2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Allah hayirlara cevirsin ruyalarimizi kuzum sen doktoru hastaneyi netlestirdin degil mi. Normalde beni de 21 araliga cagirdi taramalar icin ama ben hala doktor ve hastane arayisinda oldugum icin baska bir doktordan da randevu aldim bugune. Normalde aslinda 2 bucuk hafta sonra rutin kontrol. Zaman da hem hizli geciyor gibi hem gecmiyor gibi.

Netlestirdim kuzum doğum paketinin hiçbir mantıgi yoktu paket olarak almadım. Doktorla da görüştüm paket almak zorunda zaten degilmisiz. İki tane özel sağlık sigortam var ikisinde de doğum teminatı var hayli hayli yetiyor muayenelere de doğuma da. İlk önce acildeki kadın doğumcu bakmıştı bana hep acilden girdiğim için panikleyip., şimdi doktorumu seçtim onla ilerleyecegiz kuzum. Yeni doktor normal doğum taraftarı inanılmaz tatlı bir kadın. İletişimi de hoşuma gitti. Aynı hastanede gebelik öncesi rutin muayenelerimi yapan doktorun ciddi iletisim problemi vardı mesela onla devam etmek istemedim o yüzden. Bulantılarım bir ara kesilir gibi olmustu sonra tekrar başladı şimdi kendimi iyi hissediyorum. Doktor bebeğin zor zamanlari geçti artık rahatla da deyince bekleme süresi biraz daha çekilir oldu bu arada ben tsh ve antikor testlerini yaptırmıştım şansıma acildeki kadın doğumcu takipli hastasiymisim gibi hallettirdi o testleri.

çok şükür 7+1de kalp atışını duyduk<3

Şimdi yeni içmeye başladım biraz daha iyiyim teşekkür ederim canım

Kız ben onu yapamam %100 kusarım ben

Ah teşekkür ederim balım boğazım şiş neden bilmiyorum ama düşük tehdidim geçti de progestan çok mu kullandım diyoruz eşimle randevu alıcam ayın 11ine doktora söylicem ılık şerbetli su yaptım içiyorum aşırı iyi geldi hem mideme hem boğazıma sanada geçmiş olsun ilk defa bir gebelikte kusuyorum her gebelik farklıymış gerçekten Rabbim yardımcımız olsun inşallah biran önce atlatalım şu zamanları

Kızlar ödem yapan var mı benim yüzüm gözüm şişti hem ödem hem kabizim
Benim ayak bileklerimde çok var bu ara okula gidip geliyorum çok yürüyorum ve oturur pozisyonda olduğum için akşama davul oluyor. Sende hareketlilik var mı tuzu biraz azaltabilirsin

Kızlar ödem yapan var mı benim yüzüm gözüm şişti hem ödem hem kabizim
Benim ilk hamileliğimde de zaman zaman oluyordu. Mümkünse ama tansiyonunu ölç. Bir de magnezyum ve potasyumuna baktır. Bol su iç, yediklerine dikkat et. Ben ilkinde çok abartmıştım kısa sürede hızlı kilo aldım. O da ödem yapıyor.

Tansiyonum 10 5

Kontrolden ciktim kizlar. Her sey yolunda cok şükür. Doktor artik soyleyebilirsin cevrendekilere riskli donemi hemen hemen atlatmissin dedi. Ama yine de beklemek istersen de taramalarini yaptir sonra soyle dedi. 2 hafta sonrasina tekrar cagirdi. 2li tarama icin. Fetal dna fiyatı icin yaklaşık 10.000tl rakam veriyorlar. Taramalar konusunda kafam cok karışık. Ne yapacagimi hic bilmiyorum. Ilk gebelikte yaptirmamistim hic birini ama simdi kararsiz kaldim. Bebis biraz daha buyumus bu arada 27.4 mm olmus. Kollari olusmaya baslamis.

Eklentiler

• 17016981723394729542627829038670.jpg
    138,6 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…