- 18 Mart 2019
- 248
- 272
- 103
Haydaa napacağımı şaşırdım gerçekten. Kan sonucu bekliyorum yani hiç denenem olmadı en baştan dondurdum 2 tane var, amh ım düşük bir daha olacak mı belli değil. Yedeğim olmaması çok büyük stres yaratıyorHayır doktorum bana birini kullanıp diğerini 4-5 kereye kadar tekrar dondurabiliyoruz dedi
İ
yukselır canım. cok erken daha. benım 5. gun embrıyosu 5. gun yaptıgımda hayali bir cizgı cıkmıstı. ancak o cıvarlarda cıkar zaten.Çatlama iğnesi kullanmadım. İnşallah yükselir
Allah yardımcımız olsun canım. Çok çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda bizlere de evlat kokusu nasip etsin inşallahBenim 10. Günüm kan testim negatif çıktı. İki embriyomda tutunamamış…
biraz düşük evet. ilk testın mı peki . oncesınde vermısmıydın. duzenli artış olursa sorun olmaz ınsallah canım.Arkafaslar test sonucum çıktı. 5. Gun embriyoru 12. Gün 35.42 çıktı. Doktor evet biraz düşük ama gebesin. Takip edeceğiz
2 gün sonra tekrardan yaptir dedi. Benim gibi olan var mı arkadaşlar. Sevinemedim. Benim gibi olan varsa cevap verebilir mi?
Evet ilk teslim daha önce vermedim. Artış sağlıklı olsun diye özellikle yapılan bir şey var mıbiraz düşük evet. ilk testın mı peki . oncesınde vermısmıydın. duzenli artış olursa sorun olmaz ınsallah canım.
Benim 10. Günüm kan testim negatif çıktı. İki embriyomda tutunamamış…
kese olusumu ıcın bol su ıcın dıye buralarda okumustum ama . onun dısında bılmıyorum canım. saglıksız embrıyo ıse atacaktır kendını.Evet ilk teslim daha önce vermedim. Artış sağlıklı olsun diye özellikle yapılan bir şey var mı
Çok umutluyduk ama nasip değilmişRabbim sabır versin canım. Ne diyeceğini bilemiyor insan
Amin inşallah canım bende çok üzüldümAllah yardımcımız olsun canım. Çok çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda bizlere de evlat kokusu nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla artarArkafaslar test sonucum çıktı. 5. Gun embriyoru 12. Gün 35.42 çıktı. Doktor evet biraz düşük ama gebesin. Takip edeceğiz
2 gün sonra tekrardan yaptir dedi. Benim gibi olan var mı arkadaşlar. Sevinemedim. Benim gibi olan varsa cevap verebilir mi?
Canım ben saglık ocagında kan verdıgımde barkotdan bende alıyorum ve saglık ocagın sayfası oluyır oraya TC ve barkot no ile gırıyordum genelde öğleden sonra sonucu goruyordumkızlar sağlık ocağına kan verdim 2 güne mı cıkıyor gercekten.. masallah :))
önce cıkma ıhtımalı var mı arada bakarım gercı de.
üzülme cnm yine denersin, genel bir sorunun yok, iyi taraftan bakÇok umutluyduk ama nasip değilmiş
Evet öyle oldu 4 ay önce ikinci transfer kimyasal olunca genetiğe gönderme kararı aldık dr la beraberDondurulmuş embriyo dan mi genetik alıp gönderildi acaba ?
1 embriyo için 250 dolardı en az iki embriyo gönderiliyormuş 500 dolar ödedik toplamdaPgt için ne kadar ödediniz canım ?
Çok üzüldüm canım.Herşeyin hayırlısı. Bende kan verdim öğleden sonra çıkacak sonucu bekliyorumBenim 10. Günüm kan testim negatif çıktı. İki embriyomda tutunamamış…
Evet canım değer biraz düşük ama geç yerleşmiş olabilir önemli Olan değerin katlanarak artması sakın stres yapma düşünme rahat olmaya çalış inşallah bebeğin seninledirEvet ilk teslim daha önce vermedim. Artış sağlıklı olsun diye özellikle yapılan bir şey var mı
Tebrik ederim sağlıkla kucağına almakta nasip olsunArkafaslar test sonucum çıktı. 5. Gun embriyoru 12. Gün 35.42 çıktı. Doktor evet biraz düşük ama gebesin. Takip edeceğiz
aa hıc bılmıyordum yaaCanım ben saglık ocagında kan verdıgımde barkotdan bende alıyorum ve saglık ocagın sayfası oluyır oraya TC ve barkot no ile gırıyordum genelde öğleden sonra sonucu goruyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?