- 14 Ekim 2018
- 1.706
- 1.923
- 133
- 26
teşekkürlerrrsizin kaç gelmişti 7.gün?Harikaaa maşaAllahhhhh bnde ilk 7. Gün kan vermıstım dayanamayıp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürlerrrsizin kaç gelmişti 7.gün?Harikaaa maşaAllahhhhh bnde ilk 7. Gün kan vermıstım dayanamayıp
cok cok teşekkür ederim canım güzel düşüncen içininşallah sen de pozitif haberini paylaşırsınYa canım canım o kadar sevindim ki sana karşı içimden hep pozitif geçiyordu zaten Allah kalbimi biliyor ya karşıma çıkardı inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
O hiç belli olmuyor canımİnşallah olmaz şans sizinle olsun
56 gelmişti iki gün sonra 120 öyle devam etti 2 katı onemlı olan kese gözüktü 5 Şubat 5. Gün embriyosuteşekkürlerrrsizin kaç gelmişti 7.gün?
İnşallah hepimiz pozitifleri görürüz de morluklarımızı gördükçe içimiz yanmazKesinlikle kalınlaştığına inanıyorum iğne zor giriyor derimden. Zor girince de hemen sokamıyorum iğnenin ucunu oda muhtemelen morartiyor. Prolutex progestan ayni işlevde igneler zaten bana da ilk transferimde progestan dex vermişti oda acitmiyordu ama morariyordu maalesef
Aminnnn inşşİnşallah hepimiz pozitifleri görürüz de morluklarımızı gördükçe içimiz yanmaz
Bugün yaptım ama çıkmadı 4. Gün emriyosu oldu için mi anlamadımHalimecim bende bildiğin Adet gibi kanamam oldu 2 gün. Adet oldum diye çok ağlamıştım. Evde gebelik testi yaptınmı?
Olumlu sonuç almışsındır inşallahBugün yaptım ama çıkmadı 4. Gün emriyosu oldu için mi anlamadım
Ah ah inşallah gözüm hicbirsey görmez o zamanİnşallah hepimiz pozitifleri görürüz de morluklarımızı gördükçe içimiz yanmaz
Benim yarın 7. Günüm gideceğim bendecok cok teşekkür ederim canım güzel düşüncen içininşallah sen de pozitif haberini paylaşırsın
Transferden sonra kaçıncı günün bugün?Bugün yaptım ama çıkmadı 4. Gün emriyosu oldu için mi anlamadım
10. GünTransferden sonra kaçıncı günün bugün?
Ben geçtiğimiz Mayıs ayında anestezi olmadan çektirdim. Gayet rahat ve basit bir işlem, ilacı verince anlık bir adet sancısı oluyor. Anestezi gerektiren bir işlem olduğunu düşünmüyorum, anestezi de vücuttan kolay atılan bir şey değil sonuçta fakat iyi bir yere yaptırmak gerekiyor.Kızlar rahım fılımı çekdıren varmı aranızda
Bende 10. Gün yapmıştım çıkmamıştı bide ona ağlamıştım tahlil gününü bekle canım Rabbim En mutlu olacağımız şekilde Çifter Çifter nasip etsin inşallah Aminnnnn10. Gün
Sizinki nasıl oldu. Kanama yaşadınız mı, yaşadıysanız kaçıncı gün yaşadınız. Sonucunuz nasıl olduu. Teselliye ihtiyacım var.Bende 10. Gün yapmıştım çıkmamıştı bide ona ağlamıştım tahlil gününü bekle canım Rabbim En mutlu olacağımız şekilde Çifter Çifter nasip etsin inşallah Aminnnnn
Anestezisiz çektirdim ben 5 dk dinlendikten sonra çoktım gittim bikaç sn süren bi ağrı oldu ve bitti o kadar korkulacak bişe yok merak etmeNasıl bı sureç zormu
Allah yardımcın olsun dua ettim sana inşallah pozitif haberini alırızKızlar hepinizden Dua istiyorum. 45 yaşındayım.Heralde içinizde yaş olarak en büyüğünüz ben oluyorum Tıbbi olarak yumurta çıkmadığı için bu son denemem. Transfer günüm hariç bugün 7. Günüm. Dün(6.gün) erken gebelik testi yaptım negatif. 38 yaşında evlendim. Sanıyordum ki doktora gidiyorsun para veriyorsun hooopp ikiz bebeklerin oluyor nerde
2 yıl önce 1 yumurtam çıktı. 3. Gün embriyosu taze transfer yapıldı. 10. Gün lekelenmem oldu adet oldum diye kendimi yerlere atarak ağladım. Valizimi toplayıp eşimle şehir dışına çıktım. 10 kiloluk valiz taşıdım hopladım zıpladım. 15. Gün doktorum (arkadaşım olur kendisi) aradı test yaptınmı diye. Hayır adet oldum dedim. Çabuk test yaptır dedi. Kan verdim hamileymişim. 8 haftalıkken kalbi durdu. Tekrar bi yumurtam çıktı dondurduk. Birdaha yumurta çıkmayınca bunu uyguladı doktorum. Hepinizden Dua istiyorum. Asla ümidinizi kaybetmeyin. Ben 42 yaşında tek yumurta ile hamile kaldım. Sizlerin yaşında olmak için neler vermezdim ki Dualarda buluşalım
kese göründü mü hiç muayene oldun muKızlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Bugun transferim in 14. Günü bitti. Yani hesaplama yapınca şu an 35 günlük hamile oluyorum. Sormak istediğim şu,düşük gibi bir durum olsa kanama olur mu? Kan vermeyi bıraktım artık canlı olup olmadığını bilemiyorum haliyle o yüzden korkuyorum benimle midir bebeğim diye
Olmadım 10 gün sonra gel dediler en son cuma günü. Seninki de hayırlı olsun çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallahkese göründü mü hiç muayene oldun mu
tesekkğr ederşm canım inşallah korkma ama bebeğin seninledir düşük vs olsa kanama olurOlmadım 10 gün sonra gel dediler en son cuma günü. Seninki de hayırlı olsun çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah
Çok teşekkür ederimtesekkğr ederşm canım inşallah korkma ama bebeğin seninledir düşük vs olsa kanama olur