Ay sorma yurtdisina gönderiyorlar galibaO nasıl sağlık ocağı kanı başka ülkeyemi gönderiyorlar
Beta bakmiyorlar artik acilde demişlerdi bende sağlık ocagina vereyim dedim barkodu da aldim ama pazartesi cikar dedikleri için bende gittim özelde verdimBende bugün test verdim içim rahat etmedi yükselişi kontrol etmek amaçlı yaptım sağlık ocağı pazartesi der ama sen yarın ogleden sonra e nabız da bak çıkıyor hastane acil bölümünde ancak karnım agriyo bulantım var de yalandan günümde geçiyor dersen sonra yapıyorlar direk beta vermek istiyorum dersen yapmazlar bilgin olsunben direk beta vermek istiyorum dedim almadılar ilk testimde
Bugün 9.gunum 774 çıkmış sonucumAyy merak ettim sonucun çıktımı canm umarım bebişin seninledir
Maşallah canm tebrik ederim çok iyi çıkmışBugün 9.gunum 774 çıkmış sonucum
Eşten kaynakli ilk denememdiAynen öyle, size de geçmiş olsun umarım iyi haberler alırız..
Sizin sorununuz neydi ve kaçıncı denemenizdi acaba
Maşallah çok güzelBugün 9.gunum 774 çıkmış sonucum
Merhaba hayırlı olsunBugün 9.gunum 774 çıkmış sonucum
Benimde Funda hanım böyle görünce çok heyecanlanıyorumBugün 9.gunum 774 çıkmış sonucum
Çift embriyo muydu ikiz olmasinBugün 9.gunum 774 çıkmış sonucum
Çiftti evetÇift embriyo muydu ikiz olmasin
Doktorunuz mu Funda hanim sizde mi medical pointte tedavi görüyorsunuzBenimde Funda hanım böyle görünce çok heyecanlanıyorum
Merhabalar evet cift transferdi umarim sağlıkla artarMerhaba hayırlı olsun
Çift embriyo transferi miydi, deger yuksek ikiz mi acaba
Çok sagolun Allahim isteyen kim varsa nasip etsin cok icten diliyorumMaşallah çok güzel
Cok teşekkür ederim canim. Amin inşallahMaşallah canm tebrik ederim çok iyi çıkmışsağlıkla ilerlesin inşallah
ayy maşallahh baya iyi gelmiş. çift embriyo muyduBugün 9.gunum 774 çıkmış sonucum
BeN net adet ağrısı çektim yani ve pozitif şu anKızlar bugün 7. Günüm geçen hafta perşembe transfer olmuştum. Ara ara nadir ve kısa süreli adet sancısı oluyordu ama bu gece ve sabah adet sancısı çektim resmen normalde adetime daha 5 gün var bu tarz sancıyı adet olduğum gün yaşardım ben gece uykumda moralim bozuldu uyku sersemliği adet oluyorum diye düşününbiraz araştırdım normal diyorlar ama canımı da sıkmıyor değil bu şekilde adet dönemi sancısı yaşayıp pozitif gören oldu mu?
Benimde Funda hanım böyle görünce çok heyecanlanıyorum
Evet hayırlı olsun size de cok sevindimDoktorunuz mu Funda hanim sizde mi medical pointte tedavi görüyorsunuz
Umarım en kısa sürede güzel haberleri alırız, çok zor bir süreç gerçektenEşten kaynakli ilk denememdi
Evet canimayy maşallahh baya iyi gelmiş. çift embriyo muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?