Keseyi görmüşsün ne mutlu sanaDoktor artışı normal olan gebeliklerde sağlıklı ilerleme şansı %80se sizinki %50 dedi. Haftaya bebek gorunmeliymis
Amin inşallahCanim evet düşük bi değer ama 2 günde ne kadar katlanacak ona bakmak lazim şuan gebelik var umarim sağlıkla değerlerin artar
İnsallah ya gercekten cok dua ediyorumKeseyi görmüşsün ne mutlu sana
%50 şansı iyi değerlendir kendine iyi bak ilaçlarını düzenli kullan toparlanıcak bebişine iyi bakıcaksın ben sana güveniyorum
Yumurta dondurma demişsiniz ancak embriyo sormuşsunuz sorunuzu tam anlayamadım. Embriyolar tek veya ikiz olarak dondurulur, ikiz istemiyorsanız tek tek dondurulmasını söylersiniz ama ikili de dondurulsa tekini transfer ettirebilirsiniz.Kızlar yarın yumurtalar dondurulacaktata benim.
Ben ikiz istemiyorum.
Yumurtaları zaten tek tek mi döndürülür, yoksa çift dondurulduklari olur mu ?
Bir de dondurmada embriyo başı mi ücret ödenir ?
İnsallah boş değildir, bugün oldum iste kese göründü sadece, haftaya bakacak icerde bebek var mi diyeDoktorunuz bir yorum yapmadı mı? Son artıştan sonra muayene oldunuz mu? Kese içinde bir oluşum görürseniz sıkıntı yoktur inşallah benim boş gebelik olmuştu maalesef artıştaki düzensizlikten
Kuzum inşallah değildir 8. Haftaya kadar beklersin haftaya görünmezse bile hemen modunu düşürme. Benim bu sefer negatif oldu maalesef.İnsallah boş değildir, bugün oldum iste kese göründü sadece, haftaya bakacak icerde bebek var mi diye
Çok gecmis olsun senin icin de bu sefer nasıl senin sonucun
Amin arkadaşım 2 gün çok zor geçecek senin için ama stres en büyük düşmanımız kendini oyalamaya stres olmamaya çalışAmin inşallahAllahım kimseyi böyle belirsiz bırakmasın
Bi tanıdığım var babası Türkiyenin ilk tüp bebek doktorlarından emekli. Şimdi ona haber gönderdim müsait olduğunda haber verecekmiş arıcam onu . Yazarım burayada ne dediğiniAmin arkadaşım 2 gün çok zor geçecek senin için ama stres en büyük düşmanımız kendini oyalamaya stres olmamaya çalış
Embriyolar canım yanlış yazmışım.Yumurta dondurma demişsiniz ancak embriyo sormuşsunuz sorunuzu tam anlayamadım. Embriyolar tek veya ikiz olarak dondurulur, ikiz istemiyorsanız tek tek dondurulmasını söylersiniz ama ikili de dondurulsa tekini transfer ettirebilirsiniz.
Amin canim biliyorum zor. Ama katlanarak artacak buna odaklanAmin inşallahAllahım kimseyi böyle belirsiz bırakmasın
Aleyküm selam canm ben ve bir çoğu arkadaşımız 4.5 Şubat transferi olduk 5. Gün embriyo, bir kaçımiz 6.7. günde idrar testinde öğrendik aynı gün kanda ogrenenlerimizde olduSelamın aleyküm bayanlar. Ne zaman transfer oldunuz ? Pozitif sonuç alanlar ilk ne zaman evde test yaptı ? Yada ilk kacinci gün kan verdi ?
Aleyküm selam canim 19 şubatta transfer oldum 2 tane 5.gün embriyosu transferin 5.günü sabah yaptım cok cok silik çıktı giderek koyulaştı. 10.gunumde 774 değerle pozitif haberini aldim şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahSelamın aleyküm bayanlar. Ne zaman transfer oldunuz ? Pozitif sonuç alanlar ilk ne zaman evde test yaptı ? Yada ilk kacinci gün kan verdi ?
Canım çok şükür kalp atışını duyduk , her şey yolunda doktor haftasına göre gayet güzel dedi
Benim 5 embriyomu 2 ve 3 şeklinde dondurdular. İki değil tek transfer olacak, bildiğim kadarıyla çözünüp tekrar donmasinda sorun yok söylediğin gibi biliyorum ben deYumurta dondurma demişsiniz ancak embriyo sormuşsunuz sorunuzu tam anlayamadım. Embriyolar tek veya ikiz olarak dondurulur, ikiz istemiyorsanız tek tek dondurulmasını söylersiniz ama ikili de dondurulsa tekini transfer ettirebilirsiniz.
Hadi gozun aydin. Saglikla kucagina almak nasip olsun canimCanım çok şükür kalp atışını duyduk , her şey yolunda doktor haftasına göre gayet güzel dedidarısı herkese inşallah
Uzmeyeceksen kendini yap canım ben cesaret edemedim şahsenKızlar eşim erken gebelik testi almış 22 Şubat 3. Gün embriyosu transferi oldum sizce yapsam çıkar mı yapasım gelmiyor ama eşim sab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?