8 Mart ney kızz çok uzak bi tarih değil mi yaaKizlar doktorla gorustum. 8 martta gidecegim
Benim dr kese filan bakmiyor galiba..gunu de gec vermisti. Degisik yontemi
Ikiz olabilir mi dedim . Onu usg de anlariz dedi.
Kanda görmeden üzme kendiniTutunmadı galıba hiç ümidim yok olsaydı 8 gunde çıkardı 2 gun sonra kan testi sanmam çıkacağını mahv olmuş durumdayım yanı gözümün yaşı kurumuyo
Ben 17 sinde saat 10:30 da transfer oldum ben kendimi 6.günde sayıyorum o yüzden sen 7de olmak zorundasın8 Mart ney kızz çok uzak bi tarih değil mi yaa
Senin her işin geç
Şimdi ben 16sında saat 11 de transfer oldum test günüm pazartesi
sizce 6. Gündemiyim 7. Gündemiyim ona göre 8.günde test yapcam
Günaydınn ben de işe döndüm bugünBiyerde yuzumuz gulsun be
Gunaydin bu arada...is icin yollara dustuk
7. Gunundesin..8 Mart ney kızz çok uzak bi tarih değil mi yaa
Senin her işin geç
Isyerinde zaman cabuk geciyor.Günaydınn ben de işe döndüm bugünhem tedirginim hem de çok rahatım kafa olarak iyi oldu
Kacinci gun embriyosuydu sizin bende 7 ve 8. Gunler test yaptim negatif yarin kan vericem umudum yok ama vermiş olmak icin vericem tekrar deneme şansın varsa üzülme hiçBu gunde yaptım kos kocaman yek cizgi
Sizde sorun neydiKacinci gun embriyosuydu sizin bende 7 ve 8. Gunler test yaptim negatif yarin kan vericem umudum yok ama vermiş olmak icin vericem tekrar deneme şansın varsa üzülme hiç
Hazırım yaa bende bugün işe döndüm sağlık ocağım iş yerimin yanında zaten7. Gunundesin..
Insallah guzel haberler verirsin..yuzlesmeye hazirsan yapabilirsin.. degilsen gununu bekle.
Biz elimizden geleni yapiyoruz canim takdiri ilahi rabbimden demek zamani var umudunu kaybetme Rabbim büyük canmBu gunde yaptım kos kocaman yek cizgi
6.gundesin canim bende 15 şubatta olmuştum benim bugun 7. Günüm8 Mart ney kızz çok uzak bi tarih değil mi yaa
Senin her işin geç
İlk günü sayiyormuyz ya bn 8 diyrm 9 cu gündemiym 2 ci gün bel agrim kasik agrim vardi sonra 6 ci gün oldu smdi hic bisy yok7. Gunundesin..
Insallah guzel haberler verirsin..yuzlesmeye hazirsan yapabilirsin.. degilsen gununu bekle.
Yaa yapma bekle ben 7.ci gün evde erken gebelik yaptım çift olmasına rağmen tek çizgi idi ama 10cu gün dayanamayıp kanı verdim pozitif çıkmıştı unuttun muben 6. günü bekliyorum. 6. gün olur olmaz yapacağım baya yorum okudum 5 de bile gören olmuş
Transfer ilk günü sayılmaz!İlk günü sayiyormuyz ya bn 8 diyrm 9 cu gündemiym 2 ci gün bel agrim kasik agrim vardi sonra 6 ci gün oldu smdi hic bisy yok
Ozmn 8 ci gündeyim son 1 gün kaldi kana bakalm hayırlı sonuçlar alicakmiyizTransfer ilk günü sayılmaz!
Rabbim gönül bahçenizi yeşertsinOzmn 8 ci gündeyim son 1 gün kaldi kana bakalm hayırlı sonuçlar alicakmiyiz
Belirti varmiydi sizdeYaa yapma bekle ben 7.ci gün evde erken gebelik yaptım çift olmasına rağmen tek çizgi idi ama 10cu gün dayanamayıp kanı verdim pozitif çıkmıştı unuttun mu
Aynen canımCanım erken gebelik testi miydi
Canım kaliteli güzel bir testle yap bariben 6. günü bekliyorum. 6. gün olur olmaz yapacağım baya yorum okudum 5 de bile gören olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?