Senin Cinsiyet erkek miKocaman olmus..bakin bakalim cinsiyeti bilen var mi.bacaklari kapaliydi.. usg de anlayamayacaktik demek.dna testinde belli oldu.. su an ablam biliyor..benim.ogrenmem 1 ayi bulur sanirim... cenazemiz vardi..hemen kutlama yapamam . Annemde yok su an..onemi de yok aslinda..saglikli geldi ya sonuc. zaten benim her seyimi gec ogrendim
Dr onerdi..ben de yaptirdim canim. Cok arastirmadim..biraz konustum. Zaten fiyatlar asagi yukari ayni 13bin verdim benHangi firmaya yaptırmıştın canım ben de yaptıracağım da nasıl karar verdin
Henuz bilmiyorumSenin Cinsiyet erkek mi
Ewet ikimiz aynıyız canımAynıyız canımbakalım yarın ne dicek bizede
Firmanın ismi neydiDr onerdi..ben de yaptirdim canim. Cok arastirmadim..biraz konustum. Zaten fiyatlar asagi yukari ayni 13bin verdim ben
veritasFirmanın ismi neydi
hıc anlasılır gelmedı bana :) dr ne dediBacak arası yorum sizde
Erkek dedihıc anlasılır gelmedı bana :) dr ne dedi
Özelde canım13+1 den selam kızlar bakıyorum da cinsiyet tahminleri gelmiş sağlıkla gelsinler öncelikle inşallah. Benimde yarın randevum var bakalım doktor bir tahminde bulunacak mi. Birde kızlar devlette mi yoksa özelde mi baktirdiniz
sağlıkla doğsun canım.Erkek dedi
Bir oğlum war zaten şükür olsun saglıklı olsun cinsiyet o kadar onemsız ki benim için sadece meraksağlıkla doğsun canım.
aynen oyle canım hepımız ıcın. sağlıkla dogsun guzel ömrü olsun. cınsıyetı onemli değil.Bir oğlum war zaten şükür olsun saglıklı olsun cinsiyet o kadar onemsız ki benim için sadece merak
Ben bayadir özele gitmiyorum yarında kan sonucum için gidicem bakalım inşallah bir tahminde bulunur net bişey söylemese özele giderim cinsiyet içinÖzelde canım
Aç olan testler de war tok olan testlerde o yüzden aç versen daha iyi canımKızlar merhaba? Birşey soracağım kapsamli kan tahlili doktor talep ettiğinde aç mi tok mu olmak gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?