Var var ayyy cok güzel tebrik ederim. Kizlar yaa gebelik haberi almak o kadar heycanlandiriyo ki beni cok seviniyorum.Kızlarrrrrrr bugün test günüm öğlen kab vereceğim sözümü tutamadım test yaptım inanamıyorummmmmm
Normal gebelik testi var demii
Çıktı 64 sonucumÇıkmıştır ama doktor kontrol etmeden e nabız düşmüyor sanirim
Canim sen tekrar ne zaman vereceksin testcanım onemli olan artıştı senim de güzel artmış maşallah. 48 saat olmadan iki katı olmuş
Gidiyorum kan vermeyeeVar var ayyy cok güzel tebrik ederim. Kizlar yaa gebelik haberi almak o kadar heycanlandiriyo ki beni cok seviniyorum.
Doğru söylüyorsun hepsi farklı oluyor diyorlar evet sakin kalmam lazım bende bu hafta izin aldım sanırım o yüzden kendimi çok dinledim belki işe başlayınca daha rahatlar kafambenımde kızımda cok bulanmıstı canım. ama ne zaman baslamıstı tam hatırlamıyorum.
her hamılelık bıle farklı dıyorlar
gercekten sakınce bekleyecegız. evham yapmak daha kötu. oyalanmak kafayı dagıtmak lazım.
calıstıgım ıcın bu bana kolay oluyor tabı. mecburı bılgısayar basında zaman gecırıyorum 8:00-17:00
normalde bugün akşam verecektim sabah saglık ocagına ilaç yazdıracaktım orada vereyim dedim demez olaydım belki 10 kez denediler bulamadılar bileklerime kadar mosmor oldu sonuc alınamadı. test günüm yarın direkt yarın verecegim bugün cok kötü oldumCanim sen tekrar ne zaman vereceksin test
Bu sağlık ocakları neden böyle yaanormalde bugün akşam verecektim sabah saglık ocagına ilaç yazdıracaktım orada vereyim dedim demez olaydım belki 10 kez denediler bulamadılar bileklerime kadar mosmor oldu sonuc alınamadı. test günüm yarın direkt yarın verecegim bugün cok kötü oldum
Canım benim de birkaç gün oldu kesildi sonra. Olabiliyor yani. Kontrolün ne zaman. Benim doktor ultrasonda kanama alanı yok deyince rahatlamıştım benKızlar benim az önce yoğun kahverengi lekelenmem oldu. Tedirgin oldum baya. Çünkü Daha önce hiç olmamıştı
2 kutu almıştık sanırım kutusu 1.100 tl diYa kızlar bide bisey sorucam prolutex iğne özel mi siz ne kadara aldınız2
Özeldi yani sgk karşılamıyormuş2 kutu almıştık sanırım kutusu 1.100 tl di
Canım benim de birkaç gün oldu kesildi sonra. Olabiliyor yani. Kontrolün ne zaman. Benim doktor ultrasonda kanama alanı yok deyince rahatlamıştım ben
Benimde yarın 12.gun aslında artışı görmek için bende 11.gun verecektim ama doktorum neden test yaptın yapma 12.gun yap dedi beklemedeyimnormalde bugün akşam verecektim sabah saglık ocagına ilaç yazdıracaktım orada vereyim dedim demez olaydım belki 10 kez denediler bulamadılar bileklerime kadar mosmor oldu sonuc alınamadı. test günüm yarın direkt yarın verecegim bugün cok kötü oldum
Anladim ilk aldigimda devlet karşılıyor para vermiyosun dedi eczaci ama enoxu devlet karşılıyormuş aradim sordum evet burda da 1000 ₺ prolutex iğne teşekkür ederim canim netlesmis oldu bende deÖzeldi yani sgk karşılamıyormuş
Evet evet bizdede öyle olduAnladim ilk aldigimda devlet karşılıyor para vermiyosun dedi eczaci ama enoxu devlet karşılıyormuş aradim sordum evet burda da 1000 ₺ prolutex iğne teşekkür ederim canim netlesmis oldu bende de
Ilk aldim aa ne güzel devlet karşılıyormuş dedim yanlış söylemiş yanlış söyleyen eczacida hamileydiEvet evet bizdede öyle oldu
Park dimiIlk aldim aa ne güzel devlet karşılıyormuş dedim yanlış söylemiş yanlış söyleyen eczacida hamileydi
inşallah canım benimBu sağlık ocakları neden böyle yaaYarin benimde 2.test sonucum var. Insallah artmıştır insallah senin sonucunda katlanarak artmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?