- 2 Temmuz 2023
- 1.228
- 591
- 43
- 26
5.günümdeyimTransferin kaçıncu günündesiniz.
Maşallah gözünüz aydın olsun. Bu hissettiğiniz belirtiler transferin kaçıncı günüydü ve evde de test yaptınız mı
Benimde sağ tarafım var ama geçti mi acaba diyorum goguslerimde öyle hassasiyet yok ama iğne olan yer ve karnım aşırı acıyorBende de gün içinde 1 2 kez en fazla belime sızı giriyor ama 5 dk falan sürüyor başka da belirtim yok çok üzülüyorum acaba olmadı mı
Ben transfer günü ve tam 1 hafta sonrası olarak 2 kere taktırdımMerhaba ne zaman taktırdınız serumu ve devlet Hastanesi'nde takıyolar mı
Benim de acıyor canım göğüslerim de hassas acıyor. Arada kasıklarda genel bir ağrı oluyor ama kendimi çok dinlersem. Öyle aşırı bir hissim yokBenimde sağ tarafım var ama geçti mi acaba diyorum goguslerimde öyle hassasiyet yok ama iğne olan yer ve karnım aşırı acıyor
Aslında pek belirti de aramıyorum ama yinede insan düşünüyor güveniyorum ben ona tutundu benceBenim de acıyor canım göğüslerim de hassas acıyor. Arada kasıklarda genel bir ağrı oluyor ama kendimi çok dinlersem. Öyle aşırı bir hissim yok
Ben de beta hcgKızların sonucum pozitif ama deger 17 cokmu düşük böyle olup yükselen oldumu pazartesi bakicaz dediler
Yaa maşallah çok belirtileriniz var mıydı acabaBen de beta hcg
9. Gün: 17
11. Gün: 27
15. Gün: 199 çıktı. Ben de çok ümitsizdim. Bi ümitlendim. İnşallah güzel sonuçlanır. Siz de ümitsizliğe kapılmayın.
Bence oturmayın. Enfeksiyon kapabilir. Köpüklü sular oturulan alanda birikebilirCanim ayakta veya oturarak banyo yapmanın farkı nedir acaba biliyor musun
Hakan yaralı çok bilgili ve güvenilir bi hoca. Ama biraz ketumdur. İlk tedavim kimyasal oldu onunla. İkincisi pozitif Allahın izniyle sağlıkla devam eder inşallahKızlar Ankarda tüp bebek doktoru varmı önere bileceyiniz
Kasık ağrısı, mide bulantısı, göğüste hassasiyet tabi bunlar aldığımız hormonların etkisi olabilir. Daha önce başarısız üç tüp bebek denemem olmuştu. İlk defa farklı olarak sürekli midem bulanıyor. Hiç bir şey yemek istemiyorum.Yaa maşallah çok belirtileriniz var mıydı acaba
Canım 5+0da kese 3,7 mm. 5+2de 8mmKeseyi gören arkadaşlarım kaç haftalık gördünüz ve kaç mm di yazarmısnz
Vajinal us ile mi göründü karından mı? Kaç mm ve kaç günlük seninkiBugün kese gördük normalde çarşambaydı dayanamadım gittim gözüktü ama çok küçük daha
Dikkat edeceğim canimBence oturmayın. Enfeksiyon kapabilir. Köpüklü sular oturulan alanda birikebilir
Canim bugün kontrole gittim. Estrofemi 3ten 4e çıkardı endometrium 8.5 olarak ölçtü. Bugün adetin 11.gunu. Çarşamba tekrar kontrol. Muhtemelen o gün transfer günü belirlenecekSen benden önce gidiceksin haber ver bana da
İlaçsız sadece tüp bebek 60.000₺Fiyat bilgisi söylermisiniz
Maşallah gözünüz aydın olsun. Evde de hiç test yapmış mıydını
Aminn inşallahhh çok sağolun isteyen herkese inşallahAllah'm kucağına almayı nasip etsin canım
Aynı tarihte olmuşuz benimki de 4 martta. Belirtiniz var mı hiçBenimde 20 Şubat transfer oldum 2 âdet 5 günü embriyosu 2 mrt test günü
Ben ilk testı 7. Gün yaptım pozıtıftı 12. Gün doktr randevum wardı 330 du değerim 2 gün sonra bida verdim pazartesi yanı 690 du bugün cumartesi kese gördük ama minicikTransferin kaçıncu günündesiniz.
Maşallah gözünüz aydın olsun. Bu hissettiğiniz belirtiler transferin kaçıncı günüydü ve evde de test yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?