- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.541
Canım bu çok yaygın bişey, benim bu 3.hamileligim ve üçünde de aynı şey oldu, progestan fitil veriyorlar genelde, onu düzenli kullan, süpürge tutma ağır kaldırma kahveden, koladan, ilişkiden uzak dur bolca dinlen 10 güne geçiyor genelde, hafif kramp gibi oluyor, o ağrılar geçince hematom da geçmiş oluyor genelde, ilkinde doktor kanama alanın geçmiş dediğinde verdiğim tepki dün gibi aklımda, anlamıştım biliyor musunuz ağrılarım geçti demiştim doktora, ama dikkatli olup kendini yormaman lazımMerhaba kızlar ben 7 haftalık hamileyim doktor bugün hematom görünüyor dedi. Kesenin yakınında kanama alani varmış. Ama kanama vs olmadi hiç. Daha önce başına gelen oldu mu ?
Ayni benim de ya.. surekli uyusam uyurum. Uyumasam bile yatayim modumdayim. Az bir enerji gelince mutlu olmak yerine kaygilara batiyorumBenim de öyle günlerdir hic enerjim yoktu evi bile temizlemek gelmiyordu içimden. Dün ilginc o enerjiyi buldm kendimde. Bu sefer acaba bişi mi oldu niye bu kadar iyiyim diye düşünüp durdum
Kuzum bosver kimsenin bilmemesi daha iyi idare edebiliyorsan bunlara takilma et bence. Ben de kimseye soylemedim. Gecen hava sartlarindan dolayi okullar tatil edildi. Kamuda hamilelere idari izin denildi. Yine de gelip çalıştım. Bazi avantajlari kaciriyor olabiliriz ama nazar acisindan da diger senin soyledigin boyutlariyla da soylemeyi ben de tercih etmedim. Boyle de daha rahat hissediyorum. Gecen sene bu vakitler bir dusuk yapmistim. Ailem dahil hic kimse hala bilmiyor. Ve ben kendimi daha rahat hissediyorumBen öğretmenim, önceki hamileliğimde daha öğrenir ogrenmez söylemiştim herkese, sonu hüsran olunca bunda ara tatil sonrasına kadar soylemiycem saklayabilirsem. Tatil dönüşü söyleyebilirim zaten karnım çıkmaya baslar diye düşünüyorum ocak sonunda 4 aylık gibi bişey okur minnoşgeçen ay şey zor oldu ama nöbet olayında, benim önceki hamileliğimden 1 ay sonra hamile kalan bir arkadaşin 3.kata nöbeti gelmisti, benden rica etti hamileyim ya 3 e çık in zor oluyor yer değişsek sen 3 e çıksan ben 1.kata insem olur mu dedi, iç çektim ve tamam dedim bu tür görev paylaşımlarında hamile olmadığımi düşündükleri için bana verilebiliyor, hamile olduğum halde üzülüyorum çünkü bebeğini kaybetmiş birine ben olsam görev yikmazdim, sene başında da o kadar zoruma gitti ki sen hamile değilsin, zümre başkanı sen ol, şu sınıflar yaramaz şunları sen al gibi görevler üstüme yıkıldıkça çok üzülmüştüm, şimdi devami geliyor, ben hamileyim sen 3.kata çıksan olur mu vs hayata kırgınım resmen kızlar içimi dökmek istedim kusura bakmayın uzun oldu
Bende de varmis canim nokta dahi kanamam olmadi benimde. Progestan fitil verdi sabah aksam aliyorum bir dahaki kontrolde gecmis olur insallah sana vermedi mi progestan ?Merhaba kızlar ben 7 haftalık hamileyim doktor bugün hematom görünüyor dedi. Kesenin yakınında kanama alani varmış. Ama kanama vs olmadi hiç. Daha önce başına gelen oldu mu ?
gebeliğin ilk 3 ayında yaptırman gerekiyor.Kızlar selam dr a gittim
Bana tahlil yazmış 30 tane
Bunun vakti ne zamana kadar acaba
Kac haftaliga kadar yaptırabiliyoruz
Birde dr a gittim Saglikocagi beni sistemden gorup ariyor muydu hemen
Progestan 200lük akşamları fitil olarak bi tane kullanıyordum da 2 hafta oldu bıraktım.Kızlar hangi progesteron ü kaç mg kullanıyorsunuz
Progestan 200 mgKızlar hangi progesteron ü kaç mg kullanıyorsunuz
Kullan bence bi zarari olacagini sanmiyorum önlem almış olursun bu arada ilk 3 ay iliski pek önerilmiyor canim aklinda bulunsun bu gibi lekelenmelere yol acabiliyorDoktoruma ulaşamıyorum şu an dün ilişki oldu bugün hafif lekelenmem var alıp kullansam olur mu sizce randevum pazartesi doktor seminere gitmiş beklemeye korkuyorum ne yapmalıyım
Canım bizde de aileler dahi bilmiyor ama sorun şu ki haftaya Perşembe annemle babam gelecekler memleketten, 13 saat gibi bir yoldan gelecekler, o gün kalp atışı için gidecegiz doktora 7+4 te tam da denk geldi sabah 8:30 da, annemler gelmeden gidip gelmiş oluruz ama onca yoldan gelmis olacaklar ve bizde kalacaklar mecbur söylemem gerekmiyor mu bana akıl verin hepiniz, önce sevindirip sonra üzdüm diğerinde bunda cinsiyetle beraber söylerim diyordum en az 13-14 hafta geçsin diyordum ama planlar istediğim gibi gitmiyor şuan, Perşembe günü annemlere söylersem eşimin de annesine babasına abisine söylememiz gerekmiyor mu bir de napsam yardım please :)Kuzum bosver kimsenin bilmemesi daha iyi idare edebiliyorsan bunlara takilma et bence. Ben de kimseye soylemedim. Gecen hava sartlarindan dolayi okullar tatil edildi. Kamuda hamilelere idari izin denildi. Yine de gelip çalıştım. Bazi avantajlari kaciriyor olabiliriz ama nazar acisindan da diger senin soyledigin boyutlariyla da soylemeyi ben de tercih etmedim. Boyle de daha rahat hissediyorum. Gecen sene bu vakitler bir dusuk yapmistim. Ailem dahil hic kimse hala bilmiyor. Ve ben kendimi daha rahat hissediyorum
Evet bende oluyor özellikle sabah çok sıkışık uyanıyorum o zamanlar hafif elektriklenme gibi oluyor sonra geçiyorKızlar idrar yaparken kasıklarda hafif sancısı olan oluyor mu? Sanki mesane boşalırken kasıklarım batıyor gibi oluyor bitince geçiyor. Özellikle uzun süre idrar tutunca daha çok hissediyorum bu durumu
Ben de hiç kimseye söylemicem dedim dayanamadım sadece anneme söyledimCanım bizde de aileler dahi bilmiyor ama sorun şu ki haftaya Perşembe annemle babam gelecekler memleketten, 13 saat gibi bir yoldan gelecekler, o gün kalp atışı için gidecegiz doktora 7+4 te tam da denk geldi sabah 8:30 da, annemler gelmeden gidip gelmiş oluruz ama onca yoldan gelmis olacaklar ve bizde kalacaklar mecbur söylemem gerekmiyor mu bana akıl verin hepiniz, önce sevindirip sonra üzdüm diğerinde bunda cinsiyetle beraber söylerim diyordum en az 13-14 hafta geçsin diyordum ama planlar istediğim gibi gitmiyor şuan, Perşembe günü annemlere söylersem eşimin de annesine babasına abisine söylememiz gerekmiyor mu bir de napsam yardım please :)
Ayy kuzum bu arada biz de haftaya perşembe kalp atışı için gideceğiz inşallah ikimiz de güzel haberler alırız o günCanım bizde de aileler dahi bilmiyor ama sorun şu ki haftaya Perşembe annemle babam gelecekler memleketten, 13 saat gibi bir yoldan gelecekler, o gün kalp atışı için gidecegiz doktora 7+4 te tam da denk geldi sabah 8:30 da, annemler gelmeden gidip gelmiş oluruz ama onca yoldan gelmis olacaklar ve bizde kalacaklar mecbur söylemem gerekmiyor mu bana akıl verin hepiniz, önce sevindirip sonra üzdüm diğerinde bunda cinsiyetle beraber söylerim diyordum en az 13-14 hafta geçsin diyordum ama planlar istediğim gibi gitmiyor şuan, Perşembe günü annemlere söylersem eşimin de annesine babasına abisine söylememiz gerekmiyor mu bir de napsam yardım please :)
Kullanabilirsin canım. Vücutta olan bir hormonu destek için kullanıyoruz ki lekelenmesin ağrısı olana veriyolar zaten korkma ilişkiden dolayı olabiliyor dinlen bol bolDoktoruma ulaşamıyorum şu an dün ilişki oldu bugün hafif lekelenmem var alıp kullansam olur mu sizce randevum pazartesi doktor seminere gitmiş beklemeye korkuyorum ne yapmalıyım
Çok sağolun ya aldım biraz uuzandım şimdi mecbur çalışmaya devam edicem umarım etkisi olurKullanabilirsin canım. Vücutta olan bir hormonu destek için kullanıyoruz ki lekelenmesin ağrısı olana veriyolar zaten korkma ilişkiden dolayı olabiliyor dinlen bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?