- 8 Nisan 2023
- 927
- 1.775
- 33
- 35
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.261
Allah korusun. Yani kullanıp sapa sağlam doguranda gördüm.Bebeğin organlarında hasar bırakabiliyomuş benim kuzenimin annesi de bulantı hapı çok kullanmış kuzenimin böbrek ve rahmi ters yerde doğdu ne olur ne olmaz ilaç sonuçta
Bana güvenli dedi bu ilacı doktor her doktor farklı şey demiş ya kafam corba oldu. Bana dramamine de verdi doktor aşırı kustugum için ilk haftalarda. Onu da günde 3 kere icebilirsin dedi sarı sarı böyle o içime sinmedi prilam gibi içmedim bende. Şimdi çok şükür kusmuyorum ama bulantım hala yoğun yaniBende çalışıyorum otobüse binemiyorim dışarı çıkamıyorum. Hele yiyip duşa girdiysem iki klozet bir duş oluyordu sonra tabi açlık hissi doktorumda yazınca kullandımama üç gundur iyiyim. Sadece halsizlik ve sırt ağrım var.
Canım çok erken o bebek değildir de karın sertleşiyor onu hissetmişsindir. Ay bebekleri de hissedelim artık yaKızlar çok erken biliyorum ama şimdi yemek yedim öle kanepede sola uzandım kusmamak için karnmi elledim sertlik var sanki bebeği hisetim 13 haftalık varmı aranızda bu durumu yaşıyan
Yani ne bilm ya valla hissedene kadarCanım çok erken o bebek değildir de karın sertleşiyor onu hissetmişsindir. Ay bebekleri de hissedelim artık yahissetsek cidden daha rahat olacacagiz. Ben yarın yine doktora gidecem valla eşimle bebeğe bakalım hemde ikili test çıkmış onu alalım dedik belli ki hissedene kadar doktora devam
Açıkçası ben olsam giderdim 4 gün stres yaşamaktansa hem iki Dr görüşü birden almış olursunuzkızlar bi fikir almak istiyorum. ben 4 aralıkta 7+3 iken bebeğimin kalp atışını duymak için randevuya gittik. doktorum bir sonraki randevumu 30 aralık cumartesiye verdi yani bu cumartesi. yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim ama dayanamıyorum artık çok merak ediyorum bebeğimi görmek istiyorum. devlette de bi arkadaşım kadın doğum doktorunun yanında çalışıyor yarın sabahtan gel bakalım dedi. şimdi diyorum o kadar beklemişim bekle bi 4 5 gün daha. sonra taramalar için vs alırsın randevu, bir tarafımda daha ne kadar bekliceksin git gör diyor :') 4 gün arayla ultrasona girmem sizce sorun yaratır mı? gitmeli miyim napmalıyım çok aradayım :')
işte beklediğim cevap. bence de gideyim ya valla yettiAçıkçası ben olsam giderdim 4 gün stres yaşamaktansa hem iki Dr görüşü birden almış olursunuz
işte beklediğim cevap. bence de gideyim ya valla yetti
yaa arasını nasıl ayarlıyorsun pekiiii? az evvel arkadaşım dedi ki 4 gün arayla iki kere girme ultrasona zararlı olabilir bu ara dedi :'( ay ne yapacağım ben :') cumartesi özele gideceğim zaten, bir buçuk hafta sonra filan mı gitsem daha iyi olur acaba?Tabiki yinde sen bilirsin sadece ben çok sabirsizm çünkü şuan da bir özele bir devlete gidiyorm
/Örnek ayın 2 yada 3 devlet 19 özele gidiyorm gitmessm sabırlı olsam daha iyi belki ama korkuyorum daha önce kaybim oldu o korkuyu atamıyorum içimden hareketlerinj hissedene kadar böyle olck galiba bendeyaa arasını nasıl ayarlıyorsun pekiiii? az evvel arkadaşım dedi ki 4 gün arayla iki kere girme ultrasona zararlı olabilir bu ara dedi :'( ay ne yapacağım ben :') cumartesi özele gideceğim zaten, bir buçuk hafta sonra filan mı gitsem daha iyi olur acaba?
aynı şekildeyiz benim de 2 kaybım var çok endişeliyim. nasıl sabrettim zaten bu kadar süre şaşkınım. ben mecbur bunu artık bekleyeyim de diğer randevuların aralarını ayarlayayım bi özel bi devlet olacak şekilde en iyisi :')/Örnek ayın 2 yada 3 devlet 19 özele gidiyorm gitmessm sabırlı olsam daha iyi belki ama korkuyorum daha önce kaybim oldu o korkuyu atamıyorum içimden hareketlerinj hissedene kadar böyle olck galiba bende
Hakkında hayırlısı inşallah sağlıkla kucağına alırsın ve tüm guruptaki arkadaşlar birlikteaynı şekildeyiz benim de 2 kaybım var çok endişeliyim. nasıl sabrettim zaten bu kadar süre şaşkınım. ben mecbur bunu artık bekleyeyim de diğer randevuların aralarını ayarlayayım bi özel bi devlet olacak şekilde en iyisi :')
Valla bende 12. Haftadayım aynı şeyi yaşıyorum arada bi yer sertleşiyor sonra rahatlıyor farklı yerlerde hissediyorum. Olabilir bence çünkü geçen hafta cuma gittiğimde aşırı hareketliydi kolu bacağı durmuyorduKızlar çok erken biliyorum ama şimdi yemek yedim öle kanepede sola uzandım kusmamak için karnmi elledim sertlik var sanki bebeği hisetim 13 haftalık varmı aranızda bu durumu yaşıyan
Git bence farklı bi doktor iyi oluyor bazen başka bi yerde ultrasona girip görmek falankızlar bi fikir almak istiyorum. ben 4 aralıkta 7+3 iken bebeğimin kalp atışını duymak için randevuya gittik. doktorum bir sonraki randevumu 30 aralık cumartesiye verdi yani bu cumartesi. yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim ama dayanamıyorum artık çok merak ediyorum bebeğimi görmek istiyorum. devlette de bi arkadaşım kadın doğum doktorunun yanında çalışıyor yarın sabahtan gel bakalım dedi. şimdi diyorum o kadar beklemişim bekle bi 4 5 gün daha. sonra taramalar için vs alırsın randevu, bir tarafımda daha ne kadar bekliceksin git gör diyor :') 4 gün arayla ultrasona girmem sizce sorun yaratır mı? gitmeli miyim napmalıyım çok aradayım :')
evet evet, kesinlikle gidicem ama bu haftaki randevuma çok az kaldı bunu atlatayım 12-13 haftalıkken de hem taramalar için hem de devlet takibi de olsun diye randevu alıp gideceğim inşallah :) artık 4 hafta dayanmışım son 4gün de dayancam mecburGit bence farklı bi doktor iyi oluyor bazen başka bi yerde ultrasona girip görmek falanbi de özele gidiyorsan devlette ikili taramanı kan tahlillerini falan da yaptırırsın aradan çıkar. Kendi doktorun da sisteme sonuçları geçirir
Bende ya gerçekten bugün orda birşey hisetim sanki elim değmiş gibi ben normal de gaz sancısı da çok çektim ama bu öyle değildi yaValla bende 12. Haftadayım aynı şeyi yaşıyorum arada bi yer sertleşiyor sonra rahatlıyor farklı yerlerde hissediyorum. Olabilir bence çünkü geçen hafta cuma gittiğimde aşırı hareketliydi kolu bacağı durmuyorduBi de erkek çocuk daha hızlı canlanır diyor ananem
ben de duymuştum bunu, hatta pıt pıt titreme var mı diye sormuştu annem noldu ki dediğimde kardeşinde(erkek) 10. haftalarda pıt pıt seyirirdi benim karnım dedi. babannemlerde de aynısı olmuş bilmiyorum denk gelmişte olabilir ama doğru mu acaba diye de merak ettimm :)))))Valla bende 12. Haftadayım aynı şeyi yaşıyorum arada bi yer sertleşiyor sonra rahatlıyor farklı yerlerde hissediyorum. Olabilir bence çünkü geçen hafta cuma gittiğimde aşırı hareketliydi kolu bacağı durmuyorduBi de erkek çocuk daha hızlı canlanır diyor ananem
Benimde 3 kaybım var senin gibi korktuğum için 2 haftada bir doktordayım bir özele bir devlete gidiyorumaynı şekildeyiz benim de 2 kaybım var çok endişeliyim. nasıl sabrettim zaten bu kadar süre şaşkınım. ben mecbur bunu artık bekleyeyim de diğer randevuların aralarını ayarlayayım bi özel bi devlet olacak şekilde en iyisi :')
Yaa bendede oluyor özellikle sabah uyandığımdaBende ya gerçekten bugün orda birşey hisetim sanki elim değmiş gibi ben normal de gaz sancısı da çok çektim ama bu öyle değildi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?