- 2 Temmuz 2023
- 1.224
- 585
- 43
- 26
Yaaa maşallahhhh kaçıncı günün acaba, belirtilerin nelerdiKızlar sonucum pozitif çok şükür
Sıra bekliyorum kan vermek için. Bana da 2-3 saat sonra çıkacak dediler. Yaklaşık aynı zamanda çıkacak sonuçlarımız.İnşallah 2-3 gibi çıkarmış sonuçSabah verdim ama çok az aldı kanı ya umarım yeterlidir senin günün ne zamandı .
Tutunan her kesde belirti olacak diye bi şey demedim zaten her kesi bünyesi farklıTutunmada olabilir derken yani belirtisiz olup ta hamile kalan da var
Yapacak bişe yok tabi de gerildin işte boşuna hemde bekledin neyse geç olsun pozitif olsunBir kere isimiz dustu o da olmadi
Yahu esas olani yap..digerini de yap..konustumda kac kez tup bebek tedavisi goruyorum dedim..
Neyse yapcak bir sey yok.
Aynen öyle eleştirmek için söylemedim yanlış anlamaTutunan her kesde belirti olacak diye bi şey demedim zaten her kesi bünyesi farklı
Benimde daha ilk transferim 4 cu gun akşamdan karnımda sancılar var belim ağrıyo ama bu gun test yaptım negatif sonradan pozıtıfe donermi bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin kucağı dolsun AllahımAynen öyle eleştirmek için söylemedim yanlış anlamabenim ikinci transferim ve ben ilk günler brlirti görürken sonlara doğru brlirti görmüyorum diğeri öyle olmuştu. Ama tutmadı.
Amin inşallah. Ne zaman transfer oldunuzBenimde daha ilk transferim 4 cu gun akşamdan karnımda sancılar var belim ağrıyo ama bu gun test yaptım negatif sonradan pozıtıfe donermi bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin kucağı dolsun Allahım
14 şubat 5. Gün embrıyosuAmin inşallah. Ne zaman transfer oldunuz
Gününüzü bekleyin umutsuzluğa kapılma daha var14 şubat 5. Gün embrıyosu
Gozun aydin canimKızlar sonucum pozitif çok şükür
İnsan sabırsız oluyo işte senin kaçıncı gunun ?Gününüzü bekleyin umutsuzluğa kapılma daha var
Azcik daha bekle bence..Yapacak bişe yok tabi de gerildin işte boşuna hemde bekledin neyse geç olsun pozitif olsun
Bende yarın versemmi işe gitmeden 16sı transferim ne diyorsunuz
Bugünkü kabustan sonra şimdi gidip veresim var aslında
9. Günüm bugün ben idrar da pozitifi görmüştüm ama emin olamıyor insan tabi 5. Günden sonra kasıklarım baya ağrımaya başlamıştı iğne batması gibi 8. Günde de lekelenmem olduYaaa maşallahhhh kaçıncı günün acaba, belirtilerin nelerdi
Ben 18 Şubat'ta transfer oldum bel ağrısı ara ara gelen göğs ağrısı ve hafif karın ağrısı varİnsan sabırsız oluyo işte senin kaçıncı gunun ?
Tebrikler sizin adınıza sevindim. Başta belirtiler yok muydu sizde daha sonradan mı oldu9. Günüm bugün ben idrar da pozitifi görmüştüm ama emin olamıyor insan tabi 5. Günden sonra kasıklarım baya ağrımaya başlamıştı iğne batması gibi 8. Günde de lekelenmem oldu
Benim negatife çevirirsin canım kimyasal oldu değerim düştü tamamenSonucu belli olanlar etiketleyin lütfen
Teşekkür ederim darısı sizin başınızaTebrikler sizin adınıza sevindim. Başta belirtiler yok muydu sizde daha sonradan mı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?