- 28 Ekim 2023
- 34
- 10
- 8
- 28
Taze transfer ise 3 veya 5.gün transfer olacaksın canımMerhaba sizlere sormak istediğim şeyler var yarın OPU olacağım, ağrı oluyor mu sonrasında ya da zor bir süreç mi? OPU sonrası 3- 5. gün mü transfer oluyor ve transfer sonrası ilaç kullanımı oluyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Maşallah değerin güzel sağlıkla artsın inşallahKızlar9. Günüm. 5.gün embriyosu beta 270. Kimyasal falan değildir değil mi
Anestezili olduğundan hiç bişey hissetmiyosun sonrasında minicik ağrın olabilir ama ağrı kesici içecek kadar bile değil. Hiç korkup strese girme hatta anestezi uykusu çok tatlıMerhaba sizlere sormak istediğim şeyler var yarın OPU olacağım, ağrı oluyor mu sonrasında ya da zor bir süreç mi? OPU sonrası 3- 5. gün mü transfer oluyor ve transfer sonrası ilaç kullanımı oluyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Taze transfer ise 3 veya 5.gün transfer olacaksın canımopu sonrası çok hafif idrarın geldiğinde ağrı olabilir ama asla çekilemeyecek kadar kötü bir ağrı değil. Adet ağrısından çok daha rahat öyle söyleyeyim
Ya aslında anestezisiz ilaçlı rahim filmi çektirdim dayandım diyorum kendime ama ne bileyim yine de bilmediğim bir şey ve şimdiye kadar hiç ameliyat falan olmadım kaygım yüksek ondanAnestezili olduğundan hiç bişey hissetmiyosun sonrasında minicik ağrın olabilir ama ağrı kesici içecek kadar bile değil. Hiç korkup strese girme hatta anestezi uykusu çok tatlıDiğer sorularına doktorun karar verecek çünkü kişiye göre değişiyor
Anestezi çok güzel yaa hiç acı falan yok uyuduğunun farkında bile değilsinYa aslında anestezisiz ilaçlı rahim filmi çektirdim dayandım diyorum kendime ama ne bileyim yine de bilmediğim bir şey ve şimdiye kadar hiç ameliyat falan olmadım kaygım yüksek ondan
Ah şükürAnestezi çok güzel yaa hiç acı falan yok uyuduğunun farkında bile değilsin
Tebrık ederım belırtınız varmıydıKızlar9. Günüm. 5.gün embriyosu beta 270. Kimyasal falan değildir değil mi
Yok estagfurullah tabi ki öyle her yiğidin yoğurt yeme şekli farklı diyelim bende hergün portakal suyu içince diğer arkadaşlarında fikrini almak istedimBurda herkes tecrübelerini , bilgilerini paylaşıp birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Kafanızı karıştırmak değildi amacım doktorun bana söylediğini söyledim.
Evde test yapdınmı lütfen cevap verKızlar9. Günüm. 5.gün embriyosu beta 270. Kimyasal falan değildir değil mi
yaaa cok cok sevindim hayırlı olsun degerin gayet iyi sen erken verdin 11.gün verseydin 550 lerde cıkacaktı oyle düşün düşük degil yani. aynı yerde yaptırdık bana da umut oldunKızlar9. Günüm. 5.gün embriyosu beta 270. Kimyasal falan değildir değil mi
Bende oldu ama herkeste olmuyorPozitif olan arkadaşlar hepinizde lekelenme oldu mu
Sen nerde yaptırmıştın canım transferiniyaaa cok cok sevindim hayırlı olsun degerin gayet iyi sen erken verdin 11.gün verseydin 550 lerde cıkacaktı oyle düşün düşük degil yani. aynı yerde yaptırdık bana da umut oldun
Evet yaptım 2 kereEvde test yapdınmı lütfen cevap ver
Teşekkür ederimTebrık ederım belırtınız varmıydı
yaaa cok cok sevindim hayırlı olsun degerin gayet iyi sen erken verdin 11.gün verseydin 550 lerde cıkacaktı oyle düşün düşük degil yani. aynı yerde yaptırdık bana da umut oldun
Bende aynı belirtiler var ama testım negatıfT
Teşekkür ederimbeş ve altıncı gün adet olacak gibi hissettim
Kan testı versem çıkarmı kızlar 7 gun bu günBende aynı belirtiler var ama testım negatıf
Hemşire bana bol bol gün kurusu ye demişti ve bol su o yüzden olmadımKabizlik oldumu sizde
Genel de 12.gun diyorlar onun için sordum. Değeriniz kaç çıktıTüp bebek merkezinin bildirdiği tarih bugündü, 14. Günde yap dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?