Cok güzel bir sonuç. Insallh katlanarak devam eder canimkızlar 7. gün kan sonucum
Bende çarşamba vericemamin canım cok cok teşekkür ederim inanamıyorum hala
cok teşekkür ederim inşallah canımCok güzel bir sonuç. Insallh katlanarak devam eder canim
ay az kalmışBende çarşamba vericemMaalesef kucağımıza alana kadar inanamicaz sanırım Kendine dikkat et artık bebişin seninle
Peki erken gebelik testi mi canım?10. Günde yani bugün yaptım ve 4. Gün emriyosu
İnşallah kuzum gitsem şuan benimde pozitif cikar muhtemelen testlerim hep pozitif ama 2 gün daha bekliyim dedim normalde perşembe test günüm umarım güzel bir şekilde ilerler değerlerimizay az kalmışben de çarşamba 2. yi veririm artık inşallah hayırlı haberler yazarız ikimizdd
Masallah super.kızlar 7. gün kan sonucum
Tebrik ederimmmm gözünaydın canım sağlıkla gelsinnnnkızlar 7. gün kan sonucum
Yaa maşAllah doktorunuz kim?ay az kalmışben de çarşamba 2. yi veririm artık inşallah hayırlı haberler yazarız ikimizdd
canım sen sonuna gelmişsin 2 gün daha bekle inşallah güzel sonuclar akacaksınİnşallah kuzum gitsem şuan benimde pozitif cikar muhtemelen testlerim hep pozitif ama 2 gün daha bekliyim dedim normalde perşembe test günüm umarım güzel bir şekilde ilerler değerlerimizAllahim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benim iğnelerimde de geldi başıma ama çok çıkmıyor geri sorun olmaz diye düşündümBenimde öylesimdilik enox igneyi kesti doktorum lekelenmem yüzünden. Bide prolutex igneyi yaptıktan sonra igneyi çekiyorum igneyi çıkardığım yerden sıvı çıkıyor 2 kere oldu neyi yanlış yaptım bilmiyorum
Ben varımKızlar rahım fılımı çekdıren varmı aranızda
gaziantep nova fertil rusen atmaca.doktorumda 2. transferim ilki kimyasal olmuştu.sorun da benden kaynaklı canım sperm normal.yıllardır çikolata kistim var bekarken sezeryan gibi acık ameliyat olmuştum kistten dolayı.o da yumurta rezervimi baya düşürmüş yumurtalıkları kötü etkilemiş. amh degerim düşük ameliyattan sonra da kistim hiç gitmedi hep tekrar etti.Yaa maşAllah doktorunuz kim?
benimde oylr oluyordu iğneyi yaptıktan sonra 2-3 dk iğneyi oyle tutuyorum sonra cekiyorumBenimde öylesimdilik enox igneyi kesti doktorum lekelenmem yüzünden. Bide prolutex igneyi yaptıktan sonra igneyi çekiyorum igneyi çıkardığım yerden sıvı çıkıyor 2 kere oldu neyi yanlış yaptım bilmiyorum
Agrin var mi. Lekelenme kahverengi ise korkmayin diyorlar..ben yasamadik ama.dra yine de bildir.Kızlar merhaba ben 6. Haftadayim , bugün kahverengi lekem geldi bu normal mi ya çok korkuyorum
Nasıl bı sureç zormuBen varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?