- 2 Kasım 2023
- 619
- 867
- 18
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.721
Eşin sağlıklıydı di mi senin canım. Eğer öyleyse spanca batikan dökün abeslanga sarın bademciklerinin oraya sürtün kazır gibi biraz enfeksiyonu mikrobu direk alıyor. Biraz dayanman lazım tabi kusabilirsin deKızlar bana bir akıl verin ilaç yutamıyorum kusmaktan boğazım tahriş oldu boğazıma ne içersem hap olarak yapışıyor eşim ekmekle yut dedi ama geçmiyor ki boğazımdan
Canım geçmiş olsun hangi ilaçları kullanıyorsun bilmiyorum ama Progestanı yutmak zorunda değilsin fitil olarak al folik asiti de ağızda eriyenler var onlardan kullan. 400 mikrogramlık olsa yeterli olur eczaneden internetten temin edebilirsin, yudum yudum kendini kusturmayacak şekilde ılık su içKızlar bana bir akıl verin ilaç yutamıyorum kusmaktan boğazım tahriş oldu boğazıma ne içersem hap olarak yapışıyor eşim ekmekle yut dedi ama geçmiyor ki boğazımdan
Valla geçmiyormuş gibi ama geriye dönüp bakınca öyle hızlı kiGünaydın canım iyiyiz çok şükürmaşallah zaman ne çabuk geçiyor 10 hafta olmuş
Valla öyleValla geçmiyormuş gibi ama geriye dönüp bakınca öyle hızlı ki
Günaydın canım maşallah sanaGünaydın kızlar haftasonu çok bakamadım ufak ufak ev işi kocam ve çocuğumla ilgilendim herkes iyidir inşallah bebişimi merak ediyorum yarın tam 10 haftalık olucaz
Cinsiyete kalmis iki haftaGünaydın kızlar haftasonu çok bakamadım ufak ufak ev işi kocam ve çocuğumla ilgilendim herkes iyidir inşallah bebişimi merak ediyorum yarın tam 10 haftalık olucaz
BüyüyorlarGünaydın canım maşallah sanaben de bugün 6+4 Haftasonu biraz kendimi yordum geceden beri hafif akıntım var kremimsi ama bir yandan midem de bulanıyor içimi ferah tutmaya çalışıyorum
İyi haberlerini bekliyoruz iyidir minişKizlar gunaydin. 9+1den selamliyorum sizibugun kontrolumuz var. Umarim her sey yolundadir. Sabaha kadar ruyamda degisik degisik seyler gordum. Kalbi durmus kurtaj gerekiyormus vs vs. Bilincaltim korku dolu guzel haberler aldigimiz bir gun olsun
Benim doktorum 15. Haftaya kadar söylememişti ya 12. Haftada söyleyenler var mıCinsiyete kalmis iki haftailk kimden gelecek acaba cinsiyet haberi
Anladım canım benim özel sağlık sigortam yok. Hamilelikten sonra yapınca da çok bir anlamı olmuyor. Kafam karışık o yüzden. Aynen paket yaptırınca ekstra ücret almasalar hadi neyse. Yine para alıyorlarmış bi şeylerdenCanım ben doğum paketleri için Ankara da bayağı bir hastaneyle görüştum. Benim doğum teminatli özel sağlık sigortam vardı iş yerimin yaptığı. Eşimin şirketinin yaptığı sigortadan da yaptırmistik onun da doğum teminatı var. Birini muayeneler için diğerini ise doğum için kullanacağım o yüzden paket almadım. Doktorumu ve hastanemi de belirledim illa paket mi almak zorundayım dedim hayir dediler. Ücret ödememiş oluyorum yani. Pakette de ekstra olan şeylerin hiçbiri yok malesef. Paket alınsa da yine de para ödenebiliyor.
Ortalama 10 muayene oluyor canım+doğum şeklinde düşünebilirsin. Ek olarak kan testleri ve taramalar var bir de şeker yüklemesi var sanırım. Bunları siz öderseniz ne kadar olur diye sormak lazım. Doğum paketi geçen ay 35k civarı idi medicalparkta ama birkaç gün önce bana tekrar yazdılar zam gelecek diye en az iki katına çıkmıştır.Anladım canım benim özel sağlık sigortam yok. Hamilelikten sonra yapınca da çok bir anlamı olmuyor. Kafam karışık o yüzden. Aynen paket yaptırınca ekstra ücret almasalar hadi neyse. Yine para alıyorlarmış bi şeylerden
Kuzum bende saçma sapan kanama gördüm birkaç gün.Kizlar gunaydin. 9+1den selamliyorum sizibugun kontrolumuz var. Umarim her sey yolundadir. Sabaha kadar ruyamda degisik degisik seyler gordum. Kalbi durmus kurtaj gerekiyormus vs vs. Bilincaltim korku dolu guzel haberler aldigimiz bir gun olsun
Ben kizimi 11 haftanın icinde ogrenmistim. Net bir sekilde soyledi valla. Ama bunda ne olur bilmiyorumBenim doktorum 15. Haftaya kadar söylememişti ya 12. Haftada söyleyenler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?