- 19 Haziran 2021
- 1.129
- 1.321
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.281
bu seferki kontrolden sonra ben de öyle yapıcam yaa. bi özele bi devlete :') İnşallah bu bebişlerimiz sağlıkla ilerler de kucaklarımıza alırız <3 sağlıkla gelsinler <3Benimde 3 kaybım var senin gibi korktuğum için 2 haftada bir doktordayım bir özele bir devlete gidiyorummeraktan ve birazda korkudan işte çok normal psikolojik bizimkisi
Bende hissediyorum arada bence o rahim bebiş değilKızlar çok erken biliyorum ama şimdi yemek yedim öle kanepede sola uzandım kusmamak için karnmi elledim sertlik var sanki bebeği hisetim 13 haftalık varmı aranızda bu durumu yaşıyan
Yap yap bu sayede bol bol görürüz bebişleribu seferki kontrolden sonra ben de öyle yapıcam yaa. bi özele bi devlete :') İnşallah bu bebişlerimiz sağlıkla ilerler de kucaklarımıza alırız <3 sağlıkla gelsinler <3
Sık ultrasonun bebişe de sanada bir zararı olmaz ancak farklı doktorlara gitmek benlik değil. Bazıları kasap olduğu için kendimi durduk yere strese sokamam ki kavga ederim tutuklanmak istemiyorumkızlar bi fikir almak istiyorum. ben 4 aralıkta 7+3 iken bebeğimin kalp atışını duymak için randevuya gittik. doktorum bir sonraki randevumu 30 aralık cumartesiye verdi yani bu cumartesi. yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim ama dayanamıyorum artık çok merak ediyorum bebeğimi görmek istiyorum. devlette de bi arkadaşım kadın doğum doktorunun yanında çalışıyor yarın sabahtan gel bakalım dedi. şimdi diyorum o kadar beklemişim bekle bi 4 5 gün daha. sonra taramalar için vs alırsın randevu, bir tarafımda daha ne kadar bekliceksin git gör diyor :') 4 gün arayla ultrasona girmem sizce sorun yaratır mı? gitmeli miyim napmalıyım çok aradayım :')
Ama bebiş gibi kız böyle balık gibi 1-2 cm sağa sola kayıp duruyor cidden sonra kalp gibi atıyor bir iki defada , inanması güç ama cidden bebiş buBende hissediyorum arada bence o rahim bebiş değilister istemez organlarda yer değiştiriyor son 2-3 haftamız bebekleri de hissederiz inşallah
Evet aynı şeyleri yaşıyorum anlattığınız şeyleri biliyorum bi yere toplanıyor gibi arada sonra yok oluyorAma bebiş gibi kız böyle balık gibi 1-2 cm sağa sola kayıp duruyor cidden sonra kalp gibi atıyor bir iki defada , inanması güç ama cidden bebiş bu
Evet tüm hamilelik boyunca kusan arkadaşım var benim de ama olumsuzu düşünmeyelim bizim geçecek inşallahBende birakicam galiba azaldı gibi bulantım 10. Haftada düşer 12 de kesilir demişlerdi inşallah ama dogurana kadar kusan tanıdıklarım var
Ben de oynamalar hissediyorum. Yine rahim kasları geriliyor diye yorumladım. 4. Olduğu için sanırım hissederim hareketleri hareket gibi gelmedi bana ama benimki ağır kanlı biraz. Cumartesi ultrasonda sadece iki defa döndüBende hissediyorum arada bence o rahim bebiş değilister istemez organlarda yer değiştiriyor son 2-3 haftamız bebekleri de hissederiz inşallah
Hahaha benim bebeleri ben oynayarak yaptım sanırım ikiside aynı kurtlu gibiydi ultrasondaBen de oynamalar hissediyorum. Yine rahim kasları geriliyor diye yorumladım. 4. Olduğu için sanırım hissederim hareketleri hareket gibi gelmedi bana ama benimki ağır kanlı biraz. Cumartesi ultrasonda sadece iki defa döndü
Ben de aktif rol almıştım halbuki ama niye böyle olduHahaha benim bebeleri ben oynayarak yaptım sanırım ikiside aynı kurtlu gibiydi ultrasonda
Bebiş sağlıcakla doğsun da yeter ki, varsın yatalım evet senin de bir kizin vardı diye hatırlıyorum ama yapacak bişey yok sağlıcakla dogsunlar inşallahEvet canım serklaj yapılacak maalesef ve umarım geri kalan hamileliği de ayakta iyi geçireceğim.
Ama yatarsam şeker tavan yapacak. Ondan korkuyorum. Çok inatçı bir sekerim var.Bebiş sağlıcakla doğsun da yeter ki, varsın yatalım evet senin de bir kizin vardı diye hatırlıyorum ama yapacak bişey yok sağlıcakla dogsunlar inşallah
HahahHhhaha ölceeeeemBen de aktif rol almıştım halbuki ama niye böyle oldu
Cilt kuruluğu ve kaşıntı bende de var ama benim senelerdir var bu. Akşam nemlendirsem sabaha yine kupkuru uyanıyorumMerhaba hanımlar ben de bugün gittim 12+6çıktı ense, burun, organları her şeyi normal 2li tarama yaptırmadım o yüzden yaptırsam da bir şey değişmeyecekti zaten sağlıkla gelir umarımhepsierkeğe benziyor ama hazırlık yapma bir dahaki ay net konuşuruz dedi doktorum
Sürekli kasıklarda ağrı sancı var midem akşam ve gece feci bulanıyor hala bazen bacağım çekiyor çok yorulunca
Bir de size de sormak istediğim aşşırı cilt kuruluğu ve kaşıntı var 2 haftadır ne kremler bitirdim
Çok yazamıyorum komple özet geçtim
Şükür büyümüş bebişMerhaba hanımlar ben de bugün gittim 12+6çıktı ense, burun, organları her şeyi normal 2li tarama yaptırmadım o yüzden yaptırsam da bir şey değişmeyecekti zaten sağlıkla gelir umarımhepsierkeğe benziyor ama hazırlık yapma bir dahaki ay net konuşuruz dedi doktorum
Sürekli kasıklarda ağrı sancı var midem akşam ve gece feci bulanıyor hala bazen bacağım çekiyor çok yorulunca
Bir de size de sormak istediğim aşşırı cilt kuruluğu ve kaşıntı var 2 haftadır ne kremler bitirdim
Çok yazamıyorum komple özet geçtim
Bakayım canım onu da onun türevlerini de kullandım yarım gün anca fayda ediyorlarŞükür büyümüş bebişcanım cilt kurulugu ve kaşıntı için excipial lipo ya bir bakar mısın belki derdine derman olur
Bende de var çok şükür yetişkinlik donemimde biraz azaldı çocuklugumda çok kötüydü özellikle yüzüm domates gibi gezerdim millet de utandım da kızardım sanardi sinir olurdum. Ama şimdi de vücudum oyle catlamaktan da korkuyorum bakalım ne olacak ergenlikte kalcam haritaya döndü. Karnım da erken çıktı geçen hafta giydiğim kot olmadı geniş olmasına rağmen. Bebiş büyüdü diye bir yandan seviniyorum amaBakayım canım onu da onun türevlerini de kullandım yarım gün anca fayda ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?