- 10 Şubat 2024
- 61
- 53
- 3
Hiç belirtim yok aslında arada karnım ağrıyo oda adet günüm geldi ondandır diye düşünüyorumArkadaşım al benden de o kadar. Sende herhangi bir belirti var mı? Biraz belirtilerinden bahseder misin?
Merhaba progesteron iğneyi ücretli mi aliyorsunuzBen yazdığınız ilacı kullanmıyorum.
Benim kullandıklarım estrofem folbiol coraspirin oksapar iğne progesteron iğne bunları yazıyor her bittiğinde
Üçretli almıyorum sağlık ocağına yazdırıyorumMerhaba progesteron iğneyi ücretli mi aliyorsunuz
Progestan iğne yazdırıyorum 3 kutu yazdırıp eczacı 3 kutu veriyorMerhaba progesteron iğneyi ücretli mi aliyorsunuz
Merhaba bende dün 9. Günümde test verdim 122,5 çıktı lekelenme bende de oldu çok hafif kahve rengi 6. Ve 8. Gün geldi merak etme muhtemel yerleşme kanaması içini ferah tut değerinde güzel maşallahKızlar dün sonucum 160 çıktı Bugün 10. Günüm ufak koyu pembe lekelenme geldi benden bunu yaşayan var mı stres oldum biran kötü birşey olur diye
Kalçadan vurulan iğne mi sizin kiÜçretli almıyorum sağlık ocağına yazdırıyorum
Farklı bir adı varmıProgestan iğne yazdırıyorum 3 kutu yazdırıp eczacı 3 kutu veriyor
Kalçadan vurulan 50 mg olan iğne mi sizin kiProgestan iğne yazdırıyorum 3 kutu yazdırıp eczacı 3 kutu veriyor
Değerin çok güzel artmış , 3 kata yakın, tebrik ederim,Merhaba kızlar 2. test sonucum çıktı sonuç: 420
1. Test: 160
Sonuç çok mu az mı bilemedim
9. Gün 160Merhaba bende dün 9. Günümde test verdim 122,5 çıktı lekelenme bende de oldu çok hafif kahve rengi 6. Ve 8. Gün geldi merak etme muhtemel yerleşme kanaması içini ferah tut değerinde güzel maşallah
Maşallah hayırlı olsun bence iyi 2 katı olması bekleniyor zatenMerhaba kızlar 2. test sonucum çıktı sonuç: 420
1. Test: 160
Sonuç çok mu az mı bilemedim
Değerin çok güzel artmış , 3 kata yakın, tebrik ederim,
Tşk ederim dualarım sizlerleMaşallah hayırlı olsun bence iyi 2 katı olması bekleniyor zaten
Bilgilerini yaz ekliyim canımİyi akşamlarr Transfer tarihimiz 22 şubat ekleyebilirmisiniz listeye lütfen
Ewet kalçadan vuruluyorumKalçadan vurulan iğne mi sizin ki
Himm evet kalçadan olanı devlet karşılıyor göbekten olanı karşılamıyorEwet kalçadan vuruluyorum
Endişelenmeyin benimde 6. Günden itibaren bel ve kasik ağrısı çektim pozitif öğrendim hala çekiyorum ara ara agrilariArkadaşlar merhaba. Pozitif olan herkesi tebrik ediyorum. Ben 12 şubatta transfer oldum. Bugün 5. Günüm böyle sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum belim ağrıyor. Bu durum beni çok endişelendiriyor. Aynı durumu yaşayan var mı benimle. Korkmalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?