2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Benim de öyle günlerdir hic enerjim yoktu evi bile temizlemek gelmiyordu içimden. Dün ilginc o enerjiyi buldm kendimde. Bu sefer acaba bişi mi oldu niye bu kadar iyiyim diye düşünüp durdum

Benim de öyle günlerdir hic enerjim yoktu evi bile temizlemek gelmiyordu içimden. Dün ilginc o enerjiyi buldm kendimde. Bu sefer acaba bişi mi oldu niye bu kadar iyiyim diye düşünüp durdum
İyice delirdik tertemiz iyi olunca neden iyiz kötü olunca yok fazla kötüym inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımiza derin bir çok şükür çekeriz

Hayır her kan sonucunu girmiyor ama her gittiğim kontrolü girdiğini söylüyordu kadın ve açık açık bundan prim alıyorum ondan giriyorum diyordu çünkü kadın tanıdığımızdı bizimde ve evet kadına taktım değiştiricem

Her şeyin sebebi bu internet olayı çok şey biliyoruz ondan yüreğimiz ağzımızda bir hamilelik geciriyoruz, ne olurdu cahil olsaydım da yaşasın hamileyim diyip sadece dogumun olacağı günü bekleseydim bilmek iyi bir şey değil, araştırmak iyi bişey değil sürekli dert ediniyoruz her bir şeyin belirtilerini biliyoruz yok şu oldu bu dış gebelik belirtisi yok bu oldu acaba boş gebelik mi yok belirtiler gitti bişey mi oldu hepimiz bu şekildeyiz gerçekten bilmek kötü bişey

Çalışan arkadaşlar çalıştığınız iş yerinde arkadaslariniz biliyor mu hamileliginizi

Ben öğretmenim, önceki hamileliğimde daha öğrenir ogrenmez söylemiştim herkese, sonu hüsran olunca bunda ara tatil sonrasına kadar soylemiycem saklayabilirsem. Tatil dönüşü söyleyebilirim zaten karnım çıkmaya baslar diye düşünüyorum ocak sonunda 4 aylık gibi bişey okur minnoş geçen ay şey zor oldu ama nöbet olayında, benim önceki hamileliğimden 1 ay sonra hamile kalan bir arkadaşin 3.kata nöbeti gelmisti, benden rica etti hamileyim ya 3 e çık in zor oluyor yer değişsek sen 3 e çıksan ben 1.kata insem olur mu dedi, iç çektim ve tamam dedim bu tür görev paylaşımlarında hamile olmadığımi düşündükleri için bana verilebiliyor, hamile olduğum halde üzülüyorum çünkü bebeğini kaybetmiş birine ben olsam görev yikmazdim, sene başında da o kadar zoruma gitti ki sen hamile değilsin, zümre başkanı sen ol, şu sınıflar yaramaz şunları sen al gibi görevler üstüme yıkıldıkça çok üzülmüştüm, şimdi devami geliyor, ben hamileyim sen 3.kata çıksan olur mu vs hayata kırgınım resmen kızlar içimi dökmek istedim kusura bakmayın uzun oldu

bende bırakamıyorum aksine daha fzla içesim geliyor her içtiğimde çok üzülüyorum napıcaz

İnsanlar yaşamadıkları olayların bencili olabiliyolar eskiden olsa bende çok kızar kırılırdım ama iş hayatı oluyo böyle şeyler. Nasıl olsa bir engelin bir bahanen kalmadı tarzında yaklaşmaları seni kırmış anlıyorum ama takılma canım. Günün sonunda herkes kalbinin ekmeğini yesin

Ahh kuzum kıyamam sana, bebeğini kaybetmeyen bizim ne yaşadığımızı anlayamaz… ben de ilkinde söylemiştim bu sefer 3 ay bitene kadar kimseye söylemiyorum çünkü düşükten sonra işe döndüğümde herkesin yüzünde bir acıma ifadesi gördüm ve hiç hoşlanmamıştım bu durumdan… sana hamile değilsin diye iş verenleri 4 ay sonra göbüşünle şaşırtma keyfi

Çalışan arkadaşlar çalıştığınız iş yerinde arkadaslariniz biliyor mu hamileliginizi
maalesef söylemedim ve karnım çıkana kadar da söylemeyi düşünmüyorum ben kamuda çalışıyorum hemen bir gözden çıkarma durumuna düşmek istemiyorum o yüzden son ana kadar söylemek istemiyorum en yakın arkadaşlarıma bile söylemedim duyulmasın diye

Allah'ım o günleri göster hepimize kucağımıza aldığımız günleri göster Allah'ım hepimize

Merhaba kızlar ben 7 haftalık hamileyim doktor bugün hematom görünüyor dedi. Kesenin yakınında kanama alani varmış. Ama kanama vs olmadi hiç. Daha önce başına gelen oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…