Ben düşük yaptığımda beta 259 ken bile testte çok çok silik bir çizgi çıkmıştı.Insallah oyledir canim. Baska markayla dene..acikcasi yarinda cikmazsa umut azaliyor gunden gune
Yaa hayurlısı olsunn, inşallah birsonrakinde pızitifi göreceğizKızlar negatif çıkan biri olarak şunu söyleyebilirim progestan kullanan kimse kasık bel kramp ve ağrılarını dikkate almasın hala kasılmalar yaşıyorum bunun sebebi progestandan. Herkesin yolu açık olsun kimse çok yorulmasın çok uğraşmasın maddi manevi çok yıpranmasın inşallah. Maddi gücümüz elverdiğince deneyeceğiz inşallah
İnşallah öyledir güzel sonuç alırsınızBen düşük yaptığımda beta 259 ken bile testte çok çok silik bir çizgi çıkmıştı.
Onu düşünerek belki betam geç düşüyordur teste diye kendimi avutuyorum şu an
Nasııll 259 beta görünmedimiiBen düşük yaptığımda beta 259 ken bile testte çok çok silik bir çizgi çıkmıştı.
Onu düşünerek belki betam geç düşüyordur teste diye kendimi avutuyorum şu an
Hayır kanda beta 259 iken İdrar testinde çok silik çıkmıştı benim.Nasııll 259 beta görünmedimii
Hayurlısı olsun, berde yaptırıyorsunuzBiz ilaçlar dahil bu ay 115 verdik, 6 embriyodunun dondurmasi 25 civari tuttu, ekstra sperm seçilimi iyi olsun diye picsi yontemi yaptirdik 11bine, islem oncesi onlem amacli genetik test vermiştik diger kanlarla birlikte muayene olarak da 8bin vermistik toplam 160bine çıktık. Ama ilk seferde tutma ihtimali artsin diye ne onerdilerse yaptırdık. Normalde 20binlik kısım evhamliyiz diye
Belkide öyledir, dur hemen bozma moralini, 10. Gün yaptır bakalım kanHayır kanda beta 259 iken İdrar testinde çok silik çıkmıştı benim.
Onu diyorum belki yine öyle bir şeydir
Hayırlısı olsunnn, sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar kan sonucum 227 çıktı çok şükür. İnşallah katlanarak devam eder. Hepimiz güzel sonuçlar görürüz inşallah. (Tek embriyo)
İnşallah canım aynen pazartesi kan günü zatenBelkide öyledir, dur hemen bozma moralini, 10. Gün yaptır bakalım kan
Hayırlısı canım elbette ama bir sonrakine iyi hazırlanmak lazım yoksa yine aynı sonYaa hayurlısı olsunn, inşallah birsonrakinde pızitifi göreceğiz
5. Gun embriyosumu . Her halukarda bence negatif diyemeyiz.. 6 ve 7. Gunlerde artmaya basliyor zatenBir şey sorcam ama kızmayın. Benim 5. Günüm transferden sonra. Dün idrar negatif çıkınca anksiyete bozukluğum olduğu için aşırı panikledim bu sabah kan verdim. Biliyorum erken 9,21 çıktı en azından negatiflik kesin değil diyebilirim artık di mi 5ten yüksek olduğu için. Huzurla test günümü bekleyebilir miyim?
Evet canım inşallah sağlıkla artarBir şey sorcam ama kızmayın. Benim 5. Günüm transferden sonra. Dün idrar negatif çıkınca anksiyete bozukluğum olduğu için aşırı panikledim bu sabah kan verdim. Biliyorum erken 9,21 çıktı en azından negatiflik kesin değil diyebilirim artık di mi 5ten yüksek olduğu için. Huzurla test günümü bekleyebilir miyim?
İnşallah bi sonrakine çok daha güzel olur her şeyHayırlısı canım elbette ama bir sonrakine iyi hazırlanmak lazım yoksa yine aynı son
Tabloda var canımİnşallah bi sonrakine çok daha güzel olur her şeyBu arada Sizi tabloda göremedim, taze transfer miydi? embriyonuz var mı başka?
Hadi ya görememişim kusuruma bakmayınTabloda var canım
Canım inşallah. Tabloda varım aslında evet taze transfer 5. Gün 3aa embriyosuydu çift embriyo konuşmuştu ve maalesef geride hiç embriyom yok şimdi takviye araştırdım buldum onları alacağım adetin 2. Günü başlayacağım 2 -3 ay sonra tekrar denerim inşallahİnşallah bi sonrakine çok daha güzel olur her şeyBu arada Sizi tabloda göremedim, taze transfer miydi? embriyonuz var mı başka?
İnşallah bütün süreç en huzurlu ve sağlıklı şekilde ilerler bundan sonraCanım inşallah. Tabloda varım aslında evet taze transfer 5. Gün 3aa embriyosuydu çift embriyo konuşmuştu ve maalesef geride hiç embriyom yok şimdi takviye araştırdım buldum onları alacağım adetin 2. Günü başlayacağım 2 -3 ay sonra tekrar denerim inşallah
Canım benim de şuan öyle son durumun nedir bi değişme gelişme var mıGünaydın arkadaşlar transfer sonrası ayakta durunca kasık bel agrısı yasıyormusunuz .. Ben bıraz ayakta durum bel kasık agrısı yasıyorum benımle aynı durumu yaşayan varmı..
Baska belırtinız oluyormu hıc..
Şöyle ılk zamanki kadar değil ama uzun süre durur dinlenmezsem hissediyorum bel kasık agrısı olarak ama transfer günü çok bellı bır agrım vardı ilk üç gün daha nettı başka da farklı bırsey hıssetmıyorum insallah tutunmuştur .Canım benim de şuan öyle son durumun nedir bi değişme gelişme var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?