Yaparsan haber et çıkar inşAllahYapamdm şimdi yapsam cikarmi bakacm
Ama ama ben beni etiketle demiştim üzüldümgünaydın kızlar sabah ilk idrarla 10 dk içinde boyle oldu düne göre baya belirginleşmiş
Evet ya hep endişeliyim ben de. Şimdi Canım benim kendi doktorum haftaya çarşambaya verdi randevu. Ama ben o gün gelemeyeceğimi söyledim. Bu perşembe devlet doktoruna gittim hocam keseyi 3,7 gördü 1 martta gelsem olur mu dedim. Kongresi varmış 4 martta gel dedi. Sonra Benim lekelerim başladı. Devlet doktoru progestern başlamak istedi. Kendi doktorum hayır gerek yok kullanma dedi. Ben de endişelenip bugün medikalparkta başka doktora göründüm. Kese 8 mm olmuş. Bel ağrısı ve lekeleri söyleyince o da progesteron kullanmamı istedi ve 4 marta randevu verdi. Yani 2 doktor da aynı güne randevu vermiş oldu. Ne yapsam bilemedim. Medikalparktaki kontrol olacağı için ücretsiz olacak. Tüp bebek doktorum ise 2500 tl. Biri progesteron kullan diyor diğeri kullanma diyor. Kime gitsem kimi dinlesemSenin ne zaman doktor kontrolün canım inş iyi gibi gozukuyo ama bu iş insanı hep tribe sokuyormuş ya bnm çarşamba asıl kontrolüm kendi doktorumda
Evet ya hep endişeliyim ben de. Şimdi Canım benim kendi doktorum haftaya çarşambaya verdi randevu. Ama ben o gün gelemeyeceğimi söyledim. Bu perşembe devlet doktoruna gittim hocam keseyi 3,7 gördü 1 martta gelsem olur mu dedim. Kongresi varmış 4 martta gel dedi. Sonra Benim lekelerim başladı. Devlet doktoru progestern başlamak istedi. Kendi doktorum hayır gerek yok kullanma dedi. Ben de endişelenip bugün medikalparkta başka doktora göründüm. Kese 8 mm olmuş. Bel ağrısı ve lekeleri söyleyince o da progesteron kullanmamı istedi ve 4 marta randevu verdi. Yani 2 doktor da aynı güne randevu vermiş oldu. Ne yapsam bilemedim. Medikalparktaki kontrol olacağı için ücretsiz olacak. Tüp bebek doktorum ise 2500 tl. Biri progesteron kullan diyor diğeri kullanma diyor. Kime gitsem kimi dinlesem
Hayırlı olsun canım@
6 Şubat transfer günüm Yaşım 24 5. Gün embriyosu pozitif
Ekliyim canım ne zaman transfer oldunAmin cümlemize inşallah olumsuz da olsa devam edecek gücü bulmamız
beni de ekler misiniz 28 yaşında 5 günlük embriyo tek embriyo transferi
Çok net maşaAllahhh
Acele etme canım negatifi görünce erken de olsa psikolojik olarak çöküyor insanTabloya göz attım da çoğunluğun sonucu belli olmuş ya benim yarın 4. Günüm çok test yapmak istiyorum
Çoook erkennn bence bekleyin benimde bugün transfer hariç 4. Günüm hiç yapmayı düşünmüyorumTabloya göz attım da çoğunluğun sonucu belli olmuş ya benim yarın 4. Günüm çok test yapmak istiyorum
İkinci transferde bende istiyorum o serumu birde embriyo (glue) yapıştırma da istiyorum ama tabi doktor yaparsaİntralipid serum diyosan eger ben aldım sonucum pozitif onun etkisi var mı bilemiyorum, ama omega ve balık yagı var icinde zaten kotu bisey olacagını dusunmuyorum. Merkezde fiyat 4000 bandındaydı ben dısarda devlet hastanesine taktırdım sadece ilac parası olarak 500 kusur verdim
O biraz ultrason cihazıyla da alakalı oluyor canım devletteki böyle net değildiÇok net maşaAllahhh
Benimde öyle 17 cikti bugün 10 gün lekelenme basladi amaBen de beta hcg
9. Gün: 17
11. Gün: 27
15. Gün: 199 çıktı. Ben de çok ümitsizdim. Bi ümitlendim. İnşallah güzel sonuçlanır. Siz de ümitsizliğe kapılmayın.
Ben smdi bu saate yaptm deger düşük olsada pozitif ama tek cizgi yani bu saatte olmaninda etkisi varmı bilmiyrnevet yap ilk idrarla ama negatif gorunce kendini bırkacaaksan hiç yapma. oldugu halde negatif görebilirsin erken oldugu için bunu bilerek yap canım
Bunu bana doktor dedi bn ıstemedım ama lipit serum aldım 3 kere sanırımİkinci transferde bende istiyorum o serumu birde embriyo (glue) yapıştırma da istiyorum ama tabi doktor yaparsa
Katılıyorum cıhaz da onemlı bn artık çarşambaya kdr bekleme inşO biraz ultrason cihazıyla da alakalı oluyor canım devletteki böyle net değildi
Faydası olmuştur illakiBunu bana doktor dedi bn ıstemedım ama lipit serum aldım 3 kere sanırım
canımmm kesin degil diye etiketlemedim kesin olsa aklımdasın. kimyasal yasadım biliyorsun o yüzden kaptıramıyorum kendimiAma ama ben beni etiketle demiştim üzüldümama sevindim de hayırlı olsun sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?