- 9 Aralık 2023
- 907
- 1.044
- 33
- 35
İnşallah canım dediğin gibi olumludur. Hepimiz için her şey çok güzel olur inşallahcanım fazla yükselmesi sorun degil. düşmesinde fazlasıyla yükselsin.bundan once neden tam 2 kat olmamış diyordun onu sıkıntı ettin kendinişuan en iyi ihtimalle ikiz olmuştur inşallah cunku degerin baya yüksek güzel düşün güzel olsun zoru atlattın
bende 3 ünü aynı anda içiyorum saat yok sadece aç karnına aynı anda 3 adet içeceksin dedilerBen 3ünü beraber içiyorum yanlış mı yapıyorum
Transfer oldunuz mubende 3 ünü aynı anda içiyorum saat yok sadece aç karnına aynı anda 3 adet içeceksin dediler
evet bugün oldumTransfer oldunuz mu
Hayırlı haberler inşallah, güzel bir hafta geçir canımmerhaba kızlar bende bugün transfer oldum. Yaşım 33. 2 tane 1.kalite embriyom vardı bir tanesi 3.gün birtanesi 5.gün 3.gün embriyomu da 5.güne getirip çift transfer yapıldı. ilk transferim eylülde oldu ama tutmadı dondurduk. sonrasında histeroskopi oldum rahime çizik atıldı bugun de transferim gerçekleşti. Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız.
Amin İnşallah bu güzel yolda Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor süreçlerHayırlı haberler inşallah, güzel bir hafta geçir canım
Amin sizinde hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinHayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Ben geçen hafta pozitifi gördüm, Allah sizlere de nasip etsin. Zor evet ama sabredelim erkenden test yapmamaya özen gösterin. Ben hiç yapmadımAmin İnşallah bu güzel yolda Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor süreçler
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklaBen geçen hafta pozitifi gördüm, Allah sizlere de nasip etsin. Zor evet ama sabredelim erkenden test yapmamaya özen gösterin. Ben hiç yapmadım
Amin inşallahRabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklaben ilk transferde tam gününde kan vermiştim ama umarım bu defa da sabredebilirim
ben de bugun oldum bir şey hissediyor musun kasıgımda hafif agrı gibi bir şey hissediyorum transferden berievet bugün oldum
+1Çok ağladım. Bi şey olmuş mudur
Bende tam olarak böyle kullanıyorum bende Ruşen hocanın hastasıyım 14 şubatta transferim oldu hayrlısı bakalmben de oyle. ilaçlarım bu şekilde sizin de boyle mi
Merhaba bu testi yaptığınızda silik çizgiyi hemen gördünüz mi beklediniz mi?Kızlar ben dayanamadım. 6.günüm 5.gün embriyosu. Silik bir çizgi var sanki yanılıyor muyum?
7. Gün sabah yapProdictor canım ama gerçekten umudum yok bugün 6.günümdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?