- 5 Nisan 2012
- 231
- 108
- 303
- 32
Bizim aynı gündü değil mi inşallah güzel haberlerini bekliyorum ben biraz daha bekleyebiliyorum gibiben bu akşam kan verecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim aynı gündü değil mi inşallah güzel haberlerini bekliyorum ben biraz daha bekleyebiliyorum gibiben bu akşam kan verecegim
Ayy yüksek yüksek değerler yazarsın inşallahben bu akşam kan verecegim
Ben en baştan beri kullanıyorum bunuArkadaşlar 10. Lekelenmem var diye doktor bu ilacı yollamış engellemek amaçlı. Lekelenmeyle böyle buna benzer ilaç kullanan oldu mu
Eki Görüntüle 3393286
Sadece fitil kullanıyordum. Şimdi de ek olarak bunu da kullanacam.Ayy yüksek yüksek değerler yazarsın inşallah
Ben en baştan beri kullanıyorum bunu
Bu ve fitilden başka ilacım yok benim
Tamam hayırlısı olsun canımLilakahve merhaba benim yarın kan verme günümdü ama adet oldum, negatif olarak tabloya işleyebilir misiniz? Hamile arkadaşlarım sağlıcakla ilerlesin inşallah tüm süreciniz
Normal adet günün ne zamandı? Ben transferden 9 gn sonra test yaptırdım ve 4 gün sonra adet günümdü 3 gün sonra oldum. Demem o ki belki zamanı gelmemiştir.Negatif alıp hala regl olmayan var mı? Ben hala olmadım bugun 1 hafta oldu
Yaaaa canım hadi bismillah inşallah olmuşturben bu akşam kan verecegim
Adet günümde 2 gün geçtiNormal adet günün ne zamandı? Ben transferden 9 gn sonra test yaptırdım ve 4 gün sonra adet günümdü 3 gün sonra oldum. Demem o ki belki zamanı gelmemiştir.
inşallah canımYaaaa canım hadi bismillah inşallah olmuştur
Ayy çok heyecanlı Mutlaka bize de bildir. İnşallah olumlu sonuçlar alirsin kuzumben bu akşam kan verecegim
NegatifKızlar sonucu belli olan var mııı
Çokda yakın bana teşekkür ederim değerlendireceğim.Ataköyde aşırı titizlikle tavsiye edebileceğim bir abla anne şevkatiyle yaklaşan bir dr. Prof dr suna özdemir gözünüz kapalı gidebilirsiniz muhteşem bir insandır. Her daim destekçiniz olur mesajlarınızı boş geçmez.
Evet canım belim ağrıdı çok sırt değil de. Ve karın daSizde lekelenme olduğunda sırt ve karın ağrısı da oldu mu
Tebrik ederim canım güzel degerKızlar sordum ama yine sorayım transferin 13.günü beta 144 nasıl sizce?
Umarım canım inşallah teşekkür ederimTebrik ederim canım güzel deger
2 gun sonra umarım katlanır
Evde hiç test yaptın mı. Ben bugün yaptım sonuç alamadım. Erken olduğunu biliyorım teste bağlamıyorum ama işte lekelenme insanı çok üzüyorEvet canım belim ağrıdı çok sırt değil de. Ve karın da
Teşekkür ederim bende çok üzgünüm hep olumlu düşünmüştüm
Eşim bu konuda beni biraz sakinleştirdi tekrar inşallah başlıcazBu süreç çok yıpratıcı o kadar çok igne ilaç kullanıyoruz ki hem psikolojik hem de maddi yıpraniyoruz. Bir de bu sürece tekrar baştan başlamak zor olmalı. Rabbim yardımcın olsun yüzünü güldürsün inşallah . Ama sakın pes etme olur mu