2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

Screenshot_20240629-205245_Instagram.jpg
Screenshot_20240629-205253_Instagram.jpg
 

Temmuz Ayı Bize Neler Getiriyor?​

gümüş1 (1).jpg


Açıkçası Temmuz ayında Satürn retrosuyla başladık, 15 Kasım’a kadar sürecek. 15 Mart’tan beri elimizi ayağımıza dolaştıran şeylerin iç yüzü ortaya çıkıyor. 19 Ağustos civarı iyice bir çekeceğimiz var bu etkiden. Bizden bir şeyler alabilir, ama yerine yeni hayaller konulacaktır. Bu etki en çok Balık, Başak, İkizler ve Yayları (Yükselen dahil) etkiliyor.

6 Temmuz’da çok özel ve kutsal bir Yeni Ay var. Yengeçler, Akrepler, Balıklar, Başaklar, Boğalar ve Oğlaklar yaşadı. (Yükselen dahil) Ama merak etmeyin; çünkü illa haritanızda bir yere mutlaka düşüyor. Bolca kalbinizi iyi şeylerle doldurun ve merhametinizi arttırın. Duygusal ilişkiler ve yaşam genel olarak bir yüzümüze gülecek.

9 Temmuz civarı başta İkizler ve Koçlar, ardından diğer hava ve ateş burçları için şahane… Geleceğe doğru bir adım atacak ve gökyüzü size “yürü ya kulum” diyecek gibi… Fırsatlar yağıyor.

21 Temmuz’da ise Oğlak’ta ikinci bir Dolunay gerçekleşiyor ve kritik bir derecede… Oğlaklar dikkat! Bastırılan tüm duygular ortaya çıkabilir. Bazen yeni bir şeye başlamak için bazı şeyleri bitirmek gerekir.



Banu Sayki
 
X