Tebrik ederim çok sevindimBen pozitif çıktım
Bende yarın test vercem heycanlıyım bende kendimde belirgin bi belirti hissetmedim onun için birazda endişem deBen transfer günü catlatma ignesi oldum, o günden sonra da progestan ve estrofem kullandım. Hangileri gercek belirti bilmiyorum açıkçası.
Ama cok hamlama agrim oldu sırtımda belimde
Kasıklarımda gobek deligimin orda da boyle agrim oldu
Mide yanması bulanti oldu
Bi de sivilce oldu
Bunlar kendimde farkettigim degisiklikler ama hangileri belirti onu bilmiyorum
hayırlı olsun cok sevindim adınıza. darısı bize inşallahBen pozitif çıktım
hayırlı olsun canım tebriklerKızlarr sonucum pozitif
Cuma günü tekrar kan vericem bakalım
Lilakahve canımm listeye ekleyebilir misn
Aa eklememiş miyim kızBeni neden eklemiyrsnz
Merhabalr. Ben normal yolla hamile kaldım belki bileniniz olur diye buraya yazmak istedim beta 48 saate 372 den 566 ya yükseldi artış normal mi sizce dış gebelik olabilir miCanım bugün mü verdın 2 gün sonra kese gözükür yüksek ıhtml
aynı saatlerde aynı yerde mi verdinizMerhabalr. Ben normal yolla hamile kaldım belki bileniniz olur diye buraya yazmak istedim beta 48 saate 372 den 566 ya yükseldi artış normal mi sizce dış gebelik olabilir mi
Evet canim 6 ci gün embriyosu 2 adet yaş 22 transfer 14 Şubat 24 Şubat'ta sonuçAa eklememiş miyim kız
İnşAllah bende pozıtıf sonuç alırım transfer 14 yaşım 22 test günüm 26Evet canim 6 ci gün embriyosu 2 adet yaş 22 transfer 14 Şubat 24 Şubat'ta sonuç
Ben yaptım negatıf sonradan deyışırmı acabaTeşekkür ederim darısı başınıza inşallah
Evet ben 6. Günümde gördüm pozitifi
Seninkini içtiler hayatım boşuna bekliyoz senin sonucunuBi benim kaldi
Kanimi ictiler ya da sattilar
Maşallah maşallah bu ne güzel bi gün ard arda geliyor pozitiflerKızlarr sonucum pozitif
10. Güne kadar yolu var pozitif haberinin belli olmaz değişebilirBen yaptım negatıf sonradan deyışırmı acaba
3.gun embriyosu mu senin canm. Test sonucun kaç çıktıKızlarr sonucum pozitif
Cuma günü tekrar kan vericem bakalım
Lilakahve canımm listeye ekleyebilir misn
Ya aynı yaştymsz sizde sorun neydi tüp bebege baslamakdaİnşAllah bende pozıtıf sonuç alırım transfer 14 yaşım 22 test günüm 26
Böyle duyunca içim rahatlıyo ama adet olucam gıbı ağrım var korkuyorum bırde çok kişi 6 .7 gun gormuş ama bende negatıf insan ister istemez kötü düşünüyo10. Güne kadar yolu var pozitif haberinin belli olmaz değişebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?