2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Öyle mi çok fark varmış ya çok sağ olun bugün 10. Günüm erken gebelikte yine negatif çıktı 12. Gün kanı bekleyeceğim artık bir umut
 
Beni direk 7+0 da cagirdilar..kese filan gormedim
Kanama.agri vs yok..bekliyorum o nedenle gunumu
 
Bu konu cok onemli nerde oturuyodun?
İstanbul anadolu yakası hic doktor arastıran oldu mu
Ben dogum paketleri baktım biraz ama henuz sonuca varamadım
Bahcelievler bakirkoy gungoren oralarda olmasi lazim canim. Ilk dogumumu hizmet hastanesinde yaptim.ama kapandi orasi yakin zamanda.
 
Kime gidiceksin..ben de ya medical park ya memoriala giderim
Canım ben yaştan dolayı ilk başta perinatoloğa gitcem doktor da öyle dedi, bir sorun olmazsa kadın doğum dr na geçicem. Perinatologta bir tane var orda. Bana hem kan uyuşmazlığı için test yapcaklar hem de fenal dna testi yaptırcam.
 
Vital hastaneside iyiydi oraya da bir gidin görüşün isterseniz R rosee67 suna özdemir de doğumları bahçelievler memorialda yaptırıyor o doktorla da görüşmenizi tavsiye ederim
Kuzum ilk perinatoloğa gittikten sonra olabilir senin dediğin doktor, geçen söylediğinde de araştırdım baya onu aklıma yatmıştı.
 
Beni de transferden tam 1 ay sonra kese ve kalp atışı için çağırdı kese için ayrı çağırmadı canım.
 
Valla ben de cok kucuk degilim kan uyusmazligi bizde de var. Ilk gebelikte igne oldum.. kizimda negatif oldu gerci.. kan rh cakismasi olmadi icerde :) ben.bi cuma gunu.gideyim de.. bakalim durum nedir.. sonrasina bakayim..
 
Valla ben de cok kucuk degilim kan uyusmazligi bizde de var. Ilk gebelikte igne oldum.. kizimda negatif oldu gerci.. kan rh cakismasi olmadi icerde :) ben.bi cuma gunu.gideyim de.. bakalim durum nedir.. sonrasina bakayim..
Benimde ilk tüp bebekte kese gelişimi çok yavaştı hatta embriyo görünmedi bile sonra ilaçları bıraktırdı doktor kendiliğinden düştü. Bunun için bir iğne yapmadılar. Doktor bir sorun olmaz diyor ama korkuyor insan yine de. O yüzden bir test söyledi onu yaptıracağım bakalım
 
ben her dusukten sonra uyusmazlik ignesi oldum. Neye gore karar veriyorlar bilmiyorum.
 
Erdem medicana medipol baktım hem sigortacılar fiyat veriyo hem bazı hastanelerin kendi paketleri var
Ama doktor onemli tabi hastaneden once
Ben ilk çocuğumu erdem de doğurdum ama suan düşünmüyorum çok değilmiş medicana ve Medistate benim de listemde
 
Canım sen tüp bebegi nerede yaptirdin istanbulda Bende şuan araştırıyorum da hangi merkez hangi doktor
ben medıcal park bahcelıevlerde yaptırdım. ali ihsan bey doktorum. gorusmeye gıtmıstım. ısındım hadı dedım baslayalım :)
hastaneden memnun kalmadım ama drla ılgılı hıcbır sıkıntım olmadı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…