Yani tabiki artar niye artmasın öyle betalar birden artıyor kiKaçıncı gün embriyosu cnm birde testinin resmi var mi
evet sema hemşire aramıştı bundan onceki transferimde.Sema hemşire mi aradı
Demek ki ben onu aradım diye o beni aramadıevet sema hemşire aramıştı bundan onceki transferimde.
Aynı vallahiKızlar merhaba. Pozitif çıkan arkadaşlar bugün transferin 15. Günü kasıkta batmalar hafif karın ağrılarım var sizde de durum benzer mi
Adet günüme normalde bugünü saymazsak artık gün bitti 4 gün kaldı sanki adet olacak gibi ağrım oluyor arada ama testim pozitif çıktı sayılırMeraba hanımlar inşallah hepimizin tutunur. Benim belirtir yoktu bugün 9.günüm dün 8.günüm de adet olacak mışım gibi ağrılarım oldu korktum hatta dedim yarın kesin adet olurum. Bugün de hafif hafif kasık ağrılarım oldu. Normal mi bu durum perşembe tahlil yapıcam..
evet o ilgileniyor cunkuDemek ki ben onu aradım diye o beni aramadı
Benim adet günüme daha var yani 5 gün sonra adet oluyorum. Ve asla önceden böyle şeyler yaşamazdım.Adet günüme normalde bugünü saymazsak artık gün bitti 4 gün kaldı sanki adet olacak gibi ağrım oluyor arada ama testim pozitif çıktı sayılır
Hisar hospıtal ÜmraniyeNerede yaptırdınız tüp bebeği
Ben sürekli dinlenme modundayımBen yaşıyordum aynı olacak gibi ağrım oluyor arada gün içinde uzanınca rahatlıyorum
3000 civarıBeta kaç olduğunda kese görünüyor
Ay canım o zaman hamilelikten. Ben korkmuştum acaba çok ilaç iciyorum da mideme mi zarar verdi diye3-4 gündür inanılmaz mide yanması var bende de canım. Çok hafifte bulantı oluyor o daha belirginleşmedi.
Üzüldüm senin adına bende 2 kez kimyasal yasadım anlayabiliyorum17 di bnde öyle umut ederken 4 e düştü geri
Biraz ıslanmış oluyor iç çamaşırımKızlar sizdede su gibi akıntı var mı acaba fitillerden mi
Ewet sadece su demi öyle akıntı da değilBiraz ıslanmış oluyor iç çamaşırım
Yani ıslanmış oluyor akıntı şeklinde değil leke kalıyor hatta kurusa bileEwet sadece su demi öyle akıntı da değil
Canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordurSonucum negatiff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?