- 19 Haziran 2013
- 468
- 461
- 303
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.521
1 ay sonra dedi bana şimdiden imza aldı onay aldılarİki li testler 8 haftalık ta yaplyomu
11-14 hafta arası canım1 ay sonra dedi bana şimdiden imza aldı onay aldılar
BenKızlar sizde de hapşurunca kasıklarina acı giren var mı? Ikidir oluyor hem çok acıyor hem de acaba bişimi oldu diye korkuyorum
Dr bana istirahat, meyve ve bol sıvı tüketimi önerdi. Ballı limonlu ıhlamur iç istersen. Ama karışık bitki çaylarından içme, önerilmiyor.Kızlar 2 gündür grubun ve bogaz ağrım var sizlerde olanlar var mı neler yapabilirim kullanabilirim
Benim de öyle günlerdir hic enerjim yoktu evi bile temizlemek gelmiyordu içimden. Dün ilginc o enerjiyi buldm kendimde. Bu sefer acaba bişi mi oldu niye bu kadar iyiyim diye düşünüp durdumB
Bu dogru galiba kuzum ya. Ilk gebelik cok bulantili kusmali gecmisti benim. Bu planli ve oncesinde vitamin acisindan epey destekledigim icin mi bilmiyorum. Kusma hic olmadi. Agzimin tadi var diyemem ama asiri bir bulanti kusma hic yasamadim. Masallah diyeyimama o da tabi acaba her sey yolunda mi kaygisini da beraberinde getiriyor. Biraz istahim acilsa ne oldu diye kaygilaniyorum
İyice delirdik tertemiz iyi olunca neden iyiz kötü olunca yok fazla kötüym inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımiza derin bir çok şükür çekerizBenim de öyle günlerdir hic enerjim yoktu evi bile temizlemek gelmiyordu içimden. Dün ilginc o enerjiyi buldm kendimde. Bu sefer acaba bişi mi oldu niye bu kadar iyiyim diye düşünüp durdum
Hayır her kan sonucunu girmiyor ama her gittiğim kontrolü girdiğini söylüyordu kadın ve açık açık bundan prim alıyorum ondan giriyorum diyordu çünkü kadın tanıdığımızdı bizimde ve evet kadına taktım değiştiricemKan sonuçlarını tek tek sisteme giremez. Örnek veriyorum D vitaminin eksiktir onu girer Tsh problemin varsa onu girer kullandığın ilaçları girer. Diyorum ya ben Asm ebesini yıllardır tanıyorum sistem bu şekilde ilerliyor hemşire ne anlar kan sonucundan. Aşını yapar haftanı kilonu kontrol eder bu. Ama sen tutulmuşsun sanki kuzu değiştirmeden için rahatlamayacak.
Ben daha söylemedim valla zaten patron da erkek dükkanda bir ben varım bakalım biraz daha büyüsün mecbur söylicem ama utanırım ya adama da söylemeyeÇalışan arkadaşlar çalıştığınız iş yerinde arkadaslariniz biliyor mu hamileliginizi
Genel müdürümden toplantıya gelenlere kadar herkesÇalışan arkadaşlar çalıştığınız iş yerinde arkadaslariniz biliyor mu hamileliginizi
Söylemek gerekiyor. Hem iş etiği olarak hemde yasa olarak ama vaktin var birazcık daha oyalan bişey olmaz.Ben daha söylemedim valla zaten patron da erkek dükkanda bir ben varım bakalım biraz daha büyüsün mecbur söylicem ama utanırım ya adama da söylemeye
Evet neyse azcık daha beklim de söylicem mecburSöylemek gerekiyor. Hem iş etiği olarak hemde yasa olarak ama vaktin var birazcık daha oyalan bişey olmaz.
bende bırakamıyorum aksine daha fzla içesim geliyor her içtiğimde çok üzülüyorum napıcazMerhaba kızlar benimde büyük bir problemim var sigarayı bırakamıyorumbağımlılık çok kötü birsey vicdan azabı çekiyorum iki hamileleigimde de tiksinti gelmiş ti icmemistim ama bunda böyle birsey olmadi
İnsanlar yaşamadıkları olayların bencili olabiliyolar eskiden olsa bende çok kızar kırılırdım ama iş hayatı oluyo böyle şeyler. Nasıl olsa bir engelin bir bahanen kalmadı tarzında yaklaşmaları seni kırmış anlıyorum ama takılma canım. Günün sonunda herkes kalbinin ekmeğini yesinBen öğretmenim, önceki hamileliğimde daha öğrenir ogrenmez söylemiştim herkese, sonu hüsran olunca bunda ara tatil sonrasına kadar soylemiycem saklayabilirsem. Tatil dönüşü söyleyebilirim zaten karnım çıkmaya baslar diye düşünüyorum ocak sonunda 4 aylık gibi bişey okur minnoşgeçen ay şey zor oldu ama nöbet olayında, benim önceki hamileliğimden 1 ay sonra hamile kalan bir arkadaşin 3.kata nöbeti gelmisti, benden rica etti hamileyim ya 3 e çık in zor oluyor yer değişsek sen 3 e çıksan ben 1.kata insem olur mu dedi, iç çektim ve tamam dedim bu tür görev paylaşımlarında hamile olmadığımi düşündükleri için bana verilebiliyor, hamile olduğum halde üzülüyorum çünkü bebeğini kaybetmiş birine ben olsam görev yikmazdim, sene başında da o kadar zoruma gitti ki sen hamile değilsin, zümre başkanı sen ol, şu sınıflar yaramaz şunları sen al gibi görevler üstüme yıkıldıkça çok üzülmüştüm, şimdi devami geliyor, ben hamileyim sen 3.kata çıksan olur mu vs hayata kırgınım resmen kızlar içimi dökmek istedim kusura bakmayın uzun oldu
Ahh kuzum kıyamam sana, bebeğini kaybetmeyen bizim ne yaşadığımızı anlayamaz… ben de ilkinde söylemiştim bu sefer 3 ay bitene kadar kimseye söylemiyorum çünkü düşükten sonra işe döndüğümde herkesin yüzünde bir acıma ifadesi gördüm ve hiç hoşlanmamıştım bu durumdan… sana hamile değilsin diye iş verenleri 4 ay sonra göbüşünle şaşırtma keyfiBen öğretmenim, önceki hamileliğimde daha öğrenir ogrenmez söylemiştim herkese, sonu hüsran olunca bunda ara tatil sonrasına kadar soylemiycem saklayabilirsem. Tatil dönüşü söyleyebilirim zaten karnım çıkmaya baslar diye düşünüyorum ocak sonunda 4 aylık gibi bişey okur minnoşgeçen ay şey zor oldu ama nöbet olayında, benim önceki hamileliğimden 1 ay sonra hamile kalan bir arkadaşin 3.kata nöbeti gelmisti, benden rica etti hamileyim ya 3 e çık in zor oluyor yer değişsek sen 3 e çıksan ben 1.kata insem olur mu dedi, iç çektim ve tamam dedim bu tür görev paylaşımlarında hamile olmadığımi düşündükleri için bana verilebiliyor, hamile olduğum halde üzülüyorum çünkü bebeğini kaybetmiş birine ben olsam görev yikmazdim, sene başında da o kadar zoruma gitti ki sen hamile değilsin, zümre başkanı sen ol, şu sınıflar yaramaz şunları sen al gibi görevler üstüme yıkıldıkça çok üzülmüştüm, şimdi devami geliyor, ben hamileyim sen 3.kata çıksan olur mu vs hayata kırgınım resmen kızlar içimi dökmek istedim kusura bakmayın uzun oldu
maalesef söylemedim ve karnım çıkana kadar da söylemeyi düşünmüyorum ben kamuda çalışıyorum hemen bir gözden çıkarma durumuna düşmek istemiyorum o yüzden son ana kadar söylemek istemiyorum en yakın arkadaşlarıma bile söylemedim duyulmasın diyeÇalışan arkadaşlar çalıştığınız iş yerinde arkadaslariniz biliyor mu hamileliginizi
Allah'ım o günleri göster hepimizeAhh kuzum kıyamam sana, bebeğini kaybetmeyen bizim ne yaşadığımızı anlayamaz… ben de ilkinde söylemiştim bu sefer 3 ay bitene kadar kimseye söylemiyorum çünkü düşükten sonra işe döndüğümde herkesin yüzünde bir acıma ifadesi gördüm ve hiç hoşlanmamıştım bu durumdan… sana hamile değilsin diye iş verenleri 4 ay sonra göbüşünle şaşırtma keyfi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?