Erkek faktoru canım mıkro tese oldu eşim 2 embrıyo kaldı pgt gıtdı bırı normal geldı 5 cı gun embrıyosu o transfer olduYa aynı yaştymsz sizde sorun neydi tüp bebege baslamakda
Sizde peki ?Ya aynı yaştymsz sizde sorun neydi tüp bebege baslamakda
Bndede eşimden dolayi olmuyrdu 5 senedr ama bnde bi sorun yoktu nasip tabiki ama tutmadi gibi hissediyrmSizde peki ?
InsallahSeninkini içtiler hayatım boşuna bekliyoz senin sonucunu
Senden sonra transfer olanlar hep öğrendi bi sen kaldın
Akşama senindir pozitif haberini bekliyoruz artık
Maşallah maşallah bu ne güzel bi gün ard arda geliyor pozitifler
Darısı biz bekleyenlere inşallah
Ya teşekkür ederimMasallah cok iyi canim..saglikla artsin
Benim de pozitif
senin bugun 2. kanı verip artısı gormen lazımdıInsallahvar bir is..ben 6 haftalik olcam yakinda...
YA valla belirtimde yok..belki de ters biseyler var..ne zamandir testte yapmiyorum evde.
Bu kadar da rahat olmim 15. Gunum
Bugun vericem.. artisi 2 gun sonra. 13.gun ile bakarizsenin bugun 2. kanı verip artısı gormen lazımdı
Aynı sizin durumunuza düştüm ben de bugün test verdim gerçi benim 9. Günüm ama.... Sabah kan verdim hala çıkmamış yarın çıkar dedi zor bela arayıp ulaştım. Sağlık ocağı da değil devlet hastanesi üstelikBugun vericem.. artisi 2 gun sonra. 13.gun ile bakarizeger cikarsa.
Valla zaten 5. Gun embriyosuna 13. Gun test ilk kez goruyorum..orada basladi tuhaflik
aynen ama asıl sorun gec cıkması da degil hala cıkmamış olmasıBugun vericem.. artisi 2 gun sonra. 13.gun ile bakarizeger cikarsa.
Valla zaten 5. Gun embriyosuna 13. Gun test ilk kez goruyorum..orada basladi tuhaflik
Evet canım 3.gün embriyosu3.gun embriyosu mu senin canm. Test sonucun kaç çıktı
Hayrlı olsun sağlıkla ilerler. Kaçıncı gün embriyosuBenim de pozitifhepimiz için çok dua ettim kızlar
Canım senin kaç çıktıBenim de pozitifhepimiz için çok dua ettim kızlar
Hayrlı olsun sağlıkla ilerler. Kaçıncı gün embriyosu veBenim de pozitifhepimiz için çok dua ettim kızlar
Hayrlı olsun inşallah sağlıkla ilerler. Kaçıncı günde yaptınız benmde 3.gun embriyosu ama hiç test yapmadımEvet canım 3.gün embriyosu
40 çıktı embriyoloğum ile görüştüm beklediğimizin üzerinde dedi ama tabi cuma günü de vericem inşallah dahada artar
4. Gün gören de var 10. Gün görende var sende 10. Gün görenlerden olcan belki nerden biliyorsunBöyle duyunca içim rahatlıyo ama adet olucam gıbı ağrım var korkuyorum bırde çok kişi 6 .7 gun gormuş ama bende negatıf insan ister istemez kötü düşünüyo
15 ney yaa sendeki rahatlık kimsede yokInsallahvar bir is..ben 6 haftalik olcam yakinda...
YA valla belirtimde yok..belki de ters biseyler var..ne zamandir testte yapmiyorum evde.
Bu kadar da rahat olmim 15. Gunum
3. Gün embriyosu 8. Güne kadar tutunma ihtimali var 7 gün tutunmamış olabilir hala negatif görüp üzülmiceksen yap tabi kim tutar senikızlar 7. Gününde evde test yapan varmı
3. Gün embriyosu transfer edildi çözme işlemiyle.yarın 7.günüm evde test yapsammıki
Yapmayın bence. Benmde 3.gun embriyosu 8. Gün bugün ama hiç yapmadım dahakızlar 7. Gününde evde test yapan varmı
3. Gün embriyosu transfer edildi çözme işlemiyle.yarın 7.günüm evde test yapsammıki
Beni de ekler misin 24 Şubat 31 yaş 5. Gün embriyosuSonucu belli olanlar etiketleyin lütfen
Hayrlı olsun sağlıkla ilerler inşallah13.günde kan verdim cnm
Evde de 10.ve 12.gün hafif silik çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?