Benim 1 düşük 2 negatifle sonuçlanan tüp bebek denemelerimden sonra artik genetiğine baktirmam gerekiyor embriyonun o yuzden genetigine bakan bir yerde yaptirmayi düşünüyorum artik tesekkur ederim canim oraylada görüşürum fikir oldu banaben medıcal park bahcelıevlerde yaptırdım. ali ihsan bey doktorum. gorusmeye gıtmıstım. ısındım hadı dedım baslayalım :)
hastaneden memnun kalmadım ama drla ılgılı hıcbır sıkıntım olmadı.
siz kendiniz genetık test yaptırın.Benim 1 düşük 2 negatifle sonuçlanan tüp bebek denemelerimden sonra artik genetiğine baktirmam gerekiyor embriyonun o yuzden genetigine bakan bir yerde yaptirmayi düşünüyorum artik tesekkur ederim canim oraylada görüşürum fikir oldu bana
kan verdın mı degerı buradan anlamak tabı pek mumkun degılMerhaba. 5. Gün refreez embriyo ile 10.gün testimEki Görüntüle 3396294
Verdim o akşama anca çıkar meraktan kasetle yaptimkan verdın mı degerı buradan anlamak tabı pek mumkun degıl
guzel artıs gorursun ınsallah canım.Verdim o akşama anca çıkar meraktan kasetle yaptim
gözun aydın canım. saglıkla devam etsın ınsallahKızlar günaydın 9.gün bugün ilk test sizce nasıl :)
Eki Görüntüle 3396298
Amin çok sağolgözun aydın canım. saglıkla devam etsın ınsallah
Amin. Bekleyen herkes görür inşallahguzel artıs gorursun ınsallah canım.
Merhaba. 5. Gün refreez embriyo ile 10.gün testimEki Görüntüle 3396294
Maşallah ikiside çok belirgin ben burdayım diyorlarKızlar günaydın 9.gün bugün ilk test sizce nasıl :)
Eki Görüntüle 3396298
Canım benim de 6+4 transfere göre. Ama kese 6+4ken bebiş 6+2 çıktı. Bu önemli bi durum mu? Tecrübesi olan var mı kızlarKızlar çok şükür kalp atışı duydukdaha 6 haftalık alttan muayene yaptı
Merhaba. 5. Gün refreez embriyo ile 10.gün testimEki Görüntüle 3396294
Kızlar baya belirgin testleriniz hayırlı güzel haberler alın inşallahKızlar günaydın 9.gün bugün ilk test sizce nasıl :)
Eki Görüntüle 3396298
ben de 12 martta gidecegimBana da 12 marta randevu verdiler. Sanırım kese bakacaklar.Bugün transferden sonra 14.günüm
Ben de bugün kese için gittim doktor 5+5 dedi alltan baktı yolk sac da göründü
hayırlı olsunKızlar çok şükür kalp atışı duydukdaha 6 haftalık alttan muayene yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?