- 9 Aralık 2023
- 909
- 1.048
- 33
- 35
Canım ya ben de faydalı diye her gün bir tane içiyorum. Hatta çörçıl yapıyorum limon ve tuzla tatlandırıp içiyorum. Hamilelikte bulantılara çörçıl iyi gelir diye biliyorum hatta. Ama sen deyince bi acaba oldumSade maden suyu içsem bir şey olur mu
Hayırlı olsun canımKızlar kan sonucum 227 çıktı çok şükür. İnşallah katlanarak devam eder. Hepimiz güzel sonuçlar görürüz inşallah. (Tek embriyo)
bana yasaklamıştı doktorAma biri bana cevap versin
Hayırlı olsun canım sağlıkla artsınKızlar kan sonucum 227 çıktı çok şükür. İnşallah katlanarak devam eder. Hepimiz güzel sonuçlar görürüz inşallah. (Tek embriyo)
Hayırlı olsunnKızlar kan sonucum 227 çıktı çok şükür. İnşallah katlanarak devam eder. Hepimiz güzel sonuçlar görürüz inşallah. (Tek embriyo)
Kuru kayısı , kuru incir , kuru üzüm de yiyorum benBeslenmeyle ilgili bilgi verin hanımlar
Avokado, zeytinyağı, kabak çekirdeği, çiğ badem, ceviz, kefir bunların dışında önerebileceğiniz veya önermeyeceğiniz yiyecekler neler ??
Lavaboları cifledim. Klozeti tuvaleti falan. Yemek yaptım. Bulaşık yıkadım. Evi toparladım robotu gezdirdim. Çamaşır katlama falan. Bi de dışarı çıktım mağaza gezdim 1 2 saat. 2 güne bir banyo yapıyorum.Kızlarr evde işlere başladınız mı yemek vs yoksa hala yatarak mı geçiyor
Ücretli almışsın bilgin olsun 2 kutu ücreti öyle bişeyBen aldım biraz önce 2 kutu yazdı doktor 2 sini de aldım. 534 lira ödedim 2 kutuya da. Haftaya salıya kadar 2 gün kullanıcam. Sonra günde 3 e çıkarıcam 26 sında muayenem var.
Çok şükür pozitif canımM magnolia92 kan verdin mi canım
Ben kullanıyorum biraz yakıyor sağlık ocağı yazıyorkızlar bir sorum olacak, oksapar kullanıyorum ve cok yakıyor.
acaba diğer markalar nasıl? kullananlar var mı aranızda ?
bunu aile hekimliği yazar mı?
Hayırlı olsun.sağlıkla artsın değerinizÇok şükür pozitif canım. Darısı bekleyen tüüüm arkadaşlarıma
Değerim nasıl acaba 5. Gün embriyo, 10. Gün test.
Saglık ocagında ne zamana kan versem hemsıreden barkot ıstıyırum ınternetden saglık ocagının sayfası var ben mersındeyım hangı sehırdeysenız ona göre sayfa çıkar barkot numarası TC kımlıkle gırılır ve genelde öğleden sonra görürüm sonucuSağlık ocağı erken açılmıyor ki işe dönmem gerekiyor ayrıca sağlık ocağında testi bugün versek yarın sonuç çıkıyor diye biliyorum
Saglik ocagi hangisini yaziyor..ben clexan kullaniyorum..bitti de .. yazdirabilir miyimBen kullanıyorum biraz yakıyor sağlık ocağı yazıyor
Vurunmadan önce biraz buz tutun ve iğnenin ucu çıktıktan sonra yine buz tutun ve ovalamayı bırakmayın acıyo hissetmezsiniz inşallah ben öyle çözüm bulmuştumkızlar bir sorum olacak, oksapar kullanıyorum ve cok yakıyor.
acaba diğer markalar nasıl? kullananlar var mı aranızda ?
bunu aile hekimliği yazar mı?
Sizde belirti yok diye acaba boş gebelik mi yaşıyorum korkusuna kapılıyor musunuzLavaboları cifledim. Klozeti tuvaleti falan. Yemek yaptım. Bulaşık yıkadım. Evi toparladım robotu gezdirdim. Çamaşır katlama falan. Bi de dışarı çıktım mağaza gezdim 1 2 saat. 2 güne bir banyo yapıyorum.
Maşallah canım sağlıkla artsınÇok şükür pozitif canım. Darısı bekleyen tüüüm arkadaşlarıma
Değerim nasıl acaba 5. Gün embriyo, 10. Gün test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?