Valla hepsi yazıldı benimki ya oksapar yazdırdımbende yazdırdım sonra eczaneye gittim ve eczane sgk gecerli degıl dedi, neden herkeste farklı anlayamadım
ahh hangi doktora gidiyorsunuz acabaB
Valla hepsi yazıldı benimki ya oksapar yazdırdım
Canım sen pozitif sonuç aldın mı? Kaçırdım galibaahh hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Güncelledim canım amin inşallah
Canim ben ptesi kan verecegim
Herkeste lekelenme olmaz kuzum sende biliyorsun. Hiçbir belirti olmadan hamile kalanlar var. Umutların biterse her şey biter. Yapma Allah aşkınaBende lekelenme olmadı. Umutlarım tükenmeye başladı
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım
Bende. Hadi hayırlısı inşallahCanim ben ptesi kan verecegim
Aynen kanda belli olacak bakalım. Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasınHerkeste lekelenme olmaz kuzum sende biliyorsun. Hiçbir belirti olmadan hamile kalanlar var. Umutların biterse her şey biter. Yapma Allah aşkına
Ben yarın sonucu bildireceğim inşallah
Amin canım hepimiz için hayırlısı nasılsa öyle olsunAynen kanda belli olacak bakalım. Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın
Hayırlı güzel sonuçlar almamızı nasip etsin
Pazartesi test günüm bekliyorum evde yapmadım hiç direkt kandan bakıcam
evet cnm cok şükürCanım sen pozitif sonuç aldın mı? Kaçırdım galiba
Hadi bakalım hayırlısı olsun canımPazartesi test günüm bekliyorum evde yapmadım hiç direkt kandan bakıcam
Hep beraber güzel haberler alalım inşallahHadi bakalım hayırlısı olsun canım
O kadar dağınık ki kafam kusura bakma arkadaşım.evet cnm cok şükürseninkini de dörtgözle bekliyorummm
Heyecan yapıyorum ben. Çok da korkuyorum yarın test günüm ne yapacağım bilmiyorumPazartesi test günüm bekliyorum evde yapmadım hiç direkt kandan bakıcam
Bende aynı şekildeyim. O yüzden 12. günü bekledm eşim yanımda olacakHeyecan yapıyorum ben. Çok da korkuyorum yarın test günüm ne yapacağım bilmiyorum
Benimde 3tuAyyy hadi inşallah 2. DenememTransfer günü dahil mi 8. Gün
Arkadaşım al benden de o kadar. Sende herhangi bir belirti var mı? Biraz belirtilerinden bahseder misin?Bende aynı şekildeyim. O yüzden 12. günü bekledm eşim yanımda olacak
Amin cok tesekkur ederim darısı hepinizin basına insallah dualarım hepimizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?