- 25 Şubat 2019
- 161
- 120
- 103
- 43
İlacım bitti yazdıracaktım diyorum yazıyorbende yarın saglık hocaya gidip isteyeceğim, umarım yazdıra bılırım, cok pahalı bırde 12 haftaya kadar gerekıyormuş.
siz gidince ne dıyorsunuz? ne diyecegımı bılmıyorum
Antalya da nerde tedavi görüyorsunuz belki de test bozuktur sonuna kadar bekleyin benceAmin canim evet dondurulmuş embriyo bilmiyorum ki erken gebelik değil di normal test yaptım ama bence olsaydı çıkardı
Memorial hastanesi canım yok canım test bozuk değildi nasip artık bekleyip gorecezAntalya da nerde tedavi görüyorsunuz belki de test bozuktur sonuna kadar bekleyin bence
Üzülme daha çok erken bir test hem testlerin doğruluk oranı da değişken biraz daha bekle umudunu kesme hemenAmin canim evet dondurulmuş embriyo bilmiyorum ki erken gebelik değil di normal test yaptım ama bence olsaydı çıkardı
Bende ıvfdeyim canım morelini bozma bizleri neler bekliyor bilmiyoruz. İnşallah her şey güzel olurMemorial hastanesi canım yok canım test bozuk değildi nasip artık bekleyip gorecez
Bende Prolutex iğneyi kullanıyorum devlet karşılamıyor ocsapar da Progesteron iğnesi değil mi?bende yarın saglık hocaya gidip isteyeceğim, umarım yazdıra bılırım, cok pahalı bırde 12 haftaya kadar gerekıyormuş.
siz gidince ne dıyorsunuz? ne diyecegımı bılmıyorum
Amin canım rabbim. Hayırlısını nasip etsinBende ıvfdeyim canım morelini bozma bizleri neler bekliyor bilmiyoruz. İnşallah her şey güzel olur
Ama rapor olunca mi yaziyor.. sanki.oyleydisağlık ocagı clexane yazıyor
Çok sağol canım ama adet sancım var gogsum sanki ağırlaştı bilmiyorum valla ben artıkÜzülme daha çok erken bir test hem testlerin doğruluk oranı da değişken biraz daha bekle umudunu kesme hemen
evet aynısı sanırım, yani bazıları ala bılıyor saglık hocadan yarın denıycem bendeBende Prolutex iğneyi kullanıyorum devlet karşılamıyor ocsapar da Progesteron iğnesi değil mi?
hayır reçete yeterli. gerisi doktorun insiyatifine kalmışAma rapor olunca mi yaziyor.. sanki.oyleydi
oksapar kan sulandırıcı canımBende Prolutex iğneyi kullanıyorum devlet karşılamıyor ocsapar da Progesteron iğnesi değil mi?
Benim bildiğim devletin karşıladığı ilaç kalçadan vurulan iğne göbekten olanlar ücretli diye biliyorum işimize yarar birşey öğrenirseniz bize de bilgi verir misinizevet aynısı sanırım, yani bazıları ala bılıyor saglık hocadan yarın denıycem bende
Yaştan dolayı 1 tane dir sorununuz neydi yaşınız çok genç berde tedavi oluyorsunuzBu arada bana 1 tane transfer yapılcakmış başta 2 demişti doktor ama şimdi 1 tane koyalım dedi
canım oksapar yani clexane yani enox üçü de kan sulandırıcı iğne göbekten yapılıyor ve recete edilebilir. prolutex 25 mg bildigim kadarıyla reçete edilmiyor o da fiyatı bin küsürBenim bildiğim devletin karşıladığı ilaç kalçadan vurulan iğne göbekten olanlar ücretli diye biliyorum işimize yarar birşey öğrenirseniz bize de bilgi verir misiniz
Canım benim 11.gün 13 şubattı, transferim 2 şubat 2 marta çağırdı beni çok geç sanırım kese ve kalp atışı birlikte olcak. Bi daha da test vermene gerek yok dedi. Sana ne dediPozitif çıkan kızlar doktor sizi kese için ne zaman çağırdı ortalama beta kaçken gitmiş oluyorsunuz
Pozitif çıkan arkadaşlardan göğüs hassasiyeti yaşayan var mi ?
Oksapar gökten vuruluyor normal fiyatı 1040 ama sağlık ocagına yazdırıyorum her bittiğinde 150 TL ye alıyorumBenim bildiğim devletin karşıladığı ilaç kalçadan vurulan iğne göbekten olanlar ücretli diye biliyorum işimize yarar birşey öğrenirseniz bize de bilgi verir misiniz
Çok teşekkür ederimbende var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?