Bi fikrim yok ama iyi düşünelim iyi olsunn inşallah 12. Güne inşallah artacakArkadaşlar sabah testim silik çizgi çıkınca test yaptırdım. 8. Günüm ve 17.6 çıkmış. Çok üzüldüm yani burda okuduklarıma göre çok çok düşük.. Bu değer artar mı sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi fikrim yok ama iyi düşünelim iyi olsunn inşallah 12. Güne inşallah artacakArkadaşlar sabah testim silik çizgi çıkınca test yaptırdım. 8. Günüm ve 17.6 çıkmış. Çok üzüldüm yani burda okuduklarıma göre çok çok düşük.. Bu değer artar mı sizce?
Bence düşük demek için çok erken, kan vermeye devam edin.Arkadaşlar sabah testim silik çizgi çıkınca test yaptırdım. 8. Günüm ve 17.6 çıkmış. Çok üzüldüm yani burda okuduklarıma göre çok çok düşük.. Bu değer artar mı sizce?
Ben dün sağlik ocaginda kan verdim ama henuz sonuç çikmadi@gamze9183 @umut357 @Su_Umut Marlymone @Tubisot @perikiz35 @buset @dagsev @Bebgim @Balimbalim sevgim benim @Halll
kızlar sonucunuz belli oldu mu ?
Çıkmama ihtimali yüksek diye düşünüyorum çünkü benim bugün ancak belli oldu tam 6. Gün ama dün 5. Günde öyle öyle silikti kiBugün dayanamadım erken gebelik testi aldım, yarın sabah test yapmayı düşünüyorum 3. Gün 2 adet taze embriyo transfer edildi yarın transferden sonraki 6. Günüm olacak. 5. Gün embriyoları çıkıyor ama bende de çıkar mı bilemiyorum
Kaçıncı gün embriyosu cnm birde testinin resmi var miArkadaşlar sabah testim silik çizgi çıkınca test yaptırdım. 8. Günüm ve 17.6 çıkmış. Çok üzüldüm yani burda okuduklarıma göre çok çok düşük.. Bu değer artar mı sizce?
Canim benim benide pozitif kaydet lütfen. 120 çıktı inşallah artarak devam ederGüncelleme yapılmasını isteyenler etiketlerse sevinirim
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın . Bende yarından sonra test yapacağımCanim benim benide pozitif kaydet lütfen. 120 çıktı inşallah artarak devam eder
Çok teşekkür ederim. İnşallah sizin içinde hayırlısı olurTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın . Bende yarından sonra test yapacağım
Kaçıncı gün acaba sizde? Kaçıncı gün embriyo?Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın . Bende yarından sonra test yapacağım
5. Gün embriyosuydu.. ekliyorum fotoğrafıKaçıncı gün embriyosu cnm birde testinin resmi var mi
Allahdan hayırlısı olsun. İnşallah güzel haberler alırsınBenim 3. Gün embriyo taze transfer.17 şubatta transferim oldu .29 şubatı bekliyorum test için. İlk denemem
Sizin kaçıncı gün embriyonuzdu beklentim yok ama yine de meraktan duramıyor insanÇıkmama ihtimali yüksek diye düşünüyorum çünkü benim bugün ancak belli oldu tam 6. Gün ama dün 5. Günde öyle öyle silikti ki
Kaçıncı gününüzdü transferden sonra5. Gün embriyosuydu.. ekliyorum fotoğrafı
İnş artar cnm belki geç tutunmuştur5. Gün embriyosuydu.. ekliyorum fotoğrafı
İnşallah inşallahİnş artar cnm belki geç tutunmuştur
8. Günüm bugünKaçıncı gününüzdü transferden sonra
Buraya kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum benimArkadaşlar sabah testim silik çizgi çıkınca test yaptırdım. 8. Günüm ve 17.6 çıkmış. Çok üzüldüm yani burda okuduklarıma göre çok çok düşük.. Bu değer artar mı sizce?