Finansal yatırımlar, iş değişimi, yaşam koşullarınıza göre çalışma imkanlarınızda düzenleme yapmak gibi konular gündeminiz olabilir. Daha rahat olup daha iyi şartlara erişmek isteyebilirsiniz ancak bu her zaman mümkün olmayabilir. Rehavetin, elinizdeki kaynakları yok etmesine ya da zedelemesine müsaade etmemelisiniz. Kontrollü harcamalar ve cömertlikler sizin için bir kurtarıcı olabilir.

6 Temmuz'da burcunuzda gerçekleşecek yeniay ile yaşantınızda ciddi ve gerçek bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Şanslı ve iyimser bir süreçtesiniz. Karşılaşacağınız insanlar ve imkanlardan nasıl fayda göreceğinizi daha iyi değerlendirebilirsiniz. Bu da, geçmiş olumsuz tecrübelerinizden sonra size ilaç gibi gelecek gelişmelerin habercisi olabilir. Yaşam tarzınızı değiştirmek, farklı alışkanlıklar ve seçenekler üzerinde durmak isteyebilirsiniz. Bunun önemli bir gereklilik olduğunun, eskinin ve denenmişin artık işe yaramadığını kabul edebilirsiniz. Huzur ve konfor anlayışınız değişebilir, size iyi gelecek başka seçenekler olduğunu görebilir, tanıştığınız kişilerden bu yönde destekler bulabilirsiniz. Sosyal arkadaşlıklar, duygusal etkileşimler, ilişki ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmek, beslenme düzeniniz için profesyonel yardım almak isteyebilirsiniz. Sindirim ve solunum sisteminizdeki sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Her manada iyileştiğiniz bir yeniay sizi bekliyor.

11 Temmuz'da Venüs'ün Aslan burcuna geçişi ile ekonomik açıdan ferah günler başlayabilir. Her şeyden önce kendinizi daha değerli hissedip, bunun farkına varıp ilerleyeceksiniz. Finansal özgürlüğünüzü elinize alırken bunu uzun vadeli kılacak bazı planlar da yapabilirsiniz. Keyif almaya, mutlu olmaya, isteklerinizi karşılamaya, düşüncelerinize karşılık bulmaya alışmak sizi bu planlara itecektir. İşinizi ve yeteneklerinizi göstereceğiniz imkanlar doğabilir, çevrenizin ilgisini çekebilirsiniz. Ortaklı işler kadar bireysel çalışmalarınızın da hız ve sonuç kazanacağı bir süreç olabilir. Genel itibariyle keyfinizin yerinde olması, üzerinizdeki yükten kurtulmuşluk hissi sizi sarabilir. Kendinizi ihmal etmeye değmeyen konularla yüzleşebilir, bunlara bir son verebilirsiniz. Kişisel bakımınız, özdeğeriniz, yaşam standartlarınız ve alışkanlıklarınız konusunda bazı önlemler alabilir, ihtiyaçlarınıza odaklanabilirsiniz. Eksiklerinizi tamamlamak ve hayatınızı düzenlemek biraz masraflı olabilir. İyiye, kaliteliye olan ilginiz büyük ve lüks harcamalar yaptırabilir. Sevdiklerinize ve kendinize karşı birçok konuda cömert olabilirsiniz. Mali dengenizi sarsmamak adına bu konuda kontrollü olmanızda fayda var. Değmeyecek konular ve insanlara harcayacak zamanınız, enerjiniz ve paranız olmadığını unutmayın. Bu dersi bir kere aldınız, şimdi önünüze bakma zamanına geldiniz. Beslenme düzeninizde de bazı değişiklikler olabilir. Protein, karbonhidrat ve şeker konusunda tedbirli olmanız, aşırıya kaçmadan ilerlemenizde fayda var. Özellikle duygusal yeme bozukluklukları, stres kaynaklı zararlı alışkanlıklar ve kalp sağlığına dikkat etmeniz önemli olacaktır.

20 Temmuz'da Mars'ın İkizler burcuna geçişi arka planda hareketlilik oluşturabilir. Düşünceleriniz, sakladıklarınız ya da sizden saklananlar konusunda ani kararlar alabilirsiniz. Konuşmak, düşüncelerinizi paylaşmak ve bir şeyler anlatmaya yönelik ihtiyaçlarınız, istekleriniz için cesaret bulabilirsiniz. Bu konuda fitili ateşleyecek insanlarla tanışabilirsiniz. Özellikle olumsuz tutumlarıyla içinizdeki potansiyeli çıkarmanızı gerektirecek bu kişiler, başta canınızı sıkıp sabrınızı zorlasa da günün sonunda iyi bir şeye hizmet etmiş olabilirler. Sakin, akılcı ve dürtüsel olmayan davranışlarınızla bu iyiliği ortaya çıkarabilir, kazançlı olan siz olabilirsiniz. Yorucu, hareketli ve canlı bir süreç olabilir. Dışarıya yansıtmadan sosyal ortamlarda bulunabilir, projeler geliştirebilir, işbirlikleriyle ilgilenebilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı iyileştirmek adına da olumlu bir dönemdesiniz. Aynı noktada takılıp kalmanıza, endişe duymanıza ya da özgüvensiz hissetmenize neden olan durumları aşıyorsunuz. Gündelik yaşantınızı ve alışkanlıklarınızı düzene koymak adına araştırmalar yapabilir, çevrenizden destek alabilirsiniz. Duyarlılığınızın ve algınızın yüksek olacağı bir süreçte bunu fırsata dönüştürmeye çalışın. Bilinçaltınızın, rüyalarınızın ve etki altında beliren, şekillenen sezgilerinizin size bir oyun oynamasını bu sayede engelleyebilirsiniz.

21 Temmuz'da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile hayatınızdaki insanlarla ilgili konulara son şeklini verebilirsiniz. Haziran ayı itibariyle bu durumun yoğunlaşması, yeni kararları şimdi zorunlu hale getirebilir. Bu yüzden artık direnç göstermek, oldurmak yerine olayları olduğu gibi görüp buna göre hareket etmek durumundasınız. Duygusal ve sosyal ilişkileriniz, kariyerinizde beraber yürüdüğünüz kişiler konusunda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ispatlayabilir, düşüncelerinizi paylaşabilir ve yeni bir yol çizebilirsiniz. Bitiş ve başlangıçlara dair konuşmalar yapabilir, statü değişikliğine gidebilir, çevrenizin ilgisi ve desteğini kullanacağınız yeni kapılar bulabilirsiniz. Ticari ortaklıklar ve işler gündeminizde yer bulabilir, hem kazancınızı hem de beklentilerinizi değiştirebilirsiniz. Duygularınızı yönetmek konusunda daha profesyonel davranacaksınız. Bu duruşunuz, size karşı iyi niyetli olmayan ve sizi düşürmeye çalışan kişileri rahatsız edebilir. Önünüze, hedefinize ve işinize bakın. Kenarda ve geride bıraktığınız, bırakmanız gereken kimseye bu primi vermeyin. Hukuksal konuları bu sayede önleyebilirsiniz. Korkmadan, değişerek ve gelişerek yürümeniz gereken bir sürece giriyorsunuz.

22 Temmuz'da Güneş'in Aslan burcuna geçişiyle beraber hayatı yaşamak konusunda daha istekli hale gelebilirsiniz. Pürüzlerin üzerinde durmak yerine iyi ve keyifli yönlere ağırlık verebilir, motivasyonunuzu yüksek tutacak alışkanlıklar edinebilirsiniz. Gerçek değerin, kendinizden geldiğini ve yine kendinizden yayıldığını fark edebilirsiniz. Bu enerjiniz çevrenizin de dikkatini çekecektir. Hem duygusal yaşantınızda hem de iş koşullarınızda faydasını görebilirsiniz. Teklifler alabilir, bireysel başvurularınızla daha hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Hobilerinizi kazanca dönüştürmek, uzun vadeli planlar yapmak, yaşadığınız refahı kalıcı hale getirmek adına ihtiyacınız olan parçaları bulabilirsiniz. Nakit giriş çıkışlarının yoğun olacağı bir süreçtesiniz, yaptıklarınızın artarak dönmesi yaşadığınız ekonomik sorunları aşmanızı kolaylaştıracaktır. Bir düzen oluşturmak, gelirinizi sabit kılmak adına kazanç yöntemlerinizi güncellemeye devam etmelisiniz. Lüks, konfor, rahatlık, şıklık ve kalite sizin için öncelikli hale gelebilir. Para harcamadan para kazanılmayacağını bilmeli, yatırımlarınızı buna göre düzenlemelisiniz.

26 Temmuz'da Merkür'ün Başak burcuna geçişiyle beraber iletişim trafiğiniz yoğunlaşabilir. Yakınlarınızla, yeni tanışacağınız kişilerle olan paylaşımlarınız artabilir. Hem aile yaşantınızda hem de sosyal hayatınızda hareketli gündemleriniz olabilir. Çevrenize yardımcı olmak isterken aşırı ve gereksiz bir yönlendirme, eleştiri söz konusu olabileceğinden daha özenli hareket etmenizde fayda var. İnsanlara istedikleri ve ihtiyaç duydukları kadarını sunmak önemlidir. Verim alacağınız konuşmalar, çalışmalarla ilgilenebilirsiniz. Eğitim almak ya da vermek noktasında da girişimleriniz, başvurularınız olabilir. Donanımlı ve nitelikli iş yapmaya odaklanabilirsiniz. Bu da çalışmalarınızı, günlerinizi daha da yoğunlaştırabilir. Kendinize, sevdiklerinize, sevdiğiniz yerlere zaman ayırmak zorlaşabilir. Bu yüzden sınırları çizmenizde, plan dahilinde ilerlemenizde fayda var. İmzaya ve anlaşmaya açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Aklınıza, mantığınıza uyan ilişki, ortaklık, seyahat ya da çalışmalar konusunda kesin kararlar verebilirsiniz.

26 Temmuz'da Chiron'un Koç burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber iş yaşamınızda karşılaştığınız sorun ve engellerin iç yüzünü daha iyi anlayabilirsiniz. Hangi tepkinizin ya da tepkisizliğinizin buna neden olduğunu bilmek, ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Çalışma arkadaşlarınızdan, ailenizden destek alabileceğiniz birilerinin olması sizi rahatlatabilir. Kuracağınız iletişime ve işbirliğine güvenmelisiniz. Farklı görüşler duymak size kendinize yeni hedefler koyma konusunda ipucu verecektir. Analiz, değerlendirme ve sonuç odaklılık önceliğiniz olabilir. Riskli girişimler ve yatırımlar yerine mevcut durumu iyileştirmeye, sürdürülebilir ve uzun vadeli olan yöntemi netleştirmeye çalışın.

Motivasyon Sözü: “Başarısız olmak imkansızmış gibi davranın.”








Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 2 Temmuz'da Neptün'ün Balık burcunda geri hareketine başlamasıyla finansal koşullarınızı kontrol altına alabileceğiniz bir sürece girebilirsiniz. Bazı sorunların kaynağını bulabilir, emin olacağınız detaylarla karşılaşabilirsiniz. Ödemelerinizi yoluna koyacak maddi gelişmeler konusunda sabırlı olurken aynı zaman stratejik ve gerçekçi de olmalısınız. Üzerini örttüğünüz, önemsemediğiniz, görmediğiniz işler ve konular yüzünden hakkınız olandan vazgeçmemelisiniz. Hayatınızdaki hangi insanın ya da durumun sizi buna sürüklediğini de fark edebilirsiniz. İnsanları ve kendinizi ne kadar doğru anladığınızı, tanıdığınızı göreceksiniz. Maddi beklentiler, ödeme ve borçlanmalar gibi konularda arka planda farklı durumlar olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu öğrendiklerinizi doğru değerlendirmek, doğru hamleyi yapmakta etkili olacaktır. Sakinliğe ve dinginliğe ihtiyacınız olduğunu düşünerek kendinizi hayattan soyutlamayın. Bu ikisi arasında ince bir çizgi var.

2 Temmuz'da Merkür'ün burcunuza geçişi ile beraber söz hakkı size geliyor. Yaşantınızla ilgilenmek, yenilikler düşünmek, var olanı geliştirmek isteyebilirsiniz. Daha enerjik hissetmeniz, bunları yapmak için gereken gücü ve imkanı bulmanızı kolaylaştıracaktır. Kendinizi ifade edeceğiniz yeni konular ve yöntemler bulabilirsiniz. Bu konuda yoğun bir çabanız olabilir ama bu çaba bazı yanlış anlaşılmaları da beraberinde getirebilir. Tamamen kendinize odaklanmış, içinizden geldiği gibi davranmak çevrenize olumsuz bir izlenim verebilir. Netlik keskinliğe, dürüstlük patavatsızlığa, sınır koymak egoya dönüşebilir. Sosyal ortamlarda, ikili ilişkilerde bu ayrıma dikkat etmenizde fayda var. Karşınızdaki insanların bu yöndeki davranışları sizi tetikleyebilir, dürtüsel karşılık verebilirsiniz. Haklıyken haksız duruma düşmemek, ilham olabilecekken olumsuz dikkat çekmemek için bu kontrolü yitirmemelisiniz. Yeni işbirlikleri, girişimler gündeminizde yer bulabilir.

6 Temmuz'da Yengeç burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber önemli kararlar için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Sağlık, psikoloji, dış görünüş, insan ilişkileri ve iş hayatıyla ilgili konularda yeni bir düzen kurabilirsiniz. Olduğunuz halinizden memnun olsanız da, bu halinizle yaşadığınız bazı olumsuzluklara dur demek ve kendinizi geliştirmek için adım atmanız gerektiğini görebilirsiniz. Değişime açık olduğunuz bir süreçtesiniz. Ancak heyecanınızı ve yapacaklarınızı açığa çıkarmak konusunda kontrollü ve tedbirli olmalısınız. Çevresel faktörleri hazırlamak, insanların gerçek düşüncelerini bilmek adına zamana ihtiyacınız olabilir. Geçmişte yaşadıklarınızla karşı karşıya gelmemek için onları orada bırakmayı, her şeyin bir tecrübe olduğunu, bunlar sayesinde şu an yeni ve iyi kararlar alabildiğinizi düşünmeyi denemelisiniz. Fiziksel ve ruhsal olarak rahatlamak için bu önemli olacaktır. Beslenme düzeni, günlük akışınız, sağlığınız, uyku kaliteniz gibi konularda yeni rutinler belirleyebilirsiniz. Her şeyi herkesin bilmesine, hissetmesine gerek görmediğiniz ve bundan mutluluk duyacağınız bir süreçtesiniz. İçeriden gelen bir mutluluk inşa edeceksiniz.

11 Temmuz'da Venüs'ün burcunuza geçişiyle beraber hayatınızla ilgili konulara ve seçimlerinize bir ışık tutabilirsiniz. Tarzınızla ilgilenebilir, dolabınızda bir eleme, düzenleme yapabilirsiniz. Bedensel ve psikolojik olarak daha rahat, şık ve güzel hissedeceğiniz parçalar satın alabilirsiniz. Dış görünüşünüz ve bıraktığınız etkiyi fazlaca önemseyebilirsiniz. Ama bu durum diğer planlarınızı ve sorumluluklarınızı aksatmanıza neden olabilir. Hayatın birçok yönünden kazançlı çıkacağınız haberler alabilirsiniz. Dolayısıyla çok yönlü, gelişime odaklı, elindeki imkanı ve sonucu uzun vadede değerlendirebilen biri olmalısınız. İkili ilişkilerinizin, kadın otorite ve dost figürlerinin desteğini bulacağınız gündemleriniz olabilir. Özellikle iş girişimleri, duygusal etkileşimler konusunda bu destekler önünüzü görmenizi kolaylaştıracaktır. Çevrenizden alacağınız geri bildirimler hayatınızla ilgili düzenlemelere yön verebilir. Bunları bir eksiklik ya da olumsuz eleştiri olarak düşünmek ilişkilerinize ve seçimlerinize gölge düşürebilir. Çözüm sürecinde olduğunuz, toparlamaya çalıştığınız ilişkilerinizi riske atmamalısınız. Bu yüzden kontrollü ve yapıcı olmanızda fayda var. Mali planlar, kazanımlar açısından şansınız dönebilir. Bereketli ve yüklü kazançlar, anlaşmalar ve görüşmeler gündeminize gelebilir. Sağlık ve güzellik amaçlı bazı operasyonlar, işlemler yaptırabilirsiniz. Güvendiğiniz kurumlar, kişiler ve ürünlerle çalışmaya özen gösterin.

20 Temmuz'da Mars'ın İkizler burcuna geçişi ile düşüncelerinizi, yakaladığınız fırsatları uygulamak için enerjik bir döneme giriyorsunuz. Aklınıza bir şey takılmadan, takılsa bile hemen çözüm bularak yaşayabileceğiniz bir etki altındasınız. Kazanımlarınıza, iyi ve doğru olana odaklanmalısınız. Bu sizi yanlış çevrelerden, dedikodu ve asılsız konulardan, ne olduğu belli olmayan girişim ve fikirlerden koruyacaktır. Önceliğiniz yapmak, başarmak, mutlu olmak olduğunda geriye kalan hiçbir şey seni olumsuz etkilemeyecektir. Ancak yine de girdiğiniz ortamlara, paylaşımlarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Siz sakin kalsanız bile sinirlerinizi yoracak, sizi tahrik edecek durumlar ve insanlarla karşılaşabilirsiniz. Mantığınızı kullanın, dizginleri bırakmayın. Vereceğiniz izlenim başka ortamlarda ya da zamanlarda karşınıza farklı, olumsuz bir şekilde çıkabilir. Bu yüzden iyiyi düşünmeye, iyi için çalışmaya, geleceğe dönük planları hızlandırmaya yönelmelisiniz. Canlı ve kreatif bir dönemdesiniz; bu enerjiyi maddi ve manevi kazançlar için kullanın. El becerisi, ikna kabiliyeti ve organizasyon gücünüz bu süreçte size avantaj sağlayabilir.

21 Temmuz'da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber çalışma koşullarınızla ilgili nihai kararı verebilir. Ne istediğiniz ve ne bulduğunuz netleşiyor. Zamanınızı ve çabanızı harcayacağınız alanlar konusunda yeni fikirler edinebilirsiniz. Aldığınız teklifleri değerlendirmek, farklı arayışlara girmek, sorumluluk ve kazanç değişikliği istemek, otorite figürleriyle görüşmek ya da bir otorite figürü olmak gibi gündemleriniz olabilir. Donanımlı, farkındalığı yüksek, sistematik ve aklını en iyi şekilde kullanan birinin fark yaratacağı bir dönem olacaktır. Dolayısıyla seçimlerinize, alışkanlıklarınıza her zamankinden daha fazla özen göstermelisiniz. Memnuniyetsizliklerin artması algınızı dağıtabilir ama bunu önlemek, azaltmak noktasında da çaba göstermelisiniz. Sağlık sorunlarınızın iyileşmesi, uyguladığınız yöntemlerin rutininizi değiştirmesi gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Kalp sağlığı, cilt ve dişlerle ilgili hususlar önemli olabilir. Yaptıracağınız işlemler, kullanacağınız ürünler ve bunların maddi boyutunu planlayabilirsiniz. Hayatınız yeni bir plan üzerinden akmaya devam edecek; bu akışı fark edin, not edin ve eskisinden vazgeçin.

22 Temmuz'da yönetici gezegeniniz Güneş'in burcunuza geçmesiyle yılın en güzel zamanlarına giriş yapıyorsunuz. Hayatınızda açacağınız yeni sayfaları planlayabilir, enerjinizi korumanın yollarını araştırabilirsiniz. Fiziksel ve mental açıdan kendinizi güçlü hissedebilir, büyüme enerjisi taşıyabilirsiniz. Orijinal, size özel, yaratıcılığınızı göstereceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Bireysel çalışmalarınızı sunmak, beğenileri toplamak ve ses getirmek isteyebilirsiniz. Uğraşlarınızı geliştirmek ve bir alana dönüştürmek için uygun bir zaman dilimindesiniz. Çevrenizin gözü sizin ve yaptıklarınızın üzerindeyken bu fırsatı iyi değerlendirmelisiniz. Hayat akışınız daha enerjik ve keyfi geçebilir. Bu durum sorumlulukların aksamasına, ilişkilerin olumsuz etkilenmesine neden olmamalıdır. Ölçünün önemini unutmayın. Bedensel değişimlere açıksınız, kendinizle fazlasıyla ilgileneceğiniz hem rahatsızlıklarınızı iyileştirecek hem de güzelleşmeye yönelik hamleler gündeme gelebilir. Dolabınızı ve tarzınızı yenileyebilir, ihtiyacınız olmayan ya da artık kullanmak istediğiniz ürünleri ayırabilir, sürdürülebilir modaya uyum sağlamaya çalışabilir ve bu konuda bazı projeler geliştirebilirsiniz. Bulunduğunuz çevrenin kamu kurumlarıyla iletişime geçerek düşüncelerinizi dile getirmek bile tek başına bir hareket oluşturabilir.

26 Temmuz'da Merkür'ün Başak burcuna geçişiyle beraber gelirinizi arttırmaya, işinizi ve kendinizi geliştirmeye yönelik hamleleriniz artabilir. Yaptığınız çalışmaların, fedakarlıkların karşılığını bulmak isteyebilirsiniz. Planlı, disiplinli ve özverili bir süreç yaşayabilirsiniz. Çok yorulsanız da buna değeceğini görmek sizi motive edecektir. Para kazanma yöntemlerinizi değiştirebilir, yeni sektörlere ilgi duyabilir, aynı anda birden fazla işle ilgilenebilirsiniz. Bu anlamda görüşmelerinizin de artacağı bir süreç olabilir. Fikirlerinizi hayata geçirmek, hayat standartlarınızı sağlama almak adına etkili bir dönemdesiniz. Sağlığınız, ilişkilere verdiğiniz değer ve kazancınız konusunda aklınızda şüphe kalmayacak bir düzen için her şeyin mümkün olduğunu, olabileceğini görebilirsiniz. Beslenme düzeninize sindirim sisteminizi destekleyecek alışkanlıklar dahil edebilir, yeme içme ve yaşam tercihlerinizi sadeleştirebilirsiniz.

26 Temmuz'da Chiron'un Koç burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber ortaya koyduklarınız ve inandıklarınızın sonuçlarını fark edebilir, değerlendirebilirsiniz. Gerçekten istediğiniz için yaptığınız işlerle inat, hırs, iddia uğruna yaptıklarınız arasında belirgin bir fark görebilirsiniz. Kendinizle ilgili bir değerlendirme yapmalı, hayattan beklentileriniz ve hayata katabileceklerinizi netleştirmelisiniz. Bunu yaparken bilgi, donanım, imkan gibi konular dışında bir şeye ihtiyacınız olmadığını anlayabilirsiniz. Ayrışabilir, kendinizi daha etkin ve sade bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bazı hukuksal süreçlerle ilgili sorunlar, aksaklıklar yaşanabilir. Resmi olarak işlem yapmanız mümkün değilse bile neler yapmanız gerektiği konusunda bilgi almanız gerekebilir. Yardım istemekten çekinmeyin. Tek başınıza bir şeyleri ispatlama çabası bir süre sonra yorucu olabilir, hayatınızdaki insanlara sizinle kalmaları için alan tanıyın. Bu kişiler ilham gücünüzü ve yaptırımlarınızı destekleyebilir.

Motivasyon Sözü: “Denemeyi bilene imkansız yoktur.”








Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar
, 2 Temmuz'da Neptün'ün Balık burcundaki geri hareketiyle hayatınızdaki insanlar konusunda verdiğiniz kararları sorgulayabilirsiniz. Özellikle biten ilişkiler ve ortaklıklar, yön değiştiren arkadaşlıklar size yanlış yapmışsınız hissi uyandırdıysa bu sorgulamalar daha yoğun olabilir. Manipüle edildiğinizi, kolayca etki altında kaldığınızı ya da kendi kendinizi bu duruma düşürdüğünüzü fark edebilirsiniz. Önceliği kendi tutumlarınıza verdiğinizde, insanlardan beklentileriniz ve onlara yaklaşımlarınızda büyük bir değişime gidebilirsiniz. Bu sayede sosyal ve hukuksal alanda yaşadıklarınızı anlamlandırmak daha kolay olacaktır. Güvendiğiniz, vekalet verdiğiniz, düşünmeden destek olduğunuz insanlarla ilgili öğrenecekleriniz olabilir. Her insan hata yapabilir ama güvenmek bir hata değildir. Birine, bir koşula güvenip yarı yolda kaldığınız için kendinize yüklenmeyi bırakmalısınız. Gözünüzün açıldığını, olayların ve insanların ciddiyetini daha iyi anlayacağınız bir süreçte olduğunuzu unutmayın. Ortaklıklar, ticari konular hakkında riskli kararlardan uzak durmanızda fayda var.

2 Temmuz'da yönetici gezegeniniz Merkür'ün Aslan burcuna geçişiyle beraber bazı konularda konuşma isteğiniz artabilir. Haklarınıza, isteklerinize olan inancınız yükselebilir ve bunları gündemde tutabilirsiniz. Birbirini olumsuz yönde tetikleyen ilişkilerin farkına varmak, bunlarla ilgili değerlendirmeler yapmak adına olumlu bir dönemdesiniz. Yaşayacağınız zorlu ve can sıkıcı tecrübeler, sizden gizlenen konular, arkanızdan dönen işlerin ön plana gelmesiyle artık yeni kriterler ve beklentiler üzerinde durabilirsiniz. Özgüven, ilham, destek, cömertlik gibi kavramların yanlış kişilerle, yanlış niyetlerle heba olmaması için daha seçici ve özenli olmak isteyebilirsiniz. Kazancınızda ve özel hayatınızda bir sonraki adımı paylaşmak konusunda aceleci olmayın. Gözlem yapın, çalışın, hayatınızı etki altında kalmadan şekillendirin. Öne çıkmaya nasıl hazırladığınız, öne çıktığınızda karşılaşacağınız durumların habercisidir. Bazı eski ilişkilerle, işlerle ilgili haberler alabilirsiniz. Sizin için artık önemli olmayan, gerekli olmayan konulara zaman ayırmamanız gerektiğini bilmelisiniz.

6 Temmuz'da Yengeç burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber ideallerinizi, isteklerinizi gündeme getirebilir ve çalışmaya başlayabilirsiniz. Hayatın zorlu yanlarına olan bakış açınızı değiştirmek adına bu süreci iyi ve akıllıca kullanmalısınız. Duygularınızın sizi manipüle etmemesi, başkaları tarafından da suistimal edilmemesi için bu önemli olacaktır. Hayallerinize giden yolu işlemek, kişisel gelişim, yeni bir sosyal çevre, yeni sorumluluk ve hedefler beraberinde yeni kazanımları da getirebilir. Maddi ve manevi açıdan özgüvenli olacağınız, kendinizi yeterli bulacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu da insanlara, ilişkilere olan bakış açınızı büyük ölçüde değiştirecektir. Korkarak, çekinerek, kendinizi kontrol ederek hareket etmek yerine yine kendi halinizde ama daha özgür ve enerjik bir versiyonla hayata karışabilirsiniz. Parasal konularda kendi çabalarınız kadar sizi destekleyecek insanların da önemli etkisi olabilir.

11 Temmuz'da Venüs'ün Aslan burcuna geçişi ile beraber içsel olarak rahat edeceğiniz, kendinize daha özenli davranabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Yoğun temponun, koşturmanın, planlar yapmanın yanı sıra dinlenmeye ve kendinizi dinlemeye de fazla ihtiyacınız olduğunu görebilirsiniz. Bu ihtiyacı karşılamaya çalışmak, ruhsal olarak daha dinç ve sağlıklı olmanıza ve çevrenizin ilgisini çekmenize yarayabilir. Eski ve yeni ilişkiler gündeminizde yer bulabilir. Ne hissettiğinizden ve neyi sürdürmeniz gerektiğinden emin olacaksınız. Bu da ilişkilerle ilgili gündemi sonuçlandırmanıza yardım edecektir. Gönüllülük faaliyetleri, yardımlaşma, paylaşma, kişisel bakım, psikoloji, ibadetler ve ruhsal alışkanlıklara daha yatkın olabilirsiniz. Bu konularda yapılan çalışmalara katılabilir, kendi tecrübelerinizi aktaracağınız platformlar hazırlayabilirsiniz. Çevrenize olan ilgi ve duyarlılığınızı kendinize de yöneltebilirsiniz. Geri planda kalmanın bazı hazırlıklar ve işler konusunda size yardımı dokunabilir. Araştırma ve geliştirme çalışmaları, organizasyon oluşturma, ticari faaliyetler konusunda eğitim alma, gündelik yaşantınıza ve iş süreçlerinize yenilik katma gibi konulara kafa yorabilirsiniz. İş ve duygusal yaşantınıza yön veren gelişmeler yaşayabilirsiniz; emin olmadan ve emin olduktan sonra da sadece belli kişilerle konuşmanızda fayda var. Kimin dost kimin düşman olacağını ayırt etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

20 Temmuz'da Mars'ın İkizler burcuna geçişiyle beraber çalışma temponuz ve bulunduğunuz ortamlarda hareketlenebilir. Emek vermek kadar bunun şekline, sonuçlarına, geri dönüşlerine ve etkilerine de önem vermelisiniz. İş koşullarınızın ya da kapsamınızın değişmesi, yeni sorumluluklar almanız, sözlü ve yazılı becerilerinizi kullanmanız gündeminizde olabilir. Çok sayıda insanla muhatap olabileceğiniz için iletişim kurallarının önemi daha da artacaktır. Kendi tepkilerinizi kontrol edebildiğiniz gibi karşınızdaki insanların tepkilerini de doğru anlamanız önemli olacaktır. Bu sayede, ayağınıza gelen fırsatları anlık öfkeyle, yanlış anlaşılmalarla gölgede bırakma ihtimaliniz kalmaz. Gelişmek, yeni adımlar atmak, farklı sektörler ve konulara ilgi duymak, becerilerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. Bunun için çokça fırsatınız ve enerjiniz olacaktır. Bunları doğru kullanmaya, doğru yansıtmaya özen gösterin. Emeklerinizin karşılığını görmek, kendinizi göstermek adına önemli bir dönemdesiniz. Fiziksel ve mental açıdan güçlü olmanız, iş kazalarına, araç gereç kullanımına dikkat etmenizde fayda var. Sağlık koşullarınızı zorlamamak için güvenliğe, kontrollere önem vermelisiniz. Ev ve iş arasındaki dengenin önemli olacağı bir süreçtesiniz. Sabrınızın zorlandığını, üzerinize çok gelindiğini düşünerek fevri çıkışlar yapabilirsiniz. Dinlenmeye, evinizin ve ailenizin ihtiyaçlarına zaman ayırmanız bu durumu kolaylıkla aşmanıza yardımcı olabilir.

21 Temmuz'da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber Haziran ayını sizin için önemli kılan bazı gündem maddelerinizi değerlendirebilirsiniz. Duygularınız, hayattan beklentileriniz, çabalarınız sonuç verebilir. Bu konularda daha net olacağınız, artık ne istemediğinizi bilerek hareket edeceğiniz bir sürece girebilirsiniz. Yaşadığınız zorlayıcı ya da kısıtlayıcı konuları bir son olarak görmekten vazgeçiyorsunuz. Her zaman fayda beklentisi ve arayışında olsanız da, bu kez bunu farklı yerlerde ve farklı şekillerde yapmanız gerektiğini kabul edebilirsiniz. Keyfinize, ailenize, sevdiklerinize, sizi mutlu eden konulara önem vermenin ne derece etkili olduğunu görebilirsiniz. Bunu yapmadığınız zamanları düşünerek kendinize yeni bir hayat planı oluşturabilirsiniz. Maddi ve manevi açıdan uzun vadeli, sonuç odaklı olmak isteyebilir, ailenizden gelen destekle ya da kendi çabalarınızla büyüme yoluna girebilirsiniz. Duygusal konularda bir adım atmak isteyebilir ya da size atılan adımlara karşılık vermeyi düşünebilirsiniz. Hissettiklerinize bir yabancı gibi bakmayı bırakıyorsunuz.

22 Temmuz'da Güneş'in Aslan burcuna geçişiyle beraber hayatınızda yeni bir düzene geçebilirsiniz. Kendi halinizde kalmak, iç dünyanıza dönmek, meseleleri etki altında kalmadan incelemek ve değerlendirmek adına olumlu bir süreç olabilir. Bunu çaresiz bir yalnızlık olarak görmemek sizin en büyük avantajınızdır. Meşguliyetlerinizin neticelerini, bıraktığı etkileri fark ederek ne yapacağınız yapmayacağınız konusunu netleştirebilirsiniz. Arka planda yürütülecek işler, gündemler olabilir. Saklı tutmak güvenlik açısından önemlidir; kime güveneceğinizi iki kez, hatta belki üç kez düşünmeniz gereken bir dönemdesiniz. Dost ve düşman ayrımına gidebileceğiniz, bazı ilişkileri sonlandırıp hayatınıza odaklanabileceğiniz etkiler altındasınız. Bu size bir iyileşme getirebilir. Ertelediğiniz işlere ve duygulara zaman ayırmak ruhunuza iyi gelecektir. Fiziksel sağlığınız, duygusal yaşantınız ve hayatınızla ilgili yenilikçi, ileriye dönük kararları uygulamaya alabilirsiniz. Yardım faaliyetleri, destekler, çocuklarla ilgili konular gündeminizde yer bulabilir.

26 Temmuz'da yönetici gezegeniniz Merkür'ün burcunuza geçişiyle beraber iletişim becerilerinizi kullanacağınız yeni ortamlar ve konular keşfedebilirsiniz. Gündeminiz yoğun olabilir. Zaten aktif olan zihninizden geçenler artabilir, bunları uygulama aşamasına geçebilirsiniz. Becerilerinizi ve donanımızı ortaya koyacağınız işler yapabilirsiniz. Görüşme, anlaşma, işbirliği, ortaklık gibi konulara açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Sorumluluğu tek başınıza almamalı, paylaşmayı ve güvenmeyi öğrenmelisiniz. Bunu deneyimlemek için karşınıza çokça fırsat çıkabilir. İnsanlara olan yaklaşımlarınızda daha yapıcı olmaya özen gösterdiğinizde, eleştirileriniz zarar değil fayda getirebilir. Kendinizi iyi ifade etmek adına olumlu bir dönemdesiniz; farkındalığınızın yüksek olmasını da fırsat bilerek iyi, sonuç odaklı, kazançlı, mutlu edecek bir tarzda hareket etmelisiniz.

26 Temmuz'da Chiron'un Koç burcunda geri hareketine başlamasıyla girişimlerinizin, düşüncelerinizin istediğiniz gibi sonuçlanmaması daha üzücü olabilir. Kendinizi kapatmak yerine sizi açabilecek insanlara ve imkanlara odaklanmalısınız. Ruhsal olarak iyileşmeniz gereken konularda daha fazla direnç göstermemelisiniz. Geçmişin olumsuz tecrübelerini, sadece ders çıkarmak için aklınızda tutun. Haklarınızı bilmek, almak adına bir çabanızın olması gerektiğini unutmayın. Hayatın bekleyenlerle değil, hareket edenlerle daha çok ilgili olduğunu bilmelisiniz. Ekonomik koşullarınızı iyileştirmek için bulduğunuz yöntemler gibi, içsel dengenizi de iyileştirecek yöntemler bulmalısınız. Bu konuyu ertelemenin ya da değersizleştirmenin daha ağır sonuçlarını yaşamamak için, retro dönemini farkındalık telafisi olarak görmelisiniz. Ağır ilerlediğini düşündüğünüz süreçlerin size zaman ve fırsat kazandırdığını anlayacaksınız. Alacaklarınızın ihtiyacınız olduğu anda gelmesi sizi rahatlatabilir.

Motivasyon Sözü: “Hayallerinizin peşinden koşun. Bir gün mutlaka yorulacaklardır.”
 



Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 2 Temmuz'da Neptün'ün Balık burcunda geri hareketine başlamasıyla gündelik yaşantınıza bir düzenleme getirebilirsiniz. Hem sağlığınız hem de akışınızı korumak, iyileştirmek adına bolca vaktiniz olabilir. Yaptıklarınızın, tutumlarınızın ve beklentilerinizin nasıl bir tabloda toplandığını, nasıl sonuçlandığını değerlendirmelisiniz. Bir analiz döneminde olduğunuzu unutmayın. Bireysel ve çevresel koşullara olan güveninizi yapıcı bir şekilde sorgulamalı, yapılması gereken değişikliklere olanak tanımalısınız. Kendinize bu anlamda güvenmeli, objektif yaklaşmalısınız. Kişisel ve çevresel temizlik, alışkanlıklar, sağlık durumunuz ihtiyaçlarınız hakkında sinyaller verebilir. Bunları yakalamaya çalışın ve gerekli tedbirleri alın. İş koşulları, sorumluluklar, kazanç düzeyi gibi konularda konuşulması, değerlendirilmesi gereken durumlar doğabilir. Sizin fark etmediğiniz ya da üzerinde durmadığınız süreçler hakkında bilgilendirilebilirsiniz. İnsanların size yaklaşımlarının destek içerip içermediğini anlamak için onları dinlerken sadece minnet duygusuna değil, mantığınıza da ihtiyacınız olacaktır.

2 Temmuz'da Merkür'ün Aslan burcuna geçişiyle beraber sosyal yaşantınız hareketlenebilir. Kendinizi göstereceğiniz ortamlara dahil olabilir, bu konuda daha özgüvenli olabilir. Sanal ve gerçek dünyada yer edinmek, işinizi ve düşüncelerinizi paylaşmak destek bulmanıza yardım edebilir. Bu desteğe ihtiyacınız olup olmamasına değil, bir iz bırakmaya, bir akım oluşturmaya odaklanabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projeleri, yardım faaliyetleri, eğlenceli organizasyonlar, çocuklara ve gençlere yönelik çalışmalar, yönlendirmeler gündeminizde olabilir. Önemli kişilerle görüşebilir, kendi otoritenizi ortaya koyabilirsiniz. Nazik ve cömert tutumlarınız başta yanlış anlaşılmasa da, kontrol edilmediğinde ya da bilerek üstüne gidildiğinde bazı ego sorunları doğurabilir. Güçlü ve önemli etkiler bırakabileceğiniz bir sürecin bu şekilde zedelenmesine mahal vermeyin. Geleceğe dönük ekonomik planlar, yatırımlarla ilgilenebilirsiniz. Maddi açıdan refah düzeyinizi arttırmak isteyebilirsiniz. Bu yönde sürprizlere ve emeğinizin karşılığına açık olduğunuz bir dönemdesiniz.

6 Temmuz'da Yengeç burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber çalışma düzeniniz ve koşullarınız iyileşebilir. Kendinizi ispat etmek için uğraştığınız dönemlerin ekmeğini yiyebilirsiniz. Yeni iş imkanlarının ve görüşmelerin yanı sıra, geçmiş işlerinizin ve iş ortaklıklarınızın da haberlerini, geri dönüşlerini alabilirsiniz. Çalışmalarınızı, hedeflerinizi güncelleyebilirsiniz. Yaşam koşullarınız, ailevi konular, duygusal süreçler bu konuda etkili olabilir. Evlilik nedeniyle iş ve alan değişikliği, aileden birinin başarısı ya da yeni iş süreci, çevredeki bir kadından gelecek haberin ya da desteğin üzerine bu güncellemelerin kapısı aralanabilir. Hem ekonomik olarak güçleneceğiniz hem de kendinizi daha rahat, güvende hissedeceğiniz bir kariyer inşa edebilirsiniz. Unvan, statü, sorumluluk, etkileşim sizin için daha anlamlı ve özel hale gelebilir.

11 Temmuz'da yönetici gezegeniniz Venüs'ün Aslan burcuna geçişi ile beraber hem şimdiki zamanı hem de geleceğinizi güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Enerjik ve neşeli hissedebilir, bunu kalıcı hale getirecek çalışmalar yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizi değiştirmek, burada kendinizi göstermek ve iyi işler yapabileceğiniz, yetenek sergileyeceğiniz yerlerde bulunmak size bu anlamda şans verebilir. Ekonomik ve duygusal açıdan güçlü etkiler altındasınız. Yaptıklarınızın geri dönüşünü de bu etkilerle alacağınız için seçimleriniz, tutumlarınız önemli olacaktır. Borsa ve yatırım konuları ilginizi çekebilir, uzun vadeli planlar yapabilir, ilgi alanlarınızı kazanç kaynağına dönüştürebilirsiniz. Bunu desteklemek için araştırma ve seyahatler gündeminizde yer bulabilir. Kalabalıklara karışmak, hayatın sorumluluklarına ara vermek, sevdiklerinizle gönlünüzce vakit geçirmek size iyi gelebilir. Bunun bir sınırının olması ekonomik açıdan açılmanıza, fiziksel olarak yorulmanıza engel olacaktır. Burada amacınız belli zamanlarda iyi yaşam sürmek değil, bu iyi yaşam koşullarını hayatınızın geneline yaymaya çalışmak olmalıdır. Zamanı ve becerilerinizi, imkanlarınızı bu şekilde kullanmaya özen gösterin. Yeni insanlar tanımak, duygusal ve sosyal hayatınızı hareketlendirebilir. Kalbiniz bir başka atabilir.

20 Temmuz'da Mars'ın İkizler burcuna geçişiyle bilginizi değerlendirmek, kendinizi ölçmek, tecrübe edinmek adına önemli bir döneme giriyorsunuz. Sorumlulukların altını doldurmak gerekecektir, bu da size daha yoğun bir süreç getirebilir. Okuma, yazma, araştırma gündeminizde sıkça yer bulabilir. Yapıcı, iyi yönde bakan, geliştiren yönlerinizi kullanmanız fark yaratmanıza yardımcı olabilir. Bu sayede anlaşmazlıkları çözebileceğiniz gibi mevcut durumdan da en iyi şekilde yararlanabileceksiniz. Çok yönlü olmak, kişisel ve mesleki gelişime katkı yapmak adına bu süreci değerlendirmelisiniz. Farklı sektör ve alanlardan tanışacağınız kişiler bu anlamda size destek verebilir. Bilen ve bilmeyen kendini zaten belli edecektir ama bunun üslubunun da önemli olduğunu unutmamalısınız. Bu yüzden bilgide tartışmaya girmek yerine araştırıp öğrenmenin, öğretmenin ve bilinçli bir şekilde savunmak etkili olacaktır. Hukuksal pürüzlere açık olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Kişisel sorunlardan dolayı olmasa bile iş ya da farklı konularda yaşanacak süreçleri, profesyonel destek alarak, olması gerektiği gibi geçirmelisiniz. Evrak işlemleri, başvuru ve araştırmalar gündeminizde olabilir. İsteklerinizi fark edin ve hiçbir işinizi aceleye getirmeyin.

21 Temmuz'da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber ev hayatınızla ilgili koşulları nihayete erdirebilirsiniz. Yapmak istediğiniz değişiklikler konusunda elinizin daha güçlü, şartların daha olgun olduğunu görebilirsiniz. Haziran ayının son günlerinde uğraştığınız konular, çözmeye çalıştığınız sorunlar, beklenti ve talepleriniz artık gündeminizde yer almayabilir. Ailevi huzurunuzu, düzeninizi bozan hiçbir konunun evinize girmesine müsaade etmeyeceksiniz. Bu netlik ve ciddiyet, size mutluluk getirecektir. Aile ilişkilerindeki pürüzler çözüme kavuşabilir, özellikle maddi beklenti ve planlar doğrultusunda herkes için uygun bir sonuç alınabilir. Nasıl bir planlama ve değerlendirme yapacağınız üzerine düşünebilir, adım atabilirsiniz. Artık farklı bir düzen içinde olduğunuzu, olmanız gerektiğini daha iyi görebilirsiniz. Evlilik ya da yeni bir yaşam düzeni, alanı gibi konulara bakış açınız değişiyor.

22 Temmuz'da Güneş'in Aslan burcuna geçişiyle beraber hayatınız hareketlenebilir, renklenebilir. Stresli ve yoğun geçen kariyer sürecinizden sonra dinlenmek ve sosyal hayata zaman ayırmak sizi motive edecektir. Kendinizi iyi hissedeceğiniz yerler ve aktivitelerle dolu bir takvim oluşturabilirsiniz. İçinizdeki çocuk sevinci ve umudunu yeniden bulduğunuzu, yaşadığınızı görebilirsiniz. Hayata karşı düşüncelerinizi tazeleyecek imkanlarla karşılaşabilir, yeni insanlar tanımanın ve yeni hedefler peşinde koşmanın cesaretiyle bazı kararlar alabilirsiniz. Anlık heyecana ve duygu geçişlerine karşı dikkatli olmanız, yanlış kararlar almanızın önüne geçecektir. Kendinize, duygularınıza, sözlerinize ve isteklerinize hakim olduğunuzda her anın keyfini ve getirisini daha iyi anlayabilirsiniz. Sakin, farkında, anlayışlı bir tutum sergilemenizin önemli olduğu bir dönemdesiniz. Duygusal ve sosyal etkileşimlere açıksınız; tatil, sosyal etkinlik, projeler gibi zamanlamalar size bu konuda önemli ve keyifli fırsatlar getirebilir. İlgiyi üzerinizde görmek sizi güvende ve mutlu hissettirebilir.

26 Temmuz'da Merkür'ün Başak burcuna geçişiyle birlikte anlatmak istediğiniz konular daha çok gündeme gelebilir. Doğru zamanı, doğru üslubu bulmak size zaman kaybettirebilir. Ertelemek ya da incitmek yerine sürecin herkes için yapıcı olmasının önemli olduğunu düşünerek hareket etmelisiniz. Kendinizi detaylara hapsetmek, kelimelerinizi gizlemek bir çözüm olmayacaktır. Kaygılarınızı yönetmenin, çekinceleri azaltmanın yöntemlerini bulabilir, ruhsal olarak kendinizi toparlayabilirsiniz. Dağıldığınızı, odaklanmakta zorlandığınızı düşündüğünüz durumlarda bir karar almaya çalışmak yerine sizi bu aşamaya getiren durumların analizini yapmalısınız. Bütünü parçalara bölerek ilerlemek farkındalığınızı ve bundan elde edeceğiniz verimi arttırmanızı sağlayabilir. Çevrenizde düşüncelerinizle size yön veren kişilerin gerçek niyetlerinin farklı olduğunu görebilirsiniz. Bu kişilerin vaat ettiklerine karşı dikkatli olmalısınız. Söylemin değil eylemin geçerli ve kalıcı olduğunu unutmayın; kendi hayat tarzınızda da bunu öne çıkarmaya çalışın.

26 Temmuz'da Chiron'un Koç burcunda geri hareketine başlamasıyla ilişkilerinizin gidişatı üzerine konuşabilirsiniz. Bir karara varmadan önce ne hissettiğinizi, bu hislerin size neler yaşattığını ya da yaşatmadığını anlamaya çalışmalısınız. Kendi isteklerinizi ve hislerinizi ertelemenin, geçiştirmenin olumsuz yönde bir fedakarlık olduğunu görebilirsiniz. Kıymet bilmeyen, sizi anlamayan, hata yapmanızı bekleyen, "yapmasaydın" diyerek kendinizi suçlu hissetmenize neden olan kişilere karşı tutumlarınızı değiştirmelisiniz. Öncelik sıralamanızın ve beklentilerinizin düzenlenmesi için bu süreci iyi değerlendirin. Sınır çizmek, duygusal ve ticari ilişkilerde dengeyi korumanıza yardımcı olabilir. Siz kendinizden vazgeçmediğinizde, başkalarının vazgeçmesini sizi daha az yaralar. Fikirlerinizin değer göreceği ortamlarda bulunmak, iş ve yaşam koşullarınız konusunda yeni adımlar atmanızı kolaylaştırabilir. Bekleyen işleriniz ve projeleriniz için iyi bir hazırlık dönemi geçirebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Kendini okyanusta bir damla sanma. Bir damlanın içinde kocaman bir okyanussun.”








Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar,
2 Temmuz'da Neptün'ün Balık burcunda geri hareketine başlamasıyla kendinize sınırlar koyduğunuz alanlarda bir düzenleme yapabilirsiniz. Yeteneklerinize ve bunlarla yapabileceklerinize güvenmek için bu süreci değerlendirin. Harekete geçmeden, üzerinde düşünmeden neler olabileceğine dair net fikirler edinemeyebilirsiniz. Bu yüzden hayatı düşünerek değil ona katılarak yaşamalısınız. Kendinize, kabiliyetinize, imkanlarınıza güvenmelisiniz. Bu anlamda başkalarına verdiğiniz desteği kendi hayatınıza da yönlendirmek, yaşam kalitenizi arttırabilir. Tatile çıkmak, sakin yerlerde vakit geçirmek, sevdiğiniz insanlarla eğlenmek, maddi imkanlarınızla yatırım planları yapmak adına olumlu etkiler altındasınız. Sizi bundan alıkoyan, gözünüze perde indiren durumların farkına varacaksınız. Bu da harekete geçmenizi kolaylaştıracaktır. Duygusal ilişkiler konusunda çekincelerinizi aşabilirsiniz. Karşınızdaki insanı ve hislerini anlamak daha kolay olabilir. Öyle ki, sizin bir şey yapmanıza gerek kalmadan gerçekler önünüze serilebilir.

2 Temmuz'da Merkür'ün Aslan burcuna geçişiyle iş hayatınızla ilgili önemli süreçler başlayabilir. İmzaya, yetkiye, söz hakkına açık olacağınız, kendinizi göstereceğiniz, iş yapma şeklinizle göz dolduracağınız bir etki altındasınız. Ön planda olacağınız sorumluluklar alabilir, girişimlerde bulunabilir, ödüllendirilebilir ve kazancınızı arttırabilirsiniz. Hareketli ve ışıltılı olduğu kadar yoğun, stresli bir tempoya girebilirsiniz. Bu yüzden tutumlarınız, sözleriniz, verdiğiniz karşılıklar konusunda da dikkatli olmanızda fayda var. Özellikle otorite figürleri, üstleriniz, size yön veren kişilerle yapacağınız görüşmeler önemli olacaktır. Bu figür sizseniz, duyduklarınızın, aldığınız eleştiri ya da yönlendirmelerin konumunuza gölge düşürmemesine dikkat etmelisiniz. Yapıcı olmak liderliğin getirisi olan bir özelliktir; bunu sergilemek için olumlu ve şanslı etkiler altındasınız.

6 Temmuz'da Yengeç burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber ticari ve sosyal açıdan yeniliklere açık hale geliyorsunuz. Kendinizi daha iyi şartlara hazırlamak, buna layık görmekle ilgili çekinceleriniz son bulabilir. Hayata nereden baktığınız, nasıl baktığınız konusunda bazı çıkarımlar yapabilirsiniz. Katkısı olmayanın yer kaplamasını artık istemiyorsunuz. Bu yüzden bilgide de, ilişkide de kriteriniz bu olabilir. Bazı ilişkilerin seyrinin değişmesi, eğitim ve kültür düzeyinizle ilgili yeni çalışmalar gündeminizde yer bulabilir. Akademik ve kişisel gelişime önem verebilir, yeni eğitimler ve kurslar ilginizi çekebilir. Mevcut çalışmalarınızı daha kullanılabilir hale getirebilir, bunlarla sınırlarınızı genişletebilirsiniz. Yurtdışı seyahatlerine ilgi duyabilir, bunların işlemleriyle ilgilenebilirsiniz. Fikirlerine güvendiğiniz kişilerden bu konuda destek alabilirsiniz. Hayatın iyi yönleriyle özlem gidebilirsiniz.

11 Temmuz'da Venüs'ün Aslan burcuna geçişiyle beraber iş yaşamınızı destekleyecek günlere ve etkilere ulaşabilirsiniz. Kendinizi göstereceğiniz ilişkiler kurabilir, çevrenizin ve üstlerinizin desteğini toplayabilirsiniz. Üst pozisyonda olan kişi siz iseniz, sizin yaklaşımlarınızla yanınızda çalışan kişilerin motivasyonu da yükselebilir. Bu da herkesin mutlu ve kazançlı çıkmasına olanak tanıyacaktır. Saygınlığınızı arttıracak yeni sorumluluklar alabilir, iş görüşmeleri yapabilir, beklediğiniz haberleri alabilir, kazancınızı arttırabilirsiniz. Beklemediğiniz ya da unuttuğunuz gelirler, ödüller ve destekler bulmak özgüveninizi daha da arttırabilir. Bunu koruyun, çünkü daha fazlası için bu motivasyona ihtiyacınız var. Üzerine düştüğünüz ve emek verdiğiniz konular hakkında emin adımlar atmak elinizi güçlendirecektir. Kazançlarınızı sadece harcamak değil, geleceğe dönük planlar haline getirmeniz önemli olacaktır. Evlilik, ortaklık, aile işi ya da desteği gibi konular gündeminize gelebilir. Hayatınızın geri kalanına etki edecek, kalıcılık sağlayacak gelişmelere açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Bu yüzden seçimlerinizi sadece şu anlık değil, ömürlük mutlu olacağınız şekilde yapmaya özen gösterin.

20 Temmuz'da yönetici gezegeniniz Mars'ın İkizler burcuna geçişiyle ekonomik konularda hızlı gündemler ve sonuçlar kapınızı çalabilir. Beklentileriniz kadar bireysel çabalarınızın da yoğun olacağı, olması gereken bir döneme giriyorsunuz. Yeni çözüm yöntemleri, kazanç kaynakları bulmak isteyebilir ya da bununla ilgili düşüncelerinizi uygulamaya başlayabilirsiniz. İletişim becerileriniz, yetenekli olduğunuz alanlarda kendinizi daha iyi göstermenizi ve ifadelerinizi güçlendirmenizi sağlayabilir. Bu yüzden aceleyle, yapmış olmak için yapmakla bu fırsatları geri tepmemelisiniz. Akıllıca, bilinçli bir şekilde, araştırıp öğrenerek hareket ettiğiniz ve sadık kaldığınız her strateji size yeni kapılar açacaktır. Ödemelerinizi tamamlamanın haricinde, bankalar üzerindeki diğer işlemlerinizi, başvurularınızı bu süreçte tamamlayabilirsiniz. Yapmanız gerekenlerden, okumanız gereken evraklardan emin olarak ilerleyin. Aile desteği almak ya da ailenize destek olmak gündeminizde yer bulabilir. Her halukarda elinizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendiriyor olmanız önemli olacaktır. Bunu sağlamak için sadece işinizin, kazancınızın değil psikolojinizin de sağlam olmasına özen gösterin. Strese dayalı sağlık sorunlarından kaçınmak adına kendinize dert ettiğiniz, artık takıntıya ya da aksaklıklara dönüşen düşünceleri, konuları hayatınızdan çıkarmalısınız. Hem kendinizi iyileştirmek hem de ilişkilerinizi bu aksaklıklardan korumak adına bu konuda bir çaba göstermenizde fayda var.

21 Temmuz'da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte hayatınızdaki insanlara karşı düşünceleriniz netleşebilir. Arkadaş seçimleriniz konusunda yeni kriterler belirlemeniz gerekebilir. Bunu daha önceki Oğlak dolunayında hissettiyseniz ve bu konuda bir adım attıysanız, şimdi neticelerini görmeye başlayabilirsiniz. Zarar veren değil, zarara uğramanızı engelleyecek ya da zararı azaltacak ilişkiler kurmalısınız. Özellikle ticari ortaklıklar konusunda şanslı ve bereketli etkiler altında olduğunuz için bunu değerlendirmeniz önemli olacaktır. Söyleme değil, eyleme olan inancınız artabilir. Eylem ve çaba göremediğiniz, gösteremediğiniz ortamlardan uzaklaşabilirsiniz. Aynı paydada birleşebileceğiniz insanlar, sizi daha da güçlendirebilir, birbirinize daha iyi etki edebilirsiniz. Aile dostlarınız, yakınlarınızla olan ilişkilerdeki sorunlara dair yeni çözümler gündeme gelebilir. Bazı mesafelerin değişmesinin artık zorunlu olduğunu göreceksiniz. Ekonomik planlar ve süreçler önemli olabilir; harcamalarınızın nereye doğru gittiğini ve bunların size nasıl bir gelecek hazırladığını fark etmelisiniz. Alım satım, iş görüşmeleri, otoriter kişilerin desteği gündemde olabilir.

22 Temmuz'da Güneş'in Aslan burcuna geçişiyle beraber kariyeriniz ve sorumluluklarınız sizi ön plana taşıyabilir. Yeni başlangıçlar, kararlar, kazanç ve konumlar gündeminize gelebilir. Birçok yeni fikir üzerinde durabilir, danışmanlıklar alabilir ya da verebilirsiniz. Tecrübelerinize güvenilmesi özgüveninizi daha da yükseltebilir. Otorite sahibi olmak ya da bu kişilerle konuşarak istediğinizi almak daha kolay olabilir. Çalıştığınız konuları sonuçlandırmak, kazanca dönüştürmek, bir etki bırakmak fark edilmenize yardım edecektir. Bu da yeni görevler edinerek deneyimlerinizi geliştirmenizi sağlayacaktır. Yorucu, çok yönlü düşünmeniz gereken, insan kaynaklarına önem vermeniz gereken bir süreç olabilir. Ama profesyonel, stratejik, yapıcı ve destekleyici bir tutum sergileyerek bunun üstesinden gelebilir, çevrenizdekilere de yol gösterebilirsiniz. İnsanların sizinle ortak paydada buluşmasına olanak tanıdığınızda hem yükünüzü hafifletebilir hem de sizin devamınızdan gelecek kişilere tecrübe kazandırabilirsiniz.

26 Temmuz'da Merkür'ün Başak burcuna geçişiyle beraber sosyal çevrenizle ilgili konulara daha çok vakit ayırabilirsiniz. Hayatınızdaki hangi insanlara ve konulara zaman ayırdığınız, bu zamanın size getirisinin neler olduğunu anlamanız gerekebilir. Aklınızdan geçenleri hayata geçirmek, somut sonuçlar almak adına hamleler yapabilir ve bununla ilgili destekler bulabilirsiniz. Beyin fırtınası, fikir alışverişi ve bunların uygulamasına yönelik organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Bu alandaki becerilerinizi geliştirmek ve göstermek adına uygun bir dönemdesiniz. Kendinizi ifade etmek eskisinden daha kolay olabilir. Bunu paylaşımlarınızla, davranışlarınızla, insanlara sunduğunuz imkanlarla daha iyi gösterebileceksiniz. Konuşurken zarar vermemek için konuşmamayı tercih ettiğinizde bu size bir kapı açabilir.

26 Temmuz'da Chiron'un Koç burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber hayatınızın akışını seyredebilir ve bunu nasıl yöneteceğinizi yeniden tasarlayabilirsiniz. Size ait olabilecek, sizinle beraber yürüyebilecek seçenekler üzerinde durmanız gerektiğini fark edebilir ve bu yönde bir adım atabilirsiniz. Bu düşünce yapısında olmak size avantaj sağlayabilir. Yaşadığınız olumsuz tecrübeler, maddi kayıplar ya da sağlık sorunları karşısında kendinizi çaresiz hissetmekle avantajları görmekte zorlanabilirsiniz. Kontrol edebilmek sizi güçlendirir. İş görüşmeleri, mevcut çalışmaları güncelleme, sektör ya da tarz değişimi gündeme geldiğinde eski ve yaralayıcı, çaresizliğe götüren bakış açısından kurtularak bunları değerlendirin. Stresin sinir sisteminizi zorlamasına olanak vermemelisiniz.

Motivasyon Sözü: “Yürek ve akıl bir iş üstünde yoğunlaşırsa, bu dünyadaki hiçbir şey imkansız değildir.”






Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar,
2 Temmuz'da Neptün'ün Balık burcunda geri hareketine başlamasıyla aile hayatınızla ilgili yeni gündemleriniz olabilir. İlişkinizde bazı pürüzleri daha görünür hale gelebilir, bunlara bir son vermek isteyebilirsiniz. Artık konuşulması gerekeni konuşup net bir sonuca varmak herkesin içini rahatlatacaktır. Daha affedici, yapıcı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bu hakkınızdan vazgeçmek, her şeye "tamam" demek değildir. Bu, sürecin daha iyimser ve çözümden yana olmasına bir katkıdır. Miras ve gayrimenkullerle ilgili konulardaki düşüncelerinizi daha gerçekçi bir şekilde masaya yatırmanız gerekebilir. Parasal konular, paylaşımlar, ev düzeniyle ilgili işlemlerinizi bu yeni gerçekçi düşüncelere göre yeniden düzenleyebilirsiniz. Özgürlüğün sınırlarını ve tanımını herkes için yeniden belirleyebilirsiniz. Haklılık ve emek vermekle ilgili konuların bir soruna dönüşmemesi için objektif, dürüst bir tutum sergilenmesi gerektiğini unutmayın.

2 Temmuz'da Merkür'ün Aslan burcuna geçişiyle düşüncelerinizi daha çok öne çıkarabilir, bunların uygulanması üzerine çalışabilirsiniz. İlgi beklemekten ziyade o ilgiyi çekecek hamleler yapabilirsiniz. Sahada olmak size iyi gelecektir. Biriktirdiğiniz, çalıştığınız, hazırladığınız her şeyi sunarak büyüyebilir, dikkat çekebilir, kazanç ve imkan elde edebilirsiniz. Bunun altını doldurabilmek için yeni bilgi ve tecrübelere ihtiyacınız olabilir. Bu yüzden yeni insanlarla tanışmak, farklı görüşler edinmek, seyahat planları yapmak isteyebilirsiniz. Bunlarla ilgili yazılı ve resmi süreçleri tamamlamak, pasaport başvurusu ya da araç gereç hazırlığı yapmak gerekebilir. Her şeyin size hizmet etmesini beklemek bu noktada bir hataya, rehavete, yanlış anlaşılmaya sebep olabilir. İfadelerinizde ve tavırlarınızda benmerkezcilik, üstünlük olmamasına özen göstermenizde fayda var. Söyledikleriniz kadar üslubunuz da etkide pay sahibidir.

6 Temmuz'da Yengeç burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber kendinize yeni bir rota belirleyebilirsiniz. Psikolojik açıdan daha güçlü, daha farkında ve sağlıklı hissedebilirsiniz. Hayatınızı yoluna koymak isterken bu yolun niteliklerine de önem vermelisiniz. Bu konuda olumsuz tecrübeler yaşasanız da şimdi kayıpları değil, kazanacaklarınızı düşünmelisiniz. Artık kullanmadığınız eşyalardan arınmak, gayrimenkulleri değerlendirmek, alışkanlıklarınızı değiştirmek adına önemli bir süreçtesiniz. Ekonomik açıdan da rahatlayacağınız haberler alabilir, adımlar atabilirsiniz. Bu anlamda eşinizden, ailenizden, ailenizin kadın figürlerinden önemli destekler görebilirsiniz. Onların kazançları ya da size sunduklarının büyümesi, yenilenmesi sizin de adımlarınızı güçlendirecektir. Mide ve sindirim sisteminizle ilgili konularda daha hassas olmanız gerekebilir, kendinizi bile bile zorlamamalısınız.

11 Temmuz'da Venüs'ün Aslan burcuna geçişiyle beraber hak ettiğiniz, düşlediğiniz yaşam için fırsat ve cesaret bulabilirsiniz. Kendinizi geri planda tutmak yerine becerilerinize, imkanlarınıza sığınmalı ve bunları kullanabileceğiniz sistemler geliştirmelisiniz. Dil öğrenme, yabancı kültürden işler ve insanlar, medya ve tasarım işleri, hayal gücüne dayalı konular ve bunların eğitim süreçleriyle ilgilenebilirsiniz. Çevresel faktörler kadar insanların, güç sahibi kişilerin de desteklerini görebileceğiniz bir süreçtesiniz. Dolayısıyla iletişim kabiliyetiniz ve tutumlarınız her zamankinden daha önemli, dikkat çekici olacaktır. Özenli olmaya, yanlış anlamamaya ve anlaşılmamaya dikkat etmelisiniz. Sosyal ve duygusal kazanımlarınız olabilir, mevcut gelirinizin artışı gündeme gelebilir. Seyahat planları yapabilirsiniz ancak bunlar sadece gezi amaçlı değil keşif amaçlı da olabilir. Şimdi için olmasa bile ileriye dönük taşınma, yer ve iş değişikliği planlarınıza bir altyapı hazırlayabilirsiniz. Aynı kalmaya değil, yakaladığınız güven ve kazancın devamlılığına odaklanmalısınız. Vizyonunuzu bu yönde geliştirmelisiniz.

20 Temmuz'da Mars'ın İkizler burcuna geçişiyle beraber ikili ilişkilerle ilgili kriter ve düşünceleriniz gündeminizde yer bulabilir. Hayatınızdaki insanları anlama ve kendinizi bu kişilere anlatma konusunda yoğun bir çaba gösterebilirsiniz. Bazı sorgulama, yüzleşme ve değerlendirmeler yaşanabilir. Altında kötü bir durum aramak değil, gerçekte ne olduğunu anlamak için bunu yapmalısınız. Aksi halde doğru insana yanlış bir hareket yapabileceğiniz gibi yanlış kişilerle doğru hislerinizi zedeleyebilirsiniz. Bu dengenin şaşmaması adına duyduklarınız, kaynaklarınız ve yaşadıklarınız hakkında kesin bilginizin olması önemlidir. Rivayet ve dedikoduların ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı olumsuz etkilemesine mahal vermeyin. Özellikle hukuksal platformlarda zorluk yaşanmaması, yanlışlıklar olmaması için bu önemlidir. İş görüşmeleri yapmak, farklı kültür ve konulara ilgi duymak, bu alanlarda çalışmak isteyebilirsiniz. Kendinizi yetersiz bulup eleştirebilir, bu yüzden yeni yöntemler geliştirmek isteyebilirsiniz. Başka insanların koşulları üzerinden kendinizi yargılamayı bıraktığınızda, bu çabanızın kişisel ve mesleki gelişim noktasında daha işe yarar sonuçlar verebileceğini unutmayın.

21 Temmuz'da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber iş koşullarınız ve yaşam tarzınız konusunda yeni bir perde aralayabilirsiniz. Uzun süredir sustuğunuz veya emek verdiğiniz konuların sonuçlarına göre yeni kararlar alabilirsiniz. Üretken ve yetenekli olduğunuz konuların sizin için iyi koşullar oluşturması adına yeni girişimler ve arayışlar gündeminizde olabilir. Bu anlamda beklentilerinizin sonuçlanabilir, görüşmelerinizle ilgili haberler alabilir, mevcut düzeninizi tümüyle etkileyecek ya da değiştirecek bir karara varabilirsiniz. Hırsın sizi yanıltmaması için stratejik, sakin ve akıllıca hareket etmelisiniz. Haklıyken haksız duruma düşmemek, elinizdekileri yitirmemek adına bu önemli olacaktır. Bazı harcamalar ya da harcama düzenlemeleri yapabilirsiniz. Kendinizi sıkıntıya sokmadan, imkanlarınızı doğru ve yerinde kullanarak hareket etmek hem isteklerinize ulaşmanızı kolaylaştıracak hem de ekonomik sorunların önüne geçecektir. Hayatın gerçek değerini maddi konularla belirlemek sizi ruhsal olarak yorabilir. Bu yorgunluğun getireceği stresle bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Maddi kazanç her şeyin çıkış noktası gibi görünse de, gerçekten öyle olsa da günün sonunda kendinizi iyi hissetmediğinizde bunun bir anlamı kalmayacaktır. Bu bakış açısını düşünün ve anlamaya çalışın.

22 Temmuz'da Güneş'in Aslan burcuna geçmesiyle beraber yeni deneyimler elde etmenin, bunlarla kendinizi daha iyi ifade etmenin ve hayatınıza yeni kapılar açmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Yaşamın farklı bir yönü olduğunu bilmek sizi o yöne daha hızlı ulaştırır. Doğal becerilerinizi geliştirerek bunu destekleyebilir ve daha kalıcı hale getirebilirsiniz. Öğreten ve öğrenilen bir süreç olabilir. Kitap okumak, kütüphanede vakit geçirmek ya da çalışmak, bu yönde bir farkındalık oluşturmak adına sosyal medyayı kullanmak isteyebilirsiniz. Hazırlayacağınız içeriklerle ihtiyacı olan kişilere ulaşabilir, onların da hayatlarında bir kapı açmasına yardımcı olabilirsiniz. Sizi mutlu eden konuların geçerliliği ve yeterliliğini daha net bir şekilde görebilirsiniz. Kendinizi avutmakla iyi hissettirmek arasında ciddi bir fark olduğunu anlayabilirsiniz. Bu da bazı değişimlerin kapısını aralayabilir. Enerjinizin yoğunluğu kadar yönünüzün ve tarzının da önemli olduğu bir süreçtesiniz.

26 Temmuz'da Merkür'ün Başak burcuna geçişiyle beraber kariyerinizle ilgili konular gündeminizde yer bulabilir. Düzenleme ve planlama noktasında yoğunluğunuz olabilir, daha sonuç odaklı hedefler ve tarzlar üzerinde durabilirsiniz. Stres ve zaman yönetiminin önemli olduğu bir dönemdesiniz. Yeni kararlar alıyorsunuz ama ince eleyip sık dokuduğunuz, üzerinde iyi düşündüğünüz, her yönünü dikkate aldığınız kararlar olmasına dikkat etmelisiniz. İş bölümü ya da değişikliği, analiz gerektiren konular gündeminiz olabilir. Çabalarınızın değer ve karşılık görmesi, yeni imkanların doğması yaşadıklarınızın bir anlamı olduğunu gösterebilir. Bu da sizi rahatlatacaktır. Mental olarak güçlü ve sakin kalmanız bu süreçleri daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Sadelik sadece çevresel değil biraz da psikolojiktir; bunu dikkate aldığınızda çalışma koşullarınız ve gördüğünüz ilgi de değişecektir.

26 Temmuz'da Chiron'un Koç burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber heyecanın ve yaşamın bazı anlarda kontrol altında tutulması gerektiğini düşünebilirsiniz. Stratejik, çözüm odaklı ve ileriye dönük planlar yapabilirsiniz. Yıpratıcı ve sizin cesaretinizi kıran konular, insanlardan uzak durmanız gerekebilir. Bu bir tercihten ziyade zorunluluğa da dönüşebilir; yalnız kalmaktan korkup kendini yanlış ilişkilerin içine hapsetmemelisiniz. Güvendiğiniz insanlar konusunu gündeme getirebilir, gerçekten bu güveni hak edip etmediklerini sorgulayabilirsiniz. Bu aşamada bazı düşünceleri, planları, istek ve ilişkileri gizli tutmanızda fayda var. Ayrışmak ve sorundan uzaklaşmak sizi çözüme, rahatlığa ve ilerleyişe yaklaştırır.

Motivasyon Sözü: “Dünyada hiç kimse, seyirci koltuğunda oturan cesur insanları alkışlamaz. Alkışlar, hep sahneye çıkanlar içindir.”
 


Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 2 Temmuz'da Neptün'ün Balık burcunda geri hareketine başlamasıyla önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Artık zamanı gelen konulara ve işlere odaklanmanız gerektiğini fark edilebilir, buna itildiğinizi görebilirsiniz. Kaçtıkça zorlaşan, çözümden uzaklaşan sorunlar için bu süreci bir fırsat olarak değerlendirmelisiniz. Kalbinizden geçenleri anlamak, yakınlarınıza, sevdiklerinize ve aynı paydada buluştuğunuz kişilere karşı daha açık olmanız beklenebilir. Ya da, bu kişilerin size daha açık bir şekilde yaklaşmalarına, gerçeklerden bahsetmelerine izin vermeniz gerekebilir. Olaylara, konulara, işlere ve insanlara nasıl yaklaştığınızı önemsemeniz gereken bir süreçtesiniz. Tutumlarınızın nasıl etki bıraktığını, sonuçlandığını bilmek elinizi güçlendirir. Davranışlarınızın, iletişim şeklinizin altında yatan nedenin yaşadığınız güven sorunları, yetersizlik hissi gibi durumlar olduğunu fark edebilirsiniz. Bunu daha büyük bir soruna dönüştürmeden bir yüzleşme ve değerlendirmeye gitmelisiniz. Uzun vadeli işlere olan inancınız, bu süreçteki çalışmalarınız ve aldığınız karşılıklarla alakalı bazı gelişmeler olabilir. İlgilendiğiniz alanın gerekliliklerini araştırabilir, daha başka neler yapabileceğinize odaklanabilirsiniz. İletişim ve ulaşım araçlarınızla ilgili konular, imzalı ve yazılı işlemlerle ilgili bazı geri dönüşler alabilirsiniz. Hatayı, eksiği telafi etmek adına etkili bir dönemde olduğunuzu unutmayın.

2 Temmuz'da Merkür'ün Aslan burcuna geçişiyle beraber ekonomik konularla ilgili önemli haberler alabilirsiniz. Bu konuda dikkatleri üzerinize çekecek çıkışlar yapabilir, işlere imza atabilirsiniz. Ödemelerinizi tamamlamak, düzeninizi sağlamlaştırmak rahatlamanıza yardımcı olacaktır. Ancak bunun getireceği hisler büyük harcamalara sebep olabilir; kontrollü olmanızda fayda var. Tavırlarınız kadar yönünüzü de değiştiriyorsunuz. Araştırmaya yönelik işler yapabilir, kendinizle ilgili yeni beceriler ve düşünceler keşfedebilirsiniz. Yeni bir şeyler öğrenme dürtünüz yoğun olacaktır. Bu da psikolojik olarak aşmakta zorlandığınız konular hakkında size yeni yollar getirebilir. Kazanç yönetimi, birikim ve yatırım, aile destekleri, yeni iş ve kazanç fırsatları gündeminizde yer bulabilir. Bunlarla alakalı imzalı işler, resmi süreçlerle ilgilenebilirsiniz. Yönlendirme ve iş bitirici olma yeteneklerinizin gereksiz ve abartılı bir otoriteye dönüşmemesine dikkat etmelisiniz.

6 Temmuz'da Yengeç burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber yaşam tarzınız ve ikili ilişkileriniz arasındaki ayrımın, ortak noktaların farkına varabilirsiniz. Muhataplarınızla birbirinizi nasıl etkilediğinize, neler paylaştığınıza, bu birlikteliklerin nasıl sonuçlar doğurduğuna odaklanabilirsiniz. Memnun olmadığınız ya da memnun olup bunun farkına varamadığınız hususlar gözünüze çarpabilir. Yarım kalan, sonuca bağlanmayan, pürüzlerin oluştuğu ilişki ve konuşmalar adına olumlu bir dönem olabilir. Kendinizi ve duygularınızı sıkıştırmamalısınız. Yeni bir sayfa açmadan önce eskiden neler olduğunu, isteklerinize neyin yanıt verdiğini ya da vermediğini iyi analiz etmelisiniz. Benzer durumların tekrarlanması özgüveninize, duygularınıza zarar verebilir. Bunun getireceği stres bazı dürtüsel hatalara sebep olabilir. Bu yüzden sakin, uzun süreli ve gerçek bir hissin içinde olmak sizin öncelikli kriterinizdir. Ticari ve hukuksal süreçler açısından da olumlu haberler alabilirsiniz. Yeni girişimler, işbirlikleri, kadın ve/veya aile destekli işler gündeminizde yer bulabilir.

11 Temmuz'da Venüs'ün Aslan burcuna geçişiyle beraber mutluluk ve rahatlık kavramlarına daha çok sığınabilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmeniz, kafanızın rahat olması için maddi sorumluluklarınızı tamamlayabilir, işlerinizi düzenleyebilir ve uygun bir tatil takvimi oluşturabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı ertelemek ve bastırmak, sonrasında daha büyük sorunlara ya da harcamalara neden olabilir. Bu yüzden zaman ve imkan yönetimine dikkat etmenizde fayda var. Ödemeleriniz, borçlanma ve alacak durumlarınız, bankalarla ilgili süreçleriniz, altın veya borsadaki işlemlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bu alanlardaki çabalarınızın karşılığını bulabilir, kazanımlarınızı arttırabilirsiniz. Hakkınız olanı alabileceksiniz, özellikle hukuksal süreçler ve miras yoluyla elde edebilecekleriniz konusunda pürüzler ortadan kalkabilir. Fevrilik ve üstünlük size kayıplar yaşatabilir. Duygusal gündeminizle ilgilenebilir, çocuklarınız ve ailenizin geleceğine yönelik kararlar alabilirsiniz. Bu kararları kendinize saklamak, kime güveneceğinizi bir kez daha düşünmek başlangıçta daha rahat ilerlemenize yardımcı olabilir.

20 Temmuz'da Mars'ın İkizler burcuna geçişiyle beraber hem iş olanakları hem de fiziksel durumunuzla fazlaca ilgilenebilirsiniz. Odağınızı, hayatınızın kilometre taşlarına çevirebilir ve kendinizle ilgili konulara ağırlık verebilirsiniz. Ağız ve diş sağlığı, el kol koordinasyonu, dikkat ve algılamayla ilgili konular gündeminizde olabilir. Beslenme düzeninizi değiştirebilir, bir uzman desteği alabilir, daha pratik seçeneklerle sağlıklı rutinlerinizi destekleyebilirsiniz. Bu anlamda değişik lezzetler denemek size iyi gelecektir. İş ve ev kazaları, dalgınlık ya da önemsizleştirmenin getireceği sorunlarla da karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden her zamanki planlı ve dikkatli alışkanlıklarınıza göre hareket etmeniz önemli olacaktır. Yoğun iş gündemi, yeni sorumluluklar, görüşmeler ve insanlar günlük akışınızı büyük oranda değiştirebilir. Kendinizi ve ihtiyaçlarınızı ihmal etmeden, bu akışa uyum sağlayabilecek güçte ve zihinde olmalısınız. Bu yüzden soğukkanlılığınız, pratik fikirlerinize her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Defter tutmak, takvim oluşturmak, yazılı ve sözlü yeni metotlar geliştirmek size fayda sağlayabilir. Stres yönetimi konusunda destek ya da çalışmalar size yardımcı olabilir. Çeşitli ilgi alanlarına sahip insanlar tanımanın bu anlamda faydasını görebilirsiniz. Bir daha görmeyeceğinizi düşündüğünüz kişiler, yoğunluğun arasında kaybolacak sandığınız görüşmeler size bir ışık yakabilir. Yapıcı, dışa dönük, arkadaş canlısı bir tutum sergilemek bu yüzden önemli olacaktır. Kendinize bu anlamda yenilikler katmak için iyi bir dönemdesiniz.

21 Temmuz'da burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile beraber bir süredir kafanızı kurcalayan ama artık son aşamasına gelen konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluk adı altında kendinize eziyet etmenize neden olan durumları fark edebilir, gereksiz yüklerden kurtulabilir, hayatınızı sadeleştirirken gücünüzü tazeleyebilirsiniz. Bu denli yüklenmenin ve yorulmanın faydadan çok zarar getirdiği alışkanlıklar, beklentiler, ilişkiler ve gündemler yerine hayatı yaşanılır kılan konulara odaklanabilirsiniz. İmajınız, hedefleriniz, sosyal ve duygusal beklentileriniz konusunda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Daha özgün ve özgüvenli hissedeceğiniz seçimler yapabilirsiniz. Metabolizmanızı ve kalbinizi dinleyin. Çevresel faktörler kadar bunlara verdiğiniz tepkiler de yaşam kalitenizde belirleyicidir. Her şeye ciddiyetle, bir görev bilinciyle bakmak yerine hayatın bazen sadece yaşanıp geçilecek bir olgu olduğunu fark edebilirsiniz. Bu farkındalığı Haziran ayında yaşamadıysanız ya da yaşayıp uygulamaya koymadıysanız bu dolunayı köprüden önce son çıkış olarak görmelisiniz. Seçmek bir lükstür ve bundan mahrum olmadığınızı bilerek yaşadığınızda hayatınızda, dolabınızda olması ve olmaması gerekenleri daha iyi ayırt edebileceksiniz.

22 Temmuz'da Güneş'in Aslan burcuna geçmesiyle beraber hayatınızı düzene koymanın yeni yollarını görebilirsiniz. Yaşamın tek bir yönüne sıkışıp kalmadan ilerlemenin gerçek ve mümkün olduğunu öğrenmek, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. Bu sayede hem yapabileceklerinize zaman ayırabilir hem de bunlardan bir sonuç elde edebilirsiniz. Borçlarınızı düzene koyabilir, çalışmalarınızın karşılığını alabilir, yasak haklarınızla ilgili haberler duyabilirsiniz. Maddi ve manevi yönden desteklenebilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek, sizi daha da cesaretlendirebilir ve iyileştirebilir. Bazı rahatsızlıklarınızın sebeplerini ve çözümlerini fark edebilir, bu konuda yardım alabilir ve iyileşme sürecini başlatabilirsiniz. Maddi gücünüz, bu konudaki bilgi birikiminizle dikkat çekebilirsiniz. Finansal ya da psikolojik danışmanlıklar ilginizi çekebilir, bu yönde yeni bir eğitim ya da iş alanı oluşturabilirsiniz.

26 Temmuz'da Merkür'ün Başak burcuna geçişiyle beraber gündelik yaşamın dışında kalan ihtiyaçlarınız ve beklentilerinize odaklanabilirsiniz. Kendinize yeni nedenler bulabilir, sorumluluk almak isteyebilirsiniz. İdeallerinize olan tutkunuz yaşamın farklı yüzleri olduğunu görmenize engel olabilir. Bu yüzden dengeli, farkında ve gerçeklikten uzak kalmadan ilerlemenizde fayda var. Farklı görüş ve kültürleri deneyimlemeniz gerekebilir. Buna bir iş, sorumluluk, görev bilinciyle baksanız bile bu süreci yaşamaya, anı fark etmeye odaklanmalısınız. İşbirlikleri konusunda şansınız açık olabilir. İmzalı işler, resmi süreçler, devletle ilgili konular, yurtdışıyla ilgili başvuru ya da araştırmalar açısından önemli döngüler yaşayabilirsiniz. Kendinizi sınırlamayın.

26 Temmuz'da Chiron'un Koç burcundaki geri hareketine başlamasıyla evinizdeki ve yaşamınızdaki rahatlığı gözden geçirebilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinizi iyi hissetmenize, iyi yaşamanıza engel olan durumları konuşmak için daha fazla geç kalmamalısınız. Düzeninizi değiştirmek, evinizdeki eşyaları yenilemek, yaptığınız değişikliklerin getirdiği sonuçları görmek size bu yaşam tarzının artı ve eksilerini daha net gösterebilir. Cesaretiniz var, bunu kullandığınızda anlayabilirsiniz. Ailenizin ihtiyaçlarına odaklandığınız gibi kendi ihtiyaçlarınıza da zaman ayırın. Size ait bir düzenin olması sorunların çözümüne yardımcı olabilir.

Motivasyon Sözü: "Duvarda bir gedik açmaya bir taşın eskimesi yeter."







Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 2 Temmuz'da Neptün'ün Balık burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber parasal konular yaptıklarınız ve yapmanız gerekenler konusuna vurgu yapabilir. Harcama dağılımınızı takip edebilir, birikimlerinizi kontrol edebilir, aldığınız kararların neticelerini inceleyebilirsiniz. Bilmediğiniz bir detay olmadığına, gözden kaçan bir durum olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu size harcama yapacak gücü verebildiği gibi hayatınızın gidişatını yönetme gücünü de verecektir. Borçlanma, ödemeler, ortaklıklar gibi konularda güvenilir kişiler ve kurumlarla hareket etmeniz gerekebilir. Emin olmadığınız işlere büyük yatırımlar yapmaktan, yeterince tanımadığınız kişilerle para alışverişlerine girmekten uzak durmanızda fayda var. Yaşam kalitenizi değiştirmek adına yaptığınız seçimlerin bu değişimi ne yönde getirdiğini iyi bilmelisiniz. Kendinizi kandırmanıza ya da birinin size aldatıcı tavırlarla yaklaşmasına engel olmak için bu önemli olacaktır. Ne istediğinizi, ne düşlediğinizi ve bunlar için neler yapmanız gerektiğini iyi belirlemelisiniz. Bu değerlendirmeyi yapmak, düzenlemeye gitmek adına olumlu bir dönemdesiniz. Beslenme konusunda da aynı özeni göstermelisiniz. Bedeninize iyi gelen ve gelmeyen ürünleri bulmak adına bir uzman desteği almanız gerekebilir.

2 Temmuz'da Merkür'ün Aslan burcuna geçişiyle beraber ikili ilişkileri çokça konuşabilir, gündemde tutabilirsiniz. Hayatınıza yeni insanlar girebilir, bu kişilerden farklı konuları öğrenebilirsiniz. Düşünecek, konuşacak yeni bir şeylerin olması size ilgi çekici gelebilir. Tanımaya, anlamaya yönelik tavırlarınızın olması anlaşmazlıkların önlenmesine, zıt kutupların sorun olmamasına fayda sağlayabilir. Hem kariyerde hem sosyal ve duygusal hayatta size yeni fırsatlar gelebilir. Önyargı, hırs, kendi bildiğinden şaşmama gibi dürtüsel durumlar bu fırsatları kullanmanıza engel olabilir. Bu yüzden karşınızdaki kişileri anlamaya, kendinizi de doğru ifade etmeye çalışmalısınız. İmzalı işler, iş girişimleri, ortaklık ve kazanç konusunda yeni kararlar ve gündemler doğabilir. İmkanların büyümesi maddi olarak toparlanmanıza yardımcı olacaktır. Ama bu durumu korumak ve geliştirmek için abartıya kaçmadan, gerçeklerin farkında olarak hareket etmenizde fayda var.

6 Temmuz'da Yengeç burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber yaşantınızın neye ihtiyacı olduğunu daha iyi anlayabilir ve bunun için daha yüksek bir bilinçle çalışabilirsiniz. Kendinizi hazır hissediyorsunuz. Kaçırdığınız fırsatlara üzülmenin değil, bunu nasıl telafi edebileceğinizin hesabını yapmalısınız. Sağlığınız, alışkanlıklarınız, iş koşullarınız ve arayışlarınız konusunda yeniliklere gidebilirsiniz. Haksız rekabetin, duygusal olarak yoran süreçlerin sizi artık etkilememesi için bu yenilikler yolunuzu açacaktır. Beraber çalışmak isteyeceğiniz insanları yeniden değerlendirebilir, bu konuda kriterlerinizi güncelleyebilirsiniz. Vizyon ve kazanımlarınızı yükseltecek kişilerle olmak isteyebilir, siz de çevrenize bu etkiyi bırakmak adına bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Size ait, güvende hissettiren ve sürecini bildiğiniz bir şeylerin olması hissi hayata daha sıkı sarılmanıza yardımcı olabilir. Sağlık sorunlarınızı aşmaya başlayabilir, bedensel olarak daha iyi hissetmek için yaptıklarınızın karşılığını bulabilirsiniz.

11 Temmuz'da Venüs'ün Aslan burcuna geçişiyle duygusal ve sosyal yaşantınızda yeni gündemleriniz olabilir. Hayatın ve insanların gerçeklerini öğrenebilir, sandığınız gibi olmayan durumlara üzülmeyi bırakabilir ve gerçek umutların, hayallerin peşine düşebilirsiniz. Size bir sonuç vaat etmeyen, sizi tatmin etmeyen işler ve ilişkiler konusunda ısrarcı olmamalısınız. Vefa ve minnet, değer kavramı sizin için öncelikli olabilir. Dostlarınız, aileniz, beraber çalıştığınız ve hareket ettiğiniz kişilerin de bunları görmesi, anlaması sizin için süreci daha mutlu kılabilir. Hukuksal sorunlar yaşamamak adına, kırgınlık ve problemleri çözmeye çalışmanızda fayda var. İyi geçinmeye gönlü olmayan kişiler kendini belli ettiğinde bu konunun üzerine daha fazla gitmemelisiniz. Evlilik ve ortaklıklar adına olumlu bir dönemdesiniz. Kurduğunuz bağlantıların, aldığınız desteklerin sadece psikolojik olarak değil ekonomik olarak da faydasını görebilirsiniz. Kendi düzeninizi kurmak, kendi işinizle ve ilgi alanlarınızla ilgilenmek, bireysel güvenceler ve kararlar gündeminizde yer bulabilir.

20 Temmuz'da Mars'ın İkizler burcuna geçişi ile beraber hayatınıza yeni bir soluk gelebilir. Farklı alışkanlıklar ve hobiler edinmek isteyebilirsiniz. Yoğun bir enerji hissedebilir, motivasyonunuzun yükseldiğini görebilirsiniz. Bunu değerlendirmek için anlık çözümler yerine daha kalıcı olabilecek konulara, seçimlerinizin gidişatına ve sonuçlarına da odaklanmanızda fayda var. Özellikle duygusal konularda bir karar almak, bir beklentiye girmek noktasında şanslı olduğu kadar zorlayıcı etkiler altındasınız. Bu yüzden dikkatli ve dengeli olmanız önemli olacaktır. Girdiğiniz ortamlarda dikkatleri çekebilir, çevrenizde yeni bir hareket başlatabilir, girişim ve yatırım konularına ilgi duyabilirsiniz. Bu ilginin size açacağı kapılar, getireceği insanlar önemli olacaktır. Ne olduğunu, size ne söylendiğini anlamak için iyi bir dinleyici olmanızda fayda var. Aksi halde karşı tarafın ne dediğini anlayamayacağınız gibi kendinizi doğru ifade etmeniz de zorlaşabilir. Pürüzlere mahal vermeden ya da onları büyütmeden ikili ilişkilerinizdeki bu hareketliliği doğru yönetmelisiniz. Eğlenmek, yeni beceriler edinmek ve kişisel gelişimi destekleyecek eğitimler, görüşmeler yapmak adına olumlu bir dönemdesiniz. Çabalarınızı kendinizden ve hayallerinizden esirgemeyin.

21 Temmuz'da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber arka planın sağlıklı olmasının ön plana nasıl yansıdığını daha net görebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla olan ilişkileriniz, yaşadıklarınız ve aldığınız duyumlar konusunda yeni bir tutum sergilemenin vakti geldiğini anlayabilirsiniz. Endişe etmeden, zaman tanıyarak ve anlamaya çalışarak ilerlemenin faydalı olacağını unutmayın. Parasal konular, ticari ortaklıklar konusunda da bu önemlidir. Ödemelerinizin tamamlanmasıyla bazı iş ilişkilerinin seyrini değiştirebilir, farklı sorumluluklar alabilirsiniz. Kenarda kalmanız, düzen kurarken etki altında kalmanızı önleyecektir. Hayatınız, sağlığınız, işiniz için sorumluluklar almadan önce öz disipline, içsel rahatlığa ihtiyacınız olduğunu bilmelisiniz.

22 Temmuz'da Güneş'in Aslan burcuna geçmesiyle beraber ilişkilerinizle ilgili önemli günler ve kararlar gündeminizde olabilir. Hayatınızdaki insanların sizden beklentileri, yaşadıklarınız daha görünür hale gelebilir. Size zorlayıcı gelen durumların aslında sizi desteklediğini, attığınız adımların iyi yönlere çıktığını fark edebilirsiniz. Bu da bakış açınızı değiştirebilir, ilişkilere yönelik düşüncelerinizi güncelleyebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmadan, kendinizi göstermeden önce bunu halletmiş olmak size avantaj sağlayabilir. Hayati kararlar alabilirsiniz, evlilik ve ortaklıklar açısından bitiş ve başlangıçlar önünüze çıkabilir. Ticari ve sosyal açıdan yeni tanışacağınız kişilerin üzerinde bir etki bırakabilir, bundan kendi yolunuz için de çıkarımlar yapabilirsiniz. Danışmanlık ve yol göstericilik üstleneceğiniz görev ve gündemler söz konusu olabilir. Görüşleriniz, tarzınız, yaptıklarınızla ses getirebilirsiniz. Farklı kulvarlarda şansınızı arttırabilirsiniz.

26 Temmuz'da Merkür'ün Başak burcuna geçmesiyle beraber maddi konularla ilgilenebilirsiniz. Ciddi bir şekilde sorunlarınıza çözüm bulmak, hayatınızı kolaylaştırmak, kaygılarınızı yönetmek durumunda hissedebilirsiniz. Harcamalarınızı, beklentilerinizi düzenlerken kendinize bir b planı da oluşturabilirsiniz. Ek iş bulmak, farklı becerileri deneyime dönüştürmek, ilgilendiğiniz alanlardaki kişilerle çalışmak ya da görüşmek süreci daha rahat geçirmenizi sağlayabilir. Detayların size zaman kaybettirmesi işinize yaramayacaktır. Bu yüzden pratik olmaya, belli bir düzlemde ilerlemeye gayret göstermelisiniz. Ruhsal ve fiziksel açıdan bazı kontrollerden geçebilir ya da ailenizden birilerinin sağlık gündemleriyle ilgilenebilirsiniz. İmza gerektiren ve bekleyen işlerde, sonuçlarını bilerek hareket etmeniz daha akıllıca olur. Belirsizlikten uzaklaşıyorsunuz.

26 Temmuz'da Chiron'un Koç burcunda geri hareketine başlamasıyla birinci dereceden yakınlarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Göremediğiniz ya da yeterli olamadığınız durumları negatif bir yönde değerlendirmek kimseye fayda getirmeyecektir. Bunu üzücü bir şekilde fark etmeniz devam ettirmeniz anlamını taşımıyor. Kendinizi ve ilişkilerinizi ayağa kaldırmak adına önemli bir süreçtesiniz. Nefes aldığınız her günün bir umut ve şans olduğunu unutmayın. Tanışacağınız insanlardan öğrenecekleriniz size acılarınızı unutturabilir. Girişken, dışa dönük ve umutlu yönünüzü ortaya çıkarmalısınız. Sosyal ve ticari konulardaki beklentileriniz, bekleyerek değil onlar için çaba göstererek gerçekleşir. Buna adapte olmalısınız.

Motivasyon Sözü: "Başarı, cesaretin çocuğudur.”










Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 2 Temmuz'da yönetici gezegeniniz Neptün'ün burcunuzda geri hareketine başlamasıyla hayatınızla ilgili kritik döngüleri mercek altına alabilirsiniz. İstekleriniz ve sorumluluklarınız arasında seçim yapmaktan ziyade bunları ortak bir paydada buluşturmayı, her şeye zaman ayırabilmeyi ve her konunun bir zamanı, bir sırası olduğunu düşünmek size iyi gelebilir. Kendinizi hangi işle, hangi duyguyla, hangi sorumlulukla tanımladığınıza odaklanabilirsiniz. -Mış gibi olan durumları hayatınızda tutmanın zararları daha görünür olabilir. Bu yüzden reddedemeyeceğiniz gerçeklerle yüzleşmekten kaçmamalısınız. Özellikle ikili ilişkilere dair öğrenecekleriniz, karşılaşacaklarınız bu anlamda dikkat çekici olabilir. Yanıltıcı, güven sarsıcı durumlar karşısında yeni kararlar almanız gerekebilir. Tepkileriniz, sosyal ve duygusal yaşantınız, beklentileriniz toplumu mu yoksa da sizi mi temsil ediyor? Bu soruya yanıt bulabilir, kişisel düzlemde yeni düzenlemelere gidebilirsiniz. Tarzınız, duruşunuz, fiziksel görüntünüz, mental sağlığınız, hedef ve istekleriniz konusunda kendinize özen göstermeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Bu konuda eksiklerinizin olmasından ziyade etki altında kalıp kalmadığınıza, sizi neyin etkilediğine dikkat etmenizde fayda var. Kendinizi gerçekten tanımak ve anlamak adına bu retro dönemi fazlasıyla öğretici, yol gösterici olabilir. Su tüketimi, buna bağlı fiziksel reaksiyonlar önemli olacaktır; kendinize iyi bakmalısınız.

2 Temmuz'da Merkür'ün Aslan burcuna geçişi ile beraber gündelik yaşantınız ve çalışma koşullarınız noktasında önemli günlere giriş yapıyorsunuz. Düzeninizi değiştirirken standartları üstlerde tutmak isteyebilir, kendinize daha fazlasını layık görebilirsiniz. Hem özgüveni hem de bugüne kadar ertelediklerinizin pişmanlığını aynı anda taşımak önemli ve radikal çıkışlar yapmanızın önünü açabilir. Kendi işinizi, düzeninizi kurmak, kriterlerinizi gözden geçirmek, statü ve kazanç değişimi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Kariyer planlarınızı değerlendirmek, fırsatlarla karşılaşmak söz konusu olabilir. Çevrenizin takdirini ve dikkatini toplayabilirsiniz. Bu da yapacağınız planlar konusunda size bir ipucu, destek, altyapı sağlayabilir. Yapıcı, iş bitirici, organizasyon yeteneğinizi gösteren tutumlarınıza ihtiyacınız olacaktır. Bunları en iyi şekilde sunmak isterken karşınızdaki kişilerin sizi doğru anlamasına ve değerlendirmesine de önem vermelisiniz. Aksi halde, gereksiz bir rekabetin ya da güç savaşının gündeme gelmesi huzurunuzu kaçırabilir. Huzur ve sağlığın öncelikli olduğu, buna yatırım yapmanız gereken bir sürecin içine girdiğinizi unutmayın.

6 Temmuz'da Yengeç burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber yaşantınızın manevi yönüne daha fazla ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Mutlu olmak adına yanıt alamadığınız, karşılık göremediğiniz, sizi tatmin etmek yerine daha çok üzüntüye sevk eden konulardan sıyrılabilirsiniz. Bir enkazı kaldırıp yerine renkli, canlı, yeni bir inşa kurabilirsiniz. Bunun mümkün olduğunu hissetmenin ötesinde, karşılaşacağınız kişiler ve imkanlar sayesinde de yaşayabilirsiniz. Odak noktanızı bu yönde tutun. Aileniz, çocuklarınız ya da çocuk sahibi olma isteğiniz gündeminizde olabilir. Bu konularda adım atmak, çabalarınızın karşılığını görmek sizi mutlu ve özgüvenli kılacaktır. Ekonomik açıdan da eşinizden/ailenizden, kadın figürlerden göreceğiniz destekler size yardımcı olabilir. Yapmak istedikleriniz, geleceğe dönük planlarınız için bir kaynak bulmak işinize yarayacaktır. Her manada kazançlı çıkabileceğiniz etkiler altında olduğunuzu bilmeli, tutumlarınızı ve planlarınızı buna göre düzenlemelisiniz.

11 Temmuz'da Venüs'ün Aslan burcuna geçişiyle kendinize daha çok özen gösterebilirsiniz. Kişisel bakım, sağlık ve tarz konusunda değişimlere gidebilirsiniz. Güvenilir ürünler ve kurumlardan yapacağınız alışverişler bu aşamada önemli olacaktır. Heyecanla ve hevesle bir hamle yaparken ekonomik olarak yüksek, gereksiz ve riskli harcamalar yapabilirsiniz. Bu yüzden zamanın ve şansın şu an sizden yana olmasına kapılmadan, ilerleyen günleri ve yapmanız gerekenleri de düşünerek hareket etmelisiniz. Yaratıcı, yüksek ilham gücü olan bir süreçtesiniz. İşinizi ve günlük akışınızı yenilemek, geliştirmek, kazanımlarınızı arttırmak adına bunu değerlendirmelisiniz. İş görüşmeleri, arayışların sonuçlanması, yaptığınız işlerin olumlu geri dönüşleri söz konusu olabilir. İyi intiba bırakmanız en iyi reklamınızdır. Çevrenizdeki insanlarla olan etkileşiminiz, kuracağınız ortaklıklar, yönlendireceğiniz organizasyonlar ve sistemler üzerinde etkili olabilir. Bu etkiyi gözardı etmemeniz gerektiği gibi tamamen buna güvenerek de plan yapmamalısınız. Çabanın ve sorumluluğun da hat safhada olacağı bir süreç olabilir. Çalışma alanlarınız, çalışma arkadaşlarınızla ilgili konularda daha yapıcı olmaya dikkat edin; kendini göstermekle üstünlük kurmak arasındaki fark bazı ilişkilerinize zarar verebilir. Parlayacağınız bu döneme gölge düşürecek alışkanlıklarınızı, tercihlerinizi değiştirmeniz için bu altın fırsatı iyi değerlendirin.

20 Temmuz'da Mars'ın İkizler burcuna geçişi aile hayatınızla ilgili bazı konuları gündeme getirebilir. Sorunlara çözüm bulmak isterken farklı sorunların çıkmaması adına sakin ve akıllıca hareket etmeniz önemli olacaktır. Bu konuda tek sorumluluğun üzerinizde olduğunu düşünebilir ve bunun yorgunluğunu fevri bir şekilde anlatabilirsiniz. Ancak size bir getirisinin olmayacağını da bilmelisiniz. Söyledikleriniz ve dinledikleriniz konusunda emin olarak hareket etmeli, aile üyelerinizin de buna uyum sağlamasına zemin hazırlamalısınız. Geçmiş konuları, faydasız hesaplaşmaları gündemde tutmak yerine eviniz ve huzurunuz için yapılacakları gündeme getirmelisiniz. Tadilat, dekorasyon, taşınma, ev sahibi olma ya da kaynakları değerlendirmek noktasında bazı girişimler yapabilirsiniz. İmkanlarınıza göre neler yapabileceğinizi, kimlerle çalışabileceğinizi araştırabilirsiniz. Adım atacağınız konuda seçici olmanız önemli olacaktır. Burada yaşadıklarınızın iş koşullarınıza ve çevrenize olumsuz etki etmemesi için ikisi arasındaki ayrıma özen göstermenizde fayda var. Eve iş getirmek ya da evden çalışmak adına doğru bir dönem olmayabilir.

21 Temmuz'da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile sosyal hayatınızı seçtiğiniz, iyi hissettiğiniz ve bir şeyler üretebileceğinize inandığınız ortamlara taşıyabilirsiniz. Bu konuda çizgileri kesin ve net bir şekilde çiziyorsunuz. Haziran ayının ikinci yarısında arkadaş kurbanı olmak, beklentileri bulamamak, para ve zaman kaybetmek, gerilimler yaşamak gibi gündemler sizi bugünlere hazırladı. Şimdi bu hazırlıklarınızı ve yaşadıklarınızı unutmadan, kendinize yeni bir disiplin, çevre ve gelecek oluşturmalısınız. Maddi beklentiler konusunda daha gerçekçi olmanız, bunların gerekliliklere göre çaba göstermeniz önemli olacaktır. Yeni hedefler koymadan önce mevcut çalışmalarınızın nasıl neticelendiğini, yatırım planlarınızın nasıl ilerlediğini değerlendirmenizde fayda var. Buradan hareketle yeni bir yol haritası çizerken nelere, kimlere dikkat etmeniz gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz. İkinci bir şansınızın olmasını beklemek yerine elinize geçen fırsatları uzun soluklu bir planlamaya dönüştürmelisiniz. Duygusal konularda önünüze set çekildiğini düşünerek kendinize engel koymak yerine anlamaya, tanımaya çalışmanızda fayda var.

22 Temmuz'da Güneş'in Aslan burcuna geçişiyle iş yapma ve geliştirme yönünüzü ortaya çıkaracağınız bir sürece giriyorsunuz. Kendinize daha çok güvenebilir, bu sayede de daha iyi koşullar için çalışabilirsiniz. Arayış ve beklentilerinize bu cesareti, yeterliliği kattığınızda önünüze pek çok kapı açılabilir. Maddi ve manevi açıdan kendinizi rahat hissedeceğiniz bir sisteme geçebilirsiniz. Tanınacağınız işler yapabilir, kendinizi gösterdiğiniz alanlarda akımlar oluşturabilirsiniz. İnsanların sizi takip etmesi, yaptıklarınızla ilgilenmesi sizi yüreklendirebilir. Marka oluşturmak, tasarımla ilgilenmek, hayal gücü ve girişkenlik gerektiren işlere zaman ayırmak, bilginizi satmak adına önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınız ve kişisel bakımınızla ilgilenmenin sonuçlarını görebilirsiniz. Yeni tarzlar denemenin yanı sıra mevcut seçimlerinizi de iyileştirebilirsiniz. İyi görünmek ve etki bırakmak isterken kendinizi gereksiz bir şekilde yormamalı, sınırlarınızı zorlamamalısınız. Dikkat çekme çabası olmadığında, enerjinizi daha farklı ve uzun vadeli sonuçlar getirecek konulara odaklayabilirsiniz.

26 Temmuz'da Merkür'ün Başak burcuna geçişiyle beraber ikili ilişkilerle ilgili kararları netleştirmek isteyebilirsiniz. Belirsizlik, havada kalmışlık hissi size yanlış yaptırabilir ya da bir yanlışı seyretmenize neden olabilir. Bu yüzden açık ve dürüst bir iletişimi önemseyebilirsiniz. Sizinle ilgili gerçek fikirleri, hisleri öğrenebilir, çevrenizdeki insanların sizden gizli yaptıkları konuşmaya şahit olabilirsiniz. Sosyal ve hukuksal problemler yaşayabilirsiniz ancak bunlar sizin gündeminiz olmamalıdır. Yaşananları olduğu yerde bırakıp kendi hayatınıza, hedeflerinize odaklanmalısınız. Ticari anlaşmalar, kamuyla ilgili işler ve kişiler gündeminizde yer bulabilir. Kalıcı kararlar alabilirsiniz. Bu gerçekçilik ve sorumluluk sizi rahatsız ettiğinde, yaşayacaklarınızdan korkmak yerine bunları en iyi şekilde karşılamayı ve deneyimlemeyi düşünmelisiniz.

26 Temmuz'da Chiron'un Koç burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber ekonomik planlarınız hakkında yeni düzenlemelere gidebilirsiniz. Yola tek başınıza çıkmanız böyle devam ettirmenizi gerektirmez. Kendinizi yalnızlaştırmak yerine çevrenizde neler olduğuna, insanların neler yaptığına bakabilirsiniz. Önemsemediğiniz konulara ihtiyaç duyduğunuzu görebilir, bu ihtiyacı daha fazla ertelemek durumunda olmayabilirsiniz. Beklenti ve sorumluluklarınızı belirgin hale getirin, bunlar için nasıl bir yol izleyeceğinizi araştırın ve destek alın. Çalışacağınız alanları seçmek, hayatınıza bir düzen getirmek ruhunuzu da besleyecektir. Para amaç değil araçtır; bunu idrak edebilirsiniz. Ödemelerinizle ilgili aksaklıklar size borçlanma ve iş yapma konusunda yeni kriterler edinmenizi sağlayabilir.

Motivasyon Sözü: "Arkanı güneşe çevirme, gölgen önüne düşer."





Aygül Aydın
 
gümüş2 (1).jpg

Bu ay 6 Temmuz’da Yengeç burcunda sihirli bir Yeni Ay gerçekleşecek. Bu Yeni Ay oldukça önemli; uzun süredir özlediğimiz o güzel etkileri barındırıyor.


Yeni girişimleri Yengeç Yeni Ayı sonrasına planlayın. 15 Temmuz ise ayın en stresli günü. 13-16 Temmuz arasında ani ve beklenmedik gelişmeler, doğal afetler, patlama ve yangınlar yaşanabilir. Kişisel hayatımızda kontrol edemediğimiz hızlı değişimler içinde kendimizi bulabiliriz. Sağlık sorunları, kaza ve benzeri olaylar rutini bozabilir. Aniden verilen kararlar sonrasında pişman olabiliriz. Bir anlık heyecan ile harekete geçmemek gerek. Ay sonunda 21 Temmuz’da Oğlak burcunun 29 derecesinde kritik bir Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay'da uzun süredir hayatımızda olan önemli sistemlerin, yönetim ve yapıların artık hayatımızdan çıktığına şahit olabiliriz. Temmuz bittiğinde bir devrin kapandığını hissedeceğiz.

Temmuz’da hayatına aşkı ve eğlenceyi en çok çekecek burçlar: Kova, Balık, Oğlak.

Boğa, Akrep, Aslan ve Kova, sürpriz gelişmelere hazır olun!


gümüş2 (2).jpg

Tüm burçları Temmuz ayında neler bekliyor?


Koç ve yükselen Koç: Temmuz ayında aile ve yerleşim yerine dair konuların önem kazanıyor. Bu ay harcamalarla ilgili ani gelişmeler de yaşayabilirsiniz. 6 Temmuz’da Yengeç Yeni Ayı ile yerleşime dair bir karar alabilirsiniz. Emlak alım-satımı, kiralama konusu gündeme gelebilir. Taşınmaya karar verebilirsiniz. Aile içinde yeni bir konu gündeme gelebilir. 2 Temmuz sonrası iletişiminiz güçlenecek. özellikle de 11 Temmuz sonrası aşk hayatınızı canlanacak. Çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Size keyif veren aktivitelere, sanat ve spora daha çok vakit ayırabilirsiniz. 15 Temmuz civarı maddi konularda sürpriz ve hızlı gelişmeler gündeme gelebilir. Aniden büyük bir alım yapabilirsiniz, birden beklenmedik bir harcama da çıkabilir. 21 Temmuz’da Oğlak burcundaki Dolunay'da aile ve kariyere dair konularda bir devrin sonuna geliyorsunuz. Nerede yaşamak istediğinize karar verebilir, kariyer hedeflerinizi somutlaştırılabilir ve bu doğrultuda ciddi kararlar alabilirsiniz. 21 Temmuz’da Mars, İkizler burcuna geçiyor, toplantılar, sunumlar sizi meşgul edebilir ya da seyahatlere çıkabilirsiniz. 26 Temmuz sonrasında ise iş hayatınıza, sağlığınıza ve sizi rahatlatan rutinlere odaklanacaksınız.


Boğa ve yükselen Boğa: Oldukça hareketli ve hızlı bir ay sizi bekliyor. 2 Temmuz itibariyle aile içinde karar alınabilir, ev, emlak, arsa konuları konuşulabilir. 6 Temmuz’da gerçekleşen Yeni Ay ile iletişime dair konular hızlanıyor. İnternet, eğitim, haberleşme, ulaşım gibi konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kardeşinizin hayatında önemli bir karar gündeme gelebilir. Arabanızı yenileyebilirsiniz. 11 Temmuz sonrası Venüs ev ve aile alanına geçiyor, evinizi güzelleştirebilirsiniz. Aile içi ilişkiler sağlamlaşacak. 15 Temmuz sizin için çok önemli. Hayatın her alanında ani kararlar almamaya ve ani tepkiler vermemeye özen gösterin. Kaza ve sakarlıklar olabilir. İlişkilerde ve ortaklı işlerde ani gelişmeler olabilir. Enerjiniz yüksek olacak ancak tartışma ve aceleden uzak durmalı. 21 Temmuz'da Oğlak burcunda gerçekleşen Dolunay ile Haziran ayında aldığınız kararların sonucunu alacaksınız. Eğitim, yurt dışı konuları, ticari ve hukuki meseleler, uzak akrabalar, eşin kardeşleri ile ilgili bir konuyu tamamlayacaksınız. 21 Temmuz sonrasında Mars, İkizler burcuna geçiyor, kazançlarınızı artırmak için harekete geçebilirsiniz. 26 Temmuz sonrasında keyifli konular, aşk, cinsellik, çocuklar sizi daha çok meşgul edecek.


İkizler ve yükselen İkizler: Bu ay ani ve kadersel etkiler altında da olabilirsiniz. Bilinçaltınızın ve gizli benliğinizin farkında olmanız önemli zira iç dünyanız dışarıya da yansıyacak. 2 Temmuz’da Merkür, 11 Temmuz’da Venüs aslana geçiyor. Kardeş ve kuzenleriniz, yakın çevrenizin konuları ile ilgilenebilirsiniz. Kısa seyahatler, iletişim ve haberleşme ile ilgili gündemler artacaktır; fikirlerinizi çevrenizle paylaşabilirsiniz. 6 Temmuz’da gerçekleşen Yeni Ay ile yeni bir gelir kaynağı gündeme gelebilir. 15 Temmuz bu ayın stresli günü. 15 Temmuz civarında beklenmedik kadersel durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yurtdışında iseniz, yabancı yerlerde sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Rutinleriniz, işleriniz aksayabilir. 15 Temmuz civarı sağlığınıza özen gösterin ve riskli aktivitelerden kaçının. Eş veya ortağınız iş hayatında ve sağlığında beklenmedik etkilere açık olabilir. 21 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen Dolunay ile kredi, nafaka, borç, miras, vergi gibi konularda bir süredir devam eden süreçlerin artık sonuna geliyorsunuz. 21 Temmuz itibariyle Mars da sizin burcunuza geçiyor. Çok daha aktif, güçlü hissedecek, kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. 26 Temmuz sonrası ev ve aileye dair konular önem kazanıyor.


Yengeç ve yükselen Yengeç: Temmuz sizin ayınız. Kişisel planlarınıza, kendinize odaklandığınız bir ay olacak. 6 Temmuz’da sizin burcunuzda güzel bir Yeni Ay gerçekleşiyor. 6 Temmuz sonrası hayatın her alanında karar alabilir, harekete geçebilirsiniz. İlişkiler, rutinleriniz, sağlığınız, işinizle ilgili yepyeni bir başlangıç yapabilirsiniz. 2 Temmuz sonrası Merkür’ün Aslan burcuna geçişi ile ticari konularınız, görüşmeleriniz artabilir. Yatırımlar ve harcamalar gündeme gelebilir. 11 Temmuz sonrası Venüs de maddi alana geçiyor, kazançlarınız artacaktır. 15 Temmuz bu ayın en stresli günü. Arkadaş çevrenizde, katıldığınız etkinliklerde ani ve beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sosyal hayatınızda sürprizler olabilir. Üyesi olduğunuz dernek ve topluluklarda değişim yaşanabilir. Geleceğe dair planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. 21 Temmuz'da Oğlak burcunda gerçekleşen Dolunay ile Haziran ayında ilişki ve ortaklıklarla ilgili aldığınız kararların sonucunu göreceksiniz. Bir ilişkiyi bitirebilir, ya da sonraki adımı atma kararı alabilirsiniz. Taşınma, yer değişikliği ve önemli sözleşmeler gündeme gelebilir. 26 Temmuz’da Merkür Başak burcuna geçiyor. Etkinlikler, görüşmeler, toplantılar, organizasyonlar artacaktır. Sosyal hayatta kendinizi çok daha kolay ifade edeceksiniz.


Aslan ve yükselen Aslan: Temmuz ayının ilk günlerinde biraz yalnız kalmak, dinlenmek isteyebilirsiniz. Manevi ve ruhsal konularla ilgilenebilir, ilginç rüyalar görebilirsiniz, yurt dışı alanı da gündemde olabilir. 6 Temmuz’da gerçekleşen Yeni Ay'ı bedensel ve ruhsal sağlığınızı kuvvetlendirmek için kullanın. 11 Temmuz’da ilişkiler, estetik ve maddi konuları gösteren Venüs, burcunuza geçiyor, kendinize vakit ayıracaksınız. Stilinizi yenileyebilir, ilişkilerde kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. 15 Temmuz bu ayın stresli günü, 15 Temmuz civarı ani kararlar almaktan ve riskli hareketlerden uzak durmakta yarar var. Ani tepkileriniz tartışmalara neden olabilir. Siz de ani ve beklenmedik durumlara şahit olabilirsiniz. Bu ay kariyerinizde risk almayın. 21 Temmuz’da gerçekleşen Dolunay sağlıkla ilgili konuları gündeme getirebilir. Bedeniniz, sağlığınız veya işinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bu dolunay civarında önemli bir projeyi de bitirebilirsiniz. 21 Temmuz’da Mars’in İkizler burcuna geçmesi sosyal hayatta daha aktif olmanızı sağlayacak, arkadaşlarla tatil programı yapabilirsiniz. 22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna, yani sizin burcunuza geçtikten sonra planlarınızı çok daha net bir şekilde gerçekleştireceksiniz.


Başak ve yükselen Başak: Bu ay katıldığınız davetlerde eğlenebilir, hoşça vakit geçirebilirsiniz. 6 Temmuz’da gerçekleşen Yeni Ay sizi destekliyor. Kariyerinizde yükselebilir, terfi alabilir, gelirlerinizi artırabilirsiniz. Yine bu Yeni Ay ile birlikte önemli etkinlikleri, lansmanları ve organizasyon planlarınızı harekete geçirebilirsiniz. Seyahat planlarınız ve yurt dışı bağlantılı konular da önem kazanıyor. Özellikle 15 Temmuz civarı seyahat planlarınızda değişiklikler olabilir, B planınız olsun. Eğitim, medya, yurtdışı konuları ve dava süreçleriniz varsa ani gelişmeler söz konusu olabilir. Bununla beraber bu nadir görünüm size bu alanlarda beklenmedik bir başarı da yaşatabilir. 21 Temmuz’da gerçekleşen Dolunay aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili bir konuyu tekrar gündeme getirecektir, Haziran ayında aldığınız kararların sonucunu göreceksiniz. Yaratıcı sektörlerde çalışıyorsanız çok daha üretken olduğunuzu fark edebilirsiniz. Ay sonu doğru kariyere dair konuların hızlandığını görebilirsiniz. 26 Temmuz itibariyle yöneticiniz Merkür, burcunuza geçiyor. Kendinizi çok daha net ifade edeceğiniz, iletişimin daha kolay akacağı bir süreç başlıyor. Önemli toplantı ve duyuruları 26 Temmuz sonrasında yapabilirsiniz.


Terazi ve yükselen Terazi: Temmuz ayında iş ve kariyer hayatınız önem kazanıyor. 6 Temmuz’da gerçekleşen Yeni Ay ile birlikte hayatınızda yeni bir döneme adım attığınızı görebilirsiniz. Bu Yeni Ay civarında iş hayatınızda güzel gelişmeler olabilir, iş başvurularınızı 6 Temmuz sonrasında yapabilirsiniz. 11 Temmuz’da yöneticiniz Venüs, Aslan burcuna geçiyor. Terfi alabilir, kazançlarınızı artırabilirsiniz, sosyal çevrenizden ve arkadaşlardan destek göreceksiniz. 15 Temmuz’da bu ayın en önemli gündemi, Mars Uranüs kavuşumu sizin maddi alanınızda gerçekleşiyor. Ani harcamalar çıkabilir ya da miras, nafaka, kredi, borç gibi konularda gelişmeler yaşanabilir. Eş veya otağın hayatında beklenmedik bir gelişme olabilir. Bazı teraziler ameliyat olabilir, bir operasyon geçirebilir. 21 Temmuz’da önemli bir Dolunay gerçekleşiyor. Ev, yerleşim, aile ve aile büyükleri ile ilgili bir konuyu ele alacaksınız. Haziran ayında bu konularda bir karar aldıysanız sonuçlarını göreceksiniz. Taşınma, ev alım-satımı olabilir. 21 Temmuz sonrası Mars size destek veriyor. Seyahate çıkmak, dinlenmek isteyebilir, yurt dışı konularında girişimde bulunabilirsiniz. Eğer eğitim, medya veya hukuk alanında çalışıyorsanız işlerinizin hızla aktığını görebilirsiniz.


Akrep ve yükselen Akrep: Temmuz sizin için dönüm noktası olacak. Ayın ilk iki haftası oldukça şanslı. 6 Temmuz’da gerçekleşen Yeni Ay medya, yabancılar, eğitim, hukuki konularla ilgili planları hızlandıracak. Yurt dışına taşınma kararı alabilirsiniz veya yurt dışı bağlantılı işler ön planda olabilir. Eğitime başlayabilir, medyada yer alabilir, hukuki bir girişimde bulunabilirsiniz. 11 Temmuz’da Venüs, Aslan burcuna geçiyor ve daha görünür olmanızı sağlıyor. İş hayatında ilişkileriniz güçlenecek. 15 Temmuz civarı ani ve beklenmedik olaylar yaşanabilir. Eşin, ortağın hayatında ani bir gelişme olabilir. Karşıdan beklenmedik bir tepki gelebilir veya bir teklif alabilirsiniz. Olumlu da olabilir olumsuz da, sürpriz bir gelişme olacak. Bazı Akrep burçları taşınabilir, partneri ile ayrılmaya karar verebilir. 15 Temmuz civarı trafikte hız yapmaktan ve tartışmadan uzak durmaya özen gösterin. 21 Temmuz'daki Dolunay ile iletişim hızlanacak. Önemli sözleşmeler tamamlanabilir, arabanızı değiştirebilirsiniz. Kardeş veya kuzenlerin hayatında önemli bir konu gündeme gelebilir. 21 Temmuz’da Mars, maddi alanınıza geçiyor, mali konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. 26 Temmuz sonrası davetlere katılabilir, arkadaşlarla tatil planı yapabilirsiniz.


Yay ve yükselen Yay: Temmuz oldukça yoğun, koşturmacalı bir ay olacak. Bu kadar yoğunluk içinde kendinizi ve sağlığınızı ihmal etmeyin lütfen. 2 Temmuz itibariyle Merkür Aslan burcuna geçiyor. Seyahate çıkabilir, yurt dışı bağlantılı işlerinizde başarıyı yakalayabilirsiniz. 6 Temmuz’da gerçekleşen Yeni Ay ile mali konular gündemimizde olacak. Borç, kredi, miras, nafaka ya da eşin gelirlerine dair yeni bir konu gündeme gelebilir. Parasal sorunları çözebilirsiniz. 11 Temmuz’da Venüs Aslan burcuna geçtiğinde yabancılardan destek görebilir, uzak akrabalarla ilişkinizi kuvvetlendirebilirsiniz. Medya, eğitim ve seyahatlere daha çok harcama yapabilirsiniz. 15 Temmuz beklenmedik aksiliklere açık. İş yerinde ani gelişmeler olabilir, iş arkadaşlarınızla ilgili değişimler yaşanabilir. Sağlığınıza özen gösterin özellikle boyun, boğaz bölgesi hassas olabilir, tiroit, tansiyon gibi kronik rahatsızlıklarınız varsa stresten uzak durmalısınız. 21 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen Dolunay ile elinize beklediğiniz bir ödeme geçebilir, maddi konularda karar almanız gerekebilir. 21 Temmuz sonrasında Mars ilişkiler alanına geçiyor. Eşinize ve ilişkilerinize daha çok vakit ayıracaksınız. Ay sonunda eş ve partnerle birlikte önemli kararlar alabilirsiniz.


Oğlak ve yükselen Oğlak: Bu ay aşka, ilişkilere, varsa çocuklarla ilgili ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz. 6 Temmuz’da ilişki ve ortaklıklar alanında bir yeni ay yaşanacak. Bu yeni ay ile yeni bir ilişkiye başlayabilir, taşınabilir, ortaklı bir işe adım atabilirsiniz. Bazı Oğlak burçları evlenebilir, nişanlanabilir. Partnerin veya ortağın hayatında önemli bir başlangıç olabilir. 11 Temmuz’da Venüs, Aslan burcuna geçiyor. Spiritüel ve gizemli konularla ilgilenebilir, ruhsal konular ve cinsellikle ilgili önemli açılımlar yaşayabilirsiniz. Eşinizden maddi destek görebilirsiniz. 15 Temmuz civarında çocuğunuzun hayatında beklenmedik bir konu gündeme gelebilir. Aniden aşık olabilirsiniz ya da çocuk sahibi olacağınızı öğrenebilirsiniz. Riskli yatırımlar ve borsada ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. 21 Temmuz’da burcunuzda bir Dolunay meydana geliyor. Bu Dolunay ile hayatınızda dönüm noktası niteliğinde bir karar alabilirsiniz. Haziran ayında aldığınız kararların sonucunu alacaksınız. Hayatınızda bir dönem kapanıyor ve yeni bir döneme başlıyorsunuz. Dolunay civarı sağlığınıza özen gösterin, daha hassassınız. 21 Temmuz’da Mars’ın İkizler burcuna geçişi iş ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. İş hayatında rekabet ve yoğunluk artıyor.


Kova ve yükselen Kova: Bu ay iş hayatınızda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bir yandan sürpriz ve beklenmedik olaylar açıksınız. 6 Temmuz’da gerçekleşen Yeni Ay ile yeni bir işe başlayabilir, yeni bir proje alabilirsiniz. Evinize yeni bir evcil hayvan da gelebilir. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Özellikle mide, bağırsak sorunları yaşamamak için yediklerinize özen gösterin. 2 Temmuz’da Merkür, 11 Temmuz’da ise Venüs ilişkiler alanınıza geçiyor. Romantik bir yaz yaşayacaksınız. Eşle, partnerinizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Taşınmaya karar verebilirsiniz. 15 Temmuz civarı evinizde ani durumlar ortaya çıkabilir. Ev içi kaza ve elektrik kaçaklarına karşı dikkatli olun. Aniden taşınabilirsiniz. Aile hayatında da ummadığınız bir durum yaşanabilir. Anne babanızla ilgilenmeniz gerekebilir. 21 Temmuz’da kadersel alanınızda bir Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay'da başkalarına destek olmanız, yardım etmeniz gerekebilir. Ruhsal ve fiziksel sağlığınıza özen gösterin. Sizden saklanan bazı gerçekleri görebilirsiniz. Hakkınızda çok konuşulduğunu fark edebilirsiniz. Bazı şeyler sizin kontrolünüzde olmayabilir. 21 Temmuz sonrasında Mars size destek oluyor. Ay sonunda aşk ve ilişkiler önem kazanıyor. Hayatın keyfini çıkaracaksınız.


Balık ve yükselen Balık: İletişim, yazmak, konuşmak bu ay sizin için önemli olacak. 2 Temmuz’da Merkür, Aslan burcuna geçiyor, iş hayatında iletişim hızlanıyor, toplantı, sunum ve görüşmeler artabilir. 6 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşen Yeni Ay size çok güzel bir şans getirecek. Yeniden aşık olabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yaratıcı konularda yeteneklerinizi gösterebilirsiniz. Çocuk sahibi olabilir, çocuğunuz varsa onun hayatında önemli kararlar alabilirsiniz. 11 Temmuz’da Venüs, Aslan burcuna geçiyor; iş arkadaşlarınızla güzel diyaloglar kurabilirsiniz, yaptığınız işten keyif alacaksınız. 15 Temmuz civarına dikkat: Yakın çevrenizde tansiyon artabilir. Komşu kardeş ve kuzenlerle ilgili beklenmedik olaylar yaşanabilir. Sosyal medya, iletişim ve eğitime dair alanlarda çalışıyorsanız iletişim dilinize özen gösterin. Araba kullanırken dikkatli olun, kazalara açık bir zaman. 21 Temmuz’da gerçekleşen Dolunay ile bazı arkadaşlar hayatınızdan çıkabilir, bir sosyal gruba ya da üyesi olduğunuz derneğe veda edebilirsiniz. 21 Temmuz’da Mars ev, aile alanına geçiyor. Taşınmak ya da ev içinde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. 26 Temmuz sonrası ilişkiler ve eve dair konular hızlanabilir.



Vogue
Damla Yılmaz
 
altın1 (5).jpg

Koç Burcu: Sevgili Koç, bu ay çocukluğunuza dair anılarına dönebilirsiniz. Mutlu olduğunuz anıları hatırlama çabasında olup, içinizdeki çocuğu neşelendirmeye çalışabilirsiniz. Ev ve aile yaşamınızla ilgili konular öncelikleriniz arasında olacak. Sürekli aileniz ile birlikte olmak ve onlardan hayatınıza destek olmalarını bekleyebilirsiniz. Duygularınızı konuşmak, ifade etmek, fikirlerinizin görünür olmasını isteyebilirsiniz. Ayın ilk haftası aşk hayatınızda iletişim sorunları meydana gelebilir, arkadaşlarınızla aranızda güç yarışına girebilirsiniz. Temmuz ayı finansal açıdan sizi zorlayabilir. Yapacağınız harcamalarda daha dikkatli olmalısınız. Eğlence alanları, müzik ve sanat konularıyla bir işiniz varsa bu ay organizasyon konusunda ve satışlarda iyi kazanç sağlayabilirsiniz. Ayın son haftasında duygusal ilişkilerde gerilimlere karşı dikkat etmelisiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkiniz partnerinizle aranızı bozabilir. Yatırım yapacağınız şeyleri dikkatle seçmelisiniz. Ayın son haftasında kısa yolculuklar, yer değişiklikleri meydana gelebilir.

Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bu ay kısa yolculuklar, akrabalarınızla olan iletişiminiz, kardeşlerinizle ilgili konular önceliğinizde olabilir. Yeni bir ev kiralamak veya ev yatırımı yapmak isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili yeni bir sözleşme yapmanız gerekebilir. Bu ay sağlığınızla ilgili konular, kazalar konusuna dikkat etmelisiniz. Boyun ağrıları, tiroit rahatsızlıkları, boğaz ağrıları meydana gelebilir. Ortaklarınızla yaptığınız işlerden kazanç sağlayabilirsiniz. Ay sonunda seyahat etmek, yer değiştirme konuları sıklaşabilir. Eğitim konusunda artık bir hedefe ulaşabilirsiniz. Çalışmak ve günlük rutinlerinizi belirlemek istediğinizde engeller ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle beraber çalıştığınız insanlar ile ilgili gerilimler çalışmalarınızı tamamlamanıza engel olabilir.

İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bu ay finansal konular, kazançlarınızı arttırma konusu önceliğinizde olabilir. Hayatta değer verdiğiniz gerçek şeylerin ne olduğunu daha net görebileceksiniz. Başkaları tarafından değer görmek, takdir edilmek adına harekete geçeceksiniz. Yaptığınız işlerin beğenilmesi ve değerinin artması söz konusu olabilir. Kısa yolculuklar, kardeşleriniz ile ilgili konuları daha fazla önemseyeceksiniz. Bu ayın ilk haftası veya son haftasında yapacağınız anlaşma ve sözleşmeler yılın sonunda bozulabilir. Seyahat konusunda yapacağınız planlarda kolay seçimlere yönelmelisiniz. Sosyal çevreniz ve aşk hayatınızla ilgili konularda iletişim aksaklıkları meydana gelebilir. Bazı işlerinizi tamamlamak adına çok fazla efor sarf etmeniz gerekebilir. Ayın sonunda ödemeler ve borçlar konusunda hayatınıza bir denge getirmeye çalışabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bu ay duygularınızı ifade etmenin en güçlü yönlerini fark edeceksiniz. Diğer insanlar ile olan duygusal bağlarınız güçlenebilir. İlişkilerinizi tekrar gözden geçirecek ve değer verdiğiniz şeylerin veya kişilerin size gerçekten değer vermediğini görebileceksiniz. Maddi kazançlarınız veya kayıplarınızı da bu ay gözden geçirebilirsiniz. Eşiniz veya ortaklarınızla aranızdaki meseleleri konuşacak ve çözüme kavuşturmak isteyeceksiniz. Bazı yengeçlerde bu dönemde partnerlerinden uzakta kalmayı tercih edebilir. Aileleri ile vakit geçirmek isteyebilirler. Hukuksal konularda güzel haberler alabilirsiniz. Eşiniz veya ortaklarınızda seyahate çıkabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınız, dostlarınız ile aranız açılabilir. Geri dönüşü zor kavgalar meydana gelebilir.

Burcu: Sevgili Aslan, bu ay kendinizi inzivaya çekmek, diğer insanlar ile aranıza mesafe koymak isteyebilirsiniz. Temmuz ayı içsel anlamda pek çok şeyi fark etmenize sebep olabilecek. İşiniz, kariyeriniz, arkadaşlarınızla ilgili konularda mücadele etmeniz gereken konular olabilir. İletişim kurmak, kendinizi anlatmak istediğinizde partnerinizle aranızda bir rekabet oluşabilir. Sevginizi, aşkınızı ifade etmek isterken engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Ortaklıklar konusunda bazı problemler meydana gelebilir. Mide ve akciğer rahatsızlıklarına dikkat etmelisiniz. 

Başak Burcu: Sevgili Başak, bu ay etrafınız kalabalıklaşıyor. Yeni bir yer görmek, yeni insanlar tanıyacaksınız. Katılacağınız toplantılar, organizasyonlarda tanışacağınız insanlar ile uzun süreli ilişkiler kurabilirsiniz. Geleceğe yönelik planlar yapmak, taşınma kararları almak, yer değişimleri yapmak isteyebilirsiniz. İletişim konusunda olayları kontrol etme çabasına girebilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlar ile aranızda bazı iletişim sorunları meydana gelebilir. Eşiniz ile tatile çıkmak, eskiden gittiğiniz yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Çocuklar konusunda ayın sonunda diş ağrıları, soğuk algınlıkları meydana gelebilir. Ay sonunda duygularınızı ifade etmek ve partnerinizle ilişkinize dair sohbetler yapabilirsiniz.

Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bu ay kariyerinizde yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Kaderinizi değiştirecek olayların başlangıcı bu ayda olacak. Bu ay kazalar konusunda dikkatli olmalısınız. Özellikle araç kullanırken hasarlı kazalar meydana gelebilir. Uzak yolculuklar, seyahatler konusunda oldukça hareketli bir dönem sizi bekliyor. Bu ay bazı arkadaşlarınızla aranızda tartışmalar meydana gelebilir. Bu nedenle aileniz ile daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizde yeni insanlar ile tanışacak, eğlenceli bir dönem geçireceksiniz. Kalabalık ortamlarda insanların dikkatlerini üzerinize toplayabilir ve popülerliğinizi arttırabilirsiniz. Ayın son haftasında ev değişimleri, yer değişiklikleri gündeminizde olabilir. Bu ay aile içindeki sağlık sorunlarına daha fazla vakit ayırmanız gerekebilir.

Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bu ay yolculuklar yoğun olabilir. Bu yolculuklar kimi zaman çocukluğunuza, çocukluğunuzda yaşadığınız alanlara kimi zaman uzak diyarlara… hayallerinizi gerçekleştirebilmek adına harekete geçeceksiniz. Ancak ortaklıklar veya eşinizle ilgili konusunda bazı gerilimler meydana gelebilir. Kariyer konusunda yeni teklifler, yeni projeler üstlenebilirsiniz. Yaptığınız işlerin toplum tarafından beğenilecek ve takdir görecektir. 21 temmuz sonrası sağlık sorunları, ameliyat konuları gündeme gelebilir. Kariyer konusunda yeni anlaşmalar, sözleşmeler yapabilirsiniz.  Çocuklarınızın eğitimleri ile ilgili konularda sizi zorlayacak sorunlar meydana gelebilir. Ayın son haftasında ödemeler ve borçlar konusunda harekete geçmeniz gereken durumlar olabilir.

Yay Burcu: Sevgili Yay, bu ay duygularınızı içinizde yaşayacak ve derinlerdeki hislerinizin ne olduğunu anlamlandırmaya çalışacaksınız. Ruhsal açıdan pek çok açılımın yaşanacağı temmuz ayı aile ile olmak, güvende hissetme konularını hatırlatacak. Finansal açıdan yapacağınız yeni harcamalar olabilir. Operasyonlar, estetik müdahaleler için bu ay harekete geçebilirsiniz.  Seyahat planlamak, yeni yolculuklara çıkmak isteyebilirsiniz. Temmuz ayı kendi kararlarınızı alıp uyguladığınız bir ay olacak, çalışma hayatınızda sadece fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. Çalışanlarınızın sağlığı ile ilgili konular gündeminizde olabilir.

Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bu ay duygularınızı konuşmak, ifade etmek isteyeceksiniz. Ortaklarınız ile bir arada olmak yeni işler için adım atabilirsiniz. Ortaklarınızla ve eşinizle olan gelirleriniz artış gösterebilir. Ödemeler, muhasebe konularında yeni kararlar alabilirsiniz. Bu ay sorumluluklarınız artmaya başlıyor. Hayatınız hareketli geçebilir ancak sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Özellikle üst solunum yolu rahatsızlıkları konusunda daha özenli olmalısınız. Çalışanlarınız ile ilgili sağlık sorunları gündemde olabilir. Ayın son 10 günü harcamalar ve yatırımlar konusunda dikkatli olmalısınız. Beklenmedik kayıplar meydana gelebilir.

Kova Burcu: Sevgili Kova, bu ay sağlığınızla ilgili konulara öncelik vereceksiniz. Çalışma hayatınızdaki insanlar ile bir arada olmak, günlük rutinlerinizde aile ile bir arada olmak isteyebilirsiniz. Ev içinde tadilat yapmanız gereken konular meydana gelebilir. Eşiniz veya ortaklarınızla aranızda gerilimler meydana gelebilir. Bu ay hastaneler, ameliyatlar konusu gündemde olabilir. Diş, baş ağrılarını ay sonunda çok fazla hissedebilirsiniz. Ayın son günlerinde zehirlenme veya sindirim sorunları çok fazla gündemde olabilir.

Balık Burcu: Sevgili Balık, bu ay aşk hayatınızda yeni başlangıçlar meydana gelebilir. Hobilerinize vakit ayırmak, eğlenmek, spora başlamak, diyete başlamak isteyebilirsiniz. Sahne sanatlarına ilginiz artabilir, sanatsal faaliyetlere, spor müsabakalarına katılabilirsiniz. Bu ay günlük hayatınızda pek çok şey değişmeye başlıyor. Çalışma hayatınızda eğlenceli insanlar ile bir araya gelebilir veya çalışanlarınızdan destek alabilirsiniz.  Ayın son haftalarında arkadaşlarınızla olmak, seyahat etmek isteyebilirsiniz. Kazançlarınızla ilgili yeni iş bağlantıları kurabilir, çalışma hayatınıza yeni insanlar dahil edebilirsiniz. Ay sonunda sosyal hayatınız hareketlenecek, seyahat planları oluşturabilirsiniz.



Gülnihal Öztürk
 
X