Benimde aynı gün sabah erkenden hastaneye gidip kan vericem inşallah bebeklerimiz bizimledir canım içini ferah tut Allahım hayırlısını versin bizde diğer arkadaşlar gibi sevinebiliriz inşallah nasibimizde varsa olur inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah pozitiflerimizEvet canım aynı gün transferimiz, ben hem 6. Hem 8. Günde test yaptım ama doktoruma da sordum erken acele etme dedii artık test yapmıcam canım cumartesi kan vericem seninde o gün mü kan testin kuzum
hayırlı olsun canım. görmez miyiz. netbenim gördüğümü sizde görüyor musunuzgeçen hafta pazartesi transferim olmuştu bugün 7. Günüm 5. Gün embriyosu
Ah insallah canım benim birbirimize muhakkak haber verelim insan heyecanlanıyor yaa seninde çift embriyo muydu sorun neydi acaba?? Kaliteleri nasıl canımBenimde aynı gün sabah erkenden hastaneye gidip kan vericem inşallah bebeklerimiz bizimledir canım içini ferah tut Allahım hayırlısını versin bizde diğer arkadaşlar gibi sevinebiliriz inşallah nasibimizde varsa olur inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah pozitiflerimiz
Evvet bir minnoş var ordabenim gördüğümü sizde görüyor musunuzgeçen hafta pazartesi transferim olmuştu bugün 7. Günüm 5. Gün embriyosu
Anladim canim inşallah dedigim gibi olur. Sen hangi sehirdesin. Sanırım bende yarin kan testi vericem saliya daha 1 hafta varHadi inşallah ama ben cuma test verip cumartesi başka bir doktora çıkmayı dusunuyorum dayanamam salıya kadar gibi salı da gidip tüp bebek doktorumla muayene olup vedalaşırim çünkü aynı şehirde değiliz ona devam etmeyi düşünmüyorum
Baya baya orda minik bir kelebek el salliyor bizebenim gördüğümü sizde görüyor musunuzgeçen hafta pazartesi transferim olmuştu bugün 7. Günüm 5. Gün embriyosu
Doktorum istanbul ben Tekirdağ canimAnladim canim inşallah dedigim gibi olur. Sen hangi sehirdesin. Sanırım bende yarin kan testi vericem saliya daha 1 hafta var
Maalesef olmadı negatif rabbimin takdiri evet ama rahim iyi sorun yok embriyo iyi dendi neden olmuyor bilimsel olarak gerçekten anlamış değilimdualarımdasınız inşallah bugün ömrünüzün baharı olur
Evet baya mesafe var hakkinda hayırlısı olsun canimDoktorum istanbul ben Tekirdağ canim
Benim 5. Gün tek embriyo AA kalite dendi genel olarak eşimde sperm sıkıntısı vardı bende de fsh hormonu yüksek çıktı bu sebepten tüp bebeğe başvurduk ilk denememiz inşallah hayırlı sonuçlar alırız 2 tane de dondurulmuş AB bb kalite embriyomuz var ❤Ah insallah canım benim birbirimize muhakkak haber verelim insan heyecanlanıyor yaa seninde çift embriyo muydu sorun neydi acaba?? Kaliteleri nasıl canım
Aynı şeyleri yaşadım her şeyi iyi ama olmadı doktorunuz kim birde rahım filimi çekdırmişmiydiniz?Maalesef olmadı negatif rabbimin takdiri evet ama rahim iyi sorun yok embriyo iyi dendi neden olmuyor bilimsel olarak gerçekten anlamış değilim
Maşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun tebriklerbenim gördüğümü sizde görüyor musunuzgeçen hafta pazartesi transferim olmuştu bugün 7. Günüm 5. Gün embriyosu
Aynı Bnde 7. Gün test yapmıştım böyle cıkmıstu canım gözünaydın inşş saflıkla ilerlerbenim gördüğümü sizde görüyor musunuzgeçen hafta pazartesi transferim olmuştu bugün 7. Günüm 5. Gün embriyosu
MaşaAllah degerın çok güzel canım ama en muhımı 2 gün sonra 400 ve üstü olmasıMerhaba 24 Şubatta transfer oldun bugün 10. Günüm beta hcg 225 çıktı iyi mi sonuç acaba
Ankara’da Gürgan da yaptık Işın hoca ilk denememiz eşim azosperm benden hiçbir Dr rahim filmi istemedi benimde kafama takıldı bu durum bir ihmal olabilir mi diye amh 4.34 yumurtalarım iyi adetimi düzenli olurum kistim bile yok yani çok umudum vardı bu transferden de olmadıAynı şeyleri yaşadım her şeyi iyi ama olmadı doktorunuz kim birde rahım filimi çekdırmişmiydiniz?
Gayet güzel sağlıkla ilerlesinMerhaba 24 Şubatta transfer oldun bugün 10. Günüm beta hcg 225 çıktı iyi mi sonuç acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?