- 3 Eylül 2022
- 2.755
- 2.607
- 63
- 32
Maşallah canım çok sevindim böyle pozitif gördükçe daha iyi hissediyorumÇok şükür pozitif canım. Darısı bekleyen tüüüm arkadaşlarıma
Değerim nasıl acaba 5. Gün embriyo, 10. Gün test.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım çok sevindim böyle pozitif gördükçe daha iyi hissediyorumÇok şükür pozitif canım. Darısı bekleyen tüüüm arkadaşlarıma
Değerim nasıl acaba 5. Gün embriyo, 10. Gün test.
Evet yakıyor. Ama iğneyi hızlıca batırıp ilacı hızlı şekilde verip hemen çıkarırsan çok yakmıyor öylekızlar bir sorum olacak, oksapar kullanıyorum ve cok yakıyor.
acaba diğer markalar nasıl? kullananlar var mı aranızda ?
bunu aile hekimliği yazar mı?
Amin canım bugün test yaptım ama normal test varmı yok mu hiç belirsiz yani transferin 6 günü sizce normal miTransfer sonrası çok stresli bu bekleyiş hemen de geçivermiyor malesef. İnşallah güzel haberler alırız
Transfer sonrası çok stresli bu bekleyiş hemen de geçivermiyor malesef. İnşallah güzel haberler alırız
Bende hiçbelirti yoktu ama dünden beri leke ve aşırı kramp bel ağrısı var. Ben de bundan korkuyorum ne oluyor diye.Sizde belirti yok diye acaba boş gebelik mi yaşıyorum korkusuna kapılıyor musunuz
Negatif mi çıktıAmin canım bugün test yaptım ama normal test varmı yok mu hiç belirsiz yani transferin 6 günü sizce normal mi
Dondurulmuş embriyo muydu sizin erken olduğu için idrarda çıkmayabilir içinizi ferah tutun Rabbım hayırlısını kolaylıkla nasip etsin inşallahAmin canım bugün test yaptım ama normal test varmı yok mu hiç belirsiz yani transferin 6 günü sizce normal mi
İğne etkisi geçmiş evet ama Bir kaç gün daha beklemelisin canımŞimdi bugün benim 4. Günüm ama gonapeptyl olmuştum transfer günü. Bunun negatif çıkmasının anlamı ignenin etkisi geçti demek mi oluyor? Yani her gün test yapsam pozitife dönerse yalancı değil mi demek?
Hımm aklımda bulunsun teşekkür ederim bilgi için sanırım o kadar bekleyememSaglık ocagında ne zamana kan versem hemsıreden barkot ıstıyırum ınternetden saglık ocagının sayfası var ben mersındeyım hangı sehırdeysenız ona göre sayfa çıkar barkot numarası TC kımlıkle gırılır ve genelde öğleden sonra görürüm sonucu
Ben yazdığınız ilacı kullanmıyorum.Saglik ocagi hangisini yaziyor..ben clexan kullaniyorum..bitti de .. yazdirabilir miyim
sağlık ocagı clexane yazıyorSaglik ocagi hangisini yaziyor..ben clexan kullaniyorum..bitti de .. yazdirabilir miyim
Boş gebelik kese oluştuktan sonra oluşan bir şey yani beta 1000-3000 arasına gelecekli ozaman boş mu dolu mı belli oluyor sağlıklı gebelikten hiçbir farkı yok belirtiler aynı oluyor boşuna korkmayınSizde belirti yok diye acaba boş gebelik mi yaşıyorum korkusuna kapılıyor musunuz
İnşallah öyledir canım yarın test günüm değişik duygular içindeyim endişeliyim5. gün test yaptım aynen yanıltıcı olabilir beklemedeyim bende beta hcg yükselmiş sizde o yüzden pozitifi görmüşsünüz hayırlı olsun
bende yarın saglık hocaya gidip isteyeceğim, umarım yazdıra bılırım, cok pahalı bırde 12 haftaya kadar gerekıyormuş.Ben yazdığınız ilacı kullanmıyorum.
Benim kullandıklarım estrofem folbiol coraspirin oksapar iğne progesteron iğne bunları yazıyor her bittiğinde
Amin canim evet dondurulmuş embriyo bilmiyorum ki erken gebelik değil di normal test yaptım ama bence olsaydı çıkardıDondurulmuş embriyo muydu sizin erken olduğu için idrarda çıkmayabilir içinizi ferah tutun Rabbım hayırlısını kolaylıkla nasip etsin inşallah
Negatif mi çıktı
7.-8.günden sonra çıkan çok canım 6. Gün erken birazAmin canim evet dondurulmuş embriyo bilmiyorum ki erken gebelik değil di normal test yaptım ama bence olsaydı çıkardı
Transfer gününden itibaren 4 gün bel ağrısı, sırt ağrısı, mide bulantısı, baş dönmesi, aşırı bir uyku hali, sürekli yattım. Ama 5. Gün yeniden doğmuş gibiydim. Hiç bir şeyim kalmadı. Günlük rutinime döndüm. Dışarı çıktım. Kursa gittim. Ev işlerimi hallettim. İlaçların etkisi miydi, tutunma belirtileri miydi bilemiyorum tabi.