- 2 Temmuz 2023
- 1.228
- 590
- 43
- 26
Evet aynen öyle düşünup gittim kana geçmiştir varsa yoksa boşuna umutlanmiim dedimYani sizin zor ittiriliyorsa rahim aşağıda nasılsa adet olurum diye mi gidip kan verdiniz? Orayı anlamadım
Benim de hafif bulantim var.. kizimda 6. Haftadan sonra 5 ay cok kotu olmustum.oyle olacak diye korkuyorum.Kızlar benim midemde hem bulantı hem yanma gibi şeyler oluyor 5 gündür. Normal mi bu durum ,başına gelen var mı? Hamilelikle mi alakalı yoksa benim midemde mi sorun var
Kızlar bu ultrasonda büyük kısım ne, nokta gibi olan kısım ne, kese nerede? Doktor çok iyi deyince heyecandan detay da soramadık.Eki Görüntüle 3393573
Kızlar tekrardan merhaba. 5 şubat, 5. Gün 4ab transfer.
Vajinal ultrasonla bakıldı. Çok çok küçük bir kalp atışı başlamış. Her şey çok iyi dedi doktor. 2 hafta sonraya randevu aldık.
Demek ki canım o hipotez çok da doğru değilEvet aynen öyle düşünup gittim kana geçmiştir varsa yoksa boşuna umutlanmiim dedim
Ayyyy çok sevındım canım darısı tüm isteyenlerın başına bnmde 5 Şubat yarın doktor war Bnde çok heyecanlıyım inş güzel haberler alırız bizdeEki Görüntüle 3393573
Kızlar tekrardan merhaba. 5 şubat, 5. Gün 4ab transfer.
Vajinal ultrasonla bakıldı. Çok çok küçük bir kalp atışı başlamış. Her şey çok iyi dedi doktor. 2 hafta sonraya randevu aldık.
Ay inşallah olmaz canım hayatı gerçekten kötü etkiliyor bulantı. O zaman benimki de öyle bir şeyBenim de hafif bulantim var.. kizimda 6. Haftadan sonra 5 ay cok kotu olmustum.oyle olacak diye korkuyorum.
Su an 5+4 ufaktan bi rahatsiz edici bulanti var..umarim ilerlemez..gercekten kotu oluyor
Çok ağladım ve umutsuzca gittim umarım katlanarak artar ve doğru değildirDemek ki canım o hipotez çok da doğru değil
İnşallah katlanarak artarÇok ağladım ve umutsuzca gittim umarım katlanarak artar ve doğru değildir
Kesinlikle kızlar yaptığım yanlısı yapmayın bende pozitif gördüm betam çok güzel artışı vardı doktorum gayet sağlıklı dedi bende temizliğe giriştim üstelik hiç ağır belimi zorlayacak biseyde yapmadım üstten üstten toz alımı banyo tuvalet temizliği kendimi yormadan süpürgeyi kullandım ama sonuç riskli bir 3 ay geciricem belkide bilmiyorum ama düşürme ihtimalimde olduğu için 3 ayida görmeyebilirim sakın yapmayin pozitif gördüm herşey yolunda diyip sakın kendinizi yormayın iş yapmayın kzlar rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahÇok teşekkür ederim tabi takip ediyoruzkeseyi görüp kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek galiba kaç gündür evde iş yapamiyorum şu sonucu alsam da artık yavaş yavaş temizliğe başlasam
Kabak gibi belli bebek te kese deAyyyy çok sevındım canım darısı tüm isteyenlerın başına bnmde 5 Şubat yarın doktor war Bnde çok heyecanlıyım inş güzel haberler alırız bizde
Bu arada morelinizi bozmak için söylemiyorum arkadaşlar ama bu kadar emek çaba boşa gitmesin bırakın evi çöp gotursun yada aileden biri sürekli yanınızda olsunKesinlikle kızlar yaptığım yanlısı yapmayın bende pozitif gördüm betam çok güzel artışı vardı doktorum gayet sağlıklı dedi bende temizliğe giriştim üstelik hiç ağır belimi zorlayacak biseyde yapmadım üstten üstten toz alımı banyo tuvalet temizliği kendimi yormadan süpürgeyi kullandım ama sonuç riskli bir 3 ay geciricem belkide bilmiyorum ama düşürme ihtimalimde olduğu için 3 ayida görmeyebilirim sakın yapmayin pozitif gördüm herşey yolunda diyip sakın kendinizi yormayın iş yapmayın kzlar rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahgebe olan arkadaşlarda inşallah sağlıklı gebelik dönemi geçirirler
Öyle deme pozitifi görüp geri negatife dönmesi dha zordur bence negatif görmektn hayirlisi olsn hakkimzda olucak inşallah zamani varms demekkiBenim kimyasal bile olmadı ki bizde güya hiçbir sorun yoktu benim kendimden artık hiç umudum yok 10 kere denersem belki anca olur
negatif olmasından iyidir en azından tutunabiliypr demek ki. cok zor bir süreç ben cok yıpranmıştım ama mecbur yeniden başlıyoruz sen de canını sıkma negatif degil en azındanİlk kimyasal ikinci de oldu dimi ben korkuyrm tekrar basliycm kimyasal oldu dün bnmki ikinci de olurmu ki dedm bende bi sorun yoktu
haklısın ben de yapmak istiyorum ama kendimi tutuyorum 10 gündür evi süpürmemişim. ama bu kadar emek veriyoruz sorun yasayacagıma kirli evde otururumBu arada morelinizi bozmak için söylemiyorum arkadaşlar ama bu kadar emek çaba boşa gitmesin bırakın evi çöp gotursun yada aileden biri sürekli yanınızda olsun
hayırlı olsun canımKızlar merhaba,
19 Şubat transfer günüm çift embriyo. Transferin 7.günü kana geçtiğini söylediler test verdim 46 çıktı 9. Günü yani yarın tekrar vereceğim katlanarak devam eder umarım. Allah bekleyen isteyen herkesin gönlüne göre versin
Aynen ben yerimden bile kalkamıyorum gorumcem yanımda saolsun yemeğim suyum evin temizliği her şeyi yapıyor ben lavaboya bitek kalkabiliyorumhaklısın ben de yapmak istiyorum ama kendimi tutuyorum 10 gündür evi süpürmemişim. ama bu kadar emek veriyoruz sorun yasayacagıma kirli evde otururum
En son ne dedi doktor canım. Bir gelişme var mı. En son kanamam oluyor demistin. Hala devam ediyor muAynen ben yerimden bile kalkamıyorum gorumcem yanımda saolsun yemeğim suyum evin temizliği her şeyi yapıyor ben lavaboya bitek kalkabiliyorum en son ne dedi doktor sana . Kanaman hala oluyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?