Kacinci gununNolcak şimdi
Geçen pazar yapmıştım bugün tam 1 hafta olduKacinci gunun
Canım hayırlı olsunGunaydin ..bugun test yapacak olanlar vardi guzel haberler duyariz insallah.ben de yarin kan vericem sayili gun gecti.pozitif daha once gormustum zaten ama bugun elimde kalan son idrar testini atmaktansa yapayim dedim . Belki karsilastirma yapan olur bir gun .
hemşire kafeinsiz içe bilirsiniz demişti 1 bardak..Kafeinsiz kahve konusunda kimsenin bilgisi yok mu
Benim ki ilk test böyle çıktı sonra sabah aç karnına yapınca daha belirgin olduÇok erken biliyorum ama kzlar normal bir gebelik testi yaptım dünkü kamerada godukmuyordu ama bir bakarmisiniz lütfen 6. Günüm bu arada yarın erken çıkan testten denicem varmı sizce Eki Görüntüle 3385252
Cuma 5. Gununde 9.21 cikti.bugunde 7.gunun idrarda bu sekilde yani.. bence gayet iyi..Geçen pazar yapmıştım bugün tam 1 hafta oldupersembe de test yapmistim bayaaa bi dakika sonra aşırı silik çizgi çıktı ama ben panikleyip cuma kan verdim 9.21 çıktı. 5. Gun icin kimsenin beta sonucunu bulamadim ben de her gün test yapmaya devam ettim. Dün de yaptım mesela onda az bekleyince aşırı silik çıktı. Bugün de bu çıktı. Yani 4.,6.,7. Gün idrar 5. Gün kan testi Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten
Iyi haberleirni bekliyoruz. Dualarimiz seninleKızlar günaydın
Dün başlayan lekelenme ve kasık ağrısı gece boyunca devam etti. Sabah uyandığımda ağrım yoktu fakat karnım adet olacakmışım gibi gurulduyor. Bir şeyler ters gidiyor hissi var içimde korkuyorum
Birazdan kan vermek için hastaneye gideceğim. Bugün 10. günüm. Bana ve tüm isteyenlere dua eder misiniz. Çok ihtiyacım var
İnş güzel haberlerını bizimle paylaşırsın canım seni bekliyoruzKızlar günaydın
Dün başlayan lekelenme ve kasık ağrısı gece boyunca devam etti. Sabah uyandığımda ağrım yoktu fakat karnım adet olacakmışım gibi gurulduyor. Bir şeyler ters gidiyor hissi var içimde korkuyorum
Birazdan kan vermek için hastaneye gideceğim. Bugün 10. günüm. Bana ve tüm isteyenlere dua eder misiniz. Çok ihtiyacım var
Evetyaaaa gercekten miilk denemeniz mi
Çok teşekkür ederiiimhemşire kafeinsiz içe bilirsiniz demişti 1 bardak..
Ya inşallahCuma 5. Gununde 9.21 cikti.bugunde 7.gunun idrarda bu sekilde yani.. bence gayet iyi..
Benim acımıyor hiçGünaydınnnnnkızlar bişi sorucam progeston dex 25 mg göbekten iğne yapıyorum hiç acımıyo hissetmiyorum bile burda herkes acısından bahsetmiş ben yanlış bişey mi yapıyorum acabaaa böyle 0 acısız olan var mı
Bazı arkadaşlarımız çok acıyor yakıyor falan yazınca yanlış mı yapıyorum dedim acaba neyse içim rahatladıBenim acımıyor hiç
Bence o yorumları progestan kalçadan olan iğne için okumuşsunGünaydınnnnnkızlar bişi sorucam progeston dex 25 mg göbekten iğne yapıyorum hiç acımıyo hissetmiyorum bile burda herkes acısından bahsetmiş ben yanlış bişey mi yapıyorum acabaaa böyle 0 acısız olan var mı
anladım hayırlısıyla tutar inşallah
İnşallah hepimizinki tutar. 12 şubatta oldum ben. Bugün 6. Günümanladım hayırlısıyla tutar inşallahtransferiniz ne zaman benim yarın transferim var
maşallah baya belli ben buradayım diyorNolcak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?