- 16 Temmuz 2022
- 96
- 54
- 18
- 31
Çok teşekkür ederimŞuan çok yeni maddi manevi yoruldun böyle düşünmen normal . Biraz kafanı dinle sevdiğin şeylere odaklan zamanı geldiğinde hakkında hayırlısı neyse o olsun
Ben tedavi başından beri bu ilacı kullanıyorum şuana kadar hiç lekelenme kana olmadıArkadaşlar 10. Lekelenmem var diye doktor bu ilacı yollamış engellemek amaçlı. Lekelenmeyle böyle buna benzer ilaç kullanan oldu mu
Eki Görüntüle 3393286
Canim naptin kan verdin miben bu akşam kan verecegim
Kaçıncı gününde yaptın canım? Bi de 5.gün embriyosu muEvde hiç test yaptın mı. Ben bugün yaptım sonuç alamadım. Erken olduğunu biliyorım teste bağlamıyorum ama işte lekelenme insanı çok üzüyor
10. Günde yani bugün yaptım ve 4. Gün emriyosuKaçıncı gününde yaptın canım? Bi de 5.gün embriyosu mu
Doktorunuz hangi tarihi vermişti10. Günde yani bugün yaptım ve 4. Gün emriyosu
28 de gel dedi bugün evde idrar testi yaptım. Kanda her şey belli olacak ama lekelenmem hala durmadı belimde hala ağrıyor. Korkuyorum çokDoktorunuz hangi tarihi vermişti
Kimisi de progestoran kullanırken kanama görmezsiniz diyor. Kanda çıkarsa eğer Bence doktorunuzu arayın belki dozu az geliyordur. Düşük olmaması için bişeyler yapar belki28 de gel dedi bugün evde idrar testi yaptım. Kanda her şey belli olacak ama lekelenmem hala durmadı belimde hala ağrıyor. Korkuyorum çok
Doktorla iletişime geçtik lekelenmeyi engellemek için ilaç yazdı onu bugün kullanmaya başladımKimisi de progestoran kullanırken kanama görmezsiniz diyor. Kanda çıkarsa eğer Bence doktorunuzu arayın belki dozu az geliyordur. Düşük olmaması için bişeyler yapar belki
Benim deBenim iğne yerlerim artık morarmaya başladı
Evet Oksapar beni de çok yakıyor ben karnıma yapamadım çok acıdı eşim koluma yapıyor bi süre kolumu kaldıramıyorumkan sulandırıcım oksapar ve vurulurken yakan tek iğne sizde de yanma oluyor mu ?
Benimde öyleBenim iğne yerlerim artık morarmaya başladı
inşallah canımYaaaa canım hadi bismillah inşallah olmuştur
Yuppiiiikızlar 7. gün kan sonucum
amin canım cok cok teşekkür ederim inanamıyorum halaYuppiiiiAllah'm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla artsın değerlerin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?