- 14 Ekim 2018
- 1.701
- 1.918
- 133
- 26
hayır ücretli alınıyorKızlar progestan dex sağlık ocağı yaziyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır ücretli alınıyorKızlar progestan dex sağlık ocağı yaziyor mu
Kadin dogum yazsada yine ayni şekilde mi oluyor canimhayır ücretli alınıyor
Amin canim inşallahinşallah canım benimyarına güzel haberler yazalıö
bilgim yok o kadr canımKadin dogum yazsada yine ayni şekilde mi oluyor canim
Progestan dex prolutex ayni igneler ücretliymis maalesef ama yine de eczaneye bi sorun istersenizKadin dogum yazsada yine ayni şekilde mi oluyor canim
Eveeett aynilari devam yarin tekrar test vercem sonra gün vereceklermisPark dimi şimdi neler yazdı pozitif sonrası aynıları devam mı
Tüp başına ücret alınıyor tek tek dondurmak daha iyi bir şey tabi iki transfer ettirmek istemeyenlereKızlar yarın yumurtalar dondurulacaktata benim.
Ben ikiz istemiyorum.
Yumurtaları zaten tek tek mi döndürülür, yoksa çift dondurulduklari olur mu ?
Bir de dondurmada embriyo başı mi ücret ödenir ?
Biraz düşük ama sağlıkla ilerleyebilir elbetteki umutsuzluğa kapılmayın. 3 kere daha verdiğinizde net anlarsınız sağlıklı gidişatı inşallah güzel ilerlerKızlar sonucum çıktı 5. Gün embriyosu 10. Gün değerim 25 .
Çok düşük değil mi yaaa
evet biraz düşük canım. inşallah yükselirKızlar sonucum çıktı 5. Gün embriyosu 10. Gün değerim 25 .
Çok düşük değil mi yaaa
dr ne dedı. kese nasıldı.Kızlar, beta hcg'm yukselmemisti 2ser gün arayla 244-426-649-842 çıktı salı günü en son. Ama az önce doktordan çıktık 5+3'teyim 9 mm kese göründü bu iyi haber mi? Yani bi umut var mi ben anlamadım degerlere rağmen
LÜTFEN CEVAP VERİN, BOŞA MI UMUTLANDİM
Doktor artışı normal olan gebeliklerde sağlıklı ilerleme şansı %80se sizinki %50 dedi. Haftaya bebek gorunmeliymisdr ne dedı. kese nasıldı.
Yanı ılerleme oldu demekki. ınsallah guzel devam eder canım. umut hep var tabıkı
o zaman umut var canım.Doktor artışı normal olan gebeliklerde sağlıklı ilerleme şansı %80se sizinki %50 dedi. Haftaya bebek gorunmeliymis
Amin canım Allah razı olsuno zaman umut var canım.
ınsallah haftaya ıyı haberler alırsın. senın ıcın zor gececek. Allah kolaylaştırsın her sekılde
Doktorunuz bir yorum yapmadı mı? Son artıştan sonra muayene oldunuz mu? Kese içinde bir oluşum görürseniz sıkıntı yoktur inşallah benim boş gebelik olmuştu maalesef artıştaki düzensizliktenKızlar, beta hcg'm yukselmemisti 2ser gün arayla 244-426-649-842 çıktı salı günü en son. Ama az önce doktordan çıktık 5+3'teyim 9 mm kese göründü bu iyi haber mi? Yani bi umut var mi ben anlamadım degerlere rağmen
LÜTFEN CEVAP VERİN, BOŞA MI UMUTLANDİM
Canim evet düşük bi değer ama 2 günde ne kadar katlanacak ona bakmak lazim şuan gebelik var umarim sağlıkla değerlerin artarKızlar sonucum çıktı 5. Gün embriyosu 10. Gün değerim 25 .
Çok düşük değil mi yaaa